>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

28. kolejka Eredivisie / 30. kolejka Jupiler Pro League (14.03-16.03)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kursy od Unibet:

Ostatnia kolejka sezonu zasadniczego w JPL. Czołówka walczy o punkty, które zaraz zostaną okrojone. U dołu tabeli już praktycznie wszystko rozstrzygnięte. Jednak jest jeszcze jedna nie wiadoma - kto znajdzie się w grupie mistrzowskiej, Genk czy Gent :?: Obie drużyny nie będą miały łatwo, a emocje powinny być na wysokim poziomie. W Eredivisie, PSV nadal wygrywa i łapie cenne oczka. Tym razem zmierzą się z Vitesse. Mecz w Arnhem powinien być jednym z ciekawszych. Ajax natomiast, powinien mieć łatwo z Bredą, choć to wyjazd - lekceważenie nie wchodzi w grę.

Zapraszam do wspólnej analizy oraz dyskusji.

empe92 438

empe92

Użytkownik
Już ostatnia kolejka fazy zasadniczej w Belgii i bardzo interesująco zapowiada się mecz Gandawy z Zulte Waregem. Gandawa wciąż walczy o awans do najlepszej „6” rozgrywek i tym samym do walki o mistrzostwo kraju. Piłkarze Rednicia są obecnie za Genk, które zajmuje 6. miejsce w tabeli, ale Vossen i spółka jadą do Kortrijk, gdzie o komplet punktów będzie trudno i tutaj otwiera się szansa dla Gandawy. Ale ich rywal to zespół z najwyższej ligowej półki, obecny wicemistrz kraju Zulte. Gandawa ostatnio jest w bardzo dobrej formie. Poprzednie 3 mecze ligowe to komplet punktów i aż 9 zdobytych bramek. Gandawa wygrała z liderem tabeli Standardem w Liege, co należy uznać za duży sukces. Jednak obrona to najlepszych nie należy i 4 poprzednie mecze to 5 bramek dla rywali, a teraz czeka ich pojedynek z jedną najleszych ofensyw w Belgii. Gandawa ma o walczyć, motywacji na pewno nie zabraknie, ale czy to wystarczy na wygraną? Tego nie wiem i dlatego zagram na gole z obu stron. Zulte Waregem będzie bronić 4. pozycji w tabeli przed Lokeren. Forma Zulte nie jest najwyższa, zwłaszcza jeśli chodzi o defensywę i z tego wynikają straty punktów z poprzednich kolejek. Z przodu zespół ciągnie Hazard, zdecydowanie postać nr. 1 w całym zespole i to głównie na niego trzeba liczyć, jeśli chodzi o zdobywanie bramek i kreowanie sytuacji kolegom. Thorgan jest w dobrej dyspozycji, do tego Leye czy Naessens też swoje mogą dołożyć, dlatego jestem spokojny o bramkę dla gości. Jak wspomniałem defensywa popełnia dużo błędów, przykładem mecze z Waasland czy Charleroi, tydzień temu z Club Brugge było lepiej, ale tamten mecz nie był porywający i stąd mało sytuacji z obu stron. Tym razem spotkanie powinno być otwarte, obie ekipy mają o co grać, formacje ofensywne w dobrej dyspozycji i liczę na bramki z obu stron.

Gandawa – Zulte
BTS @ 1.72 Bet365 ⛔ 0:1

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Haga - Groningen
Małe osłabienia w jednej jak i w drugiej ekipie. Na temat remisowania wygranych meczy to w przypadku Groningen można by książkę napisać. Obie drużyny w ostatnim czasie nie zachwycają grą , choć trzeba obiektywnie stwierdzić że o wiele lepszymi drużynami potykali się gracze z Groningen. Goście będą się dziś mogli przyczaić z tyłu i czyhać na kontry. Ze względu na to że mecz jest rozgrywany w Hadze jako faworyta tego meczu bukmacherzy widzą gospodarzy. Ścisk w dolnych rejonach eredivisie bardzo duży i jest to wążne spotkanie dla obu ekip. Ja próbuje tu gości.
Groningen kurs 2,10 DNB STS wynik 2:1
Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot; dzięki&quot;

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Twente - Alkmaar
Twente to w mojej opinii ekipa numer dwa w obecnej chwili w Holandii. Do Ajaxu im daleko ale wydaje mi się że obok ekipy z Amsterdamu to chyba jedyna drużyna która nie przyniosłaby wstydu na arenie międzynarodowej. Alkmaar tradycyjnie jest ekipą własnego boiska. Ostatnio wygrali trzy mecze pod rząd ale warto zauważyć że wszystkie rozgrywane na własnych śmieciach. Na wyjazdach Alkmaar zwykle traci swą skuteczność . Niedawno przegrali z Eagles a wcześniej z Heraclesem oraz NEC. Dla niektórych obserwatorów problemem dla Twente w tym spotkaniu jest absencja zawieszonego Luca Castaignosa. Patrząc na jego ostatnią formę myślę że może to nawet na lepsze wyjśc ekipie gospodarzy...
Twente kurs 1,50 STS
wynik 2:1

Zwolle - Eagles
Zwolle nie wygrało u siebie już od jakiegoś czasu, chyba czas przełamać tą serię. Przeciwnik jak najbardziej w ich zasięgu Kursy na gospodarzy wzrastają a ja lubię takie sytuacje. Mam nadzieję że atut własnego boiska okaże się tu kluczowy
Zwolle kurs 2,10 Totomix wynik 2:0
Jeżeli analiza sie przydała kliknij &quot; dzieki &quot;

hiro 106,1K

hiro

Użytkownik
Mons v Leuven
Mons niezależnie od wyniku zostanie na ostatniej pozycji. Leuven, w tym momencie na przedostatnim miejscu, jeżeli wygra z Mons, wyrówna stan punktowy z Waasland-Beveren. Leuven nie ma nic do stracenia, a na pewno będą liczyli na zwycięstwo Standardu.
Typ: Leuven @ 2,70 William Hill 2/10 ⛔ 2j

Waasland-Beveren v Standard Liege
Standard zagra mecz o nic, no może o ewentualne 2 punkty w rundzie play-off. Na pewno wygrają rundę zasadniczę. Na pewno zagrają w play-offach. A Waasland Beveren ma 3 punkty przewagi nad Leuven. Jeżeli przyjmiemy, że Leuven wygra swój mecz to punkty będą mieli równe, jednakże Leuven będzie miał 7 zwycięstw, a Waasland-Beveren 6. Czyli remis daje gospodarzom utrzymanie. Standard ma 66 punktów, przy dzieleniu przez 2 daje im to 33 punkty w rundzie play-off. Jeżeli zremisują (co jest korzystne dla Waasland-Beveren) będą mieli 67 punkty co daje 34 punkty w play-offach. Zwycięstwo da im 69 punktów, czyli 35. Oczywiście 1 punkt w kolejnej fazie jest na wagę złota, ale myślę, że przy odpowiedniej rekompensacie można zagrać o remis.
Typ: Waasland-Beveren lub Remis @ 2,45 William Hill 4/10 ✅ 5,8j
Typ: Remis @ 4,00 William Hill 2/10j ✅ 6j

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
FEYENOORD - HEERENVEEN 2:0 ⛔⛔⛔ A jednak Feye na spokojnie wypunktowało gości
2 drużyna wygra w przypadku remisu zwrot 4,67
Fortuna
Krótko i zwięźle bo i do meczu niecałe dwie godziny, śledzę raz więcej raz mniej a czasem i nawet inne ligi nie pozwalają by oglądać zmagania w Eredivise, ale jak jest taka okazja jak dziś czyli mecz dwóch dobrych zespołów i z taką różnicą w kursach, gdzie buki pewnie stawiają na największe prawdopodobieństwo czyli wygraną gospodarzy warto spróbować iść w stronę gości aniżeli grać według mnie zaniżony kurs na Feyenoord.
W tym pojedynku warto też wspomnieć o głównych postaciach zarówno szkoleniowcy Ronald Koeman i po drugiej stronie Marco Van Basten, do tego pojedynek najlepszych strzelców nie tylko swoich zespołów a całej ligi strzelców a więc Pele - Finnbogason odpowiednio 20 vs 23 bramki. I tutaj trzeba się zatrzymać bo jednego z tych panów nie zobaczymy a jest nim Graziano Pele zawieszony na bodajże 4 spotkania, co prawda pierwszy mecz gdzie Feye zagrało bez Pelego na Groningen wypadł bardzo dobrze gdzie wygrali 2-0 grając od początku meczu dwójką napastników czyli ustawieniem zgoła innym gdy grał Włoch.
Sam Marco Van Basten przyznał, że sam nie wie czego się spodziewać po nowym ustawieniu w ofensywie Feyenoordu z tą wspomnianą dwójką napastników co zarówno może pomóc gościom jak i przeszkodzić, no ale o tym to się przekonamy po meczu.
Co do zespołu Heerneveen zabraknie 4 zawodników, ale tylko jeden z nich rozegrał większą liczbę meczów Mitchell Dijks 22 mecze w tym 21 od 1 minuty. Chodzą słuchy co do absencji kolejnego z obrońców - stopera Kuma, ale tego nie jestem wstanie potwierdzić do czasu ogłoszenia jedenastek.
Przeglądając statystki H2H rozgrywanych meczów w Rotterdamie są to kolejno 3 remisy w :
2010 roku 2-2
2011 roku 2-2
2012 roku 1-1
W tym te dwa ostatnie mecze były niemalże z takimi samymi kursami jak dzisiaj 1,50 do 5,50.
Czas w końcu na przełamanie tych remisów i zwycięstwo mam nadzieje, że to będą goście z Finnbogasonem kończącym kontry na czele.
EDIT:
Podstawowe 11-stki

Mulder - Janmaat, De Vrij, Mathijsen, Kongolo - Vormer, Immers, Casie - Boetius, te Verde, Schaken
Nodrfelt - van Anholt, Kruiswijk, Kum, Marzo - van den Berg, Ziyech, de Room - Basacikoglu, Finnbogason, van La Parra
Oba ustawienia takie same 1-4-3-3 i co do wątpliwości o stopera Fryzów Kuma, jednak gra.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Już ostatnia kolejka fazy zasadniczej w Belgii i bardzo interesująco zapowiada się mecz Gandawy z Zulte Waregem. Gandawa wciąż walczy o awans do najlepszej „6” rozgrywek i tym samym do walki o mistrzostwo kraju. Piłkarze Rednicia są obecnie za Genk, które zajmuje 6. miejsce w tabeli, ale Vossen i spółka jadą do Kortrijk, gdzie o komplet punktów będzie trudno i tutaj otwiera się szansa dla Gandawy. Ale ich rywal to zespół z najwyższej ligowej półki, obecny wicemistrz kraju Zulte. Gandawa ostatnio jest w bardzo dobrej formie. Poprzednie 3 mecze ligowe to komplet punktów i aż 9 zdobytych bramek. Gandawa wygrała z liderem tabeli Standardem w Liege, co należy uznać za duży sukces. Jednak obrona to najlepszych nie należy i 4 poprzednie mecze to 5 bramek dla rywali, a teraz czeka ich pojedynek z jedną najleszych ofensyw w Belgii. Gandawa ma o walczyć, motywacji na pewno nie zabraknie, ale czy to wystarczy na wygraną? Tego nie wiem i dlatego zagram na gole z obu stron. Zulte Waregem będzie bronić 4. pozycji w tabeli przed Lokeren. Forma Zulte nie jest najwyższa, zwłaszcza jeśli chodzi o defensywę i z tego wynikają straty punktów z poprzednich kolejek. Z przodu zespół ciągnie Hazard, zdecydowanie postać nr. 1 w całym zespole i to głównie na niego trzeba liczyć, jeśli chodzi o zdobywanie bramek i kreowanie sytuacji kolegom. Thorgan jest w dobrej dyspozycji, do tego Leye czy Naessens też swoje mogą dołożyć, dlatego jestem spokojny o bramkę dla gości. Jak wspomniałem defensywa popełnia dużo błędów, przykładem mecze z Waasland czy Charleroi, tydzień temu z Club Brugge było lepiej, ale tamten mecz nie był porywający i stąd mało sytuacji z obu stron. Tym razem spotkanie powinno być otwarte, obie ekipy mają o co grać, formacje ofensywne w dobrej dyspozycji i liczę na bramki z obu stron.

Gandawa – Zulte
BTS @ 1.72 Bet365
Zdecydowanie popieram zakład. Będzie to bardzo ważny mecz dla obu ekip, szczególnie jednak dla gospodarzy. Liczę tutaj również na sporo goli, ale BTS wydaje się być najpewniejszym. Sądzę, że nie powinno być kłopotu z jego pokryciem.
Ponadto ja idę jeszcze w inny mecz:
Kortrijk vs. Genk 2, 2.75 BAH 1/10 oraz o2.5, 1.95 B365 2/10 ⛔ i ✅ 2:2
Jak wiadomo, goście walczą o utrzymanie się w szóstce. Obecnie są na tym szóstym miejscu, ale przewagi nad Gandawą praktycznie nie ma. Dzisiaj zatem nie mogą popełnić błędu i wygrać swój mecz. Kortrijk od tygodni gra bardzo słaby futbol. Ostatnie mecze to jednak punkty - wygrana z Cercle 4:0 oraz bezbramkowy remis z Oostende. Sądziłem, że i tutaj stracą więcej punktów. Niemniej to rywale pomagali im bardziej zdobyć oczka, a gospodarze wykorzystywali błędy w odpowiedni sposób. Goście dzisiaj nie mogą sobie pozwolić na takowe. Postawią wszystko na jedną kartę. Liczę, że ostatni mecz z Mons będzie tym przełomowym. Vossen zagrał bardzo solidnie, a i Gorius pewnie wykorzystał oba rzuty karne. Wypadł z gry jednak obrońca gości - Simayes. Ponadto bez większych absencji. Sądzę, iż oba typy mają spore szanse na wejście. Genk nie ma nic do stracenia, udowadniali też w przeszłości, że Kortrijk to przeciwnik, z którym potrafią sobie poradzić.
Powodzenia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom