>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3 Kolejka 25-27.08.2006

Status
Zamknięty.
patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
2006-08-25 20:30 Schalke 04-Werder Bremen
2006-08-26 15:30 Bayern Munchen-Nurnberg
2006-08-26 15:30 Bor. Monchengladbach-Bielefeld
2006-08-26 15:30 VfB Stuttgart-Bor. Dortmund
2006-08-26 15:30 Bochum-Cottbus compare
2006-08-26 15:30 Hannover 96-Aachen
2006-08-26 15:30 Bayer Leverkusen-Wolfsburg
2006-08-27 17:00 Mainz 05-Eintracht Frankfurt
2006-08-27 17:00 Hamburger SV-Hertha Berlin

spinache 96

spinache

Forum VIP
Nie wiem jak na to zapatruja sie inni Moderatorzy tego dzialu ale jak dla mnie takie Typy jakie podane sa powyzej mozna podawac w dziale Moje Kupony.A tutaj chcialbym zeby kazdy z typow zostal poparty nawet krotka analiza dlaczego tak czy inaczej chcecie postawic.

Ja podam swoje analizy pod koniec tygodnia bo raczej nie ma sensu narazie pisac, bo jeszcze wiele moze sie zmienic.

Bardzo interesuje mnie mecz Hamburga z Hertha.Hamburg, ktory pretenduje do czolowki tabeli nie wygral jeszcze zadnego spotkania.Remisujac z Cottbus i Arminia Bielefeld.Rowniez Hertha wydaje sie byc mocna w tym sezonie.Dlatego tez podawajcie jakies informacje o meczach a nie suche typy.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Nie wiem jak na to zapatruja sie inni Moderatorzy tego dzialu ale jak dla mnie takie Typy jakie podane sa powyzej mozna podawac w dziale Moje Kupony.A tutaj chcialbym zeby kazdy z typow zostal poparty nawet krotka analiza dlaczego tak czy inaczej chcecie postawic.

Ja podam swoje analizy pod koniec tygodnia bo raczej nie ma sensu narazie pisac, bo jeszcze wiele moze sie zmienic.

Bardzo interesuje mnie mecz Hamburga z Hertha.Hamburg, ktory pretenduje do czolowki tabeli nie wygral jeszcze zadnego spotkania.Remisujac z Cottbus i Arminia Bielefeld.Rowniez Hertha wydaje sie byc mocna w tym sezonie.Dlatego tez podawajcie jakies informacje o meczach a nie suche typy.
Zgadzam sie z toba :wink: jesli chce ktos podac jakis typ to mysli byc on z analiza a nie suche typy.

banji 13

banji

Forum VIP
[center:e34f4a963f][/center:e34f4a963f]

W 3 kolejce Bundesligi na Allianz Arena spotkają się dwa zespoły które zgromadziły na swoim koncie komplet punktów. O ile 6 oczek na koncie Bayernu nie jest czymś nadzwyczajnym, gdyż ta drużyna zawsze jest wymieniana w roli faworyta do tytułu, to postawa Nurymbergi to napewno zaskoczenie. Monachijczycy w obydwu spotkaniach byli stroną przeważającą i zasłużenie wygrali swoje spotkania. Na początku sezonu prezentują dosyć dobrą forme. Martwić może jedynie wysoka porażka w spotkaniu towarzyskim rozegranym we wtorek z FC Barceloną 0-4, jednak Felix Magaht wystawił rezerwowy skład. Nurymbergia po zaskakującym wysokim wyjazdowym zwycięstwie w pierwszej kolejce nad Stuttgartem , odniosła kolejne zwycięstwo , tym razem u siebie z Monchengladbach 1-0 po dość nieciekawym widowisku.

W 23 spotkaniach rozegranych między tymi klubami w stolicy Bawarii 17 razy zwyciężali gospodarze, padły 3 remisy a 3 razy wygrana zanotowali goście. Myśle że te statystyki pokazują kto jest faworytem zbliżającego sie spotkania. Nie wydaje mi się aby piłkarzą FCN starczyło sił i ambicji na to aby zatrzymać Bayern, który moim zdaniem po tej kolejce zasiądzie samotnie na fotelu lidera Bundesligi.

Do składu Monachijczyków powróci Hargreaves który nie występował w ostatniej kolejce. W zespole Nurynbergi nadal będzie brakować ważnej postaci jaką jest niewątpliwie Vittek.

Mój typ: 1

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP

W dzisiejszym meczu 3 kolejki spotkaja sie zespoły ktore maja podobna ilosc punktów bo gospodarz 3 a gosc 2 jednak notowali całkowicie inne wyniki Leverkusen jeden mecz wygrałi a jeden przegrałi z mocnym u siebie werderem co niebylo niespodzianka.Wolfsburg zanotował jak dotad dwa remisy z Herta i eitrahtem.Niebyli to zbyt mocni rywale bo Herta gra w karatke.I dzisiejszy mecz bedzie prawdziwmy sprawdzianem sił druzyny gości.Ciekawa sprawa jest ze w ostatnich 14 meczach miedzy tymi drzuzynami goscie wygrałi tylko raz na wyjezdzie.padły dwa remisy a reszte to byly zwyciestwa gospodarzy danego meczu a wiec widac ze gospodarze meczu miedy tymi klubami niezwykli przegrywac.W ostatnim sezonie Leverkusen rozbiło Wolfsburg az 4-0 sadze ze tym razem gosspodarze sobie poradza jednak troszke nizej.Jesłi chodzi o Leverkusen to ptawdopodobnie niezagraja : Babic , Schneider ,Roque Junior .Jesłi chodzi o drużyne Wolfsburga to niezagraja : Marian Hristow ,Pablo Thiam .Sadze ze Leverkusen powinno sobie spokojnie poradzic .

Mój typ 1
Bezpieczny ty 1X

WYNIK : 1-1

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP

W meczu 3 kolejku bundesligi zmierza sie druzyny Monchengladbach i Bilefeld ci pierwsi maja na swoim koncie jedno zwyciestwo u siebie z Energie cottbus .Arminia zaledwie zremisowała z Hamburgerem grajacym w tym sezonie bardzo kiepsko. W ostatnich 8 meczach meidyz tym klubami 5 razy wygrała Monchengladbach 2 razy wygrał bielefeld i padł tylko jedn remis.A w ostatnich trzech meacz wygrywali gospodarze .Borussia gra u siebie bardzo dobrze w ostatnich 8 meczach wygrali 4 i ani razu nieschodzili pokonani.Arminia na wyjezdzie w 8 meczach po jednym razie wygrali i zremisowali....czyli bardzi kipsko.w meczy niezagraja w zespole gopodarzy SONCK Wesley ,NEUVILLE Oliver o u gosci VATA Fatmir ,ZUMA Sibusiso ,AHANFOUF Abdelaziz .Moim zdaniem w tym meczu niepowinno byc innego wyniku jak zwyciestwa gospodarzy przemawia za nimi bardzo wiele.

Mój typ 1

WYNIK : 1-0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom