Witam, mam taki pomysł na to jak obstawiać. Od jakiegoś czasu gram na sucho tym schematem i udaje się wygrać ale jednak czegoś mi w tym brakuje dlatego udostepniam to tutaj może ktoś coś wymyśli.
Cała zabawa polega na utworzeniu wielu kuponów w których są 3 zdarzenia. 1 to absolutnie najważniejsza rzecz. Musi to być mecz dnia poprostu typ za który byśmy dali się pokroić i powinien oscylować w granicach kursu 1,5. Mozna oczywiście utworzyć zawsze 4 zdarzenia w kuponach i zamiast jednego 1,5 dać 2 mecze o łącznym kursie 1,5.
Gdy już mamy swojego pewniaka. Szukamy z oferty dnia, bądz tygodnia, 2 mecze, które bardzo prawdopodownie będą Underowe.
obstawiamy kombinajce wszystkich wyników. Ja daję zawsze:
0-0
1-0
0-1
2-0 (dla faworytów) wszystkie zakłady w których przegra nasz faworyt 0-2 lub które będą overowe (nie licząc 2-1 będą przegrane)
1-1
2-1
1-2
jest tego 7 zdarzeń więc będzie trzeba utworzyć.... 49 kuponów
czyli kupon
np.
Inter - Milan 0-0 @7
Borusia - Bayern 0-0 @6,5
Real - Osasuna 1 @1,5
itd pozycja 3 niezmienna
a potem 0-0 i 1-0 /// 0-0 i 2-0 itd...
zaznaczam że ja zawsze przeznaczam na jeden zakład 2 zł. Więc na cały proces wychodzi mi stówka.
na Dzisiaj zaufam naszej stołecznej Legii co może być dużym błędem ale po prostu myślę że nie są oni aż tak bardzo słabi żeby odpaść z poł amatorami...
Zaznaczam że są to kupony które stawiam na prawdę.
*
St. Patrick - Legia Warszawa 2 @1,65
Maribor - Zrinjiski 5,25* / 13,75**
Nigata Albirex - FC Tokyo 5* / 10,50**
Faworyci Maribor i Nigata (gdy któryś w faworytów przegra 2-0 kupony przegrane.)
* - najniższy kurs gdy wejdą 2 najniższe łączny kurs będzie 40~ będziemy wtedy 2 dyszki w plecy..
** najwyższy kurs, gdy wejdą 2 najwyzszę łączny kurs będzie 216~ będziemy 230 do przodu.
myślę że nie było to skomplikowane... ????
Cała zabawa polega na utworzeniu wielu kuponów w których są 3 zdarzenia. 1 to absolutnie najważniejsza rzecz. Musi to być mecz dnia poprostu typ za który byśmy dali się pokroić i powinien oscylować w granicach kursu 1,5. Mozna oczywiście utworzyć zawsze 4 zdarzenia w kuponach i zamiast jednego 1,5 dać 2 mecze o łącznym kursie 1,5.
Gdy już mamy swojego pewniaka. Szukamy z oferty dnia, bądz tygodnia, 2 mecze, które bardzo prawdopodownie będą Underowe.
obstawiamy kombinajce wszystkich wyników. Ja daję zawsze:
0-0
1-0
0-1
2-0 (dla faworytów) wszystkie zakłady w których przegra nasz faworyt 0-2 lub które będą overowe (nie licząc 2-1 będą przegrane)
1-1
2-1
1-2
jest tego 7 zdarzeń więc będzie trzeba utworzyć.... 49 kuponów
czyli kupon
np.
Inter - Milan 0-0 @7
Borusia - Bayern 0-0 @6,5
Real - Osasuna 1 @1,5
itd pozycja 3 niezmienna
a potem 0-0 i 1-0 /// 0-0 i 2-0 itd...
zaznaczam że ja zawsze przeznaczam na jeden zakład 2 zł. Więc na cały proces wychodzi mi stówka.
na Dzisiaj zaufam naszej stołecznej Legii co może być dużym błędem ale po prostu myślę że nie są oni aż tak bardzo słabi żeby odpaść z poł amatorami...
Zaznaczam że są to kupony które stawiam na prawdę.
*
St. Patrick - Legia Warszawa 2 @1,65
Maribor - Zrinjiski 5,25* / 13,75**
Nigata Albirex - FC Tokyo 5* / 10,50**
Faworyci Maribor i Nigata (gdy któryś w faworytów przegra 2-0 kupony przegrane.)
* - najniższy kurs gdy wejdą 2 najniższe łączny kurs będzie 40~ będziemy wtedy 2 dyszki w plecy..
** najwyższy kurs, gdy wejdą 2 najwyzszę łączny kurs będzie 216~ będziemy 230 do przodu.
myślę że nie było to skomplikowane... ????