>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

27. kolejka Premier League [25.02.2025 - 27.02.2025]

ibis 1,6M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2025-02-21 o 10.37.38.png

Nie masz konta w Betfan, nic straconego - załóż je z kodem FORUMBUK wchodząc na betfan.pl lub klikając w baner i odbierz bonus 200% do 400 PLN1000x200.png

PlayerBetsiarz 112,5K

PlayerBetsiarz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - 1. Anglia
Godzina: 20:30
Spotkanie: Crystal Palace - Aston Villa
Typ: Rashford +1.5 strzałów
Kurs: 1.57
Bukmacher: Superbet

Marcus Rashford szuka nowego początku po transferze do Aston Villi i dostaje swoje szanse na pokazanie się.

✅ W 2 z ostatnich 3 meczów oddał przynajmniej 2 strzały.
✅ To zawodnik, który naturalnie szuka okazji do uderzenia na bramkę.
✅ Gra ofensywnie, a jego styl pasuje do zespołu, który często atakuje.

Biorąc pod uwagę jego formę i rolę w drużynie, +1.5 strzału Rashforda wygląda na solidny wybór! 🚀

rash.png

Ostatnia edycja:
zibi16 1,7M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Brighton - Bournemouth 2:1

Brighton jest ostatnio w bardzo dobrej formie, zwycięstwo w Pucharze Anglii 2:1 z Chelsea i 2 zwycięstwa w lidze 3:0 z Chelsea i 4:0 z Southampton. Bournemouth przeplata świetne mecze z gorszymi, porażka 0:1 z Wolves u siebie jest na pewno niespodzianką ale wcześniej odnieśli 2 zwycięstwa 3:1 z Southampton i 2:0 z Everton w Pucharze Anglii.
W Lidze to Bournemouth jest wyżej wyprzedzając Brighton o 3 oczka.
Czeka na dość ciekawe starcie, obie drużyny grają ofensywną piłkę. Kurs na over jest niski, mało opłacalny.
Wydaje mi się, że dziś gospodarze wygrają + dokładam do tego, że obie drużyny strzelą gola po bardzo dobrym kursie.
Brighton 3 ostatnie pojedynki u siebie wygrał z Bournemouth.

Osobiście ten tym mam w dublu z Al Ahly 1/obie więc może wejść bardzo fajne AKO. Oby z fartem.

Brighton + obie strzelą 3,3 Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2491
IgaŚwiątek 96,3K

IgaŚwiątek

Użytkownik
Bournemouth over 1.5 gola - 2.45 - Superbet Wisienki jednak uwielbiają sporo marnować

Jakoś mam takie wrażenie, że Brighton gra lepiej, gdy nie jest faworytem. Często, gdy kursy na nich wskazują mają problemy. Dziś wychodzą ofensywnym zestawieniem i coś mi przeczucie mówi, że Wisienki mogą to z kontry wykorzystać. A że potrafią zaskoczyć na wyjazdach pokazuje chociażby ich nie tak dawna wygrana 4-1 w Newcastle. Liczę także na dodatkową motywację po ostatniej porażce 0-1 z Wolves u siebie, gdzie czerwona kartka ułożyła mecz.

AV strzeli w 2 połowie - 1.80 Superbet

Nie podoba mi się dziś pierwszy skład zespołu z Birmingham. Asensio i Rashford na ławce, w dodatku na skrzydle dość przeciętnie wyglądający w ostatnim czasie Ramsey. AV często potrafi przespać 1 połowę i liczę, że dziś po zmianie pewnych zawodników pokaże coś po przerwie - wymagany ledwie gol.

Wolves - Fulham BTS - 1.83 - Superbet

Ostatnio Fulham bez gola, więc myślę, że dziś ukłują. Wprawdzie Jimenez zaczyna na ławce, ale pewnie zobaczymy go w 2 połowie, a Muniz nie jest słabym napastnikiem. Wilki po wygranej na wyjeździe z Bournemouth też powinni podtrzymać passę bramkową.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2703
PlayerBetsiarz 112,5K

PlayerBetsiarz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - 1. Anglia
Godzina: 20:30
Spotkanie: Manchester United - Ipswitch
Typ: Delap +0.5 celnych strzałów
Kurs: 1.70
Bukmacher: Superbet

Liam Delap ma duże szanse na przynajmniej 1 celny strzał w meczu Ipswich vs Manchester United.

✅ 7/10 ostatnich meczów zakończył z minimum 1 celnym strzałem.
✅ W ostatnim meczu przeciwko United trafił 2 razy w światło bramki.
✅ Ipswich potrafi stworzyć okazje, a Delap jest aktywny w ofensywie.

Patrząc na jego regularność i poprzednie starcie z United, +0.5 celnego strzału Delapa to ciekawa opcja! 🚀

delap.png

Ostatnia edycja:
versa 677,8K

versa

Typer
West Ham - Leicester City
Pierwsza połowa/Cały mecz : 2/2
Fortuna @8.30

Faworytem niewątpliwie są gospodarze spotkania ale czy faktycznie tak dziś powinno być? Wydaje mi się, że są przesłanki ku temu, że to jednak Leicester wyjdzie zwycięsko z tego starcia, ze starcia z przeciwnikiem, z którym przede wszystkim lubi się mierzyć.
Mecze między West Ham a Leicester zawsze obfitują w bramki, aż 9 na 10 takich potyczek kończyło się overem 2.5 goli, natomiast raz - padły dwa gole. Na te dziesięć ostatnich spotkań aż 5 padło łupem lisów, dwa razy padł remis i 3 razy zwycięsko wychodził West Ham.
W czterech ostatnich bezpośrednich meczach Leicester wygrywał trzykrotnie i raz padł remis, w każdym z tych meczy ekipa Vardy'ego strzelała conajnniej dwa gole.
NATOMIAST - Leicester City ma aktualnie zapaść, przegrało 10 z ostatnich 11 meczy ale dalej kibice mogą wierzyć w pozostanie w Premier League na kolejny sezon, bowiem do bezpiecznego miejsca tracą tracą 5 punktów, jeśli dziś zwycięża stratą punktową zmniejszy się do zaledwie dwóch punktów. Leicester musi walczyć o 3 punkty w tym spotkaniu.
West Ham mimo że dopiero na 16 pozycji w tabeli to z 30 punktami na koncie może czuć się dosyć bezpiecznie, a na swoim obiekcie mają w sumie takie same statystyki co Leicester w meczach wyjazdowych.
Leicester musi, West Ham może - historia bezpośrednich spotkań wskazuje na gości, jak i również sytuacja w tabeli, natomiast aktualna forma jest po stronie West Hami. Biorąc pod uwagę nieprzewidywalność ligi moim zdaniem Leicester wyjdzie zwycięsko, a strzelanie już w pierwszej odsłonie spotkania po której do przerwy zejdą z korzystnym dla siebie wynikiem.

Do góry Bottom