>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

28. kolejka Eredivisie/30 kolejka Jupiler Pro League (18-20.3)

Status
Zamknięty.
kha1 40

kha1

Użytkownik
No to mam dla Was kolejną zajawkę :)
Tym razem Eredivisie na ten tydzień:

(Screen zaciągnięty z Betsson.com)
Jak dla mnie trochę spokojny tydzień, ale może macie inne wrażenie ode mnie...
Powodzenia w typach!

groven 2,2K

groven

Forum VIP

Cercle Brugge - Krc Genk
Wynik: 0:1

Typ: 2
Kurs: 2.00

Ostatnia kolejka w Belgian 1st Jupiler league 2010/2011. Mecz decydujący o mistrzostwie. Gospodarze już o nic nie grają. Uplasują się w połowie tabeli i z powodzeniem pozostaną w lidze. Inna sytuacja panuje w zespole Genk. To dla nich najważniejszy mecz w sezonie. Jeżeli chcą wygrać to muszą wygrać z drużyną Cercle Brugge. Nie ma spekulacji o grze asekuracyjnej, muszą się otworzyc i zagrać na maksimum możliwości. Anderlecht, zajmujący obecnie pierwszą pozycję w tabeli ma tylko 1 punkt przewagi nad drużyną Genk. A w tej kolejce zagra bardzo trudne spotkanie z Gent. Właśnie tutaj upatruje szansy dla Genk. Wygrana da im cenne 3 pkt i przewagę nad Anderlechtem w postaci dwóch punktów. W takim przypadku lider musi wygrać aby zdobyć mistrzostwo. Cercle Brugge ma fatalną passę 6 meczy bez wygranej. 5 razy przegrywali niemal z rzędu. Myślę, że dla nich ten sezon jest skończony i myślami są już w przerwie letniej. Genk po fantastycznej serii wygranych meczy zremisował na wyjeździe z Anderlechtem, oraz nieoczekiwanie przegrał w ostatniej kolejce z Westerlo. Wszyscy spodziewali się łatwego meczu i wygranej gospodarzy, jednak stało się inaczej i plany zostały nieco zmienione. Lekceważenie rywala może odbić się dość poważnie w skutkach. Piłkarze Genk po tym meczy wyciągnęli z pewnością pozytywne skutki i w najbliższym spotkaniu pokażą, że mistrzostwo należeć będzie do nich. W pierwszym meczu w tym sezonie pomiędzy tymi zespołami drużyna Genk nie dała szans drużynie Cercle Brugge i pokonała ich u siebie dość znacząco 3:0. Podsumowując uważam, że w w tym meczu najważniejszą rolę odegra psychika tych drużyn. Genk jest tak zdeterminowane, że wygrana musi być po ich stronie. Gdy wynik będzie długo utrzymywał się na ich niekorzyść, obstawiam że rzucą się całym zespołem na rywala zostawiając z tyłu jedynie bramkarza. Idealny mecz na podwojenie swojego budżetu jako singiel.

Otrzymane punkty reputacji: +7
ajax 2K

ajax

Forum VIP
AZ Alkmaar - Vitesse
Vitesse jest drużyną bardzo przeciętnie się spisującą. Na własnym boisku dość regularnie wygrywa, lecz futbolem na pewno nie powala. Na wyjeździe jest jednak dużo gorzej o czym świadczą wyniki ostatnich spotkań wyjazdowych (porażka 1-6 z Heraclesem, porażka 0-1 z Willem II i remis 1-1 z NAC).
Ostatnie wyniki AZ u siebie są naprawdę niezłe, no może pomijając porażkę z PSV (0-4), 2-1 z Twente, 6-1 z VVV czy 2-2 z NEC.
AZ ciągle z trzecim bramkarzem, lecz tutaj nie widzę żadnego problemu. Vitesse nie jest drużyną z wyjątkowo groźnym atakiem a obrona AZ aż tak słaba nie jest, a na pewno nie u siebie.
Jeżeli AZ chce zachować dobre miejsce w tabeli, ponieważ konkurencja tuż tuż, to z takimi przeciwnikami jak Vitesse musi wygrywać bez problemu. Tego się właśnie dziś spodziewam dlatego łapię kurs na AZ z handi.
AZ Alkmaar (-1) - Vitesse Arnhem 1 (1.96) stawka 7/10 ✅

T 4

triginti

Użytkownik
Venlo - Willem II
Obie drużyny tracą w tym sezonie ligi holenderskiej bardzo dużo bramek: Venlo w 27 spotkaniach straciło 59 bramek, a Willem II 75. Widac zatem wyraźnie, że obie drużyny grają bardzo słabo w obronie. W takim spotkaniu kurs na over 2,5 wysokości 1,6 jest bardzo smakowitym kąskiem i prezentem od bukmacherów. Myślę, że warto na ten typ poświęcic znaczną sumę, gdyż nie widzę innej opcji niż grad bramek.
typ: over 2,5
kurs: 1,6

B 0

bakard

Użytkownik
Powinieneś wiedzieć że to nie jest ostatnia kolejka w Belgii , tylko ostatnia kolejka rundy zasadniczej. Po niej najlepsza 6 gra dalej o mistrzostwo systemem każdy z każdym czyli jeszcze kolejnych 10 kolejek do wyłonienia mistrza Belgii

lancev 984

lancev

Użytkownik
Spotkanie: Heracles - Heerenveen
Typ: 1
Kurs: 2.05
Buk: Bwin
Analiza:

W świetnej formie jest zespół Heraclesu Almelo. Jego piłkarze wygrali 3 ostatnie mecze, zdobywając w nich 14 goli ! Grali jednak z drużynami słabymi, bo z Vitesse, Excelsiorem i będącym w dołku Groningen. Nie można jednak odmówić im skuteczności. Zespół Heerenveen też do najlepszych nie należy. W ostatnich czterech meczach przyjezdni zdołali ugrać zaledwie punkt, remisując z Vitesse. Przegrali m.in. z Willem II, co jest kompromitacją. Od porażki z Ajaxem, Heracles nie przegrał na swoim boisku od siedmiu gier, notując w tym tylko 2 remisy. Co prawda nie grali z żadnym solidnym rywalem, ale ich dzisiejszy przeciwnik również do takich nie należy. Stąd mój wniosek, że Heracles zgarnie dzisiaj 3 punkty.
4:2
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
U 13

ufokluki

Użytkownik
NAC BREDA - GRONINGEN
Typ: over 2,5
Kurs: 1.70
buk: interwetten
Typ oparty na statystykach, jak to w większości wypadków jeżeli chodzi o typowanie under/over. Zarówno w meczach jednej, jak i drugiej drużyny niemalże w każdym meczu padają przynajmniej trzy bramki. Poza tym Groningen na pewno nie przyjedzie do Bredy się bronić, bowiem walczą oni o awans do europejskich pucharów. Z kolei NAC już nie raz pokazało w tym sezonie, że potrafi grać otwartą piłkę.

G 35

gesio

Użytkownik
Breda - Groningen
X @3.3
Nie moze mowic o szczesciu ekipa Groningenu. Kontuzje wciaz mecza ta druzyne. Do nnieobecnych Matavza, Garcii i Anderssona dolaczyl podstawowoy bramkarz Luciano da Silva. Po mimo tego ich gra w ostatniej kolejce wygladal juz calkiem przyzwoicie. Na tle solidnego Utrechtu nie wygladali wcale na gorsza ekipe. W pierweszej polowie rywali uratowala poprzeczka zas w drugich 45 minutach po szybko straconej bramce po mimo licznych atakow nie mogli sie przelamac. Takze co raz lepiej wyglada juz gra Bredy. Po mimo porazek z Feyenoordem i Twente zaprezentowali sie z dobrej strony. W koncu do ostatniej minut walczyli w Rotterdamie o punkt. Niewygodnym rywalem byli takze dla Twenete. Dzisiaj ciezko jest wiec wskazac jedneznacznego faworyta tej konfrontacji. Gospodarze takze wystapia powaznie oslabieni. W ich szeregach zabraknie Anthony&#39;ego Lurlinga, Joonasa Kolkki i Nemanji Gudelji oraz Ferne Snoyla. Biorac to wszystko pod uwage remis wydaje mi sie najbardziej logicznym rozwiazaniem.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
VVV - Willem II i NEC - De Graafschap
Na dziś taki dubelek. Wydaję mi się, że VVV wygra to spotkanie, lecz i VVV i Willem II to drużyny, które dużo tracą, ale również potrafią jakąś przypadkową bramkę strzelić. Over 2,5 wydaje się być tutaj dobrym betem, spodziewam się wielu bramek w tym spotkaniu.

De Graafschap wygrało niezasłużenie tydzień temu z ADO (bramka nie powinna być uznana), a 2 tygodnie temu bardzo szczęśliwie z Willem II. Ta drużyna mnie kompletnie nie przekonuje + wiele nieobecnych, dlatego decyduje się na 1. NEC u siebie jest bardzo groźną ekipą. Co prawda dziś zabraknie najlepszego strzela, Vlemincksa, ale drużyna z Nijmegen ma innych dobrych zawodników i spodziewam się dość łatwego zwycięstwa z De Graafschap. Superfarmerzy nie są zagrożeni spadkiem, oraz nie spodziewam się tego by zagrali takim pressingiem jak tydzień temu u siebie z ADO.
Dubelek, stawka 4/10:
- VVV - Willem II over 2,5 (1.60) ⛔
- NEC - De Graafschap 1 (1.75) ✅
I Singiel, stawka 2/10:
- NEC (-1) - De Graafschap 1 (3.00) ⛔

L 3,4K

leniomix

Użytkownik
ADO Den Haag - Ajax Amsterdam
Jutro zapowiada się emocjonujący pojedynek pomiędzy Den Haag a Ajaxem.
Den Haag ma jutro wyśmienitą sytuacje do zdobycia punktów. Ajax rozegrał ostatnio ciężkie mecze.Jutro też ma drobne problemy kadrowe. Wiadomo odpadł już z LE więc teraz pozostaje walczyć w lidze.
Den Haag gra u siebie więc myślę że tanio skóry nie sprzeda;)
Moje typy:
1X Kurs:1.82 ✅
Under 2.5 Kurs: 2.25 ⛔ (3:2)
Dokładny wynik 1-0 Kurs: 7.00⛔:grin:
Bukmacher: Tobet

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Najpierw chciałem zaznaczyć, iż zgadzam się z typem Grovena, ponieważ tak czy siak Genk musi walczyć o majstra i punkty im są potrzebne, więc ode mnie: Genk win 2.00 2/10 ✅ 0:1. A tutaj na koniec rundy zasadniczej 2 typki ode mnie:
St. Truidense vs Lokeren 2 (DNB), 1.55 Betway 5/10 ✅ 0:2
Dlaczego tak gram :?: Ponieważ to goście mają więcej do zyskania jeśli ugrają tutaj 3 punkty. Dzisiejsi gospodarze w tym sezonie w ogóle mi się nie &#39;podobali&#39;. Grali jakby w cieniu samych siebie z poprzedniego sezonu. Ich gra była nudna, monotonna, a punkty zdobywali szczęśliwie. W ostatnim czasie ugrali 6 punktów w dwóch spotkaniach i to na pewno ich bardzo zadowoliło, w dodatku dzisiaj grają o pietruszkę, ponieważ pozycji nie zmienią - chyba, że Germinal niespodziewanie ograłby Standard Liege. St. Truidense u siebie gra słabo: 6-2-6. Z Lokerenem gra im się normalnie, raz wygraj raz przegrają - nie ma żadnej poważnej przewagi, chociaż w poprzednim sezoni to dzisiejsi gospodarze wygrali dwukrotnie z Lokerenem, natomiast w tym sezonie już raz Lokeren wygrało i to 3:0, liczę na powtórkę. Goście grają o te najważniejsze Play-Offy. Lokeren raczej musi wygrać ten mecz, gdyż Standard, który jest tuż za nimi gra z Germinalem, a i Mechelen, które także walczy o te PO zagra z Eupen (choć tutaj nie byłbym taki pewny wygranej gospodarzy...). Goście w razie porażki mogą za dużo stracić, a jednak chyba zależy im na tym by powalczyć o puchary - ich poziom jest w tej chwili na dużo wyższym poziomie niż gospodarzy.
Mechelen vs Eupen 2 (+1.5 AH), 1.48 B365 4/10 ⛔ 2:0 :|
- Eupen musi walczyć o każde punkty,
- Mechelen gra bardzo słabo od kilku tygodni,
- Eupen wręcz przeciwnie.
Krótko, lecz naprawdę ten typ jest dla mnie bardzo prawdopodobny i spieszy mi się.
Powodzenia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom