>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3 kolejka I ligi 09.08-11.08.2013

Status
Zamknięty.
nicolante 149

nicolante

Użytkownik
Miedz dnb 1,89 - Termalica -0,75 2,05 - Olimpia Grudiadz -0,5 1,88 - Katowice dnb 2,00 - Wisla Plock over 2,25 2,02

Miedz niedzela zagrali bardzo zle u cebie ze Flota,ale Flota startowali ze wielka forma starci widac winniki u puchar polski i match u cebie ze Katowice kto wygrali bardzo latwy,Miedz 1 kolejka u Plock prowazili 0-2 ale potem dostali czerwona i remisowali 2-2,u Sandecja jest wielki kaos 1 kolejka u cebie przegrali 0-2 ze Bresko ale powinni przegrac 0-4 i sobota u Katowice przegrali 2-0,Miedz sezon temu tutaj przegrali 1-0 ale marinowali duzo okasje,dla mnie Miedz dnb tutaj u Sandecja jest super wielka promocja,masz wartosci 2,00 -0,5

Termalica po remis u cebie ze Row po przegrana niedzela u Zabki gdzie na 0-1 marinowali branka na 0-2 potem dostali dwa bramek ze dwa minuti i snowu marinowali bramek na 2-2,Stroze bardzo zle startowac ten sezonu i dla mnie maion duzo problemi bo bardzo zle zagrali,Termalica bede taka curwiona kto niedzela bede zabic Stroze,ja myslauem kto bedo robic -1 ale robili -0,75 2,05 i zabiuem

Olimpia u cebie powinno wygrac kurs jest ten co masz byc.

Wize bramek u Plock bo Arka jest druzyna kto grac bardzo ofensive i napewno Wisla u cebie nie bede cie obronic.

Katowice dla mnie jest favorit na ten match na teren neutralni,Bresko wygrali u Sandecja bo wiadomo dlatego a niedzela remisowali bo Belchatow po 1-0 juz nie grali.

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Wisła Płock - Arka Gdynia
Ależ piękny kurs na Arkę. Rozumiem, że Wisła sezon zaczeła bardzo dobrze, ale jeżeli Arka ma awansować to z terenów rywali musi przywozić punkty. A w Płocku będzie ku temu okazja. Gracze Wisły w meczu z Miedzią mieli mase szczęścia. Najpierw fatalne 11 minut po, których przegrywali już 2:0 by po głupocie Midzierskiego odwrócić losy meczu i zremisować ostatecznie 2:2. To samo można powiedzieć o meczu z Górnikiem. Gracze z Łęcznej wręcz bombardowali bramkę Wisły (słupki i poprzeczki) a ta odpowiedziała &quot;strzałem życia&quot; w efekcie,którego udało się jej wywieźć 3pkt do Płocka.
Arka zaczęła od dość pechowego remisu w Olsztynie. Potem przyszła pewna wygrana z Tychami u siebie a GKS co trzeba przyznać zalicza się bardziej do czołówki I ligi aniżeli jej ogonów. Trener Sikora przyznał ,że Arka w Płocku zagra otwartą piłkę, i będzie chciała jak najszybciej narzucić swój styl gry. Obie drużyny grają dość ofensywnie dlatego spodziewam się tu overovego wyniku ze wskazaniem na Arkę,
Moje typy:
Arka DNB - 1,72
Arka - 2,50
Arka lub remis - 1,42
over 2,5 - 2,15

Kursy brane z bet365
Stomil - Dolcan
Tu rozpisywać się zbytnio nie będę. Powiem krótko i treśćliwie. Stomil gra dno.
Tak słabej postawy graczy z Olsztyna nie było już bardzo dawno. Z Arką mieli szczęście (ahh ta pogoda) z ROWem meczu nie widziałem, ale kilku znajomych ,którzy byli na owym meczu pisali,że gra się nie poprawiła. Dolcan sezon zaczął świetnie. Wygrana 5:1 w Grudziądzu i u siebie 2:1 z Niecieczą. Co tu więcej dodawać. Dwa pewne zwycięstwa z czołowymi drużynami tylko potwierdzają moją myśl, że w tym sezonie gracze z Ząbek sporo namieszają.
Moje typy:
Dolcan - 2,40 ⛔ (1:1)
Dolcan DNB - 1,66 ZWROT
Dolcan lub remis - 1,40 ✅
Jeżeli Dolcan zagra swoje to powinno wejść i to:
Dolcan (-1,5) - 4,8
⛔

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
W piątek będę próbował Miedź, ale kursy już spadły i powoli stawianie traci sens. To co było na początku było warte ryzyka, bo bukmacherzy wystawili równe kursy po 2,50. Legniczanie muszą w końcu wygrać, a teraz nadarzył się do tego rywal idealny. Z Wisłą zremisowali na własne życzenie. Meczu z Flotą nie śledziłem. Sandecja jednak w obu meczach była zdecydowanie słabsza i kto wie czy teraz również nie przegrają.
Powód fatalnego startu Miedzi leży gdzieś w głowie. 2:2 z Wisłą ich wybiło. Po 1 połowie w ogóle nie przypuszczałem, że coś jeszcze może się wydarzyć. Miedź stwarzała groźny sytuacje i to oni kontrolowali spotkanie. Jak się jednak okazało, Kaczmarek na konferencji przyznał, że przy 0:2 drużynie dał sygnał by dociągnęli to do przerwy i nie stracili gola. Nie dziwiło mnie później dlaczego wycofywali piłkę po rożnych do własnych obrońców. W przerwie weszło dwóch zawodników i drobne błędy Miedzi sprawiły, że Wisła złapała kontakt, a później doprowadziła do remisu.
Ulatowski musi unormować szyki obronne. Ofensywa jest ok, na moje na Sandecje, która może spaść z ligi to powinno wystarczyć.
Sandecja - Miedź
Miedź DNB 1,72 Sbobet zwrot 0:0

nicolante 149

nicolante

Użytkownik
W piątek będę próbował Miedź, ale kursy już spadły i powoli stawianie traci sens. To co było na początku było warte ryzyka, bo bukmacherzy wystawili równe kursy po 2,50. Legniczanie muszą w końcu wygrać, a teraz nadarzył się do tego rywal idealny. Z Wisłą zremisowali na własne życzenie. Meczu z Flotą nie śledziłem. Sandecja jednak w obu meczach była zdecydowanie słabsza i kto wie czy teraz również nie przegrają.

Powód fatalnego startu Miedzi leży gdzieś w głowie. 2:2 z Wisłą ich wybiło. Po 1 połowie w ogóle nie przypuszczałem, że coś jeszcze może się wydarzyć. Miedź stwarzała groźny sytuacje i to oni kontrolowali spotkanie. Jak się jednak okazało, Kaczmarek na konferencji przyznał, że przy 0:2 drużynie dał sygnał by dociągnęli to do przerwy i nie stracili gola. Nie dziwiło mnie później dlaczego wycofywali piłkę po rożnych do własnych obrońców. W przerwie weszło dwóch zawodników i drobne błędy Miedzi sprawiły, że Wisła złapała kontakt, a później doprowadziła do remisu.

Ulatowski musi unormować szyki obronne. Ofensywa jest ok, na moje na Sandecje, która może spaść z ligi to powinno wystarczyć.

Sandecja - Miedź
Miedź DNB 1,72 Sbobet

Ramzesa nie plakac masz jescze dobri kurs :grin:juz niema dnb u asia jest -0,25 1,97 a jutro jescze spad,Miedz jezeli zagrac jak niedzela nie wygrac ale myslem kto Ulatowski wies co robic,Sandecja teraz jest druzyna pelno problemi i taki situacie czeba wykosistac,jezeli Miedz nie bede wygrac ten match to bede senzacja

F 263

fidelio

Użytkownik

Sandecja - Miedź
Miedź DNB 1,72 Sbobet
Miedź na wiosnę przegrała w Nowym Sączu 0:1. Czy te kilka miesięcy, które upłynęły od tamtego czasu aż tak bardzo zmieniły sytuację, że Miedź jest takim faworytem?

americano96 209

americano96

Użytkownik
W Sandecji wczoraj nastąpiła zmiana dotychczasowego trenera. Mirosław Hajdo zrezygnował z tej funkcji dzień przed meczem, a miało to bezpośredni związek ze zwolnieniem w środę jego asystenta: http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/376359/to-ja-zrezygnowalem-rozmowa-z-miroslawem-hajdo-bylym-trenerem-sandecji-nowy-sacz
W tej sytuacji również skłaniałbym się do postawienia Miedź DNB. W Legnicy mówiono nawet o walce o awans do Ekstraklasy, a póki co mają lekki falstart. Sandecja beznadziejna gra jak do tej pory, w ostatnim spotkaniu z GKS-em pierwszy celny strzał oddali w... 81 min(!) Dodatkowo sytuacja wokół tego klubu jest w ostatnim czasie delikatnie mówiąc &quot;interesująca&quot;, a wczorajsze wydarzenia wprowadzają jeszcze większy zamęt. Uważam że Miedź stać na wywiezienie tych 3pkt.

nicolante 149

nicolante

Użytkownik
Miedz tak samo jak sezonu temu marinowac duzo setke ale rok temu przegrali dzis nie,ale nie wygrac dzis dla Miedz to jest jak porazka,to dobrze kto zagrauem dnb bo bylo mozliwe ostro utopic dzis :grin:

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Olimpia Grudziądz nie wiadomo dlaczego jest tak wyraźnym faworytem. Dostali baty od silnego z Dolcanu, gdzie popełnili furę błędów. Później wygrali na wyjeździe ze słabymi Stróżami, które będą pewnie bić się o utrzymanie.
Puszcza co prawda słabo zaczęła sezon, bo przegrała w Bełchatowie i u siebie oddała 3 punkty Chojniczance. Grudziądz jednak nie musi być drużyna z poprzednich sezonów, gdzie byli bardzo solidni, szczególnie na własnym boisku. Kafarski mówi, że mogą być czarnym koniem, ale ten facet dużo rzeczy mówi. Jego drużyny często cechowały się efektowną, ale nie efektywną grą.
Puszcza jako beniaminek ma zawsze element zaskoczenia. Frycowe będą musieli zapłacić, ale z Bełchatowem dali jaki opór o czym wspomniał nawet trener Kiereś. Olimpia nie wygra moim zdaniem, a jeśli już to minimalnie.
Olimpia - Puszcza
Puszcza +0,75 [1,85] Bet365 (pół stawki +0,5, pół stawki +1) ⛔ 3:1

americano96 209

americano96

Użytkownik
W Jaworznie (a nie w Tychach ze względu na budowę stadionu) odbędzie się dzisiaj spotkanie tyskiego GKS-u z ROWem Rybnik, dla którego będzie to 3 mecz na wyjeździe z rzędu również ze względu na prace prowadzone na ich stadionie.
W dotychczasowych spotkaniach GKS Tychy pokazał dwa oblicza: bardzo dobre na inaugurację z Łęczną gdzie po 2 trafieniach Pawła Smółki pewnie pokonał drużynę z Łęcznej oraz to drugie, złe, ponieważ zespół dał się zdominować przez Arkę na boisku w Gdyni i gładko przegrał 0:3. Trzeba przyznać, że mimo tego iż niewiele było pozytywów w grze drużyny ze Śląska, to mogła ona jako pierwsza objąć prowadzenie po kontrze pod koniec pierwszej połowy, kiedy to wspomniany Smółka minimalnie przestrzelił. Kto wie, jak wtedy potoczyłoby się to spotkanie.
Natomiast drużyna z Rybnika zanotowała jak dotąd dwa remisy. Z pierwszego na pewno może być zadowolona, bo wywalczyła go na boisku jednego z faworytów do awansu czyli Termaliki, natomiast już w ubiegłym tygodniu pozostał lekki niedosyt, bo można się było pokusić jak najbardziej o pełną pulę w starciu ze Stomilem. W obu tych meczach po jednej bramce zdobywał testowany tego lata również w Tychach Senegalczyk Cisse (nie mylić z Papissem Cisse:p) i to od jego postawy pod bramką rywala, będzie w dużej mierze zależał również wynik dzisiejszego meczu.
Oba zespoły przystąpią do spotkania bez swoich podstawowych zawodników: W GKSie nie zagra pomocnik Małkowski, po stronie ROWu zabraknie kapitana Kosteckiego. Trzeba też wspomnieć o absencji trenera Rybniczan Ryszarda Wieczorka, który został odesłany na trybuny w meczu ze Stomilem po tym jak nie mógł pogodzić się z decyzją arbitra po faulu na Cisse w polu karnym w samej końcówce spotkania. Tak więc nie będzie on mógł zasiąść na ławce swojego zespołu w tym meczu, są jednak sposoby na to aby przekazywać swe uwagi asystentowi i trenerom.
Zapowiada się ostre spotkanie (w końcu to śląskie derby), w którym obie drużyny będą starały się zdobyć 3 pkty, a w strzelaniu bramek na pewno pomóc może dobra forma głównych snajperów obu zespołów. Liczę że w tym spotkaniu bramki strzelać będą i jedni i drudzy, a mecz wg mnie skończy się wynikiem 1:1 lub 2:1.
Stąd mój typ na to spotkanie:
GKS Tychy - ROW Rybnik
Obie strzelą 1,95 Will Hill
(Tychy: &#39;1 Smółka, ROW: &#39;24 Kurzawa)

Otrzymane punkty reputacji: +8
dx2 279,4K

dx2

Użytkownik
Olimpia Grudziadz-Puszcza Niepolomice [email protected]
Tak za mna ten typ jakos chodzi od ubieglego tygodnia. Zauwazalne spadki kursow w kierunku druzyny z Grudziadza. Olimpia juz okrzepla na poziomie pierwszoligowym. Naprawde niezly ubiegly sezon, poza sama koncowka. W tym sezonie w Grudziadzu nie postawiono na ilosc tylko na jakosc i dokonano dwoch niezlych transferow, w tym napastnika Kowalczyka z Kolejarza Stroze, o ile mnie pamiec nie myli. Inauguracja byla troche szokiem, bo Olimpia przegrala 0-5 z Dolcanem na wlasnym boisku. Sam trener Dolcanu powiedzial, ze w zyciu sie takiego wyniku nie spodziewal. W drugiej kolejce jednak Olimpia przywizola juz 3 punkty ze Strozow z pojedynku z tamtejszym Kolejarzem. Powinno wiec byc tym razem lepiej i z pewnoscia jest szansa zdobyc w koncu 3 punkty u siebie z takim rywalem jak Puszcza Neipolomice. Dopiero dwie kolejki za nami, ale byc moze byc to ciezki sezon dla beniamika z Niepolomic. W druzynie Olimpii jest kilku ciekawych graczy jak Klus, Labedzki, Smolinski czy wspominainy Kowalczyk, a o Puszczy narazie powiedziec zbyt wiele nie mozna, aczkolwiek przypuszczam, ze mecze wyjazdowe dla beniaminka moga byc naprawde trudne.
Przewidywalne sklady:
Olimpia: Wrobel - Bielawski, Labedzki, Staniek, Wozniak - Szczot, Klus, Ruszkul, Smolinski, Rogalski - Kowalczyk
Puszcza: Sobieszczyk - Szymonik, Biernat, Wallace, Mikolajczyk - Cholewiak, Strozik, Nowak, Kalat, Janik - Moskwik

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Ależ piękny kurs na Arkę. Rozumiem, że Wisła sezon zaczeła bardzo dobrze, ale jeżeli Arka ma awansować to z terenów rywali musi przywozić punkty. A w Płocku będzie ku temu okazja.
Kochaniutki nie zapeszaj ???? Jestem z Płocka więc dziś wspomogę doping dla miejscowych. Bilecik kupiony i o 20:00 lecę z parasolem na stadion ???? hehehe, a tak na poważnie.. to proponuję typ na bramki w tym meczu.

...Leje deszcz od rana w Płocku, więc murawa nasiąknięta, grząska, myślę że festiwalu goli nie będzie. Więcej kopaniny niż gry. Dlatego under 2,5 gola, po wyrównanym meczu. To tyle co dzisiaj zobaczymy. Tak mi się wydaje. Arka bez straty gola w obecnych rozgrywkach i nie zanosi się na to aby dzisiaj straciła, bo defensywa zespołu z Gdyni spisuje się przyzwoicie ???? Początek sezonu sprawił że kibice z Płocka i piłkarze tego klubu przypomnieli sobie najlepsze lata gry ???? Mam oczywiście na myśli niedawny remis 2:2 na inaugurację sezonu z faworyzowaną Miedzią Legnica i wygrana 2:0 w Łęcznej z Górnikiem. Nafciarze dzisiaj niesieni dopingiem kibiców z pewnością postawią warunki Arce. Bedzie dużo kopany i &quot;pływania&quot; na murawie.. Całe miasto oklejone plakatami od środy - &quot;Idziemy na Arkę&quot; więc powinno być interesująco. Ciekawe czy kibice gości w taka ulewę dojadą. Atutem Wisły jest młody, ale już doświadczony w I lidze trener. Piłkarze Wiesłki głodni gry na nieco &quot;wyższym poziomie&quot; niż miało to miejsce sezon temu, kiedy występowali w 1 lidze.
Wisła Płock - Arka Gdynia 2:1

Typ: under 2,5 gola
Kurs: 1.70

Edit: ajjj... emocje do ostatniego gwizdka... Nafciarze w osłabieniu, ale dali ostatecznie rade, under nie pyknął lecz mimo wszystko widowisko godne ekstraklasy..

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Under/Over może być na styku. Nie ma co się kierować tylko tym, że murawa może być przesiąknięta. Bury zawsze może z połowy strzelać :razz:

Arka zagra ofensywnie, a Wisła prezentuje nieco inny styl. Wolą zwolnić akcje, przejść do ataku pozycyjnego. Poczekać aż boczni obrońcy się włączą do gry. Nie potrafią jednak kontrolować akcji po stracie piłki. Jeśli Arka to wykorzysta to może być jak z Miedzią, tyle, że bez happyendu. W końcu fart się będzie musiał skończyć. Takie spotkania jak w 1. kolejce nie zdarzają się często. Z Górnikiem też było sporo farta. Będzie na styku tak czuję.

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Kochaniutki nie zapeszaj Jestem z Płocka więc dziś wspomogę doping dla miejscowych. Bilecik kupiony i o 20:00 lecę z parasolem na stadion hehehe, a tak na poważnie.. to proponuję typ na bramki w tym meczu.
A ja chory leżę w łóżku z cieplutką herbatką i niestety zabraknie mnie dziś po przeciwległej stronie trybuny ???? A szkoda bo wyjazd bardzo ciekawy.

Ciekawe czy kibice gości w taka ulewę dojadą.
Spokojnie dojadą ????
Arka bez straty gola w obecnych rozgrywkach i nie zanosi się na to aby dzisiaj straciła, bo defensywa zespołu z Gdyni spisuje się przyzwoicie
Bez straty ,ale zasługa też w tym Szromnika ,który poczynił znaczny postęp. Chyba danie mu szansy przez Sikore to strzał w 10 bo zarówno w Ostródzie jak i u nas w Gdyni swoje wybronił. Jeżeli poprawi jeszcze gre na przedpolu może stać się bardzo solidnym bramkarzem.

Nasz Bury, który gra aktualnie u Was walnie swojaka i wracamy do Gdyni z kompletem punktów :razz: Tak to widzę ????

D 85

dominiknd

Użytkownik
mysle, ze warto pograc dzisiaj flote z gornikiem leczna, flota zaczela z przytupem, podobnie jak poprzedni sezon pokonali jak narazie silny gks katowice i miedz, a w lecznej widac ze cos nie funkcjonuje jak nalezy 2 porazki na poczatek

flota swinoujscie - gornik leczna - 1 1,75 bet365 ⛔ ⛔

niestety, flota wiekszosc meczu w 10, mimo to udalo jej sie uzyskac prowadzenie, ktore stracila w 90 minucie, dla mnie i tak typ na + ;)

dx2 279,4K

dx2

Użytkownik
LKS Nieciecza-Kolejarz Stroze 1 @1.55
Nieciecza - 2 mecze, 1 punkt. Personalnie zepsol Duszana Radolsky&#39;ego na pewno mocniejszy. Pora wiec chyba zagrac o pelna pule i tego dokonac. Moze jeszcze jakis kac po ubieglym sezonie. Kto wie. Narazie Nieciecza z Rybnikiem i Dolcanem zagral po jednej dobrej polowie. Nieobecni w Niecieczy to Biskup, Olszar i prawdopodobnie Soldecki. Sklad jednak wciaz na poziomie z takimi graczami jak Nowak, Pawlusinski czy Drozdowicz. Kolejarz na razie bez punktu w tym sezonie i z pewnoscia nie jest w tym meczu postrzegany jako faworyt.
Przewidywalne sklady:
Termalica : Nowak - Pielorz, Pleva, Czerwinski, Piatek - Kielkb, Kaczmarczyk, Horvath - Rybski - Drozdowicz
Kolejarz : Rozalski - Cichy, Markowski, Szufryn, Waleciak - Niane, Stefanik, Bajdur, Rocki - Trochim - Kaliciak

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska, I liga
Spotkanie: Chojniczanka Chojnice - GKS Bełchatów
Typ: Chojniczanka
Kurs: 2,55
bwin

W dzisiejszym pierwszym spotkaniu pierwszej ligi polskiej beniaminek z Chojnic podejmie GKS Bełchatów. Dla gospodarzy będzie to ważny pojedynek bo transmisję z tego meczu będzie można zobaczyć w telewizji co zmotywuje graczy do lepszej gry. Jak dotąd wygrali oni dwa dotychczas rozegrane pojedynki ligowe. W pierwszej kolejce pokonali Kolejarza Stróże trzy do jednego zaś w drugim spotkaniu na wyjeździe wygrali z Puszczą Niepołomice dwa do jednego. Co do spadkowicza z Ekstraklasy to zgromadzili oni jak dotąd cztery punkty ale oba spotkania grali na swoim obiekcie. Wygrali z Puszczą Niepołomice jeden do zera męcząc się w tym spotkaniu nie miłosiernie i zremisowali z Okocimskich Brzesko. Dodatkowym atutem przemawiającym za gospodarzami może być fakt że trener gości Kamil Kiereś ma poważne problemy ze skompletowaniem składu. Nie licząc tych którzy odeszli w trakcie sezonu: Seweryn Michalski do Mechelen, najlepszy bramkarz ubiegłego sezonu Emiljas Zubas, Dawid Nowak do Cracovii czy Rafał Kosznik do Zabrza to jest też problem z kontuzjami w zespole. Na uraz kolana cierpi Kamil Wacławczyk który jak pokazał poprzedni sezon był jednym z najlepszych graczy w zespole. Nie zagra zapewne także Patryk Rachwał który jest jeszcze nie w pełni sił po kontuzji. Krzysztof Michalkak, Marcin Flis i Mateusz Szymorek są też po za kadrą. Zatem jak widać posypała się cała lewa flanka &quot;Brunatnych. Podopieczni Pawlaka będą chcieli wykorzystać te atuty i zagrają o trzy punkty. Moim zdaniem jest to realne. Graja oni bardzo twardy futbol co pokazały poprzednie mecze, gracze z Chojnic ujrzeli w nich siedem żółtych kartek. Warto zwrócić uwagę na postać Tomasza Ostalczyka który gra ofensywnie i lubi pojedynki jeden na jednego. Jego ulubioną stroną jest prawe skrzydło a wspominając braki u rywala na lewej obronie daje mu większe szanse w tym spotkaniu na rozwinięcie skrzydeł. Czyli dla mnie zwycięstwo Chojniczanki jest jak najbardziej realne. Można pokusić się też o jakiś over kartkowy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom