>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

29. kolejka Eredivisie (10.04-12.04)

Status
Zamknięty.
pirelli 739

pirelli

Forum VIP

W środku tygodnia najlepsze ligi w Europie rozgrywają swoje mecz, podobnie jest i w Holandii, gdzie rozegrana zostanie 29 kolejka spotkań. Bardzo ciekawie będzie na pewno jutro, po na przeciw siebie staną ekipy AZ i Twente oraz Heerenveen i Ajaxu.
Zapraszam do wspólnej dyskusji:wink:

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Excelsior - NEC
Mecz w którym obydwie ekipy mają o co grać. Z jednej strony Nijmegen grające o Playoffy a z drugiej drużyna z Rotterdamu która rozpaczliwie broni się przed spadkiem.
Excelsior miał bardzo dużego pecha gdyż w ostatnim meczu z Utrechtem zasłużył przynajmniej na 1 pkt. Ja zagram ten mecz bardzo delikatnie i wyłącznie sportowo.
Nec gra dobrze choć bez fajerwerków i o dziwo gra ostatnio lepiej na wyjeździe niż u siebie... Lekko zagrałem tu na gości. Gospodarze mają kilka osłabień w składzie + jednego zawieszonego zawodnika
NEC NIJMEGEN kurs 1,80 Totomix wynik 0:2 ✅
Opis spotkania:
Nec miało wygrać i wygrało. Jedyne do czego można się przyczepić to ich skuteczność. Kontrolowali prawie całe spotkanie i szkoda że bramkę na 2:0 strzelili dopiero w końcówce. Excelsior jak to zwykle on grał piłkę szarpaną a płynnych akcji było niewiele. Drużyną dominującą przez 90 % trwania spotkania byli goście i bezapelacyjnie im należały im się trzy punkty. Jako ciekawostkę dodam że obydwie drużyny miały jeszcze po poprzeczce w tym spotkaniu. Excelsior ma do rozegrania jeszcze pięć spotkań w lidze, w tym trzy na wyjeździe...Oj może być ciężko
Jeżeli analiza była przydatna kliknij &quot; dzięki&quot;

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Alkmaar – Twente

Sierpniowe spotkanie tych drużyn wygrało Twente. Bramki zdobywali w tym meczu nieobecni już w Enschede Marc Janko i Bryan Ruiz. Takie moje małe spostrzeżenie, jak drużyna Twente ma się rozwijać skoro sprzedają swych najlepszych zawodników ? Kiedy brakuje trzech czy czterech zawodników okazuje się że nie mają kim grać. Plet ściągnięty z Almelo jak widać potrzebuje jeszcze trochę czasu by się zaaklimatyzować. Maclaren nie ma kim grać więc sięgnięto po Tadicia z Groningen ale ten do Enschede trafi dopiero od lipca.
Goście dzisiejszego spotkania wygrali dwa spotkania z ostatnich pięciu a ostatni sensowny mecz rozegrali ponad miesiąc temu z PSV. Alkmaar miał tydzień aby odpocząć i nabrać sił po odpadnięciu z LE. Po obserwacji tego co grają ostatnio obydwie skipy skłaniam się ku gospodarzom.

Alkmaar kurs 2,00 Totomix wynik 2:2 ⛔ ( szkoda tego typu - gol na 2:2 Twente w 90 minucie ... )

RKC Waalwijk vs PSV Eindhoven

Kilka dni temu Waalwijk grało z Hagą i choć zagrałem na nich to miałem mnóstwo szczęścia iż typ wszedł. RKC rozegrało bardzo słabe zawody i gdyby nie fakt iż sędzia nie uznał prawidłowo strzelonej bramki Hadze to nie zaiknaksowaliby 3 pkt. PSV opromienione zwycięstwem w finale pucharu Holandii i z dobrym bramkarzem ( Tytoń ) powinni sobie poradzić.

PSV kurs 1,63 Totomix wynik 2:1 ⛔

SC Heerenveen vs Ajax Amsterdam

Heerenveen ma dość prosty sposób gry – dośrodkowania na wysokich napastników ( przede wszystkim na Dosta ). Niestety jak przychodzi do spotkania z PSV Alkmaarem czy Twente zwykle kończy się na porażce. Powodem tego moim zdaniem jest bardzo ale to bardzo słaba obrona Heerenveen, - stracili w tym sezonie już 43 bramki a to sporo biorąc pod uwagę że swego czasu gospodarzy tego spotkania wymieniano nawet jako drużynę walczącą o mistrzostwo. Ajax w gazie i do tego ma passę 8 spotkań bez porażki a ja passy staram się nie przerywać…

Ajax kurs 1,95 wynik 0:5 ✅

Roda – Feyenoord

Spotkanie drużyn grający dość ofensywny styl gry. Obydwu ekipom zdarzają się również od czasu do czasu klopsy w obronie. Roda jest w tym sezonie bezkompromisowa - u siebie bilans 10:zero:4. .Nie wiem kto tu wygra ale mam nadzieję że trochę sobie chłopcy postrzelają…

Bts kurs 1,50 Totomix wynik 0:0 ⛔
Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot; dzięki &quot;
Trzy czwartkowe spotkania to dla mnie absolutne NO BET-y. Haga z Groningen to mecz łacha z największym rozczarowaniem tej rundy, trudno tu wskazać faworyta. Tak samo jak i w meczu Superfarmerów...czekamy zatem na weekend: )

Otrzymane punkty reputacji: +4
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
De Graafschap vs Utrecht 1 (DNB), 2.88 PP 1/10 ✅ 3:0 peFFunia, po sympatyczny kursiwie.
Kursy na gospodarzy w mocno w dół. DNB w Bet365 jedynie 2.25, a w PP promocja jeszcze - 2.88. Value spore. Gospodarze to czerwona latarnia Eredivisie, ale wciąż nie można ich skreślać. Ostatnio Excelsior mógł odskoczyć, nie podołali w NECowi, to za to może Farmerzy powalczą o to by wyjść ze strefy spadkowej do barażowej. De Graafschap seria porażek, Utrecht przeplata remisy, zwycięstwa i porażki. Dzisiaj jednak pora się przełamać w ekipie gospodarzy. Farmerzy dzisiaj bez: Eversa (17/0 def.), Kaaka (13/1 mid), Kujali (8/0 mid.) oraz Nalbandtoglu (14/0 def.). Czyli ponownie luki w obronie, ale muszą się dzisiaj zmobilizować i powalczyć. Goście bez: Asare (23/5 mid.), Mulengi (11/7 atk.), Gerndta (18/4 atk.) oraz podstawowych golkiperów. Zagra dzisiaj Cummins w pierwszym składzie (2/0 gk.). H2H w sumie to z korzyścią dla betu, sporo remisów i przeplatane zwycięstwa. Ostatnio to jednak De Graafschap byli górą w pucharze Holandii. Oby i dzisiaj powtórzyli ten wyczyn, wiele na to wskazuje.
Powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +8
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
ADO vs Groningen 1 (DNB), 1.60 SB, Betway 3/10 ✅ 3:0 (80&#39;)
- Spadki na gospodarzy, spóźniłem, się, bo jeszcze 30 min temu w WH było 1.62 (teraz 1.50).
- Gospodarze dzisiaj mogą odskoczyć na bardzo bezpieczną różnicę punktową nad strefą barażową, ponieważ Venlo wtapia.
- Groningen jest w dołku, mają utrzymanie. O puchary nie powalczą. Forma słaba. ADO mieszanie - wszystkiego po trochu.
- Goście bez: Van Dijka (23/3 def.), Kietfenbelda (23/1 def.), Pedersena (14/1 atk.). Co prawda w kadrze meczowej jest Hyun-Jun SUk, ale siedzi na ławce, a to on powinien grać (14/5 atk.), a nie niedoświadczony Bos (2/0 atk.).
- Gospodarze bez: Leeuwina (11/0 def.), Vicento (18/5 atk.). W napadzie zagra Smolarek (6/1 atk.). Troszkę ryzykowne jest również to, że zagra Schutte (0/0 def.). Ale może to i dobre posunięcie.
- Gram DNB, bo widzę value.
Polecam.

Otrzymane punkty reputacji: +12
B 2K

borek149

Użytkownik
Gol Euzebiusza Smolarka

Swojego drugiego gola w tym sezonie w barwach ADO Den Haag strzelił Euzebiusz Smolarek. Jego drużyna w spotkaniu 29. kolejki holenderskiej Eredivisie wygrała na własnym boisku z FC Groningen 3-0 (1-0). Byłego reprezentanta Polski w 85. minucie zmienił Ali Boussaboun

Otrzymane punkty reputacji: +13
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom