>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

2E w Expekcie

mroku 104

mroku

Użytkownik
Czy ta kasa jest ukryta, czy jak pisze:
&quot; Ilość dostępnych żetonów w kasynie
0.00 EUR&quot;
to znaczy ze nie dostalem?

radek03 90

radek03

Forum VIP
Wg mnie to jest tak, że jak ktoś dłuższy czas nie gra u nich to dostaje jakieś grosze aby się przypomnieć i zachęcić do powrotu.

matex 0

matex

Użytkownik
promo pewnie dla wybranych :]

ja osobiscie czesto tam grywam, i bardzo czesto dostaje rózne gratisowe € wiec to pewnie nie od tego zalezy ;) dziś akurat miałem szczecie i 9 € przelałem na zakłady

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Napisałem do ich supportu, że też chcę, zjechałem ich firmę, że daje ludziom, co nawet depozytu nie płacili, a ja nigdy nic nie dostałem, że nie są najlepsi na rynku i jak chcą mnie zatrzymać u siebie na dłużej, to niech dają 5 euro tak jak innym ???? a jak, zobaczymy, spróbować warto ????

artur202 4

artur202

Użytkownik
heehhe ramzi ja zrobiłem dokładnie to smao przed przeczytaniem twojego postu. Wyżaliłem się dlaczego inni dostają ojrosy do kasyna a ja nawet po zrobieniu depozytu nic nie dostaje. Jak nie dadzą bonusu to obiecuje sobie,że nie wpłacę tam więcej kasy.

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Powiedzieli mi, że jak nie będę grał u nich, to nie zrobi im to większej różnicy, gdyż mają dużo klientów :| ???? lol

endriu 361

endriu

Forum VIP
heh widzę że u mnie też jest 2ojro ???? koledzy powiedzcie mi jak to przelać na zakłady bo za chwilę gramy ???

artur202 4

artur202

Użytkownik
ramzi mi napisali,że narazie nie oferują żadnych bonusów lol. No to im odpisałem skąd inni mają 2 albo 5 ojro w kasynie a ja mam zawsze zero mimo depozytu.

Do góry Bottom