@KlaudPatr na pewno są szanse ku takim rozwiązaniom jak proponujesz
Torino jak wiadomo ostatnio w wybornej formie. Co prawda natłok meczu sugeruje by też zastanowić się nad propozycją
@aleksander21 i pograć coś w kierunku Lazio, które ma w nogach znacznie mniej meczów w ostatnim czasie i wobec wąskiej kadry Torino moze mieć to znaczenie.
Patrzę w składy na LaGazetta dello Sport to dziś Ventura możliwe, że da odpocząć Glikowi,
El Kaddouri, Quagliarella. Cała
trójka to liderzy poszczególnych formacji. W ataku jednak Maxi Lopez i Josef Martinez. Maxi co prawda strzela gole, ale w
LE, w
Serie A ciężej mu o to jakoś...
Lazio dziś bez zawieszonego za kartki Candrevy i to jest duże osłabienie, ale też jak się popatrzy na ich skład i to jak graja to szanse na bramkę są również duże. Felipe Anderson, Klose i Mauri są równie skuteczni w ofensywie, a Parolo i Biglia w dobrej formie więc środek pola również mocna strona Lazio. Mecz zapowiada się ciekawie. Szanse na gola dla obu zespołów są zatem.
Mecz we Florencji byłby hitem. Z nazwy z pewnością jest. Ale Milan to nie ten Milan i basta.
Fiorentina natomiast walczy dzielnie na trzech frontach. Szeroka kadra jaką ma do dyspozycji Montella i rotacje jakie stosuje sprawia, że dziś ciężko przewidzieć kto zagra. Przewidywania są, że będzie to Gilardino, Diamanti, Ilicić, Borja Valero itd (możecie sami sobie rzucić okiem kto ma zagrać w linku w pierwszym poscie w tym temacie
).
Fiorentina w czwartek rewanż z Romą w
LE. Ale mecze co 3-4 dni dla nich teraz to norma, bo przeciez jeszcze w
Coppa Italia są. A i forma Violi jest bardzo dobra. Wpadka z Lazio wydaje się jednorazowym epizodem i spowodana raczej natłokiem gier.
Milan jednak z meczu na mecz gra coraz gorzej.. perskeptywa gry w
LE jest mrzonka na tę chwilę wg mnie. Czy strzelą gola ? hmm Menez, Honda, Bonaventura coś tam mogą zdziałać, ale bardziej widzi mi się mecz w którym to Fiorentina ma dużą przewagę, Milan indywidualne akcje i kontry Meneza i Hondy.
Wiem, że w kontekście meczu Romy z Sampdorią coś do powiedzenia ma
@Grac45 więc nie będe mu odbierał tej przyjemności
Dobra wiadomość taka, że dziś wszystkie trzy mecze będzie mozliwość obejrzenia w
TV! ????
Fiorentine z Milanem pokaże Orange sport, a mecze Lazio i Romy na antenach NC+.
Zachęcam do dyskutowania bo naprawdę ciekawe spotkanai dziś przed Nami !