Milan jednak dziś wygral 3:1, mecz ciekawy, piękne gole, sporo okazji z obu stron i kardynalny błąd sędziego Tagliavento! Zagwizdał Milanowi karnego mimo iż faul dobry metr przed polem karnym ????
@Chudy Edd bardzo dobrze zdiagnozował sytuacje w Romie na ten moment. Roma to w tej chwili jeden wielki chaos! Akurat absencji Pjanica mi najmniej szkoda bo wiele razy w tym dziale pisałem jak on słąbo się prezentuje. Ale na tę chwilę ciężko znaleść kogokolwiek kto gra lepiej. Na pewno światełkiem w tunelu jest Ljajić i Florenzi. Im widać, że się chce, że potrafią i coś są w stanie zrobić. Ale gdzie reszta ? Gervinho w beznadziejnej dyspozycji, w meczu z Fiorentiną gdy był przy piłce to wygwizdywany. De Rossi nie daje nic zespołowi na ten moment. Pewną nadzieją jest Radja Nainggolan, który nie wiedzieć czemu w poprzednich kilku meczach przed kontuzją byl sadzany na ławce..teraz wraca, ale w jakiej formie ? Ciężko powiedzieć. Szansę wobec kontuzji i zawieszeń dostanie Paredes.
W kontekście Romy nie można być optymistą, nawet z Ceseną się będą męczyli pewnie wiec propoyzcja powyżej godna rozważenia
VS
Juventus - Genoa
Typ: Poniżej 3 gole @ 1,625 Pinnacle1:0
Smutną informacją jest kontuzja Pogby, która wyklucza go z gry na aż 2 miesiące !! Więc nie pomoże w dwumeczu z Monaco, ale... na finał
LM się wykuruje
Chciałoby się tam ujrzeć włoski team.
Juve po świetnym meczu w Dortmundzie gdzie nie pozwolili zrobić sztycha Borussii. Pewnie więc mecz z Genoą będzie na nieco mniejszych obrotach, ale tez nie ma podstaw by się wypruwać skoro za plecami nie ma rywali za bardzo.
Morata zawieszony za kartki, a razem z Tevezem grają jak z nut ostatnio. Zatem zagra Llorente, który jest cieniem gracza. No chyba, że Matri ? ????
Genoa ostatnio dobre wyniki notuje, super gra Niang, ale jakoś w tym meczu widzi mi się niski wynik po prostu. Nie sprawdzałem jak to wychodzi gdy Juve gra po
LM i jakie wtedy osiąga wyniki, ale może ktoś to zrobił i podzieli się infromacją ?
Buffon kontra Perrin, dwaj czołowi bramkarze
Serie A. Gigi pewnie tyle roboty nie będzie miał co jego vis a vis, ale i tak widzi mi się jakieś 1:0, może 2:0 dla Juve, ale wymęczone i bez polotu, dlatego spróbowałbym tutaj rozwiązanie na małą ilość bramek
VS
Napoli - Atalanta Bergamo
Typ : Napoli @ 1,446 pinnacle
1:1
Napoli ostatnio pechowo, nałożyła się gra na kilku frontach i pogubili pkt w
Serie A. To już 3 mecze bez wygranej w lidze! Byli blisko przełamania w meczu z Interem, mieli 2-0 i mecz pod zupełną kontrolą ale skończyli z 2:2. Potem
LE i dwumecz z Dynamem przedzielony porażką z Hellasem 0:2. Z Dynamem w rewanżu tylko 0:0, ale też sporo pecha bo dogodne okazje marnowali, Mertens w poprzeczke, Callejon w słupek. Wazne, że jednak Higuain strzelał bo na San Paolo w 1 meczu z Dynamem popisał się hattrickiem.
Jutro Benitez musi radzić sobie bez dwóch obrońców, Britos i Ghoulam pauzują za kartki, a Strinić jest kontuzjowany co powoduje małe przesunięcia w defensywie i Britos zagra na lewej stronie z konieczności, a Henrique wskakuje na środek obrony. Ale to wydaje mi się, że aż tak kluczowe nie będzie bo widzę ten mecz jako sporą dominację Napoli. Pora wreszcie wygrać, kryzys Romy jest tak duży, że nadarza się szansa przeskoczyć ją w tabeli, a stawka niebagatelna bo 2msc dające bezpośrednią grę w
LM bez eliminacji (a co tzn przekonali się w tym sezonie po odpadnięciu z Bilbao).
Atalanta gra ostatnio beznadziejnie po prostu. Nie potrafią strzelać bramek. Nie wygrali z Parmą czy Udinese remisując 0:0. Jutro nie widzę ich w tym meczu za bardzo. Zawieszony za kartki jest Carmona. Emmanuelson tym razem na ławie, a dawał dobre impulsy w poprzednich meczach. Denis już chyba nie pamieta jak to jest zdobyć bramkę...
W zanadrzu jeszcze mam typ na mecz Lazio - Hellas, ale muszę rozważyć.
Teraz w każdym razie czekam na ruch z Waszej strony i aktywność, a także pod dyskusję poddaję swoje wyżej zaproponowane typy. Ciekaw jestem Waszego zdania