Wczoraj szczęśliwie udało się ominąć Bayern, gdyż grałem over 2,5. Oby dziś te overy sprzyjały.
Werder Brema - Borussia M'Gladbach
Werder zaimponował skutecznością wygrywając 6:2 z Aktobe Lento, ale jednocześnie dało się zauważyć, że spokojnie można Werder kontrować. Źrebaki mają w tym sezonie bardzo dobrych graczy do takiej gry. Arango, Bobadilla świetnie wkomponowali się w zespół. W Bochum 3 bramki, przed tygodniem u siebie z Herthą 2 bramki strzelone. Gladbach potrafi strzelać, ale i traci. Zanosi się na efektowny mecz na Weserstadion z kilkoma bramkami.
Nie zagrają:
Werder: Andersen, Prodl, Jensen, Rosenberg
Gladbach: Callsen-Bracker, Dante, Daems, Gohouri, Svard, Friend
Mój typ: over 2,5 - 1,50 w Tobet [7/10]
VFL Wolfsburg - Hamburger SV
Marzeniem Wolfsburga obok obrony mistrzowskiego tytułu jest pobicie rekordu zwycięstw z rzędu u siebie. Aby marzenia stały się nieco bardziej realne należy wygrać z innym kandydatem do mistrzostwa HSV, które wyraźnie się przebudziło wygrywająć 4-1 z BVB i 5-1 w
LE z Guingamp. W dobrej formie wydają się być napastnicy Petrić, Guerrero czy też Berg. Są jednak problemy z obroną, nie zagrają Demel i Jansen. Wilki bez Kahlenberga, ale z duetem Dzeko-Grafite i wspierającym ich Misimoviciem. Jestem zdania, że będzie to świetne widowisko okraszone bramkami z obu stron.
Nie zagrają:
Wolfsburg: Kahlenberg, Laas, Munteanu, Schindzielorz
HSV: Alex Silva, Demel, Jansen, Reinhardt
Mój typ: over 2,5 - 1,60 w Tobet [6/10]