Dolcan-Pogoń

2,37 (remis zwrot)
bet365
Pisalem analize ale oczywiscie jak to czesto bywa mnie wylogowalo a potem sie usunela... W skrocie napisze ze od poczatku gram przeciwko Portowcom i wychodzi mi to na dobre, jedyny raz gralem na nich tydzien temu bo podejrzewalem podlozenie Floty.. Jutro o zadnym podkladaniu mowy byc nie moze no chyba ze przez Pogon.. ale to potem o tym..
Dolcan na wiosne uzyskuje dobre wyniki, remisy z Polonia i Arka, zwyciestwa z Zawisza i Wisla no i porazka z Katowicami ale na wyjezdzie. Musza walczyc o utrzymanie bo zajmuja 15 miejsce a do bezpiecznego 14 brakuje im 3 pkt ktore moga zdobyc wlasnie jutro. Druzyny w akcji nie widzialem bo tak naprawde nie bylo gdzie nie mieszkajac w Zabkach ani miescie w ktorym druzyna byla na wyjedzie. W
tv rowniez nie pokazywali ich meczu wiec jedyne na czym moge skupic swoja uwage to wyniki w tym sezonie oraz sklad w ktorym nawet mozna doszukac sie znanych nazwisk - Ciesielki, Chylaszek, Bazler, Pulkowski, Swierblewski, Grzelak czy Tataj. Rowniez trzeba dodac ze Dolcan wygral w Szczecinie 3-2 po zacietym meczu i swietnym poscigu w 2 polowie po do przerwy bylo 1-0 dla Pogoni. Potem w ciagu 20minut Tataj, Grzelak i Pulkowski strzelili 3 bramki i bylo po zawodach.
Do Pogoni nawet nie chce mi sie przechodzic bo nie zmienia sie kompletnie nic w tej druzyny , no chyba ze na gorsze. Tak jak pisalem, podejrzewalem podlozenie Floty i cos w tym bylo bo Swinoujscie gralo tak jakby nie chcialo strzelic bramki. Pogon oddala 1 celny strzal i padla bramka. Mecz moge ocenic na tragiczny i poziom na Stali Szczecin w 4 lidze jest wyzszy. Po zmianie trenera nic sie nie zmienilo i druzyna gra tak samo beznadziejnie jak grala i nie sadze zeby cos zmienilo sie w najblizszym czasie. Jedna z teorii spiskowych jest to ze staruchy znowu nie chca awansowac bo boja sie ze straca miejsce w druzynie i potezne kontrakty. Tak bylo 2 lata temu jak i rok temu... Cala liga gra pod Pogon i albo przegrywa albo remisu a ta dalej ma szanse na awans jednak zupelnie na to nie zasluguje. Mysle ze mecze z druzynami z srodka tabeli jakims cudem moga wygrywac jednak z Dolcanem ktory walczy o utrzymanie i widac ze im na tym zalezy z taka gra nie maja prawa wygrac.