>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

29 kolejka Serie A [18-19 marca 2017]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

Promocja w Sportingbet: Bonus powitalny 200PLN

Wygraj wyjazd na mecz Arsenal - Man. Utd - 2 bilety VIP + 1500PLN. Tylko u nas!

W dalszym ciągu nie ma mocnych na Juventus, choć wygrana z Milanem została osiągnięta w kontrowersyjnych okolicznościach... Nadal zastanawiam się czy był karny czy nie było? Wątpliwości zostaną jeszcze przez długi czas zapewne. Tym razem Juventus wyjeżdża do Genui na trudny mecz z Sampdorią. Roma podejmuje u siebie Sassuolo, a Napoli czeka mecz z Empoli. Hitem kolejki mecz Torino z Interem. Biorąc jednak pod uwagę dyspozycję Interu zapowiada się kolejny tryumf tej ekipy.

Składy i kontuzje: Gazzetta i Tuttosport.

Zapraszamy do dyskusji :wink:

dexter7 86

dexter7

Użytkownik
Witam w tej kolejce pójdę w zdarzenie które rzadko gram bo wole stylowe obstawianie 1X2 niż BTS czy Overy
Mianowicie biorę pod lupę spotkanie
Torino - Inter. Jestem mieszkańcem Warszawy do Turynu jest okolo 1600km a ja mimo z takiej odległości czuje tam
Bramki dla obu drużyn
Ogólnie myślę że Inter wygra to spotkanie ale trochę krwi im były zespół Kamila Glika popsuje...
Najważniejsze co mnie trzyma przy tym typie to oczywiście fanatyczna postawa graczy z Mediolanu z drugiej strony w drużynie gospodarzy wystąpi aktualny Capocanniere czyli Andrea Belotti który tym występem sądzę zapewni juz sobie transfer na wyspy...
Jeśli ktoś widzi te spotkanie inaczej zachachmece do dyskusji
Ps sorry za błędy piszę z telefonu

tentyptakma 98

tentyptakma

Użytkownik
BTS to pierwszy typ jaki mi się nasunął, gdy ujrzałem, że Torino podejmuje u siebie Inter, więc całkowicie popieram! Ktoś ma jakieś przeciwskazania??

Poza tym ciekawi mnie dlaczego to kursy na Milan skoczyły z 1,50 na 1,70?

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Poza tym ciekawi mnie dlaczego to kursy na Milan skoczyły z 1,50 na 1,70?
Romangoli, Bacca i Sosa zawieszeni za kartki + kontuzje Suso i Abate
Za pierwszego Zapata, za drugiego Lapadula za ostatniego Locatelli bądź Kucka. Za kontuzjowanych Vangioni i Ocampos, nie ma tragedii.
Genoa w tym roku wygląda fatalnie, debry były ostatnią szansą aby przeprosić się z kibicami, którzy mają oficjalny protest po tym co zrobiła z nimi Pescara Zemana. Izzo płakał jak schodził z boiska po derbach. Sknera jaką jest właściciel Genoi nie mogła przynieść innych widoków na przyszłość, pozwolę sobie przypomnieć ich zimowe mercato;
Genoa największy ruch. Sprzedali swoje najlepsze kąski w postaci Rincona do Juventusu i Leo Pavolettiego do Napoli za łączną przybliżoną kwotę 25 milionów + Ocampos wylądował w Milanie. A w ich miejsce postanowili pójść nie w jakość a ilość i tak dołączają do klubu: Hjelmark (Palermo), Taarabt (Benfica), Pinilla (Atalanta), Cataldi (Lazio), Palladino (Crotone), Landre (Lens), Callegari (PSG), Morosini (Brescia), Beghetto (Spal) i Rubinho (Como). Kibice na pewno są wniebowzięci taką ilością &quot;wzmocnień&quot;.
Milan ma super terminarz do końca sezonu, faza LE o którą walczą jest na wyciągnięcie ręki. Wystarczy wypunktować najsłabsze zespoły, tj. 21 puntów do zgarnięcia, absolutnie minimum to jest chociaż 16 punktów czyli zakładając czarny scenariusz remisu i porażki, choć nie wiem kto miałby tego dokonać. Może z Calgiarii w maju na Sardynii.

W pierwszej rundzie z tymi rywalami co podkreśliłem zrobili 18 punktów. Była tylko jedna porażka właśnie z Genoą, także spokojnie można to powtórzyć. Ostatni zrobili fajną serię wygranych z Fiorentiną, Sassuolo i Chievo, wszystkie 3 zespoły o wiele lepsze także jak widać da się.
Jeszcze wracając do ostatniego meczu z Juventusem. Po raz kolejny pokazali mega charakter co musi się podobać. Oglądając Milan zawsze ma się pewność, że trafi się na dobre widowisko. Niby większość robi podśmiechujki, że co to za klasyk gdy gra obecny Milan a prawda jest taka, że zawsze gwarantują dobry poziom i gry i emocji. Dla mnie w Turynie osiągnęli remis i tak też powinni patrzeć z satysfakcją na ten mecz. Liczę na sportową złość, także dla mnie wygrana Milanu jak najbardziej pasuje. Spróbuje jeszcze wariantu z underem, bo nie czuje strzelaniny a raczej spokojny mecz, taki typowy pod zdobycie 3 punktów i tyle.
Milan @ 1,70 Bet365 ✅ 1-0
Milan wygra i poniżej 2,5 bramki @ 4,33 Bet365 ✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +14
zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy, Serie A
Godzinna: 18:00
Spotkanie: Torino - Inter Mediolan
Typ: 2/obie strzelą
Kurs: 3,10
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Przed nami bardzo ciekawe starcie pomiędzy Torino a Interem. Torino gra świetnie na własnym boisku, zaledwie 1 porażka, 8 zwycięstw i 4 remisy, 32:17 w bramkach, średnio prawie 4 bramki na mecz. Inter kapitalna forma ostatnie wygrane 5:1 z Cagliari i 7:1 z Atalantą mówią same za siebie. Dziś myślę, że pójdą za ciosem i wygrają to spotkanie ale bramek także powinno nie zabraknąć.
W ekipie Torino zabraknie dzisiaj - D. Avelar, J. Obi oraz M. Lopez. W Interze kadra pełna, brak kontuzji, kapitalna atmosfera.
Torino na pewno nie podda się u siebie będą walczyć i bramkę powinni strzelić, Belotti kapitalna forma kontra Icardi również forma kapitalna. Mam przeczucie, że w tym meczu obejrzymy minimum 4 bramki, jednak ja zaryzykuję i typuję zwycięstwo Interu + obie drużyny strzelą gola.
Powodzenia.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

AC Milan - Genoa
Typ: Milan @ 1,70 Sportingbet
✅✅1:0​

Romangoli, Bacca i Sosa zawieszeni za kartki + kontuzje Suso i Abate

Za pierwszego Zapata, za drugiego Lapadula za ostatniego Locatelli bądź Kucka. Za kontuzjowanych Vangioni i Ocampos, nie ma tragedii.
Z jednej strony tak, z drugiej nie. Trochę się zastanowiłem nad tym meczem i brakami. Z wspomnianych absencji najbardziej szkoda w sumie Romagnolego i Bacci obecnie. Paradoksalnie Suso w ostatnim czasie mocno spuścił z tonu, teraz pałeczkę za konstrukcję błysktowliwych akcji z przodu przejął Gerard Deulofeu i jest najjaśniejszą postacią w Milanie. Na J-Stadium świetne akcje. Kilka razy przedryblował super. Miał też mniej chlubne momenty jak dwa pady... no, ale La Masia go wychowała przecież :p

Skład Milanu ma dziś wyglądać tak:

-----------------------Donnarumma-------------------------
De Sciglio----------Zapata--------Paletta---------Vangioni
-----------Kucka---------MatiFernandez--Bertolacci-------
Deulofeu---------------Lapadula----------------Ocampos

Na dobrą sprawę nadal są atuty. Wspomniany przez Ciebie Locatelli też przecież moze zagrać i w sumie to ja młodego bym bardziej widział w składzie kosztem Mati Fernandeza, Chilijczyk odkąd trafił do Milanu nic temu zespołowi nie dał. To Jose Sosa był w ostatnim czasie w dużo lepszej formie, a przecież ile krytyki na niego co rusz spadało! Ale pokazał, że potrafi.
Deulofeu dziś w dodatku zagra na swojej nominalnej pozycji, czyli prawej stronie, a tam myślę,że zrobi wiatrak z obrońcami Genoi trochę.

Genoa jak wspomniał @Grac45 to ostatnio dno! Nawet Gio Simeone się zaciął. Trudno sobie wyobrazić mi ich punktujących dziś na San Siro. Skoro ktoś dostaje takie lanie od Pescary to nie może wygrać w Mediolanie. Tak nakazuje logiczne myślenie. Mimo tych osłabień myslę, że Milan stać nadal na wygraną.

Z tym &quot;remisem&quot; na Juventus w pamięci Grac45 niejako się nie zgadzam do końca. Juventus mimo tego karnego w 94minucie grał przez cały mecz bardzo dobrze. To Gigio Donnarumma zrobił ten wynik i dawał nadzieje na remis. Przecież tam Dybala i Pjaca szaleli z przodu, szybko mogli zakończyc tamten mecz, ale wyszło jak wyszło. Zamiast o dobrej grze Juve pamięta się o karnym ;)

Forma Genoi na koniec, 10 ostatnich meczów to ledwie 6 zdobytych punktów! Milan też miał dołek gdzie nic nie wygrywał po Nowym Roku, ale ostatnia seria już dużo lepsza, wygrane z Fiorentiną np. W dodatku Milan jak wspomniał Grac gra jeszcze o LE, a kalendarz im sprzyja, mają los we własnych rękach, bo Inter w czasie gry Milan będzie grał z Pescarą, Crotone czy Empoli to Inter czekają mecze z Napoli, Fiorentiną, Lazio itp. Wtedy poznamy prawdziwe oblicze Interu.

Stawiam na Milan @ 1,70 b365

Najważniejsze co mnie trzyma przy tym typie to oczywiście fanatyczna postawa graczy z Mediolanu z drugiej strony w drużynie gospodarzy wystąpi aktualny Capocanniere czyli Andrea Belotti który tym występem sądzę zapewni juz sobie transfer na wyspy...
Dokładnie, ciekawy pojedynek na linii Belotti vs Icardi się szykuje. Torino gra ofensywnie, strzela sporo bramek, ale też defensywa Torino to masakra. Przed sezonem wielu graczy odeszło, pisaliśmy o tym z początku, ale Toro i Sinisa jakoś to retuszowali. Nie było źle, ale teraz dopadł ich wielki kryzys i dołek zarazem i bramek tracą mnóstwo. Z przodu jednak Belotti, Iago, Ljajić to spory potencjał. Nawet Maxi Lopez, który zdaniem trenera Mihajlovica ma maxi tylko brzuch przecież strzelił gola z Lazio ????
Także potencjał jest, Inter zaszokował świat tym 7:1 z Atalantą. Sam jestem ciekaw jak się spiszą n tym trudnym terenie w Turynie, gdzie poległa Roma np.
Widzę podobnie jak Wy bramkowy rezultat w tym meczu.

A jakieś typy już na niedziele macie?

AS Roma - Sassuolo

To może być ciekawy mecz. Z jednej strony Roma po odpadnięćiu z Ol.Lyonem, ale ileż tam okazji było by awansować eh. Anthony Lopes masakra co bronił momentami, albo jak El Shaarawy czy Salah pudłowali ???? Załamka. Alisson też bronił momentami kozacko, ale wraca Szczęsny wiadomo.
Sassuolo fatalnie wypadło tydzień temu na tle Bologni. Domenico Berardi bez formy, ponad 10 meczów bez gola, najgorsza jego seria w karierze. A coś czuję, że Roma możę dać mu jakoś przełamanie. Spaletti żył niesamowicie meczem z Lyonem, widąc było pasję u niego, zresztą zawsze ma ten cholerny wzrok! ;)
Ciekaw jestem Waszej opinii o tym meczu

Otrzymane punkty reputacji: +11
M 27

milt

Użytkownik
Myślę że ciekawą opcją na jutro jest Bologna-Chievo 2DNB.
Zawodnicy z Verony notują ostatnio naprawdę dobre wyniki:
Chievo-Empoli 4:0
Milan-Empoli 1:3
Chievo-Pescara 2:0
Chievo-Napoli 1:3
Sassuolo-Chievo 1:3
Widać, że przegrywali z mocnymi drużynami a z tymi słabszymi pewnie wygrywali. Chievo nie gra źle na wyjazdach: bilans 5-1-7, i 9 miejsce w away table. Potrafią wygrywać wyjazdowe mecze z drużynami z drugiej części tabeli do tego wygrali niedawno wyjazdowe spotkanie z Lazio. Gracze Chievo strzelali bramki w siedmiu ostatnich meczach wyjazdowych.
Bologna gra kiepsko. Przegrali cztery ostatnie spotkania, ale rywali mieli mocnych. Remis z Genoa i skromna wygrana w ostatniej kolejce z Sassuolo. Trzeba powiedzieć że w rundzie wiosennej mieli narazie trudny terminarz i mogą być mocno zdeterminowani żeby wygrać ten mecz bo w następnych kolejkach grają z Fiorentiną i Romą, ale ja uważam że Chievo nie przegra tego meczu. W meczu z Sassuolo zagrali w końcu na zero z tyłu, ale na jutrzejszy mecz wypada im dwóch podstawowych obrońców którzy grali w tym spotkaniu Torosidis (21/1) i Masina (27/1).
W Chievo nie zagra obrońca Gobbi (25/1).
Bologna strzela bardzo mało bramek tylko 25 w całym sezonie. Na wiosnę 2 bramki potrafili strzelić tylko Torino i było to dość dawno. Crotone, Cagliari, Genoi, Sassuolo strzelali po jednej bramce, ale nie czarujmy się te drużyny w obronie monolitu nie stanowią. Wątpię by z Chievo nagle zaczęli błyszczeć w ataku, a goście powinni strzelić przynajmniej bramkę.
Wnioski więc takie Chievo powinno wygrać, ewentualnie Bolognie uda strzelić się jedną bramkę i będzie remis, dlatego 2DNB a nie czysta 2.

20maciek03 87,1K

20maciek03

Użytkownik
AS Roma - Sassuolo
To może być ciekawy mecz. Z jednej strony Roma po odpadnięćiu z Ol.Lyonem, ale ileż tam okazji było by awansować eh. Anthony Lopes masakra co bronił momentami, albo jak El Shaarawy czy Salah pudłowali ???? Załamka. Alisson też bronił momentami kozacko, ale wraca Szczęsny wiadomo.
Sassuolo fatalnie wypadło tydzień temu na tle Bologni. Domenico Berardi bez formy, ponad 10 meczów bez gola, najgorsza jego seria w karierze. A coś czuję, że Roma możę dać mu jakoś przełamanie. Spaletti żył niesamowicie meczem z Lyonem, widąc było pasję u niego, zresztą zawsze ma ten cholerny wzrok! ;)
Ciekaw jestem Waszej opinii o tym meczu
Straszliwie mi szkoda Romy, bo to właśnie ją widziałem w dalszej części LE. Ale cóż zrobić. Taka już jest piłka. Sam mecz bardzo emocjonujący, ogromna ilość okazji bramkowych i w sumie jakby nie patrzeć to jest to ich samych wina :/
Przejdźmy do typowania niedzieli!

1. Niedzielną część kolejki rozpoczniemy od meczu pomiędzy Empoli a Napoli. Patrząc na ostatnie mecze gospodarzy widzimy samo czerwo. I ostatni mecz bardzo dobrze obrazuje całą sytuację tego zespołu. Dostać od Chievo cztery bramki to jednak dość spory powód do wstydu.. Ale są plusy tej całej dziurawej obrony Empoli. Skorupski ma świetne warunki do ogrywania się ;)
Napoli nie pozwoli sobie na jakieś straty punktów z takimi jak ten zespołami. Przewiduję tutaj dość łatwe zwycięstwo:
Napoli -1.5 @1.92 2:3 Blackout. Masakra
2. Atalanta dostała idealnego przeciwnika na podbudowanie zdruzgotanego ego po ostatnim poniżającym meczu. Pescara stara się tak ogólnie atakować, ale wychodzi im to mhmm. No w sumie nie wychodzi. A mało tego, obrony nie ma. Więc typ wydaje się dość oczywisty
Do tego dorzucam Lazio z facetem na czele którego szanuję. Immobile. Tutaj także sprawa wygląda dość jasno. Rzymianie nie mogą sobie pozwolić na straty, bo zaraz wylecą poza pociąg zwany pucharami. A gospodarze są jak najbardziej do wzięcia.
Atalanta + Lazio @1.94 3:0 i 0:0
3. Tutaj typ w zgodzie z moją intuicją. O ile Chievo to typowy średniak z przebłyskami co x czasu, to jednak Bologna dla mnie gra piach. A jeden ostatni mecz wiosny nie czyni.
Chievo DNB @2.32 4:1
4. I ostatni dubelek w który jutro idę to:
Florentina, która pomimo, że wyszła na prowadzenie w końcówce meczu to jednak grę miała w miarę składną z pomysłem. Coś tam może się w nich budzi. Liczę, że będą mieć dobrą końcówkę sezonu. Serie A potrzebuje silnych drużyn, a Crotone zdecydowanie im w tym pomoże..
I na dobitkę AS Roma, która mimo, że poległa w LE to nie ma mowy, żeby w jakiś sposób potopiła kupony z będącym w kryzysie Sassuolo. Zwłaszcza u siebie i mając za plecami Napoli.

Florentina + AS Roma @2.03
Kursy pobrane z Unibet. Zasiadamy przed telewizorami i kibicujemy!

Otrzymane punkty reputacji: +2
J 560

januszbiznesu

Użytkownik
Crotone to jeden z głównych kandydatów do spadku (właściwie to zdanie ma wydźwięk czysto poprawny politycznie, bo nie ma co ukrywać - oni już spadli). Grają siermiężny do oglądania futbol, właściwie to ciężko to nawet nazwać futbolem. W większości spotkań ogląda się to jak mękę, pozytywów nie widać a strata do bezpiecznego miejsca jest także całkiem spora i raczej już wszyscy zdają sobie sprawę w jakim kierunku to idzie (to sprawia, że i motywacja mniejsza, mniejsze także zainteresowanie kibiców, ogółem mentalny dołek).
We Włoszech nie lubię spotkań o 12:30, bo mam wrażenie, że zawodnicy są wtedy jeszcze w innym rytmie albo głową na sobotnich uroczystościach. Na szczęście swoje starcie Crotone gra o 15 i dlatego zdecydowałem się pójść w stronę gości dzisiejszego meczu - Fiorentiny.
Zespół, który gra poniżej oczekiwań, powinien się bić o Europę, ale słabe występy na wyjazdach nie pozwalają na zbliżenie się do miejsc gwarantowanych. Nie ma co ukrywać, Fiorentina gra lepiej przed własną publicznością, na wyjazdach mają passę 3 spotkań bez zwycięstwa i starcie z Crotone powinno być dla nich dobrą okazją do przełamania się, bo z kim jak nie z nimi?
Siła ofensywna, nazwiska czy też ogółem kultura gry zdecydowanie po stronie gości, którzy czasami grają na wyjazdach futbol bardziej defensywny (jak chociażby z Atalantą, ale to i inny kaliber i inne możliwości). Gospodarze poza wolą walki raczej nie powinni mieć wiele do zaoferowania. Dodatkowym smaczkiem jest utrata punktów Fiorentiny w meczu u siebie z Crotone (a oblężenie bramki było tam konkretne, co ciekawe przyniosło tylko remis i to bodaj w ostatnich minutach). Stracić dwa razy punkty z Crotone? Byłaby to wielka porażka dla Fiorentiny i miejscowych kibiców a doliczając te 4 czy też 5 punktów na koniec sezonu mogłoby się okazać, że są to brakujące punkty do osiągnięcia celów .
Do dubla dorzucam, żeby tylko kupon wyglądał sensowniej Napoli. Grają z Empoli, które potrafi się utrzymywać przy piłce, ale nie dysponuje siłą rażenia. To idealny przeciwnik dla zespołu pokroju Napoli, który problemy ma z tyłu a nie z przodu.
Całkiem z ciekawostek dla przezornych i lubiących haczyki to Napoli nigdy nie wygrało z Empoli, grając na wyjeździe. Niezbyt się sugeruję statystykami, ale niektórych może to zaciekawić. No i ta pora...12:30 czyli chyba najgorzej jak się da. Ja mimo wszystko próbuję.
Z początku myślałem nad Juventusem, ale oni tak naprawdę niczego nie muszą. Sampdoria u siebie powinna postawić opór, Juve wygrywa tam zazwyczaj jednym golem a przewaga jaką mają Turyńczycy jest dość bezpieczna (te 8 punktów nad Romą, mimo wszystko uważam, że Juve wygra tak 1-0 albo 2-1). Uważałbym też na Atalantę, bo o ile zespół gra przyjemny futbol dla oka i naprawdę widać mega progres tej ekipy tak wystawienie kursu 1,29...Nawet z Pescarą. To dla mnie przesada. Absencje u gości ogromne, ale wiadomo jak to w futbolu bywa - tym bardziej we Włoszech.
Fiorentina &amp; Napoli @ 2,08 Bet365 ✅
Fiorentina 1-0
Napoli 3-2 (więcej szczęścia niż można było się spodziewać)

Otrzymane punkty reputacji: +7
mara_1910 257

mara_1910

Użytkownik
Pora na zdjęcie klątwy...o jakiej klątwie mowa? Ano o takiej o której wspomniał kolega wyżej,zespół z Neapolu jeszcze nigdy nie wygrał z Empoli na ich stadionie. Według mnie okazja wyśmienita, Empoli w 5 ostatnich ligowych potyczkach poniosło aż 5 porażek, bilans bramek w tych meczach to 1:12 !! Jeżeli Napoli chce nadal gonić Rome to takie mecze bezwzględnie powinien wygrywać. Żadnych znaczących absencji po stronie gości więc przewiduje tutaj kilkubramkowe zwycięstwo Napoli, na zdobywaniu bramek najbardziej powinno zależeć Mertensowi gdyż traci do prowadzącego w klasyfikacji strzelców Belottiego 3 gole. Napoli nie może sobie pozwolić tutaj na stratę jakichkolwiek punktów...

EMPOLI - NAPOLI
typ 2 (-1 azjan handicap)
kurs 1,400
Bet.365 ZWROT

W niedzielny wieczór AS Roma na własnym obiekcie podejmuje Sassuolo. Co ciekawe oba te mecze łączy klątwa, otóż zespół z Rzymu będąc gospodarzami nigdy nie wygrał jeszcze z ekipą Sassuolo. Jeżeli Napoli przywiezie z Empoli 3 punkty to tym bardziej podopieczni trenera Spallettiego będą musieli podkręcić tempo już od samego początku spotkania. W zespole Romy może dojść do kilku zmian w porównaniu do czwartkowego boju z Lyonem. Oczywisty jest powrót do bramki reprezentanta Polski Wojciecha Szczęsnego, Nie wiadomo do końca czy odpoczynku nie dostanie Grek Manolas, wtedy na jego miejsce wskoczy Juan Jesus, DDR powinien usiąść w tym meczu na ławce a kolejną szansę dostanie przez wielu już skreślony, według mnie niesłusznie Leandro Paredes, za kreatora gry pod nieobecność Nainggolana (wg mnie Luciano też da mu odpocząć ) odpowiadać będzie Francuz Grenier, osobiście byłem bardzo ciekaw jego występu w Palermo, nie zawiodłem się, miał wiele kontaktów z piłką, dużo ochoty do grania i jego ogólna nota po debiucie była bardzo pozytwna, oceny pomeczowe jedne z najwyższych w drużynie, oby tak dalej...do gry wraca będący również w dobrej formie Emerson, na szpicy &quot;odkrycie sezonu&quot; ???? Edin Dzeko. Sassuolo okupuje środek tabeli i jakoś nie chce mi się wierzyć w ich specjalne zaangażowanie w tym meczu. Berrardi od dłuższego czasu bez gola, goście nie potrafią zdobyć bramki już od 270 minut...a rywale to nie były zespoły z najwyższej półki Serie A. Widać jakieś zahamowanie w drużynie Di Francesco i AS Roma musi to skrzętnie wykorzystać. Ja gram dubla rzymsko-neapolitańskiego ???? Powodzenia !!

AS ROMA - SASSUOLO
typ 1 (-1 azjan handicap)
kurs 1,325
Bet.365 ✅✅✅

AKO 1,855

A 40,7K

ar0nek

Użytkownik
A mnie ten mecz Napoli cos śmierdzi, dodatkowo kursy od wczoraj rosną na gości, nie gdzie już 1,40. ja osoviscie zagram 1x @3.20

tentyptakma 98

tentyptakma

Użytkownik
A mnie ten mecz Napoli cos śmierdzi, dodatkowo kursy od wczoraj rosną na gości, nie gdzie już 1,40. ja osoviscie zagram 1x @3.20
W mojej opinii nie warto. Napoli ich pyknie. Ja proponuję na szybko taki zakład od siebie:
NAPOLI WYGRA DO ZERA 2,20 + NAPOLI OTRZYMA PIERWSZE 5 RZ. ROŻNYCH 1,57 = 3,46
Napoli dawno nie zagrało z tyłu na wyjeździe, a Empoli ma po dwa do czterech (na maxa) strzałów celnych na mecz. Ostatnio taka sytuacja miała miejsce w meczu Cagliari - Napoli i wtedy to wyczaiłem, więc mam nadzieję, że i tym razem dobrze celuje ;)

K 103

kuchar1988

Użytkownik
Cagliari - Lazio 19.03.2017 15:00

Lazio po wygranej nad Torino, ma serię 8 meczów bez porażki. Biorąc pod uwagę wczorajszy remis Interu, jest szansa by odskoczyc graczom z Mediolanu na 4 punkty.

W meczu z Torino urazów nabawili sie Radu, Biglia i De Vrij. Jednak urazy dwóch ostatnich okazały sie nie grożne i Argentyńczyk i Holender polecieli na Sardynie i zapewne wystąpią od 1 minuty. W Rzymie został tylko Bastos i Marchetti (kontuzjowany juz od kilku spotkań) oraz zawieszony za kartki Savic. Jego brak w składzie moze byc odczuwalny, no ale bądzmy dobrej myśli. Serba w środku pola ma zastąpić Senad Lulic (tym samym Keita rozpocznie mecz od pierwszej minuty na skrzydle). W dobrej formie jest Immobile, 6 goli w ostatnich 5 meczach, dodatkowo Anderson i Keita na skrzydłach, powinni łatwo rozmontować obrone Cagliari.

Co do gospodarzy, podobno nie zagra najlepszy strzelec druzyny, Boriello (27/12), obronca Capuano (12/1), i prawdopodobnie obrońca Murru (16/0).

Myślę, że Lazio wygra tu bez problemu i wywiezie pewne 3 punkty z Sardynii.

Lazio i over 2.5⛔
2.20
bet365

mara_1910 257

mara_1910

Użytkownik
Tak na szybko bo zaraz mecz...W obronie Juve dzisiaj trzy zmiany, na ławce Chiellini Bonucci oraz Alex Sandro. W ich miejsce zagrają Barzagli Rugani i Asamoah. Właśnie te zmiany w defensywie przekonały mnie do zagrania BTS w tym spotkaniu, myślę że Muriel i Quagliarella są w stanie rozmontować obronę Juve i pokusić się o przynajmniej jedną bramkę. W ofensywie Starej Damy bez zmian, mega siła w ataku.

SAMPDORIA - JUVENTUS
typ BTS
kurs 1,95
BET.365 ⛔⛔⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom