W piątek będę próbował Miedź, ale kursy już spadły i powoli stawianie traci sens. To co było na początku było warte ryzyka, bo bukmacherzy wystawili równe kursy po 2,50. Legniczanie muszą w końcu wygrać, a teraz nadarzył się do tego rywal idealny. Z Wisłą zremisowali na własne życzenie. Meczu z Flotą nie śledziłem. Sandecja jednak w obu meczach była zdecydowanie słabsza i kto wie czy teraz również nie przegrają.
Powód fatalnego startu Miedzi leży gdzieś w głowie. 2:2 z Wisłą ich wybiło. Po 1 połowie w ogóle nie przypuszczałem, że coś jeszcze może się wydarzyć. Miedź stwarzała groźny sytuacje i to oni kontrolowali spotkanie. Jak się jednak okazało, Kaczmarek na konferencji przyznał, że przy 0:2 drużynie dał sygnał by dociągnęli to do przerwy i nie stracili gola. Nie dziwiło mnie później dlaczego wycofywali piłkę po rożnych do własnych obrońców. W przerwie weszło dwóch zawodników i drobne błędy Miedzi sprawiły, że Wisła złapała kontakt, a później doprowadziła do remisu.
Ulatowski musi unormować szyki obronne. Ofensywa jest ok, na moje na Sandecje, która może spaść z ligi to powinno wystarczyć.
Sandecja - Miedź
Miedź DNB 1,72 Sbobet
Miedź na wiosnę przegrała w Nowym Sączu 0:1. Czy te kilka miesięcy, które upłynęły od tamtego czasu aż tak bardzo zmieniły sytuację, że Miedź jest takim faworytem?W piątek będę próbował Miedź, ale kursy już spadły i powoli stawianie traci sens. To co było na początku było warte ryzyka, bo bukmacherzy wystawili równe kursy po 2,50. Legniczanie muszą w końcu wygrać, a teraz nadarzył się do tego rywal idealny. Z Wisłą zremisowali na własne życzenie. Meczu z Flotą nie śledziłem. Sandecja jednak w obu meczach była zdecydowanie słabsza i kto wie czy teraz również nie przegrają.
Powód fatalnego startu Miedzi leży gdzieś w głowie. 2:2 z Wisłą ich wybiło. Po 1 połowie w ogóle nie przypuszczałem, że coś jeszcze może się wydarzyć. Miedź stwarzała groźny sytuacje i to oni kontrolowali spotkanie. Jak się jednak okazało, Kaczmarek na konferencji przyznał, że przy 0:2 drużynie dał sygnał by dociągnęli to do przerwy i nie stracili gola. Nie dziwiło mnie później dlaczego wycofywali piłkę po rożnych do własnych obrońców. W przerwie weszło dwóch zawodników i drobne błędy Miedzi sprawiły, że Wisła złapała kontakt, a później doprowadziła do remisu.
Ulatowski musi unormować szyki obronne. Ofensywa jest ok, na moje na Sandecje, która może spaść z ligi to powinno wystarczyć.
Sandecja - Miedź
Miedź DNB 1,72 Sbobet
Kochaniutki nie zapeszaj ???? Jestem z Płocka więc dziś wspomogę doping dla miejscowych. Bilecik kupiony i o 20:00 lecę z parasolem na stadion ???? hehehe, a tak na poważnie.. to proponuję typ na bramki w tym meczu.Ależ piękny kurs na Arkę. Rozumiem, że Wisła sezon zaczeła bardzo dobrze, ale jeżeli Arka ma awansować to z terenów rywali musi przywozić punkty. A w Płocku będzie ku temu okazja.
A ja chory leżę w łóżku z cieplutką herbatką i niestety zabraknie mnie dziś po przeciwległej stronie trybuny ???? A szkoda bo wyjazd bardzo ciekawy.Kochaniutki nie zapeszaj Jestem z Płocka więc dziś wspomogę doping dla miejscowych. Bilecik kupiony i o 20:00 lecę z parasolem na stadion hehehe, a tak na poważnie.. to proponuję typ na bramki w tym meczu.
Spokojnie dojadą ????Ciekawe czy kibice gości w taka ulewę dojadą.
Bez straty ,ale zasługa też w tym Szromnika ,który poczynił znaczny postęp. Chyba danie mu szansy przez Sikore to strzał w 10 bo zarówno w Ostródzie jak i u nas w Gdyni swoje wybronił. Jeżeli poprawi jeszcze gre na przedpolu może stać się bardzo solidnym bramkarzem.Arka bez straty gola w obecnych rozgrywkach i nie zanosi się na to aby dzisiaj straciła, bo defensywa zespołu z Gdyni spisuje się przyzwoicie