>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

29. kolejka Serie A [11-13 marca 2016]

Status
Zamknięty.
aman 139

aman

Użytkownik
1-10 min @Kucka w ostatniej chwili doznał kontuzji na rozgrzewce. Wszedł za niego Menez i od razu zmieniło się ustawienie formacji na 4-3-3. Milan nie do końca ogarnia co się dzieje na boisku, Chievo mocno atakuje. Jeśli tak będzie wyglądał ten mecz to nasze typy nie wejdą ????
18 min @ Donnarumma (bramkarz Milanu) schodzi z boiska, wchodzi Abbiati
32 min @ Mecz po kilku minutach przestoju znowu nabiera rozpędu. Chievo, więcej okazji do strzelenia gola, dwie dobre interwencje Abbiatiego. Milan co jakiś czas ma przebłyski i pokazuje swój potencjał, ale gra ogólnie poniżej oczekiwań. Oba zespoły dużo lepiej wyglądają w kontratakach, niż w grze pozycyjnej.
Z przebiegu meczu ciężko wytypować zwycięzcę, dużo chaosu.

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Obecnie Roma faworytem, kursy ciekawe, ktoś gra?
Zgadnij ???? Tak, gram. Ich dyspozycja na Bernabeu mnie zaskoczyła, no i już o tym wspominaliśmy, tamtejszą imprezę zepsuł duet Dzeko &amp; Salah. Na przeciętne Udinese to wystarczy. Podobno prezydent Udinese nieoficjalnie zwolnił już Stefano Colantuono z klubu, trzeba przyznać, że porażka z Frosinone była bolesna. Luciano ogarnął Romę i podniesie ich także mentalnie, bo w jakimś wywiadzie po Realu był zdziwiony, że zawodnicy pozytywnie reagowali na mały rozmiar porażki w dwumeczu z Realem.
Roma -1
2.66 /pin.nacle/
ZWROT 1:2

Otrzymane punkty reputacji: +1
Grac45 66,6K

Grac45

Forum VIP
Fiorentina - Hellas
Spore zaskoczenie tymi kursami, przede wszystkim tym że nic nie spadło do dzisiaj. Viola po ciężkim maratonie zakończonym czwórką w Rzymie dostaje dzisiaj nowe życie. Stosunkowo bardzo łatwy terminarz mają do końca sezonu i mogą spokojnie nawiązać jeszcze walkę o LM. U siebie takich rywali jak Hellas ogarniają spokojnie, kadra najmocniejsza jaka jest, złość po meczach z Napoli i Romą też jest. Nic innego im nie pozostaje jak zrobić dobrą robotę i w końcu wygrać. Hellas miał swoje 5 minut, teraz wydaje się że pogodzili się ze spadkiem bo jak interpretować przegrane do zera z Udinese i Sampdorią gdzie zwłaszcza z Dorią u siebie przegrać 0-3 to jest już chyba wywieszenie białej flagi. Pełna kontrola meczu i spokojna wygra, nic innego mi tu nie wychodzi.
Sousa widać szuka świeżej krwi, ale to w zasadzie dobrze bo bałkański duet Ilicić - Kalinić nieco zawodził ostatnio. Bobacar w końcu zagra od początku, jeszcze widzę Bernardeschi zacznie na ławce na drugą połowę będzie miał więcej luzu na pomęczoną defensywę Hellasu.
FIORENTINA: Tatarusanu, Astori, Pasqual, Tomovic, Alonso, Borja Valero, Zarate, Mati Fernandez, Tello, Tino Costa, Babacar
Fiorentina -1,5 @ 2,075 --&gt; 2,25* ⛔ 1-1 Jeszcze będą żałować tego jak pokpili sprawę i zamiast zabić mecz na 2-0 stracili mega cenne 2 punkty. Kilkanaście milionów euro za próbę gry w LM stracą z ostatnim w lidze Hellasem jak zabraknie kilku pktów
365
* Kursy idą niemiłosiernie do góry, jedyny powód to chyba ta trójka co napisałem zacznie na ławce.
Dla mnie żaden problem.

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Lazio - Atalanta
Od kiedy to dla klubów włoskich LE jest priorytetem? Dałbym sobie głowę uciąć, że często te rozgrywki są traktowane mocno po macoszemu przez kluby z tej ligi.
Atalanta w ostatnich sześciu spotkaniach wyjazdowych zdobyła trzy bramki. Łącznie na wyjazdach w całym obecnym sezonie strzeliła ich aż osiem. Są w tej statystyce najgorszą ekipą całej ligi włoskiej. Nawet Lazio grające, drugim składem powinno tu sobie poradzić. poza tym, moje ulubione wzrosty kursowe....: )
Lazio kurs 1,75 STS
Lazio - 1 kurs 2,90 STS
wynik 2:0

Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot;dzięki &quot;

Otrzymane punkty reputacji: +7
Grac45 66,6K

Grac45

Forum VIP
Lazio - Atalanta
Od kiedy to dla klubów włoskich LE jest priorytetem? Dałbym sobie głowę uciąć, że często te rozgrywki są traktowane mocno po macoszemu przez kluby z tej ligi.
A co Lazio pozostało w tym sezonie w Serie A? Od momentu jak miejsca pucharowe im odjechały już na amen, 100 % dają w Lidze Europy. Z resztą widać to po składach jaki był w Pradze a jaki jest dzisiaj z Atalantą. Po macoszemu to grało i Napoli i Fiorentina choć wychodzili w prawie najlepszych składach to do gry można mieć wiele do zarzucenia. Fiorentina w Londynie a 3 dni później z Napoli to dwa inne światy. Lazio notuje w LE przyzwoite wyniki i kasa leci do klubu, kilka milionów za wygrane dojdzie + teraz jak zrobią kolejną rundę również.
Nawet Lazio grające, drugim składem powinno tu sobie poradzić. poza tym, moje ulubione wzrosty kursowe....: )
Każdy ma swoją wizę, ja mam na przykład taką że wolałbym najlepszy skład po słabszym kursie niż pchanie się w rezerwy. Na razie mecz pokazuje, że to Atalanta była bliższa prowadzenia po tej sam na sam w słupek. Lazio na ten moment bez poważnej sytuacji.
Sam mam pograne to co Robson wrzucił bo to są najbardziej optymalne typy w owej sytuacji. Sądząc po kursach każdy korzysta z tej okazji jaką daje Lazio, gdzie dają grać łepkowi co ma 3 mecze w tym sezonie zrobione lub nawet dają debiutować jakiemuś nieznanemu Hiszpanowi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom