>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3 kolejka Bundesligi [16-18.09.2016]

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
3. kolejka Bundesligi

16-18 września 2016

Zaczynamy bardzo interesującym meczem w Koloni, obie drużyny dobrze rozpoczęły sezon i na pewno mają apetyt na kolejne punkty. W sobotę zaniżony nie po raz pierwszy kurs na BvB którzy mimo spacerku i nie dalekiej podrózy , są po pucharach tak jak Bayern i Bayer który we frajerski sposób oddał wygraną, a teraz czeka ich ciężki wyjazd do Frankfurtu. Oczy fanów BL zwrócone są w stronę Hamburga, gdzie miejscowi zagrają z małą chociaż przypuszczaną przez wielu rewelacją ligi, piłkarzami RB którzy solidnie mogą namieszać w tym sezonie.
Na niedziele zaplanowane dwa bardzo wyrównane mecze gdzie ciężko wskazać faworyta, choć Schalke po ostatnim spotkaniu z Bawarczykami mogą takimi być mimo tych kursów.

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz.​

misiu 193

misiu

Użytkownik
Nie mam za bardzo pomysłu na tą kolejkę. Jedyne co postawię wobec absencji(Lahm,Muller i Alaba) w Bayernie to, że Lewy strzeli przynajmniej 2 gole. Óni jeszcze kursów nie wystawiło, ale liczę co najmniej na 2,4. Nie ma Thomasa, więc odpowiedzialność za bramki spada na barki kapitana Naszej repry. Mam nadzieje, że już wystarczająco dużo setek Robert zmarnował ????
Edit: Kurs 4 na pewno warty ryzyka.Nie mówię, że będzie pogrom, ale 2-3 bramki Bayern strzeli. Dodatkowym argumentem jest, że Robert wykonuje rzuty karne.

comendador 428

comendador

Użytkownik
Nie mam za bardzo pomysłu na tą kolejkę. Jedyne co postawię wobec absencji(Lahm,Muller i Alaba) w Bayernie to, że Lewy strzeli przynajmniej 2 gole. Óni jeszcze kursów nie wystawiło, ale liczę co najmniej na 2,4. Nie ma Thomasa, więc odpowiedzialność za bramki spada na barki kapitana Naszej repry. Mam nadzieje, że już wystarczająco dużo setek Robert zmarnował ????
Ja bym tutaj uważał, jeszcze jak mi tutaj piszesz że zabraknie tych trzech zawodników. To są Derby, Bayern rok temu wygrał tylko 2:0, a na wyjeździe wygrał 2:1, czyli widzimy, że do gatunku lekkich i przyjemnych nie należały. Oczywiście ten mecz może skończyć się pogromem gospodarzy, ale wiadomo jak to derby, rządzą się własnymi prawami. Ingolstadt zagrał tamte spotkania mądrze w defensywie, do samego końca walczył. Dodatkowo Lewy jeszcze nie jest w optymalnej formie, niby ma sytuacje, ale potrzebuje ich 2-3 w meczu żeby strzelić tą jeną bramkę.

lukas88 583,9K

lukas88

Forum VIP
Ja bym tutaj uważał, jeszcze jak mi tutaj piszesz że zabraknie tych trzech zawodników. To są Derby, Bayern rok temu wygrał tylko 2:0, a na wyjeździe wygrał 2:1, czyli widzimy, że do gatunku lekkich i przyjemnych nie należały. Oczywiście ten mecz może skończyć się pogromem gospodarzy, ale wiadomo jak to derby, rządzą się własnymi prawami. Ingolstadt zagrał tamte spotkania mądrze w defensywie, do samego końca walczył. Dodatkowo Lewy jeszcze nie jest w optymalnej formie, niby ma sytuacje, ale potrzebuje ich 2-3 w meczu żeby strzelić tą jeną bramkę.
Panowie, włączę się dyskusję, mianowicie przeanalizowałem sytuację spotkań Bayernu z Ingolstadt w poprzednim sezonie, mianowicie:
Spotkanie domowe zakończone zwycięstwem 2-0
- odbyło się 3 dni po wyjazdowym spotkaniu w LM w Zagrzebiu, przez co piłkarze raz że czuli mecz w nogach to jeszcze podróż
- miało miejsce 12.12.2015, czyli w okresie kiedy piłkarze zaczynają odczuwać zmęczenie graniem co 3 dni od ponad 3 miesięcy i wtedy zdarzają się &quot;zadyszki&quot;
- Bayern w tym meczu grał mocno osłabiony, nie zgrali: Alaba, Costa, Ribery, Goetze, Robben
- na skrzydłach grali ogrywający się dopiero z przymusu Kimmich i Coman, a w środku pola grali Martinez i Vidal, co wpłynęło na jakość ofensywną zespołu przez co oddali &quot;tylko&quot; 8 strzałów na bramkę, dla przykładu w meczu na inaugurację z Bremą oddali 14....

Spotkanie wyjazdowe zakończone zwycięstwem 2-1
- odbyło się 4 dni po ciężkim półfinale LM z Atletico i porażce i odpadnięciu z LM co nie było bez znaczenia na głowy piłkarzy
- spotkanie odbyło się w momencie gdy mieli już mistrza i kilka spotkań do końca sezonu, które trzeba dograć mimo zmęczenia sezonem co tłumaczy szybkie zmiany w 2 połowie Alonso czy Riberyego
- stracona bramka z rzutu karnego, co w przypadku Bayernu zdarza się rzadko

Wracając do jutrzejszego spotkania:
- Bayern po pierwsze u siebie
- Bayern po meczu LM, ale ze słabym rywalem, na własnym stadionie, na początku sezonu
- Braki kadrowe są do zastąpienia, przewidywany skład: Neuer- Bernat, Hummels, Martinez, Rafinha- Thiago, Vidal, Kimmich- Ribery, Costa- Lewandowski, na ławce m. in.: Boateng, Coman, Robben, Sanches czy czegoś tutaj brakuje??? Brak Alaby, Lahma i Mullera doskonale do zastąpienia.
- Ingolstadt drugi sezon w Bundeslidze, który z reguły jest zawsze trudniejszy od pierwszego
- goście pod formą, remis na starcie ligi z HSV, potem porażka u siebie z Hertą, na 5 sparingów przed sezonem 4 porażki i remis a nie grali z nikim szczególnym
- Bayern w formie, z pomysłem na grę, niesamowita forma Kimmicha pod wodzą Carlo, w formie Lewy, czego chcieć więcej skoro mistrzowi Rosji ładuje się pięciopak to zespołowi, który będzie się bił o ligowy byt nie dadzą rady, mimo że to derby regionu? Nie sadzę...

Typ podstawowy:

17.09.2016 g. 15.30 Bayern- Ingolstadt
Typ: 1 (-2) ZWROT
Kurs: 1,56
Pinnacle
Stawka 9,5/10

Altarnatywnie:

Bayern (-1) HT⛔
Kurs: 1,84
Winlinebet
Stawka 5j

Bayern wygra do zera⛔
Kurs: 1,48
Marathon
Stawka 6j

Bayern (-3) ⛔
Kurs: 2,68
Winlinebet
Stawka 3 j

--------------------------------------------------------------------------------------

17.09.2016 g. 18.30 M`Gladbach- Werder
Typ: 1 (-1) ✅✅✅
Kurs: 1,74
Unibet
Stawka 7 j

Drugie jutrzejsze, a właściwie już dzisiejsze spotkanie, które mnie przekonuje to pojedynek M`gladbach z Werderem. Jak dla mnie Werder to zespół z najgorszą defensywą w lidze, po dwóch meczach 8 bramek straconych, średnia na mecz 4, no dobra, 6 zaaplikował im Bayern, co tłumaczy temat, ale w poprzednim sezonie stracili 65 bramek w 34 spotkaniach, z czego 35 na wyjeździe co daje średnia ponad 2 na mecz. Gladbach po fatalnym początku poprzedniego sezonu, spięli pośladki i zakończyli ligę na 4 miejscu. Ich stadion to prawdziwa twierdza, którą niezwykle trudno zdobyć, polegli tu Leverkusen, Bayern, Schalke czy Wolfsburg. Ten sezon na własnym stadionie zaczęli od mocnego uderzenia wygrywając z aptekarzami 2-1, następnie przed tygodniem przyszła wyjazdowa porażka z Freiburgiem i w tygodniu porażka 4-0 z City w LM, mimo iz z przebiegu gry nie zasłużyli na taki łomot i wynik nie odzwierciedla przebiegu meczu.

Nie widzę innej opcji niż wygrana gospodarzy, zwłaszcza że goście nie mają kim straszyć w ataku, kontuzjowani są najlepsi ofensywni gracze: Pizarro i Kruse, poza tym nie zagrają: Santiago Garcia, Bargfrede, Bartels, Eilers.

Alternatywnie:
Over 3,5 ✅✅✅
Kurs: 2,14
Pinnacle
Stawka 3j

Gladbach (-1,5)✅✅✅
Kurs: 2,28
Unibet
Stawka 4 j

Otrzymane punkty reputacji: +1
snaxi 165,4K

snaxi

Znawca - Koszykówka
Hamburger SV - RB Leipzig
Coś tu się nie zgadza, beniaminek jest faworytem tej konfrontacji ? Jakim prawem? Dla mnie wystawione kursy są błędem bukmacherów którzy patrzą na Leipzig przez pryzmat wygranej z Borussia 1-0. Wyniki tego nie pokazują ale Hamburg w pierwszych spotkaniach wcale nie grał zle. Hamburg wciąż szuka pierwszego zwycięstwa w tym sezonie, ich mecze kończyły się remisem 1-1 z Ingolstadt oraz porażka 3-1 z Leverkusen. Goście są aktualnie niepokonani w swoim pierwszym w historii sezonie w najwyższej klasie rozgrywkowej w Niemczech. Wydaje mi się że Hamburg da z siebie wszystko aby wygrać pierwszy mecz w tym sezonie. Typ kieruje w stronę gospodarzy również z powodu absencji w drużynie gości. W składzie gospodarzy niedostępny jest tylko Diekmeier 1/0. Drużyna gości będzie musiała sobie radzić bez: Demme,Coltorti(2GK), Klostermann. Do składu gospodarzy wracają podstawowi obrońcy: Djourou oraz Jung oraz najlepszy strzelec Wood (2/2). Jak widać do składu gospodarzy wracają kluczowi zawodnicy, dochodzi motywacja aby odnieść 1 zwycięstwo w sezonie, z tego co wiem stadion ma być zapełniony więc wsparcie z trybun będzie.

Hamburger SV kurs: 2.70 Expekt⛔
Hamburger SV lub remis: 1.50⛔
Hamburger SV DNB : 1.85⛔

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Borussia Dortmund - Darmstadt

Mecz za niespełna pół godziny. Borussia mocno osłabiona mozna nawet powiedzieć że bardziej niż Darmstadt. Ale też w mocno rezerwowym składzie. Na ławce Aubameyang, Gotze, Kagawa, Bartra. A kontuzjowani nadal m.in Reus Schurle, Bender. Wszyscy wiedzą jak wypadła w tygodniu Borussia w starciu z Legią ale tym wynikiem bym sie nie sugerowal, bo gra obronna Warszawiakow to jakies nieporozumienie. teraz przyjdzie im grać ze słabiutkim Darmstadt, ale czy aż tak słabym żeby BVB ich rozjechało w takim składzie? Darmstadt ograł Frankfurt, więc w piłke potrafia grać a w tamtym sezonie byli fenomenem Bundesligi jak na swój poziom spisywali się ponad przeciętnie. Myśle że ten mecz nie będzie wygladal jak stracie BVB z Legią, myśle tu że Borussia wygra jedną bramka, dlatego gram.

Darmstadt handicap azjatycki + 2.0,+2.5 @ 1.87 @ bet365 ⛔⛔⛔

zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna, Bundesliga
Godzina: 18:30
Spotkanie: M&#39;gladbach - Werder
Typ: 1/obie strzelą
Kurs: 2,50
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Przed nami mecz 3 kolejki Bundesligi a w niej zmierzą się: 9 drużyna grająca w lidze mistrzów M&#39;gladbach którzy zgromadzili 3 punkty póki co zmierzą się z ostatnią drużyną w lidze Werderem Brema którzy póki co ponieśli 2 porażki.
M&#39;gladbach pierwszy mecz wygrali 2:1 z Leverkusen i przegrali 1:3 z Freiburgiem natomiast w lidze mistrzów przegrali swój pierwszy mecz 0:4 na wyjeździe z Manchesterem City.
Werder oba swoje mecze przegrał, w pierwszym meczu zostali rozbici przez Bayern Monachium 0:6 i w drugim meczu przegrali u siebie z Augsburgiem 1:2.
M&#39;gladbach u siebie gra rewelacyjnie i strzela dużo bramek, Werder ma dziurawą obronę co nie jednokrotnie wykorzystają gospodarze lecz Werder powinien strzelić też bramkę w tym meczu.
W meczach bezpośrednich padało bardzo dużo goli i przeważnie strzelali obie drużyny - 5:1, 3:4, 2:3, 4:1, 4:1
W tym meczu faworytem są gospodarze i właśnie tak stawiam lecz kurs jest mizerny i dokładam do tego, że również obie drużyny strzelą gola.
Pozdrawiam.

czeslavv 56

czeslavv

Użytkownik
Bayern XI: Neuer, Rafinha, Martinez, Kimmich, Bernat, Alonso, Vidal, Sanches, Coman, Lewandowski, Ribéry

Patrząc na skład to Sanches 3,75 (bet365)⛔ może dziś coś utrafić.. chyba to dobry czas żeby się przebudził... Predator ????

jednak jeszcze nie tym razem, Lewy jak zwykle wchodzi..?!

lukas88 583,9K

lukas88

Forum VIP
18.09.2016 g. 17.30 Herta- Schalke
Typ: x2 ???? wszystko szło zgodnie z planem do 64 min, ale jak się podaje piłkę przeciwnikowi, raz prawie w polu karnym, a raz przy wychodzeniu z połowy to nie ma o czym rozmawiać..... Przedszkolne błędy defensywy... ???? http://www.flashscore.pl/mecz/I71hqMhm/#szczegoly-meczu
Kurs: 1,53

Pinnacle
Stawka 8/10

Herta komplet punktów pod dwóch spotkaniach, Schalke z kolei na przeciwnym biegunie bo dwie porażki. Jednak Schalke wzmocnine zostało kilkoma znaczącymi zawodnikami m. in: Embolo z Basel, Stambuli z PSG, Coke z Sevilli, Bentaleb z Tottenhamu, Naldo z Werderu, Baba z Chelsea, Ayhan z Eintrahtu. Gospodarze z kolei bez znaczących zmian w składzie.
Schalke z meczu na mecz wygląda lepiej, o ile na starcie z EF grali przeciętnie to w poprzedniej kolejce zagrali naprawdę dobre spotkanie z Bayernem, a w tygodniu pokonali Nice w LE. Przjrzałem historię spotkań Schalke w Bundeslidze i nie przegrali 3 meczy z rzędu od maja 2011, czyli grubo ponad 5 lat i nie sądzę aby powtórzyli ten wyczyn. Herta to solidny ligowy średniak bijący się o puchary, jednak Schalke to zespół z dużo wyższymi aspiracjami.
Osobiście ten mecz śmierdzi mi remisem, dlatego też delikatnie pójdę w tę stronę:
Typ: X
Kurs: 3,4
BWIN
Stawka 2j

ted 12,8K

ted

Forum VIP

Mainz +0,5 @ 1,69 ✅ 1-3
pinnacle

Ciężki sezon przed Mainz, gra na kilku frontach a o ile pierwszy skład solidny to o dobrych zmienników ciężko. Póki co początek sezonu, dobre mecze, trochę pechowe straty punktów i trzeba powalczyć i uniknąć kolejnej wpadki. Mainz ma dość łatwą swobodę w tworzeniu sobie sytuacji bramkowych, dzięki szybkim graczom w ataku, co widać po ilości strzelonych bramek od początku rozgrywek. Augsburg solidna drużyna , jednak na dolną część tabeli, skład to zbieranina piłkarzy z całego świata, raczej nie mają czym zaskoczyć dzisiejszego rywala, po tym co pokazali w ostatnim meczu z Werderem, który każdy widzi gdzie zmierza (do spadku). Moim zdaniem Mainz tego nie przegra, gdyby nie puchary w środku tygodnia to bym czyste zwycięstwo atakował.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom