>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

29 kolejka Bundesligi (04 - 06.04.2014)

Status
Zamknięty.
daamiano1 995

daamiano1

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna - Bundesliga
Godzina : 20:30
Spotkanie : Hamburger - Leverkusen
Typ : Obie drużyny strzelą gola i w meczu padnie powyżej 2.5 bramki ✅
Kurs : 2
Bukmacher : Bet365
Analiza :

Kolejny typ z kursem nie niższym niż dwa, który ma wielkie prawdopodobieństwo trafienia. Do zakończenia sezonu Bundesligi zostało sześć kolejek. Dla HSV każde punkty są ważne, ponieważ każdy zdobyty punkt zwiększa ich szanse na utrzymanie się w najwyższej klasie rozgrywkowej w Niemczech. Dla Bayeru również każdy punkt się liczy, ponieważ celują w grę w LM.
Zarówno piłkarze HSV jak i piłkarze Bayeru w 2014 roku mają ogromny problem ze zwycięstwami i dobrą formą.

Teraz skupmy się na drużynie gospodarzy... widać że chcą, widać że im zależy jednak brakuje im &quot;czegoś&quot;. W poprzednim meczu mimo prowadzenia 0-1 ostatecznie przegrali 3-1 z M&#39;Gladbach. Jednak Portowcy potrafili zagrać także bardzo ładne spotkania, szczególnie u siebie; wygrane z Leverkusen 3-0 oraz z Nurnbergią 2-1. Ten mecz jak i każdy kolejny jest to walka o pozostanie w Bundeslidze, zatem piłkarze są zdeterminowani i o bramkę się pokuszą, a może i o wygraną ?
W spotkaniu przeciwko Bayerowi nie zagrają : Marcell Jansen, Ivo Ilicevica, Zhi-Gin Lam, Maks Beister i oraz najlepszy strzelec HSV Pierre-Michel Lasogga.

Bayer w rundzie jesiennej super forma, dzięki której znajdują się na aktualnej pozycji w Bundeslidze. Gdy ruszyła runda wiosenna, Leverkusen stał się zupełnie inną drużyną, zupełnie niepoukładaną, rozprężoną i ogólnie niemrawą. Dużo strzelają, dużo tracą... po meczu wygranym z Augsburgiem 1-3 wydawało się, że wrócili na właściwy tor... niestety były to tylko złudzenia. W poprzedniej kolejce grając z beniaminkiem; Eintrachtem Braunszwik zdołali zaledwie zremisować po strzale z rzutu karnego a ich gra pozostawała wiele do życzenia.
Trener Bayeru nie zabierze ze sobą na to spotkanie : Jensa Hegelera, Robbiego Krusego i Sidneya Sama. Według niemieckich mediów na ławce rezerwowej zacznie Andreas Guardado a w wyjściowym składzie zagra Sebastian Boenisch.

Jutrzejszy mecz będzie aż 70. spotkaniem tych ekip. Ogólny stosunek jest dość wyrównany... ale wiadomo, nie ma co zaglądać w przeszłość. Moim zdaniem ten mecz będzie obfitował w bramki, bo obie drużyny będą zdeterminowane aby zdobyć bardzo cenne 3 punkty. A co za tym idzie, również liczę na spotkanie wysoko overowe, warto próbować również zagrać over 3.5
Oby piłkarze nie zawiedli u zaprezentowali Nam ciekawe widowisko w piątkowy wieczór.

Przewidywane składy:

HSV: Adler - Diekmeier, Djourou, Mancienne, Westermann - Calhanoglu, Badelj, Arslan, Jiracek - van der Vaart - Zoua

Leverkusen: Leno - Donati, Wollscheid, Spahic, Boenisch - L. Bender, Reinartz, Can - Castro, Kiessling, Son

sędzia: Bastian Dankert (Schwerin)

Mecz, taki jak przewidywałem... akcja za akcje typowa walka o 3pkt. Coś pięknego !

Otrzymane punkty reputacji: +5
marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
@up Dokładnie, wspaniale się oglądało taki mecz no i wszystkie bramki przedniej urody ????
Propozycje ode mnie (kursy z betsson)
Augsburg - Bayern Monachium
Bayern myślami zupełnie gdzie indziej. Zastanawiam się czy fakt tak szybkiego zdobycia mistrzostwa ich nie zgubi. No ale wracając do meczu - Augsburg jak wiadomo bardzo pozytywnie zaskoczył w tym sezonie. Co prawda o pucharach nie ma mowy, ale na pewno zaliczą sezon do udanych. Uważam, że są w stanie strzelić Bayernowi gola. Dlaczego? Dlatego że Guardiola z pewnością wystawi rezerwowy skład, podejrzewam że zagra Starke, Pizarro, Shaqiri, Van Buyten. Augsburg u siebie strzela bramki, co prawda Bayernowi dawno nie strzelili jednak tutaj nadarza się okazja przełamania tej serii. O strzeleniu gola przez Bayern nawet nie piszę, bo to niemal pewne.
BTS ⛔
1.68
Edit: Hehe, no proszę ???? Jednak zawiódł Bayern. No ale jak się wystawia młodzików do składu to nie ma się co dziwić. Guardiola bardzo zlekceważył Augsburg i zapłacił za to najwyższą cenę.
___
Werder Brema - Schalke Gelsenkirchen
No nie mam zielonego pojęcia dlaczego buki tak lekceważą Konigsblauen. Przecież ta ekipa wygrywa mecz za meczem, walczy z BVB o drugie miejsce w Bundeslidze. Nie jest zmęczona bo nie gra w LM także nie widzę powodu dla którego kurs na Schalke miałby wynosić 2. Teoretycznie długa lista nieobecnych w Schalke, ale ta lista nie zmienia się od wielu kolejek. Nikt nowy nie odniósł urazu, więc skład pozostaje niezmienny. Jak gra Werder chyba każdy wie, szału nie ma. Uważam że Schalke jutro wygra a jednego z goli strzeli ten, który strzela zawsze ;)
Schalke ⛔
1.96
Huntelaar strzeli ⛔
1.95
Edit: Zawiodło Schalke i to bardzo ????

B 2,2K

barichello

Użytkownik
W Augsburgu zabraknie Hahn (10 gol/5asyst), Werner (9goli/6asyst), Vogt(gol/asysta), zatem siła rażenia w ofensywie ulega znacznemu osłabieniu

gorszcz 141

gorszcz

Użytkownik
Miałem pisać w nocy ale już późno bardzo było i wolałem spać.

Werder-Schalke
Typy:
Schalke: 1.96
Schalke i over 2,5: 2.55

over 2,5 1.61
Tak jak już wyżej kolega powiedział Schalke jest w gazie i nie ma już nic poza ligą. Wrócił Jan Klaas i strzela jak dawniej. Werder no cóż... dawno aż tak słabego Werderu chyba nikt nie widział. Powinno być sporo bramek i zwycięstwo gości.

Norymberga-Gladbach
Gospodarze over 1,5 bramki
Kurs: 2.65

No cóż. Po fatalnym początku sezonu Norymberga na wiosnę się przebudziła. Może nie jakoś spektakularnie ale na pewno uratowała twarz. Strzelają sporo bramek i potrafią wygrać. Gladbach to drużyna raczej głównie swojego boiska ale to nie znaczy, że nie wygrywają czasem na wyjazdach. Nie wdając się w zbytnie rozważania moim zdaniem Norymberga dziś nawet jak nie wygra to te 2 bramki strzeli. W ostatnich trzech meczach im się to udawało, a bilans h2h bardzo wyrównany.
Augsburg-Bayern
Bayern wygra do 0
Kurs: 2.30
Dziś derby Bawarii. Bayern po zdobyciu mistrzostwa jakby złapał lekką zadyszkę. Dzisiaj na pewno nie zobaczymy w pełni 1 składu Bayernu ale Ci co wystąpią nie powinni być słabsi. Do tego na pewno Bawarczycy będą chcieli pokazać się z dobrej strony i podnieść morale przed meczem rewanżowym z MU który będzie w środę.
Ale także spore problemy z ustaleniem wyjściowego składu będzie miał Markus Weinzierl, który nie będzie mógł skorzystać z usług Ragnara Klavana, Jana Moravka, Ji, Kevina Vogta, Andre Hahna oraz Tobiasa Wernera. Szczególnie odczuwalny będzie brak ostatniej dwójki, która w tym sezonie zdobyła dla Augsburga aż 19 z 40 ligowych goli.
Przewidywane składy(kicker):
Hitz - Verhaegh, Callsen-Bracker, Hong, Ostrzolek - Baier - Esswein, Kohr, Halil Altintop, Holzhauser - Bobadilla
Neuer - Rafinha, van Buyten, Dante, Alaba - Martinez, Schweinsteiger - Shaqiri, Pizarro, Goetze - Mandzukić

Borussia-Wolfsburg
Goście strzelą powyżej 1,5 bramki
Kurs:3.25

Goście dzisiejszego spotkania złapali ostatnio jakby wiatr w żagle. Zajmują 5 pozycję i do 4 Leverkusen tracą 1 punkt. Moim zdaniem dzisiaj mają szansę wyprzedzenia aptekarzy tak samo jak Schalke Borussi. Klopp powiedział w jednym z wywiadów, że ma w dupie czy będą 2 czy 3 w lidze, a to pokazuje, że będą patrzeć głównie w kierunku rewanżu z Realem. Myślałem nad 2 w tym meczu ale moim zdaniem opcja z bramkami VFL ciekawsza. Kurs wysoki a prawdopodobieństwo duże, że rozkojarzona i nie w pełni sił Borussia da sobie strzelić co najmniej 2 bramki Wilkom. Nie byłoby to nić nowego ponieważ bilans h2h pokazuje, że dzisiejsi goście nie są łatwym przeciwnikiem dla Dortmundczyków.
To tak ode mnie. Pozdrawiam i życzę owocnego popołudnia ;)

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Nurenberg-Borussia M&#39;Gladba
Spotkanie zapowida się bardzo ciekawie gospodarze walczą o utrzymanie po przebudzeniu się na wiosnę podejmą Borussie M&#39;Gladbach która walczy o puchary. Gospodarze zagrają dziś bez Timothy Chandler, Per Nilsson, Emanuel Pogatetz, Jose Campana, Timo Gebhart, Makoto Hasebe, Niklas Stark i Daniel Ginczek. Natomiast u gości nie wystąpią Martin Stranzl i Oscar Wend. Goście ostatnio zachwycili wygrane nad Dortmundem, Hertą czy Hamburgiem robią wrażenie zaledwie 1pkt. przewagi nad Mainz robi się niebezpieczny ponieważ jedna porażką i mogą się pożegnać z pucharami gospodarze natomiast są na miejscu gwarantującym baraże jednak tuż za nimi znajduję się Stuttgart ze stratą 2pkt. oraz Braunschweig który traci punktów 4. Jest bardzo ciasno zarówno na górze jak i na dole dzisiejszy mecz wydaje się nam coś wyjaśnić ale bliżej wygranej wydają mi się goście.
Przewidywane składy:
Nürnberg: R. Schäfer - Angha, Petrak, Pinola, Plattenhardt - Frantz - Feulner, Balitsch, Kiyotake, Hlousek - Drmic
M&#39;gladbach: ter Stegen - Jantschke, Brouwers, Alvaro Dominguez, Daems - Kramer, Nordtveit - Herrmann, Arango - Raffael - M. Kruse
sędzia: Tobias Stieler (Hamburg)

Wygrana M&#39;Gladbach @@ 2.20

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Augsburg vs Bayern Munchen
Bayern Munchen (AH: -1 i -1.5) kurs: 1,971 buk: Pinnacle ⛔
Bayern Munchen (AH: -1,5 i -2 ) kurs: 2,63 buk: Pinnacle ⛔ (wystawiając taki skład Guardiola mógł od razu się poddać)
Nie często mamy takie kursy na Bayern. Z pewnością spowodowane jest to zbliżającym się rewanżem w LM z Man Utd oraz brakiem odpowiedniej motywacji wg buków - czytaj - mają już zwycięstwo. Ja jednak korzystam z okazji tak wysokich kursów i gram to. Bayern wyjdzie składem rezerwowym, ale nie tak rezerwowym jak w meczu z wieśniakami. Wtedy na bramce stał bardzo słaby brodacz (nawet nie chcę wiedzieć jak się nazywa). Gościu zachowuje się jak by się bał piłki. Szkoda nawet słów na to co wyczyniał wtedy i zawsze wyczynia. Dzisiaj ma być Manuel Neuer. Dalej będzie i Mandżukicz i Goetze i całkiem dobra linia defensywna: Dante, Alaba. Bayern ostatnie dwa mecze w lidze i LM zremisował. Szczególnie niepokojący jest remis z Man Utd, ale brakło skuteczności, a Man wspiął się na wyżyny. Żeby jednak podreperować morale zespołu wysokie zwycięstwo jest jak najbardziej wskazane. Co do Agsburgu jak już wyżej pisano zespół mocno osłabiony, nie grozi im ani spadek, ale też nie bardzo mogą powalczyć o miejsca premiowane. Do tego ostatnie przegrane z Mainz, a szczególnie beznadziejnym Leverkusen dają do myślenia. O H2H nawet nie ma co wspominać. Bayern ich prawie zawsze gromił po 2:0. 3:0. Ja gram to trochę wyższą niż standardowa stawka.
UWAGA: po ogłoszeniu składów lepiej kontrować, bo Guardiola sobie całkowicie odpuścił. Gra bardzo egzotyczny skład. To nie Bayern tylko jakieś popłuczyny.

nakladka 221

nakladka

Użytkownik
Tom Starke wczoraj doznał kontuzji podczas ostatniego treningu, dzis czeka go operacja i już nie zagra do końca sezonu. Także do końca już będzie bronił Neuer. Dorzucając do tego bardzo słabą postawę Augsburga w ostatnim meczu w Mainz, brak Hahna i Wernera można wchodzić w handi na Bayern. Ja poczekam jeszcze do 14.30 do podania składów ale wydaje mi się to naprwde dobra propozycja na dziś.
Poza tym warto zwrócić uwagę na DNB 2,60 na Freiburg w Stuttgarcie. Ekipa Streicha naprawdę napakowania energią. Ostatni mecz z FCN pełen walki, bardzo dobra gra z przodu dokłądnie to czego brakuje w Stuttgarcie. Ja pobieram do taśmy bo wydaje mi się, ze Freiburg dziś nie przegra, a pójdzie dalej za ostatnimi dobrymi wynikami i już dziś zapewni sobie utrzymanie
+ fajnie jeszcze wygląda pojedynek Borussia D - Bayern w fortunie na Bayern 2,33
Borussi gra się ostatnio trudno z Wilkami i wydaje mi się, że remis albo wygrana max jedną bramką

szefowa-elity 781

szefowa-elity

Użytkownik
Werder - Schalke
powyżej 2.5 @ 1.65 Pinnacle
⛔
Werder walczył o utrzymanie, a w zasadzie to wciąż walczy, bo zapas tylko 6 punktów nad strefą barażową. Oczywiście, można powiedzieć, że to dużo, ale piłkarze z Bremy nie mogą sobie pozwolić na chwilę rozluźnienia, bo rywale nie śpią. Schalke natomiast goni Borussię, mają punkt straty do zespołu z Dortmundu i na pewno chcą wywalczyć wicemistrzostwo. Wydaje mi się, że może to być ciekawy mecz, bo oba zespoły mają swoje cele w tym pojedynku, każdy będzie chciał wygrać. Liczę na otwarte spotkanie.
Frankfurt - Mainz ⛔
powyżej 2.5 @ 1.91 Williaaaam Hill

Frankfurt również nie może być pewny utrzymania. Zwycięstwo w dzisiejszym meczu dałoby Eintrachtowi komfortową sytuację. Mainz natomiast łatwo broni nie złoży, bo walczą o grę w europejskich pucharach.
Stuttgart - Freiburg ⛔
powyżej 2.5 @ 1.78 Pinnacle

Faworytem bukmacherów w tym pojedynku są gospodarze, pomimo, że prezentują się w tym sezonie słabo i zajmują przedostatnie miejsce w tabeli. Jak dla mnie, będzie to mecz wyrównany, nawet ze wskazaniem na Freiburg. Obu zespołom grozi spadek z Bundesligi, Stuttgartowi to już w ogóle. Dlatego oba zespoły będą chciały za wszelką cenę wygrać, bo remisy przede wszystkim gospodarzom nic nie dadzą.

ksboss 92

ksboss

Użytkownik
Uważałbym z Bayernem. Fakt zagrają Martinez i Bastian, ale popatrzcie na skład oficjalny:
Neuer - Weiser, Martinez, van Buyten, Sallahi - Hojbjerg, Schweinsteiger - Shaqiri, Kroos, Pizarro - Mandzukić
Augsburg bez ofensywy, więc szedłbym w stronę jakiegoś undera.
W drugiej połowie pewnie zobaczymy Goetze lub Muellera, wiec ogólnie ciężko tu coś wytypować.
Zagrałem:
Augsburg - Bayern
Ilość goli w pierwszej połowie:
Under 1.25 @ 1.781 Pinnacle ✅ (1:0 HT) (przy jednej bramce, wygrywa połowa stawki)

malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
piłka nożna, Bundesliga
06.04.2014 17:30
Hertha - Hoffenheim
Typ: powyżej 2,5 gola w meczu
Kurs: 1.57
Pinnacle
Spotkanie kończące 29 kolejkę Bundesligi, w którym zmierzą się zespoły sąsiadujące w tabeli, dziesiąta Hertha zagra z dziewiątym Hoffenheim. Oba zespoły zgromadziły na koncie po 36 punktów i mają spokój w końcówce sezonu. Nie grozi tym zespołom ani spadek (dziewięć punktów przewagi nad strefą spadkową) ani puchary (11 punktów straty do miejsc gwarantujących udział w lidze europejskiej). Można więc jutro liczyć na ciekawe widowisko, Bundesliga jest ligą gdzie gra się do przodu, stwarzane jest sporo sytuacji i pada sporo bramek, a skoro oba zespoły mogą do meczu podejść bez presji może paść sporo bramek. Hertha będzie chciała zagrać dla swoich kibiców, w rundzie rewanżowej przegrali aż 5 z 6 spotkań u siebie, zdobyli tylko punkt. Mieli jednak sporo pecha w takich meczach jak z Wolfsburgiem czy Hannoverem byli lepsi, stwarzali sporo sytuacji, przeważali ale nie potrafili udokumentować swojej przewagi i nie zdobywali punktów. Grają jutro z drużyną, w meczach której pada mnóstwo bramek ok. 4,5 na mecz, mnóstwo sytuacji jest w tych meczach, otwarty futbol grają. Jutro u gospodarzy zabraknie nadal Lustenbergera oraz doszedł uraz po ostatnim meczu Cigerciego. Goście natomiast zagrają nadal bez Abrahama i Schipplocka. Nie są to absencje wpływające w dużym stopniu na siłę obu zespołów, mam nadzieję, że w ekipie gości zagra jednak Modeste choć to na razie nie jest pewne. W pierwszym meczu tego sezonu, padło pięć bramek, Hoffenheim przegrało u siebie z Herthą 2:3, liczę na podobny wynik jutro.

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
@up
Jeśli autor powyższej analizy pozwoli to chciałbym podpiąć się pod nią i zaproponować kilka typów biorąc również pod lupę ilość bramek.
Jestem podobnego zdania i też twierdzę że będziemy świadkami wymiany ciosów a co za tym idzie ujrzymy kilka goli. Nie ma sensu się powtarzać. Wiemy, kto jest pierwszą armatą u gospodarzy i co potrafią Firmino, Modeste, Salihović czy też Volland (razem strzeli 45 goli na 63 ogólnie zdobyte przez Hoffeheim). Ramos (16) walczy o koronę króla strzelców. Lewy z Wolfsburgiem ukuł co dało mu wraz z Mandzukicem po 17 bramek więc trzeba gonić. Ot taka pazerna myśl mnie naszła ;)
Zatem ode mnie:
over 2.5 @ 1.54 Betsson ⛔
over 3.5 @ 2.37 Betsson ⛔
Ramos strzeli @ 2.35 Betsson ⛔
BTS + over 2.5 @ 1.72 Bet365 ⛔

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Wiem,że dziś derby Dolnej Saksonii pomiędzy Eintrachtem i Hannoverem. Od wielu lat nie dochodziło do nich a kibice kochają się jak sympatycy Liverpoolu z Czerwonymi Diabłami. Miał przed derbami incydent gdzie powieszone martwe jagnię przed ośrodkiem treningowym H96. W tabeli oba kluby walczą o utrzymanie, sądzę,że będzie ostro i stąd moja propozycja na
Brunszwik - H96
powyżej 4 kartki azjan
1.775

Azjan dlatego bo sędziuje Gagelmann. 12 meczy, 37 żółtych... linię tą pokrywa bardzo rzadko, zaledwie udało mu się to 2 razy i raz był zwrot. Myślę,że w obliczu walki o utrzymanie będzie zmuszony przynajmniej 4 razy sięgać do kieszonki.

hektor1 703

hektor1

Użytkownik
Na szybko przed meczem. Dawno mnie tu nie było, ale dzisiaj pokuszę się o ciekawy myślę typ, warty na pewno uwagi.

Hertha Berlin - Hoffenheim
Bundesliga
17:30

Nie ma co się rozpisywać. Hertha oraz Hoffe na tle między innymi takiego przeciwnika jakim jest Bayern, potrafiły strzelić bramkę. Ba! Hoffe strzeliło ich nawet 3, co dało remis niebiesko-białym. Trener Markus Gisdol ma 4 asy w rękawie, 4 strzelby, które łącznie w tym sezonie strzeliły 45 goli. Mowa tutaj o Firmino (14 trafień), Modeste (12 trafień), Salihoviciu (10 trafień) oraz Vollandzie (9 trafień). Hoffenheim w ostatnich pięciu potyczkach jedynie w jednym spotkaniu nie zdołało ustrzelić przynajmniej 2 bramek.
Po drugiej stronie boiska staną zawodnicy ze stolicy. Hertha w ostatnim czasie traci sporo bramek, od 6 meczy nie zdobyli pełnej puli punktowej. Ostatnie 5 meczy to strata aż 12 bramek, co pokazuje, że w szeregach obronnych nie dzieje się najlepiej. Honoru drużyny jedynie broni napadzior Adrian Ramos, w który w tym sezonie na swoim koncie ma 16 trafień.

Typy:
Liczba goli strzelonych przez gości: over 1,5 @ 2,05 Unibet
i tak jak wyżej moi poprzednicy:
over 2,5 @ 1,48 Unibet
over 3,5 @ 2,25 Unibet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom