>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

29 Kolejka Championship

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Nottingham - QPR
Przyznam szczerze że piłkarze z miasta Robin Hooda ostatnio zaskakują całą ligę a potwierdzeniem ich znakomitej formy było ostatnie spotkanie z Boro gdzie na prawdę gra solidny futbol, stworzyli liczne sytuację i wydaje się że mogą sporą namieszać w lidze. Od dwunastu spotkań są niepokonani. Osobiście nie wierzyłem w warsztat trenerskiej Freedmana zaskoczył mnie pozytywnie ponieważ jego zespół potrafi grać solidny futbol przy poważnych rywalach dziś przyjeżdża zespół QPR oba zespoły w lidze dzielą 3pkt. na korzyść gospodarzy jednak patrząc na formy obu drużyn to właśnie Nottingham jest faworytem pomimo że dziś nie wystąpią Vaughan, Lansbury, Pinillos oraz Ebecilio. Goście ostatnio zremisowali 1:1 z Wolves trzeba jednak przyznać że mogli również przegrać te spotkanie poniewaz szczęście było zdecydowanie po ich stronie ogladając to spotkanie mocno zdziwiłem się postawą Wilków którym jakby bardziej się chciało. Zespół Hasselbainka stracił najważniejsze żądło Austina który już zdążył strzelić swoją pierwszą bramkę dla Southamptonu QPR zredukował trochę zadłużenie ale stracił mocny atut w postaci pewnych bramek. W obecnej kadrze nie ma zawodnika który potrafi wziąć ciężar gry na siebie tak samo jak Austin dlatego dzisiaj idę w kierunku gospodarzy.
Zwycięstwo Nottingham @@ 2.10 Otobet ⛔

piotrovsky 55

piotrovsky

Użytkownik
Popieram twój typ Dobermanie i też to będę grał z racji tego, że Gospodarze są u siebie inną drużyną, niż na wyjeździe, znacznie lepszą... a ostatnio na wyjeździe zagrali nieźle to u siebie powinno być 3:1. Trochę ten mecz mógł bym porównać do Burnley - Derby i też grałem czystą jedynkę .

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Bristol City - Birmingham
Birmingham jedzie dzisiaj na swoje spotkanie ligowe do Bristolu, zespół lokuje się na siódmej lokacie. Podopieczni Rowetta muszą wygrywać jeżeli mają w planach utrzymywać się w strefie barażowej, ostatnie dwa spotkania w ich wykonaniu były fenomenalne dwukrotnie wygrywali po 3:0 z Derby oraz Ipswich co potwierdziło dobrze dobraną taktyką. Kto miał okazję oglądać ich spotkania widzi sporą poprawę w tym elemencie. Warto również pochwalić Kuszczaka w bramce broni pewnie koledzy mają pełne zaufanie do naszego rodaka. Do zespołu dołączył Fabrinni zakupiony z Watfordu co daje większe możliwości w linii ataku liczę na jego bramki jak w zeszłym sezonie. W obecnej chwili brakowało właśnie napastnika do Donaldsona który także nie zachwyca. Wypracowuje okazję, asystuję jednak brakuje to z czego rozlicza się napastnika czyli bramek. Kto nie miał okazji zapraszam do obejrzenia tego trafienia Torala bramka która będzie kandydować do bramki sezonu. Zawodnik coraz lepiej rozwija się w zespole Birmingham i być może pójdzie śladami Graya. Birmingham będzie musiało sobie dzisiaj poradzić bez Cotterilla i Eardleya. Gospodarze nie zachwycają zaledwie dwudzieste drugie miejsce na ostatnie pięć spotkań zanotowali trzy porażki, zwycięstwo oraz remis. Zmiana szkoleniowca na mało doświadczonego Pembertona nie świadczy dobrze o władzach klubu. Dzisiaj w ich szeregach zabraknie podstawowego bramkarza Fieldinga oraz Aylinga. Za faworyta stawiam zespół Birmingham.

https://www.youtube.com/watch?v=ebCH_q_yZ1s

Zwycięstwo Birmingham @@ (dla odważnych) 2.80 Otobet ⛔
DNB @@ 2.00 Otobet ZWROT

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Sheffield - Burnley
Goście coraz śmielej myślą o awansie pozyskali za 4mln z Brentfordu stopera Tarkowskiego najbardziej właśnie ta formacja kulała w zespole Burnley dodatkowo pozyskano szereg młodzieży która będzie jeszcze czekać na swoją szansę. Dyche wyraźnie wsparł zespół po porażce pucharowej z Arsenalem, trzeba przyznać że Burnley grał bardzo dobrze gdyby nie błędy w obronie można było powalczyć o remis z Kanonierami. Dzisiaj ma do dyspozycji pełny skład i mogą w pełni skupić się na walce o awans mają ku temu argumenty trzeba regularnie punktować zespół przed spotkaniem pucharowy notował fantastyczną serię czterech zwycięstw z rzędu, najważniejszy cel utrzymanie w zespole Graya został wykonany . Sowy które dzisiaj będą gospodarzem nie próżnowały podczas okienka transferowego udało się wypożyczyć Hoopera, McGeadiego, Bennetta czy Hunta. Ta mieszanka doświadczonych graczy może przynieś Sową tylko chwałę. Dzisiaj zagrają pełnym składem wydaje mi się że bramki są murowane.
Over 2,5 gola @@2.30 Otobet ⛔
Over 3,5 gola @@ 4.15 Otobet ⛔
Derby - Preston
To już powoli robi się nudne chciałoby się powiedzieć na temat formy Derby która co roku jest taka sama pierwsze okres wydają się faworytem do całej ligi by potem powoli schodzić z poziomu i kończyć go tragedią. Zespół pozyskał Blackmana który ciągle czeka na premierowego gola, to samo tyczy się Camary. W ostatnim okresie udało się pozyskać jeszcze Olssona na lewą stronę defensywy solidnego Szweda. Niestety forma Baranów nie jest najlepsza trzy porażki z rzędu i spadek w tabeli ligowej na piąte miejsce. Jeżeli faktycznie myślą o awansie potrzebne są zwycięstwa. Dzisiaj zagrają bez Forsytha oraz Hughesa. Ich dzisiejszy rywal Preston dobrze wykorzystał współpracę z Manchester United postarał się i wypożyczył z Czerwonych Diabłów Pearsona, Lindegaarda oraz Grimshawa. Do tego z Crystal Palace przyszedł McCarthy. Jednak solidnym wzmocnieniem może okazać się jedynie Lindegaarda, dwóch pozostałych z United to młodzi piłkarze bez większego doświadczenia natomiast McCarhy doświadczenie ma jednak z formą nie najlepiej dlatego na razie daje go po stronie nic nie wnoszących do zespołu. Dzisiaj faworytem jest Derby jeżeli dzisiaj przegrają to moim zdaniem powoli czas żegnać się choćby z barażami.
Zwycięstwo Derby @@ 1.70 Otobet ⛔

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Sheffield Wed - Burnley
Over 3.5 gola
4.80
Unibet

We wtorkowy wieczór zostanie rozegrana kolejna seria spotkań w angielskiej Championship. W jednym z pojedynków zmierzy się ze sobą Sheffield Wed i Burnley. Gospodarze to 7 drużyna w rozgrywkach, a goście plasują się na 3 miejscu w tabeli. Zapowiada się ciekawe spotkanie. Typuję na over 3.5 gola. Przede wszystkim kieruję się statystykami obu drużyn w bieżącym sezonie. Sheffield na 28 spotkań zaliczyło 10 razy over 3.5 gola co jest 2 wynikiem w lidze. Goście zanotowali 9 meczy gdzie wpadały minimum 4 gole. Obie drużyny są w czołówce jeśli chodzi o wyniki over 3.5 gola. Co ciekawe pierwsze spotkanie między tymi ekipami w rundzie jesiennej zakończyło się wynikiem 3:1, a więc padło powyżej 3.5 gola. Dzisiaj moim zdaniem również nie zabraknie goli i każda z ekip będzie chciała zgarnąć 3 punkty. Zagrają ze sobą jedne z najlepszych ofensyw w lidze. Burnley strzeliło już 46 goli (najlepszy bilans wśród 24 ligowych drużyn), a Sheffield zdobyło 42 gole (4 rezultat w lidze). Liczę szczególnie na Andre Graya (Burnley) , który z 17 golami jest obecnie króle strzelców. Mój typ to 3:2 dla gospodarzy i over 3.5 gola.

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Wolverhampton -Bolton

Bolton X2 @ 2.16 Unibet✅
Bolton DNB @ 3.75 Unibet
zwrot

wynik: 2-2
Krótko bo mecz za chwile http://www.betexplorer.com/soccer/england/championship/wolves-bolton/6TqN5n2n/
H2H podejrzane,wg mnie pora teraz na remis. Co skłania mnie w stronę grania X2 i Bolton DNB? Jak już pisałem podejrzane h2h ,oraz to że Bolton desperacko potrzebuje punktów jeśli liczy jeszcze na utrzymanie.Wilki nie grają o awans,o spadek też nie muszą się obawiać,ot tegoroczny średniak ligowy który u siebie spisuje się przeciętnie.Delikatnie próbuję X2 i DNB.
Pozdrawiam

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Co myślicie o pograniu dzisiaj w stronę Middle? Kurs całkiem fajny 1.9 tyle, że Boro ostatnio coś słabiutko dwie przegrane i remis, a wcześniej wygrywali mecze bez problemu czy to wyjazd czy dom, zastanawiam się czy ta zadyszka będzie jeszcze trwać i może tu paść jakiś remis czy jednak Middle wróci do swojej gry.

piotrovsky 55

piotrovsky

Użytkownik
Też się nad tym grubo zastanawiam... Moim zdaniem powinni wrócić na właściwe tory, przeciwnik też dobry do tego .

quintana 425

quintana

Użytkownik
Zdecydowanie odradzam. A przynajmniej przez własne przeżycia z nimi. Popsuli mi już 2 kupony w ostatnim czasie, kiedy na nich stawiałem. Ale kto wie, może teraz się przebudzą

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Również odpuszczam to spotkanie i radzę patrzeć na Live odszedł Kiko zespół trochę jest chaotyczny wydaje mi się że Karanka powoli traci kontrolę nad szatnia. Dlatego proponuje uważać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom