Dyscyplina: Piłka nożna -
Francja,
Ligue 2
Godzina: 19:00
Spotkanie: FC Nantes - Dijon FCO
Typ: 1
Kurs: 1,69
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Zgadzam się z kolegą wyżej z baku193, że Nantes wygra. Nie wiem czy jednym golem czy większa ilością ale przychylam się, że jednak gospodarze odniosą zwycięstwo. Wprawdzie Nantes jest na własnym stadionie najgorzej grającym zespołem w całej lidze notując 4 zwycięstwa, 3 remisy i 6 porażek, ale Dijon na wyjazdach tez bardzo blado wypada mając bilans 1 wygranej, 4 remisów i 8 porażek. Goście na to spotkanie mają bardzo dużo problemów w pomocy i Nantes pod tym względem wygląda dużo lepiej od swego rywala.
Absencje w Nantes:
obrońcy: Djidji (16 występów w tym sezonie) i Kwateng (7 występów w tym sezonie) i pomocnicy Alegue (2 występy w tym sezonie) i Oliveira (1 występ w tym sezonie)
Absencje w Dijon:
obrońca Chafik (20 występów w tym sezonie), pomocnicy Melou (21 występów w tym sezonie, 5 goli na koncie), Marie (21 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie), Abeid (19 występów w tym sezonie, 3 gole na koncie), Bahmoula (10 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie) i Martin (5 występów w tym sezonie)
Kadrowo zatem według mnie na to spotkanie mocniejszym zespołem jest Nantes i o tego jednego gola powinni dziś być lepsi, także typ baku193 jak najbardziej prawdopodobny
3-1