>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2xDW under + pewniak

B 0

biedny888

Użytkownik
Witam, mam taki pomysł na to jak obstawiać. Od jakiegoś czasu gram na sucho tym schematem i udaje się wygrać ale jednak czegoś mi w tym brakuje dlatego udostepniam to tutaj może ktoś coś wymyśli.

Cała zabawa polega na utworzeniu wielu kuponów w których są 3 zdarzenia. 1 to absolutnie najważniejsza rzecz. Musi to być mecz dnia poprostu typ za który byśmy dali się pokroić i powinien oscylować w granicach kursu 1,5. Mozna oczywiście utworzyć zawsze 4 zdarzenia w kuponach i zamiast jednego 1,5 dać 2 mecze o łącznym kursie 1,5.
Gdy już mamy swojego pewniaka. Szukamy z oferty dnia, bądz tygodnia, 2 mecze, które bardzo prawdopodownie będą Underowe.
obstawiamy kombinajce wszystkich wyników. Ja daję zawsze:
0-0
1-0
0-1
2-0 (dla faworytów) wszystkie zakłady w których przegra nasz faworyt 0-2 lub które będą overowe (nie licząc 2-1 będą przegrane)
1-1
2-1
1-2
jest tego 7 zdarzeń więc będzie trzeba utworzyć.... 49 kuponów
czyli kupon
np.
Inter - Milan 0-0 @7
Borusia - Bayern 0-0 @6,5
Real - Osasuna 1 @1,5
itd pozycja 3 niezmienna
a potem 0-0 i 1-0 /// 0-0 i 2-0 itd...
zaznaczam że ja zawsze przeznaczam na jeden zakład 2 zł. Więc na cały proces wychodzi mi stówka.
na Dzisiaj zaufam naszej stołecznej Legii co może być dużym błędem ale po prostu myślę że nie są oni aż tak bardzo słabi żeby odpaść z poł amatorami...
Zaznaczam że są to kupony które stawiam na prawdę.
*
St. Patrick - Legia Warszawa 2 @1,65
Maribor - Zrinjiski 5,25* / 13,75**
Nigata Albirex - FC Tokyo 5* / 10,50**
Faworyci Maribor i Nigata (gdy któryś w faworytów przegra 2-0 kupony przegrane.)
* - najniższy kurs gdy wejdą 2 najniższe łączny kurs będzie 40~ będziemy wtedy 2 dyszki w plecy..
** najwyższy kurs, gdy wejdą 2 najwyzszę łączny kurs będzie 216~ będziemy 230 do przodu.
myślę że nie było to skomplikowane... ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Musi to być mecz dnia poprostu typ za który byśmy dali się pokroić i powinien oscylować w granicach kursu 1,5.

zaznaczam że ja zawsze przeznaczam na jeden zakład 2 zł. Więc na cały proces wychodzi mi stówka.

Grając za te 100zł TYLKO tego swojego teoretycznego &quot;pewniaka&quot; ( singiel lub ako ) z kursem @1.5 - masz teoretycznie &quot;pewny&quot; zysk 50zł, więc nie kombinuj jak przysłowiowy koń pod górę ???? skoro te zdarzenia z kursem @1.5 wchodzą Ci na wysokim procencie skuteczności.

.

C 92

cebulka

Użytkownik
Witam, mam taki pomysł na to jak obstawiać. Od jakiegoś czasu gram na sucho tym schematem i udaje się wygrać ale jednak czegoś mi w tym brakuje dlatego udostepniam to tutaj może ktoś coś wymyśli.

Cała zabawa polega na utworzeniu wielu kuponów w których są 3 zdarzenia. 1 to absolutnie najważniejsza rzecz. Musi to być mecz dnia poprostu typ za który byśmy dali się pokroić i powinien oscylować w granicach kursu 1,5.
Kurs 1,5 to według szacunków 66,66% szansy na trafienie zdarzenia jak dla mnie do pewniaka sporo mu brakuje:razz: Trafienie 1 DW jest cieżkie, co dopiero takiego dubelka z 2x DW. Ja bym zrezygnował z tego pewniaka albo grał to jakimś systemem 2z3.

Poza tym ja bym mecz legii odpuścił jeśli miałbym na nich stawiać to ew na awans, a nie czystą 2. Piłkarze żyją chyba jeszcze wakacjami fatalnie wykorzystali okres przygotowawczy, fatalna seria: porażka z Zawisza o super puchar, ledwo uratowany remis z st Patrick (a mogli przegrać wyżej), porażka z beniaminkiem na inauguracje ekstraklasy. Irlandczycy cały czas są w rytmie meczowym o punkty. Poza tym Legia jest na musie im bezbramkowy remis nic nie daje, a w Warszawie pokazali jak ciężko idzie im skonstruowanie akcji w ofensywie. To wszystko wpływa na fatalną atmosferę i według mnie nie warto tego grać po takich kursach, a według Ciebie to typ na 90-95% czyli kurs ~1.1

B 0

biedny888

Użytkownik
ogólnie rzecz biorąc mógłbym grać 2z3 ale wydaje mi sie, że jeden mecz dodatkowy jest lepszym rozwiązaniem ten kurs 1,5 to poprzeczka która ustawiłem sobie sam. Jeżeli znalazł bym mecz w którym wydawało by mi sie bardzo prawdopodobne wygranie przez którąś z druzyn to może być to kurs nawet i 2,5 lub jak pisałem wczesniej np 2 mecze z kursem 1,2. To ma być dodatkowy mecz. Odkąd tak gram kilka kolejek u buka + 20 kolejek &quot;na sucho&quot; to 3x mi nie wszedł ten dodatkowy mecz. A łącznie z tego wszystkiego byłem jakies 250zł na plus. Zdarzały się serie że np 3x nie weszło nic i byłem 300⛔ ale potem np weszło kilka zadarzeń 100✅.
Co do meczu Legii, to rozumiem że są bez formy itd. sprawdzam statystyki aczkolwiek z bukmacherce nie można przesadnie ufać statystykom, inaczej każdy lepszy dzieciak potrafiący odczytać pare tabelek by zarabiał dużą kase. Moim zdaniem Legia mimo że jest bez formy wygra to spotkanie. Pozdro ;)

C 92

cebulka

Użytkownik
Może być tak jak z Argentyną na MŚ, że grali &quot;słabo&quot; cały mundial, a w finale się spieli i sprawili bardzo dużo problemów Niemcom. Podobnie może być dzisiaj z Legia jednak ja na takie granie przed meczowe bym się nie zdecydował bez obejrzenia 15 min meczu dla mnie sprawa awansu na tę chwile to ~50/50 Często w przeszłości zdarzały się mecze, że faworyt zlekceważył przeciwnika w pierwszym meczu i była niespodzianka jednak takie wpadki zdarzały się w większości na wyjazdach, a nie meczach u siebie. Do tego dochodzą plotki, że chcą się pozbyć trenera w ten sposób. Dla mnie ten kurs jest po prostu za niski a typ zbyt NIE pewny do zagrania Twoim systemem.

Ja wychodzę z założenia, że im MNIEJ meczy tym lepiej. Mniejsza marża bukmachera, wieksze prawdopodobieństwo trafienia kuponu. No ale skoro takie granie Ci przynosi zysk to po co cokolwiek zmieniać?

B 0

biedny888

Użytkownik
no póki co przynosi zysk, mam świadomość że jest to bardzo ryzykowne granie, no ale jestem dośc sporo na plus, można ryzykować, wiadomo że z czasem jak kapitał topnieje to się gra tak aby to ryzyko wyeliminować. Ale gdy jest okazja żeby zaryzykować ten raz czy dwa razy, to warto to wykorzystać, wygrać można sporo a również nie stawiam tego all in. Tak czy inaczej liczę na Legię i 2 underki a nóż coś z tego wyniknie, przekonamy się wieczorem...

_hank_ 1,3K

_hank_

Użytkownik
Stawiać 7 zdarzeń gdzie kursy oscylują w granicach 7 to na prawde pomysł mocno ekscentryczny nawet jak na ten dział ^^

Ewidentnie Twój &quot;system&quot; polega na zabieraniu ew zysku z pewniaka. Edi Ci napisał, jak trafiasz często te pewniaki to je graj, nieporównywalnie lepszy pomysł od Twojego rozpisu.
Jak już koniecznie chcesz łączyć pewniaki z jakimś DW to poczytaj tematy Ediego, to ma przynajmniej ręce i nogi, i wtedy pewniaka dołóż. No chyba że nie chcesz nicku zmieniać i stąd ten system ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP

Zaznaczam że są to kupony które stawiam na prawdę.

*
St. Patrick - Legia Warszawa 2 @1,65
Maribor - Zrinjiski 5,25* / 13,75**
Nigata Albirex - FC Tokyo 5* / 10,50**

Faworyci Maribor i Nigata (gdy któryś w faworytów przegra 2-0 kupony przegrane.)

* - najniższy kurs gdy wejdą 2 najniższe łączny kurs będzie 40~ będziemy wtedy 2 dyszki w plecy..
** najwyższy kurs, gdy wejdą 2 najwyzszę łączny kurs będzie 216~ będziemy 230 do przodu.
@Biedny888, jak już musisz grać te różne DW w ilości 7 z tym &quot;pewniakiem&quot;, to rozważ jednak w ramach tej gry ze stałą kasą 100zł na kolejkę - takie rozrzucenie stawek na każdy z tych 49 zakładów, aby wejście obojętnie którego kuponu ( czyli przy trafieniu 2 DW oraz &quot;pewniaka&quot; ) dawało Ci identyczny lub omalże identyczny zysk, a nie tak zróżnicowany o jakim piszesz: bo od trafienia kursu @40 mogącego przy trafieniu przynieść stratę ( co jest dla mnie wręcz chore! ) aż do trafienia kursu @216, dającego wtedy 230zł zysku.

B 0

biedny888

Użytkownik
Przede wszystkim dzięki, że tyle piszecie. Edi8 właśnie też o tym myślałem aby stawiać za różne kwoty, ogólnie rzecz biorąc poprostu nie przemyślałem tego do końca, jeszcze nie jestem tak zaawansowanym graczem...
Co do wczoraj to wyszedłem 27 pln na plus.. Więc teoretycznie puszczenie za stówke samej legii byłoby korzystniejsze.
ogólnie szukam systemu w którym będę mógł regularnie wygrywać, nie koniecznie duże kwoty bo wiadomo że szybko i dużo to można ale przegrać a nie wygrać..

L 23

luczyk10

Użytkownik
Skoro masz dwa underowe mecze i &quot;pewniak&quot; to ja moim zdaniem lepiej zagrać ako 2x under 3.5 i ten pewniak za 100 zł
Plusy są takie że jeden kupon a nie zabawa z robieniem 49 kuponów i przede wszystkim under 3,5 pokrywa 10 DW a Twój sposób gry tylko 7

Do góry Bottom