>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

29. kolejka Bundesligi (11.04.2025 - 13.04.2025)

successful 3,1M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Bayern - Borussia
Typ: BTTS
@1.52 Fuksiarz

Bayern zmierza po mistrzostwo kraju i na sześć kolejek przed końcem sezonu ma sześć punktów przewagi nad wiceliderującymi Aptekarzami. Nie jest to na tyle dużo, żeby luźno podejść do najbliższych spotkań. Pojedynek z Borussią z pewnością będzie elektryzował miłośników niemieckiej piłki, choć Dortmund tego sezonu nie zaliczą do udanych. Czy mają szansę na bramkę? Jak najbardziej. Bayern pomimo swej siły dość regularnie traci bramki, a w meczach z Dortmundem dzieje się to często. W ostatnich pięciu bezpośrednich spotkaniach tylko raz zdarzyło się, że Borussia nie zdobyła bramki. Zabrakło wówczas celności, bo oddali aż 15 strzałów, ale tylko jeden był celny. Uważam, że historia zatoczy koło i dziś bramki padną po obydwu stronach.

Ostatnia edycja:
stanley-63 1,4M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna/Bundesliga
Godzina: 15:30
Spotkanie: Holstein Kiel : St Pauli
Typ: St Pauli over 2.5 gola
Kurs: 5.00
Bukmacher: Superbet

Na 6 kolejek do końca sytuacja gospodarzy nie jest ciekawa i raczej powoli muszą się pogodzić z tym że ten sezon to ostatni w Bundeslidze , chłopaki zamykają tabelę z aż 8 punktową stratą do bezpiecznego 15 miejsca które zresztą zajmują dzisiejsi goście St Pauli i praktycznie jak dziś Kiel polegnie to już raczej nie będzie żadnych złudzeń i myślę że tak też się stanie , St Pauli może i nie gra coś nadzwyczajnego ale patrząc na gole zdobyte to jednak potrafią chłopaki umieścić piłkę w bramce rywali i tak choćby ostatnio u siebie remis z Gladbach 1:1 no i wcześniejszy mecz na Allianz Arena (Monachium) z Bayernem porażka ale 3:2 a wcześniejszy jeszcze wyjazd na Wolfsburgu 1:1 , zaglądając do H2H z Holstein Kiel to raczej ten zespół im leży i ostatnie 4 meczy to 4 zwycięstwa i to z sporą ilością bramek strzelonych , w tym sezonie pierwszy mecz u siebie to 3:1 , poprzedni sezon to mecze na poziomie 2 Bundesligi bo jak wiemy obie awansowali do Bundesligi i te wspomniane mecze to 4:3 tutaj na Holstein-Stadion (Kilonia) i wcześniej u siebie pogrom aż 5:1 dlatego ryzykuję i liczę na przynajmniej 3 bramki St Pauli i dziś !

Otrzymane punkty reputacji: +221
I 45,8K

iti

Użytkownik
To prawda, że Holstein Kiel traci to bezpośredniego utrzymania 8 oczek, ale tracą tylko cztery do miejsca barażowego.
Szukałem i nie znalazłem informacji żeby baraże zostały zamienione na bezpośredni awans/spadek.

maarcin14 1,5M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Niemcy, Bundesliga
Godzina: 15:30
Spotkanie: VfL Bochum - Augsburg
Typ: X2
Kurs: 1.63
Bukmacher: Betclic

Witam, mój typ na sobotę pochodzi z niemieckiej Bundesligi, gdzie dziś zostaną rozegrane 6 spotkań w ramach 29 kolejki. W jednym z nich o godzinie 15:30 zagrają VfL Bochum oraz Augsburg, typuję X2. Po stronie gości za kartki nie zagra Cedric Zesiger, ale sądzę że nie przeszkodzi im to w zdobyciu punktów. Augsburg jest w dobrej dyspozycji, miał serię 11 meczów bez porażki, odniósł w nich 6 wygranych oraz 5 remisów, ale została ona przerwana w ostatniej kolejce. Wówczas przegrali 1:3 z Bayernem Monachium, ale moim zdaniem wpływ na końcowy wynik mogła mieć gra w osłabieniu, w 59 minucie za 2 żółte kartki boisko opuścił właśnie Zesiger, wtedy był wynik 1:1. Oczywiście Bayern miał przewagę, ale mogło to się różnie potoczyć. Bochum potrzebuje punktów, walczy o utrzymanie, aktualnie jest na 17 pozycji, ale Augsburg również ma duże szanse na poprawę swojej pozycji i też ma o co grać. Bochum przegrało 3 ostatnie mecze ligowe, i straciło w nich aż 10 goli. Moim zdaniem goście są aktualnie mocniejszym zespołem, typuję X2.

Do góry Bottom