>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

28. kolejka Premier League [8.03.2025 - 10.03.2025]

Status
Zamknięty.
ibis 1,7M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2025-02-26 o 12.24.18.png
Zrzut ekranu 2025-02-26 o 12.24.25.png

Nie masz konta w Betclic, załóż je z kodem FORUMVIP lub klikając w baner i graj cały czas bez podatku na wszystko!1000x200.jpg

kombajn 346K

kombajn

Użytkownik
West Ham - Newcastle; 10/III/2025; 9 PM

Nie wiem - dla mnie obie Ekipy powinny dzisiaj strzelić bramki - nawet pomimo, że West Ham gra bez typowej dziewiątki (Antonio nie będzie dostępny).
Graham Potter może i nie pracuje w West Hamie za długo, ale Ekipa Młotów pod Jego batutą zanotowała postęp (co najmniej pod kątem zdobywanych punktów). Potter w poprzednim meczu (wygranym raczej przekonująco 2:0, z Leicester) wystawił 'na szpicy' dwójkę - Bowen-Kudus i to zadziałało. Niezależnie od formacji, na jaką zdecyduje się Potter - Młoty powinny zdobyć bramkę (bramki). Jest to Ekpipa, która będzie próbowala wygrać trzeci-kolejny mecz w najwyższej klasie rozgrywkowej - czyli osiągnąć coś, co nie zdarzyło się poprzednikowi Pottera - Julen'owi Lopetegui. Przed wspomniamym już meczem z Leicester - Młoty wywiozły zwycięstwo ze stadionu Arsenalu, pokonując Kanonierów 1:0.
Newcastle, z drugiej strony, mają aspiracje na TOP5 i za sześć dni mają Finał Carabao Cup (przeciwko Liverpoolowi) i powinni za wszelką cenę spróbować poprawić morale przed tym starciem, także Howe nie powinien kalkulować tylko wystawić do boju najmocniejszą 11 (chodzi mi głównie o udział w meczu od pierwszej minuty Alexandra Isaak'a (który dopiero co wyleczył uraz) - szwedzkiego superstara; Anthony Gordon jest zawieszony i jest to bez wątpienia problem dla Howe'a).
O tym, jak kluczową postacią dla Howe'a jest szwedzki napastnik, niech posłużą liczby - otóż zdobył On 19. z ogólnie strzelonych 46. ligowych bramek całej Ekipy...
Reasumując - mam nadzieję, że dzisiaj nie będzie kunktatorstwa i obie Ekipy nie powinny za mocno murować i strzelić po bramce, ale ja idę trochę dalej (bo kursiwo na BTS jest raczej mizerne (@~1.65)) i spróbuje zagrać na zaklad pt. obie połowy powyżej póltora bramki w zakładce 'gole w połowie' (po kursie 4.50)...

Obie połowy powyżej 1.5 goli? - TAK @ 4.50 b e t c l i c
0:1 (0:0)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom