>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

27 Kolejka Serie A

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP

27 kolejka Serie A

08.03.2008

[18:00] Inter - Reggina 1.35 4.40 11.00
[20:30] US Palermo - Udinese 2.25 2.85 3.70
09.03.2008

[15.00] Parma FC - UC Sampdoria 2.10 2.95 4.00
[15.00] Torino FC - Atalanta 2.25 2.85 3.70
[15.00] Empoli FC - AC Milan 4.35 3.10 1.95
[15.00] S.S. Lazio - AS Livorno 1.70 3.25 5.85
[15.00] Catania - Cagliari 1.95 3.10 4.35
[15.00] SSC Napoli - AS Roma 3.50 2.95 2.25
[15.00] AC Siena - ACF Fiorentina 3.50 2.85 2.35
[20:30] Genoa CFC - Juventus FC 3.50 2.95 2.25

kursy by Expekt

W Serie A robi sie coraz ciekawiej. Walka o mistrza wciaz jest sprawa otwarta, bo Roma ostatnimi czasy gra coraz lepiej a Inter gubi punkty, dlatego w tej kolejce licze na przelamanie Mediolanczykow. Milan po odpadnieciu z LM musi starac sie by zajac 4miejsce w Serie A, to samo Fiora, ktora jest zmuszona uciekac przed rywalem z Mediolanu. Czy Juventus ma jeszcze szanse na wyzsza lokate? Zapraszam do dyskusji!

mateja33 0

mateja33

Użytkownik
Inter - Reggina Typ:1 1,35✅

Inter po pierwszej porażce w tym sezonie i porażce z Liverpoolem musi dać coś dla fanów tym czym będzie zapewne wygrana. Inter 1 miejsce w tabeli Reggina 19. Typ jak najbardziej prawdopodobny:-D

Empoli FC - AC Milan Typ:2 1,95✅

Milan podobnie jak Real czy też inne drużyny które odpadły z Ligi Mistrzów mogą spokojnie sskupić się na lidze. Milan w tym sezonie gra lepiej na wyjazdach, w Empoli próżno szukać tu faworyta myślę, że po takim kursie warto zaryzykować Milan podobnie jak Inter choć w większej mierze jest coś dłużny swoim kibicom.

Fiorentina- Siena Typ:1 2,35⛔

Fiorentina musi się bronić przed rywalami którzy ją gonią o miejsce w tabeli gra równo i skutecznie wygrana z Juventusem i Evertonem napewno nie była przypadowa. Takie mecze jak ten Fiorentina musi wygrywać.

S 0

sebastian28

Użytkownik
Inter nie wygrał od 3 spotkań meczu w Serie A.W niedziele obchodzą stulecie klubu i najlepszym prezentem dla kibiców będzie zwycięstwo u siebie na Regginą.Inter wystawi prawdopodbnie najmocniejszy skład a kurs 1.35 na Expekt trzeba łapać .

funio25 0

funio25

Użytkownik
Hmm ja sie boje o Milan ajeki sa wasze typy ??
w sume nic do stracenia nie maja sama liga zostala wiec mysle ze z Empoli powinno sie udac ????

roy. 187

roy.

Forum VIP
Inter - Reggina
Typ: Inter✅
Kurs: 1.35
Buk: Expekt

Jutrzejszego wieczoru wielka feta w Mediolanie. Wlosi obchodza stu lecie istnienia swojego klubu. Przez 2dni odbywac sie beda roznego rodzaje fiesty i tego typu rzeczy jak to we Wloszech bywa (wiem co mowie, bo na takich wloskich fiestach bywalem). Jest to kapitalna okazja na przelamanie sie lidera wloskiej Serie A. Tak czy inaczej Mancini i tak bedzie mial problemy ze skompletowaniem skladu. Do druzyny naszczescie powracaja Ibrahimovic, Cruz i Cambiasso ale wciaz nie zagraja Maxwell i Chivu. Reggina to sredniak ligowy, ktory moim zdaniem nawet przy brakach Interu na takiej imprezie nie da rady liderowi i polegnie w Mediolanie pomagajac tym samym gospodarzom w dobrym swietowanie. A poza tym druzyna z Sycylii takze ma nie mala bolaczke ze skladem. Zagrac nie moga: Garcia, Ceravolo i Vigiani. Tak wiec w tym meczu stawiam na gospodarzy. Dodajac fakt, ze Reggina na wyjezdzie nie wygrala od kwietnia 07 a Inter nie przegral od pol roku czego chciec wiecej, trzeba korzystac ;)

Przypuszczalne składy

Inter: Julio Cesar; Maicon, Burdisso, Materazzi, Zanetti, Vieira, Cambiasso, Stankovic, Jimenez, Crespo, Ibrahimovic

Reggina: Campagnolo,; Cirillo, Lanzaro, Valdez, Aronica, Missiroli, Barreto, Tognozzi, Modesto, Brienza, Amoruso

A 1

adi666

Użytkownik
Inter - Reggina

Po przegranej z Napoli, remisach kolejno z Romą i Sampdorią myślę że przyszła pora na zwycięstwo. Primo do składu powraca Cruz oraz po prawie miesięcznej przerwie najlepszy strzelec Zlatan Ibrahimovic, Inter gra u siebie obchodzi 100-lecie klubu, nie może sobie pozwolić na stratę pkt, bo Roma już goni ???? ... wszystkie znaki na niebie i na ziemi wskazują na zwycięstwo Nerazzurich ja jednak bym się pokusił w tym meczu na:

Inter - Reggina -1 kurs: 1,30 ✅
Ile goli strzeli team 2? - bez goli kurs: 1,70 ✅

Palermo - Udinese

Palermo 3 ostatnie mecze u siebie 3 zwycięstwa Udinese wprawdzie wygrało ostatnio u siebie z Atalnatą 2-0, ale myślę że na Sycylii im się to nie uda. Warto zwrócić uwagę na historię spotkań obu drużyn:

Serie A 07/08 Udinese Calcio - Palermo 1 : 1
Serie A 06/07 Palermo - Udinese Calcio 2 : 0
Serie A 06/07 Udinese Calcio - Palermo 1 : 2
Serie A 05/06 Palermo - Udinese Calcio 2 : 0
Serie A 05/06 Udinese Calcio - Palermo 0 : 0

Widać wyraźnie że Bianconerim nie leży drużyna z Sycylii ;)

under 2,5 1,72 ✅
Podwójna szansa - 1x kurs 1,28 ✅

A 1

adi666

Użytkownik
Napoli - Roma

Dzisiaj o 15 na Stadio San Paolo odbędzie się jedno z najciekawszych spotkań 27 kolejki Serie A będzie to już 138 pojedynek Derby del Sole (Derbów Słońca) tak właśnie określany jest mecz pomiędzy Napoli a Romą. W pierwszym meczu na Stadio Olimpico padł hokejowy wynik 4:4. Napoli to zaskakująca drużyna która traci pkt z ligowymi przeciętniakami, ale za to mobilizuje się na mecze z tymi &quot;wielkimi&quot; tak było ostatnio w meczu z Interem, (Udinese na który Napoli ma patent) z Romą w 1 rundzie i z Juve ( chociaż ten mecz to nie tyle zasługa piłkarzy co sędziego, który podyktował 2 rzuty karne i teraz policja go chroni bo się boi wyjść na ulice :roll: ) Roma gra na gorącym terenie, w środę stoczyła ciężki bój z Realem nie zagra dzisiaj Cassetti, Ferrari i Giuly, większość stawia na zwycięstwo Romy ja jednak widzę remis w tym spotkaniu.

▶ Mój typ: Napoli - Roma - połowa lub koniec spotkania x kurs 1,55 ⛔

Lazio - Livorno

Lazio 3 ostatnie mecze to 3 zwycięstwa z Reggina, Atalantą i Sampdorią, Livorno 3 ostatnie wyjazdy to 3 przegrane z Fiorentiną, Interem i Palermo, pierwszy mecz w Livorno wygrało Lazio 0-1, historia spotkań przemawia na korzyść Lazio:

07/08 Livorno - Lazio Rzym 0 : 1
06/07 Livorno - Lazio Rzym 1 : 1
06/07 Lazio Rzym - Livorno 1 : 0
05/06 Lazio Rzym - Livorno 3 : 1

Myślę ,że duet Pandev Rocchi poprowadzą Lazio do zwycięstwa nad 16 drużyną w tabeli.
Mecz ten to pojedynek 2 skrajnych grup kibiców z jednej strony Faszyści z Lazio a z drugiej komuniści z Livorno

▶ Mój typ: Lazio - Livorno -1 kurs 1,60✅

Parma - Sampdoria

Parma ostatnio przegrała 4-0 z Romą wcześniej u siebie wygrała z Udinese i 3 razy zremisowała, natomiast Sampdoria remis z Torino, przegrana z Atalanta i remis z Interem, W ekipie z Genui zabraknie kliku graczy: Montella, Pieri, Bellucci, Campagnoro oraz zawieszeni: Cassano i Sala przez co ofensywa Dori znacznie osłabnie, ostatnie mecze Parmy u siebie z Sampdorią:

06/07 AC Parma - Sampdoria Genua 0 : 1
05/06 AC Parma - Sampdoria Genua 1 : 1

wydaje mi się że w tym meczu padnie mało goli:

▶ Mój typ: under 2,5 Kurs 1,8⛔

Siena - Fiorentina

Wydawałoby się, że zdecydowanym faworytem jest Fiorentina, Siena już nie raz w tym sezonie pokazała jak dobrze potrafi grać na własnych śmieciach, chyba nikomu nie muszę przypominać meczu Siena - Roma 3-0 ???? ... Fiorentina zagra bez swojego lidera Adriana Mutu, w środku tygodnia grali w Pucharze Uefa w lidze ostatnio wygrali z Juve, które jest wyraźnie w dołku ale dzisiaj myślę że będzie im bardzo ciężko wygrać, Siena która ma 4 pkt przewagi nad strefą spadkową postawi wysoko poprzeczke &quot;Fiołkom&quot;

▶ Mój typ: Siena - Fiorentina - połowa lub koniec spotkania x kurs 1,55 ✅

Torino - Atalanta

Torino to drużyna remisów ???? na 26 kolejek 16 zakończyło się właśnie remisem, 4 wygraną a 6 razy drużyna z Turynu schodziła pokonana.

▶ Mój typ: Torino - Atalanta - połowa lub koniec spotkania x kurs 1,55 ⛔

Empoli - Milan

Empoli po serii 3 kolejnych zwycięstwo ostatnio przegrało 2 mecze z Palermo i niespodziewanie u siebie ze Sieną, Milan po odpadnięciu z LM może się skupić na lidze, w dzisiejszym meczu nie wystąpią: Dida, Ronaldo, Seedorf, Cafu, Serginho, Nesta i Jankulovski. Za kartki pauzuje także Gattuso.

▶ Mój typ: under 2,5 Kurs 1,65⛔

roy. 187

roy.

Forum VIP
08.03.2008

Inter - Reggina 2:0
Palermo - Udinese 1:1

09.03.2008

Parma FC - UC Sampdoria 1:2
Torino FC - Atalanta 1:0
Empoli FC - AC Milan 1:3
S.S. Lazio - AS Livorno 2:0