>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

3. kolejka 1 ligi 16.08-17.08.2014

Status
Zamknięty.
R 4,1K

robson1416

Forum VIP

Bet365​
Zapraszam do analizowania i wpisywania informacji odnośnie kontuzji oraz braków kadrowych!​

-----
Dolcan Ząbki vs Miedź Legnica
Over 2.5 @ 2.10
bet365​

Miedź Legnica w tym sezonie póki co szaleje, średnia bramek na mecz - 6. Oglądałem ostatnie spotkanie z GKS-em ich gra wyglądała fajnie, Stawowy chce tam wprowadzić Tiki - takę, co już widać. Ale właśnie pytanie czy są do tego wykonawcy, bo jednak tracą sporo bramek. Gdzieś mają braki koncentracji przypomnę ostatni mecz ligowy gdzie do przerwy 2:0, a w 50 minucie było 2:2 i Miedź w &#39;10&#39;.
Dolcan tylko 2 punkty w lidze, po dwóch remisach, grają dobrze w obronie, zdobyli do tej pory tylko jednego gola, którego zdobył Mikita. W poprzednim sezonie Dolcan zdobywał sporo bramek, ta słaba skuteczność to przede wszystkim brak Zjawińskiego.
Jest jeszcze jeden ważny szczegół tzn puchar Polski w tygodniu. Miedź spokojnie pokonała Sokół Kleszcz - 1:4 , natomiast Dolcan stracił sporo sił w meczu z Radomiakiem, wygrywając dopiero po dogrywce, może się to na nich odbić trochę. W Radomiu odpoczywali Patryk Mikita i Damian Świerblewski, Grzegorz Piesio wszedł dopiero w drugiej połowie.
Ostatnie 5 meczów w H2H(4 overy, 1under):
Miedź Legnica vs Dolcan Ząbki 0 : 3
Dolcan Ząbki vs Miedź Legnica 1 : 4
Dolcan Ząbki vs Miedź Legnica 1 : 1
Miedź Legnica vs Dolcan Ząbki 3 : 2
Miedź Legnica vs Dolcan Ząbki 2 : 1
Przewidywane składy:
Dolcan: Mateusz Kryczka – Julien Tadrowski, Piotr Klepczarek, Mateusz Cichocki – Łukasz Sierpina, Szymon Matuszek, Adrian Łuszkiewicz, Grzegorz Piesio, Damian Świerblewski – Bartosz Wiśniewski, Patryk Mikita.
Miedź: Andrzej Bledzewski – Tomasz Midzierski, Igor Jovanović, Adrian Woźniczka, Mariusz Zasada – Mateusz Szczepaniak, Marcin Garuch, Radosław Bartoszewicz, Daniel Feruga – Damian Lenkiewicz, Wojciech Łobodziński

pablo92 531

pablo92

Użytkownik
Pogoń Siedlce - Wigry Suwałki
Typ: Pogoń Siedlce
Kurs: 2.10 Buk: Bet365
⛔

3 kolejka I ligi i spotkanie beniaminków którzy w tym roku awansowały do I ligi z 2 ligi wschodniej.
Pogoń u siebie gra bardzo dobrze. W 1 kolejce pokonali u siebie 4:1 Chojniczankę w drugiej kolejce zdobyli 1 pkt w Płocku remisując z Wisła 1:1
Pogoń z 4 pkt po 2 kolejkach zajmuje 3 miejsce i uważam że w sobotę dopiszą sobie kolejne 3 pkt.

Wigry po 2 kolejkach 2 pkt , co jest średnim wynikiem. Ostatnio w środę przegrali 2:0 w PP z Flotą i odpadli z PP. Ponadto po spotkaniu z Bytovią stracili najlepszego strzelca drużyny Tomasza Tuttasa . W Siedlcach wystąpią bez kilku swoich podstawowych zawodników którzy już po 2 kolejkach mają kontuzję . Zabraknie wspomnianego Tomasza Tuttasa, Aleksandara Atanackovicia, Marcina Tarnowskiego, Davida Makaradze i Mateusza Romachowa . Nie wiadomo czy zagra Karol Mackiewicz który mógłby zastąpić Tuttasa oraz Sernas ponieważ są problemy z certyfikatem zawodnika.

Podsumowując :
Gram na Pogoń ponieważ u siebie grają dobrą piłkę a Wigry z problemami kadrowymi oraz po środowym spotkaniu mają trochę w nogach i myślę że Siedlczanie to wykorzystają .

Otrzymane punkty reputacji: +1
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Olimpia Grudziądz - Flota Świnoujście
Olimpia wygra 2,00 Floty miało nie być w tej lidze, a teraz bije Olimpię w Grudziądzu. Pieniądze to w futbolu jednak nie wszystko
bet 3 6 5
Ledwie 3 kolejka a już drugi raz stawiam Olimpię w roli głównego faworyta kolejki, wcześniej podejmowali u siebie Miedź i mimo bladego początku odrobili stratę i wyszli na prowadzenie strzelając aż 4 bramki pod rząd. W Niecieczy przegrali tracąc bramkę w końcówce co jak dla powodzenia tego typu jest dobrą wiadomością bo wyjdą jeszcze bardziej zmobilizowani. Puchar Polski planowo u Olimpii odpuszczony i przegrany 2-0 w Stalowej Woli. Flota natomiast również planowo zagrała w pucharze bo grająca w podstawowym składzie wyeliminowywała u siebie Wigry, które dały odpocząć najlepszym zawodnikom. O wyspiarzach głośno było przez wakacje nie tyle co o ich grze a o fuzji ze Stalą Rzeszów, nic z tego nie wyszło. Flota z problemami finansowymi i utratą ważnych ogniw takich jak Jasiński, Bodziony, Mysiak czy Kieruzel. O nowych nabytkach i celach na ten sezon Olimpii pisałem we wcześniejszej analizie. Doświadczenie jaki ten zespół ma w obecnej kadrze jest olbrzymie stąd jestem spokojny o to, że za każdym razem Olimpia będzie musiała kreować sytuacje i przeciwstawiać się grze defensywnej przeciwników. Z Miedzią mieli o tyle łatwiej bo drużyna Stawowego preferuje ofensywny styl gry 3 mecze w sezonie i w każdym grube overy były. Dodatkowym smaczkiem tego meczu będzie pojedynek trenerów Kubicki-Kafarski byłych trenerów Lechii. Kurs 1,80 na otwarcie zakładów do tego meczu wygląda bardzo atrakcyjnie, pewnie do dnia meczu spadnie w do granic 1,65 coś jak Zagłębie w 1 kolejce. O dziwo wzrósł aż do 2,00, nie sądziłem że aż tak wyniki pucharu podniosą kurs. I ostatni bardzo ważna sprawa z perspektywy piłkarzy grających w domu to: Kibice Olimpii Grudziądz poinformowali, że od sobotniego spotkania z Flotą Świnoujście wróci zorganizowany doping na sektorze C, czyli popularnym &quot;Młynie&quot;.
Szef, ja wiem że w dniu meczu podniósł się kurs na Zagłębie a chodziło mi o to że Olimpia spadnie do granicy kursu jakie miało Zagłębie przed samym meczem czyli te okolice 1,65
Edit: No i dokładnie 1,65 się zrobiło przed meczem to trafiłem ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Zagłębie Lubin - Wisła Płock
Piłkarze z Lubina realizują założony im cel, wygrali dwa spotkania z Flotą i Chojniczanką szczególnie w meczu w Chojnicach mieli ogromne szczęście przy dobrej skuteczności lokalnego zespołu wracali by do Lubina z niczym ponieważ gospodarze marnowali okazje za okazją a okazji nie zmarnował Błąd. Na Dialog Arenę przyjedzie dziś zespół Nafciarzy który w tym sezonie zanotował w lidze porażkę oraz remis forma jaką prezentuje zespół z Płocka jest daleka od ideału. W liście powołanych na dzisiejsze spotkanie Piotr Stokowiec skorzystał z najmocniejszego składu o czym poinformował na oficjalnej stronie, Zagłebie jest zdeterminowane co widać na boisku. Na wspomnianej Dialog Arenie będzie ich pokonać bardzo ciężko.
Zwycięstwo Zagłębia @@ 1.65 ⛔ U Siebie przegrać w takim stylu nie wypada.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom