>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

27 kolejka Ligue1 [24-26 luty 2017] + zaległy Caen - Nantes [21.02.2017]

Status
Zamknięty.
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Francja
Godz: 19:00
Spotkanie Nantes-Dijon
Typ; Nantes wygra dokładnie 1 golem
Kurs 3.45
Buk

Analiza: 27 kolejka spotkań we Francuskiej ekstraklasie piłkarskiej , Nantes na swoim stadionie podejmowało będzie drużynę Dijon, gospodarze sa w tym spotkaniu faworytem do zdobycia kompletu punktów, ogólnie również znajdują się wyżej w ligowej klasyfikacji. Gospodarze zajmują 13 pozycję z dorobkiem 30 oczek na swoim koncie a ekipa gości 17 pozycję i tych punktów zgromadziła do tej pory o 3 mniej , jest zaraz nad strefą spadkową, obie ekipy mają o co grać bowiem Nantes w tym sezonie rownież jeszcze nie jest pewnym utrzymania w Ligue one na kolejny sezon. Nantes na swoim boisku w tych rozgrywkach zdobyło tylko 15 punktów , pod względem spotkań tylko u siebie na stadionie gospodarze sa ostatnim zespołem w lidze, na szczescie nie najgorzej wychodzą im spotkania wyjazdowe w których o dziwo ugrali taką samą ilośc punktów, Nantes u siebie do tej pory strzeliło zaledwie 8 goli, nikt nie strzelił ich tak mało, goście natomiast dużo bramek strzelają , ale również dużo traca i wątpie żeby jutro sytuacja uległa zmianie bowiem ich obrona nie wyglądała w poprzednich meczach najlepiej, myślę że w tym meczu zobaczymy bramki i warto zagrać na over po dobrym kursie ja postawię na wynik 2:1 na koniec oraz 1:0 po pierwszych 45 minutach tej rywalizacji.

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja, Ligue 2
Godzina: 19:00
Spotkanie: FC Nantes - Dijon FCO
Typ: 1
Kurs: 1,69
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Zgadzam się z kolegą wyżej z baku193, że Nantes wygra. Nie wiem czy jednym golem czy większa ilością ale przychylam się, że jednak gospodarze odniosą zwycięstwo. Wprawdzie Nantes jest na własnym stadionie najgorzej grającym zespołem w całej lidze notując 4 zwycięstwa, 3 remisy i 6 porażek, ale Dijon na wyjazdach tez bardzo blado wypada mając bilans 1 wygranej, 4 remisów i 8 porażek. Goście na to spotkanie mają bardzo dużo problemów w pomocy i Nantes pod tym względem wygląda dużo lepiej od swego rywala.
Absencje w Nantes:
obrońcy: Djidji (16 występów w tym sezonie) i Kwateng (7 występów w tym sezonie) i pomocnicy Alegue (2 występy w tym sezonie) i Oliveira (1 występ w tym sezonie)
Absencje w Dijon:
obrońca Chafik (20 występów w tym sezonie), pomocnicy Melou (21 występów w tym sezonie, 5 goli na koncie), Marie (21 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie), Abeid (19 występów w tym sezonie, 3 gole na koncie), Bahmoula (10 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie) i Martin (5 występów w tym sezonie)
Kadrowo zatem według mnie na to spotkanie mocniejszym zespołem jest Nantes i o tego jednego gola powinni dziś być lepsi, także typ baku193 jak najbardziej prawdopodobny
✅ 3-1

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Lyon - Metz
+3,5 bramek ▶ 1,95 ónibet
// ✅ 5-0 ✅ :gool:
Lyon ostatnimi czasy, kiedy przegrał mecz na swoim terenie z zespołem Lille gra znacząco lepiej na swoich śmieciach. Dobijają swoich rywali jak tylko im się żywnie podoba. Jak już odpalają swoje gole, to nie znają końca. Nie zdziwię się dzisiaj na prawdę jak padnie tutaj mało bramek, zwłaszcza, że Metz, to powiedzmy sobie szczerze to ekipa bez polotu. Ostatnio w Pucharze Uefa, pogrom 7-1. Fekir festibal bramek. Hattrick. Dzisiaj raczej będzie grał przed Lacazette, dlatego też Francuz który ma najwięcej bramek z Lyonu na pewno będzie czyhał na bramkę rywali. Może nawet jakiś karny, będzie i Francuz wykorzysta jedenastkę. Jeszcze w tym sezonie nie spudłował, jeśli chodzi o karne. Jeszcze przedtem, brakowało ekipie z Lyonu tej regularności, żeby dobijać rywala za każdym razem, teraz jest progres i powolutku wbijają się wyżej w tabeli. Dzisiaj 4 gole, to nie jest jakiś wysoki wynik, patrząc na formę Lyonu, gdyż oni sami mogą to pokryć.

Otrzymane punkty reputacji: +5
W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 1
Godzina: 17:00
Spotkanie: Olympique Lyon - FC Metz (handicap 0:1)
Typ: 1
Kurs: 1,54
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Lyon jest ostatnio w dobrej dyspozycji a Metz słabo na wyjazdach i do tego na to spotkanie jest niezwykle mocno osłabiony. Gospodarze powinni wygrać minimum tymi dwoma golami pokrywając tego handicapa.
Absencje w Lyonie:
obrońca Morel (22 występy w tym sezonie) i pomocnik Gonalons (21 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie)
Absencje w Metz:
obrońcy Rivieriez (14 występów w tym sezonie), Ekotto (13 występów w tym sezonie) i Diagne (5 występów w tym sezonie), pomocnicy Cohade (23 występy w tym sezonie), Sarr (22 występy w tym sezonie, 1 gol na koncie), Hein (12 występów w tym sezonie, 2 gole na koncie) i Jouffre (11 występów w tym sezonie, 3 gole na koncie) i napastnicy Diabate (5 wystepów w tym sezonie, 4 gole na koncie), Seydi i Thill (obaj po 1 występie w tym sezonie)
Tak osłabieni goście moim zdaniem nie mają tutaj najmniejszych szans i Lyon przynajmniej różnica dwóch goli powinien tutaj wygrać.
✅ 5-0

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom