>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

28 kolejka I ligi 03-04.05.2014

Status
Zamknięty.
matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
STOMIL - WISŁA 1 @2.50 Bet365
ROW - ARKA 2 @1.90 Bet365

Umotywowany Stomil - broniacy się przed spadkiem przeciw Nafciarzom mającym bezpieczną sytuację oraz będąca naprawdę w dobrej formie Arka, która walczy o awans do TME. Kursy zachęcajace.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
ROW RYBNIK - ARKA GDYNIA
Arka wygra 1,95 (zagrane już we wtorek)
Arka wygra różnicą 2 bramek 3,30
⛔⛔⛔
Prowadzić dwukrotnie w Rybniku i nie wygrać meczu to duża sztuka

Totomix
Nie odkryje Ameryki jak powiem, że faworyt tego meczu jest jeden a mimo to jest wart grania po takim kursie bo oprócz tego, że ten mecz jest na wyjeździe to innych atutów nie jestem w stanie znaleźć żeby Arka mogła nie dopisać sobie 3 punktów po tym meczu tak ważnych w kontekście awansu.
Ostatnimi czasy naskrobałem analizę i postawiłem typ przeciwko Arce to było w meczu z Katowicami, gdzie głównym argumentem był dla mnie wyczerpujący okres gry liga - puchar - liga gdzie mecze rozgrywali prawie że co 3 dni. Ten okres minął choć i tak ostatnie dwa arcyważne mecze były na przełomie 3 dni (środowa wygrana 2-1 z Łęczną i sobotni remis 1-1 z Bełchatowem) miało być 6 pkt są 4 czyli najgorzej nie jest. Teraz zespół mógł w końcu odsapnąć o klika dni dłużej a i przeciwnik z niższej półki jak dotychczas.
Oba zespoły łączy wygrany mecz z Górnikami z Łęcznej i to w takim samym stosunku 2-1 co więcej to ROW wygrał na wyjeździe w przeciwieństwie do Arki, ale jak ktoś oglądał oba mecze to swoje zdanie ma z pewnością wyrobione. Zasłużona wygrana Arki i trudno nazwać wygraną ROWu inaczej jak niesamowitym fartem. Kilkanaście szans Łęcznej na czystych pozycjach, prowadzenie 1-0, czerwona kartka dla Rybniczanina a mimo to w 90+ ROW strzela zwycięską bramkę istny cud.
Rozpisałem się o tym meczu bo chce rozjaśnić tym którzy nie oglądali i myślą że to nagły zwrot akcji i pogoń przed uniknięciem spadku bo to może być strasznie złudne podejście. ROW ma najgorszy z możliwych terminarzy, gra z całą TOP5 ligi. Jak dla mnie 0% szans na uniknięcie spadku. Przygoda przygodą ale ten zespół nie ma prawa bytu w tak wysokiej lidze.
Choć trzeba im przyznać, że bilans wyjazdowy jak na tak słaby zespół jest bardzo ciekawy 2-9-3 w tym 1z2 zwycięstw przypadło właśnie w Gdyni, ale już u siebie mają z kolei najgorsze wyniki w całej lidze w tym dwie ostatnie 0-3 Miedź i 0-4 z ogórkami z Katowic bo inaczej tej śmiesznej drużyny nie mogę nazwać. Jeśli takie zespoły pokrywają najniższą linie hendicapu to ja jestem spokojny o ofensywę Arki.

pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
ROW Rybnik - Arka Gdynia
Arka Gdynia @1,90 Bet365

I Liga Polska zbliża się do końca a co za tym idzie nikt z wielkich faworytów do awansu nie może pozwolic sobie na wpadkę, dlatego Arka nie może dzisiaj stracic punktów z ostatnim w tabelii Rybnikiem. Na papierze Arka wygląda imponująco jak na pierwszą lige, ich ostatnie wyniki w lidze również sa dobre przybliżyli się do Górnika Łęczna i są oprócz Bełchatowa największym faworytem do awansu. Rybnik niby wygrał w ostatniej kolejce na wyjezdzie z słabo grającym Górnikiem Ł, lecz nie można zapominać o wcześniejszych kolejkach gdzie przegrali na swoim stadionie z GKS`em i Miedzią i to bez większej walki. Dzisiaj będzie podobnie nie mam najmniejszych wątpliwości że Arka wygra dzisiaj ten mecz i przybliży się do awansu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom