>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

29. kolejka Serie A [14.03.2025 - 16.03.2025]

magnum89 237,5K

magnum89

Znawca - Serie A
Dyscyplina: Piłka nożnaSerie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Genoa - Lecce
Typ Betbuilder: Genoa powyżej 2,5 celne strzały w światło bramki, Lecce powyżej 1,5 celnych strzałów w światło bramki 2:2 - zabrakło jednego celnego strzału Genoi
Kurs: 1.50
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Dzisiaj bez wątpienia mecz dla koneserów Serie A, bo na Stadio Luigi Ferraris przyjeżdża ekipa Marco Giampaolo, czyli Lecce. Gospodarze z dorobkiem 32 punktów zajmują 12 pozycję w lidze i według mnie nie grozi im spadek, natomiast Lecce ma tylko 3 punkty przewagi nad strefą spadkową i musi w każdym meczu za wszelką cenę szukać punktów. W normalnych okolicznościach w tym spotkaniu skłaniałbym się ku gospodarzom, ale Thorsby, Vitinha, Bani, Messias, Cuenca i Ekuban nie zagrają i jest to bez wątpienia spore osłabienie miejscowych. Lecce bez większych absenncji i z nożem na gardle na pewno powalczy, a trzeba pamiętać, że w delegacjach spisuję się lepiej niż na Via Del Mare. Gram bardzo bezpiecznie, bo o strzały gości jestem spokojny, ale gospodarze niesieni dopingiem swoich kibiców pomimo braku kadrowych powinni też tworzyć sytuacje i mimo wszystko oddać trzy celne strzały w światło bramki.

Ostatnia edycja:
magnum89 237,5K

magnum89

Znawca - Serie A
Godzina: 15:00
Spotkanie: Udinese - Verona
Typ Betbuilder: Udinese wygra, wykona powyżej 3,5 rzutów rożnych i odda powyżej 3,5 celnych strzałów w światło bramki Thauvin z powodu urazu nie wystąpił i jego brak był widoczny...
Kurs: 2.50
Analiza:

Udinese spisuje się bardzo dobrze w tym sezonie i zgromadziło do tej pory 40 punktów co daje im 10 lokatę w tabeli. W ostatnich pięciu spotkaniach zdobyli jedenaście punktów i wygrali trzy, a zremisowali dwa mecze. Hellas Verona w ostatnich pięciu spotkaniach zanotowało cztery porażki i wygrało tylko raz. Sytuacja kadrowa gospodarzy jest bardzo dobra, ponieważ brakuje tylko dwóch graczy. Udinese gra bardzo dobrze w ostatnim czasie i dzisiaj według mnie powinno zdobyć komplet punktów.

Jak to wygląda statystycznie w ostatnich 5 spotkaniach Udinese ?

W ostatnich 3 na 5 spotkań Udinese wygrało
W ostatnich 5 na 5 spotkań Udinese wykonywało minimum cztery rzuty rożne
W ostatnich 5 na 5 spotkań Udinese oddało minimum cztery celne strzały

Ostatnia edycja:
magnum89 237,5K

magnum89

Znawca - Serie A
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Godzina: 12:30
Spotkanie: Venezia - Napoli 0:0
Typ: X
Kurs: 4.20

Czekałem na oficjalne składy, bo przed wczorajszym meczem wypadł Thauvin, który jeszcze rano był desygnowany do gry i nic nie pisano o jego urazie, a wiemy jak bardzo ważnym jest zawodnikiem w tym sezonie dla Udinese. Dzisiaj na Stadio Pierluigi Penzo zmierzy się miejscowa Venezia z Napoli i oba zespoły znajdują się na dwóch inny biegunach. Venezia walczy o utrzymanie, a Napoli walczy z Interem i Atalantą o Scudetto. Po kontuzji do składu wraca Anguissa, ale dzisiejszy mecz rozpocznie na ławce rezerwowych. Mnie ogólnie nie przekonuje gra zawodników z Neapolu i kto ogląda ich mecze to zapewne się ze mną zgodzi. W ostatnich pięciu potyczkach wygrali tylko raz, trzy razy remisując i przegrywając na wyjeździe z Como. Gospodarze ostatnio zanotowali trzy remisy z rzędu i na pewno warty uwagi jest fakt, że były to remisy z Atalantą, Lazio i Como gdzie stracili w tych spotkaniach tylko jedną bramkę! Na papierze na pewno faworytem jest Napoli, ale po kursie 1.50 ja na nich nie gram i próbuję szukać kolejnej niespodzianki po bardzo ładnym kursie. Ven - Nap.jpg

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5827
unicaja 48,2K

unicaja

Użytkownik
To co, Lorenzo Pellegrini dzisiaj żółta kartka?
Jasne że można próbować chociaż w przypadku Romy poczekał bym do składów bo jednak Claudio mocno rotuje a za nimi ciężki mecz w Bilbao w dodatku grany prawie 80 min w 10. Niemniej po kursie 5,25 w superbet można brać myślę nawet w ciemno. Podobnie Saelemaekers po @6,6 do gry

W Lazio Guendouzi bym próbował bo po przerwie na kadrę Toro a potem Atalanta i derby a Matteo ma więcej minut na koncie nawet niż bramkarz Provedel także czas odpocząć
Guendouzi @4,55 superbet

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom