>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

28 kolejka Eredivisie 20-22.03

Status
Zamknięty.
snajper 322

snajper

Forum VIP
Sezon zbliza sie ku koncowi. Tytul mistzowski zdobedzie AZ Alkmaar, bo praktycznie niemozliwe jest, by ktos byl w stanie ich dogonic. W dolnej czesci tabeli walka o utrzymanie bedzie toczyla sie do konca. Ciekawym spotkaniem bedzie Sparta - Heracles oraz Rody z ADO Den Haag

kursy z expekt

Zapraszam do dyskusji i analiz - BEZ SUCHYCH TYPÓW!!!

PS: 1.000 post na forum :jezora:

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Według mnie warto postawić mecz FC Volendam - Utrecht. Kurs na gości jest niezły . Może nie są oni w oszałamiającej formie , ale Volendam znajduje się na dnie tabeli i raczej nie zanosi się na to , aby od tego dna się odbili. Moim głównym wytłumaczeniem tego meczu jest przede wszystkim bramkarz gospodarzy ???? Już kilka wpadek w sezonie mu się zdarzyło , oglądałem parę meczów z jego udziałem i zawsze , gdy stracili bramkę , a on zdecydowanie przy niej zawinił , to wydzierał się niemiłosiernie na linię defensywną . Nie muszę już mówić , że posiada &quot;lekutką&quot; nadwagę i nie fruwa tak na linii bramkowej , jak inni bramkarze , także to jest mój typ ????

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
De Graafschap - SC Heerenveen
SC Heerenveen(-1) 2.75

Spotkanie w ramach EREDIVISIE pomiedzy De Graafschap - SC Heerenveen. Gospodarze to najslabszy zespol z ekstraklasy holenderskiej, maja raczej bardzo male szanse na utrzymanie sie. Maja tylko 20 punktow i bilans gier 5W-5D-17L nie wrozy raczej nic dobrego przed kolejnym spotkaniem, tym bardziej ze graja z czwarta druzyna. Heerenveen po 27 meczach posiada 54 &quot;oczka&quot; i ma tylko punkt straty do trzeciego Ajaxu i cztery do drugiego Twente, tak wiec jest wielka szansa aby powalczyc o vicemistrzostwo kraju, bo AZ ktore lideruje jest raczej poza zasiegiem wszystkim - 69 punktow i bezpieczna 11 punktowa raczej wystarczy do zdobycia mistrzostwa. SCH jak juz napisalem jest czwarte i ma bilans 16W-6D-5L, na wyjezdzie 6W-3D-4L. De Graafschap ostatnie siedem meczy to piec porazek, jeden remis sensacyjny z Twente i wazna wygrana z Heracles Almelo, SCH natomiast piec wygranych, jeden remis i jedna porazka. Tak wiec widac jaka jest roznica klas i formy miedzy druzynami a takze cele jakie maja jeszcze na obecny sezon.Pierwszy mecz zakonczyl sie wynikiem 2:0 dla SCH i w drugim spotkaniu takze licze na pewne zwyciestwo gosci.

gutek84 93

gutek84

Forum VIP
AZ Alkmaar-Feyenoord Rotterdam
Prawie już nowy mistrz Holandii spotyka się dziś z przeżywającym ogromne w tym sezonie kłopoty Feyenoordem. Portowcy wygrali przed tygodniem prestiżowy pojedynek z PSV, ale czy ta jedna jaskółka uczyni wiosnę? Myślę, że nie. Feyenoord wyjdzie dziś na boisko osłabiony, co jest już tym sezonie standardem. Zabraknie m.in. kontuzjowanego Tomassona oraz zawieszonego za kartki van Bronckhorsta. Drużynom przyjezdnych gra się niezwykle ciężko na DSB Stadion. Jak dotąd AZ straciło zaledwie 3 gole na swoim terenie w tym 2 w inauguracyjnej kolejce z Bredą. Od tamtego czasu jedynego gola zdołało wbić Willem II. Nic nie wskazuje na to, żeby kolejnym zespołem na tej liście stał się Feyenoord. AZ ma niesłychanie poukładaną i solidną obronę przez którą bardzo trudno się przebić. Myślę, że Royowi Maakayowi ciężko dziś będzie rozerwać tą defensywę bez wsparcia swojego duńskiego partnera w ataku.

Typ: Czy goście strzelą bramkę? NIE/ 2,05/ Expekt
✅

wojas 11

wojas

Użytkownik
ja myślę natomiast nad zagraniem na zwycięstwo AZ, boję się 0-0, jak myślicie, warto tutaj grać na AZ? Feyenoord bez Tomassona oraz zawieszonego za kartki van Bronckhorsta - to spore osłabienia. Generalnie nie podoba mi się ich gra w tym sezonie. Czekam na opinie.
edit: absencje w Feyenoord mnie przekonały.Feyenoord bez Hoflanda jeszcze.
AZ Alkmaar - Feyenoord 1 1.45

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ja niestety tak. Odpuściłęm w tym tygodniu obstawianie na ligę holenderską. Jedynym pewnym faworytem było PSV i cichym faworytem Roa. Oczywiście także liczyłem na Volendam, ale skończyło się 0:0. Co do meczu AZ z Feyenoordem to no bet, a dla lubiących ryzyko x2 po niemałym kursie 2.50+. Następna klejka na pewno będzie ciekawa. Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom