Nurymberg -Bayern 0-1
Dopiero co wróciłem z pracy więc krótko i na temat .
Nurymberga nie walczy o nic mają bezpieczną pozycję w tabeli więc nic się nie stanie jak przegrają ,co za sługuje na uwagę to to że drużyna łapie wiatr w żagle .. w ost. kolejce w meczu ze Stuttgartem byli znacznie lepsi i aktywniejsi od rywal ...ale skuteczność zawiodła co się zemściło w końcówce .
Bayern walczy na 3 frontach
puchar niemiec ,liga ,
lm ... trochę płapczywie bawarczycy pogrywają chcą złapać 3 sroki za ogon ,a może wyjść tak ze zostaną z niczym . Jak pokazuje H2H Nurnberga potrafi grać z Bayernem u siebie i to całkiem skutecznie ,ostatnia przegrana z Bayernem to sezon 2005/06 kolejne sezony to 1 wygrana i 3 remisy 1-1 .
Tak ktoś powie Bayern po za zasięgiem ... przecież grają w
LM izzi -1,5 . Owszem czemu nie tylko walka na 3 frontach odbija się na kondycji fizycznej piłkarzy mniej lub bardziej widocznie przykładem tego był już mecz w pucharze Niemiec z M'Gladbach 0-0 i awans po karnych ,oraz ostatni mecz ligowy z Hanoverem .
Kolejną sprawą wartą uwagi jest to ze Nurnberg od sezonu 2002/03 strzela przynajmniej jednego gola Monachium na własnym Boisku .
Osobiście nie przekonuje mnie granie bayernu z jakim kolwiek HC ... a już całkiem czystej 2 . Dla tego wolę zaryzykować BTS i 1x .... reszta na livie .
Sumując
Nurnberg-Bayern -BTS @1.90 0-1
Nurnberg 1X @3.00 0-1
Zobaczymy ile to znowu magii będzie :razz:
Pozostałe moje propozycje
HSV X2@1.44 (
0-1)- to mogą być 3 kluczowe punkty które zadecydują o pozostaniu ekipy w bundeslidze . Ograli Herte i Koln to tym bardziej powinni powieźć K'lautern X2 dla asekuracji jak by coś nie wyszło
Leverkusen O2,5 (0-2)@1.65 - zarówno gospodarze jak i goście lubią postrzelać ...Freiburg na fali po odejsciu Cisse drużyna była skazywana na same porażki a tu prosze grają jeszcze lepiej niż z nim w kładze
Augsburg-Koln to spotkanie w pierwszej chwili chciałem grać grubo na czystą 1 ... ale po zastanowieniu się i analizie skłaniał bym się ku X2 ,a to tylko za sprawą Podolskiego .ten facet to 80 % Koln .Po tym sezonie odchodzi z drużyny i jak można usłyszeć w jego wypowiedziach zrobi wszystko aby ukochane KOLN zostało w bundeslidze ... NO BET ( zobaczy się na
Live co zagrają )
=======================
Bayern w rozegrał wczoraj bardzo słabe zawody widać zmęczenie walką na 3 frontach i to bardzo wyraźnie . Zmiennicy podstawowych graczy bezbarwni , Nurnberga znowu przegrała po dobrym meczu .. brakło skuteczności bo okazji mieli kilka do strzeleni gola. Szkoda remis był by sprawiedliwym wynikiem , jednak bayern wykorzystał jeden błąd obrony gospodarzy ...a właściwie Robben pokazał trzeźwość umysłu i doświadczenie .
W pozostałych meczach ... HSV według planu , Leverkusen ... litości bili głowa w mur .. mieć 68% posiadania piłki i kilkanaście okazji na zdobycie gola i nie trafić nic ... ???? , fraiburg jak profesor wypunktował lekarzy szkoda że nie 0-3 . ????