>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

27 kolejka I ligi 26.04 - 27.04.2014

Status
Zamknięty.
lukasz.wgw 288

lukasz.wgw

Użytkownik
W HP parę dni temu pisałem tak:
btw. Energetyk od Gieksy przyjął 4 gole, dziś od Miedzi 3, teraz grają z Górnikiem, który będzie musiał się zrehabilitować za te dwie porażki więc powinni ich roznieść w pył, i przynajmniej by sobie morale podnieśli jakby tak kilka bramek zaaplikowali, handi z -2,5 / -3,5 / -4,5 może być fajne
no bo jak tego nie wygrają albo jakieś nędzne 1:0 to kwas i w ogóle :cool:
I do dziś to podtrzymuję. Mam nadzieję, że piłkarze ruszą te swoje tyłki od pierwszej minuty i ostro zaatakują z chęcią pogromu. Dawno nie było już takiego spotkania gdzie Górnicy rozgromili by swojego przeciwnika więc jak nie teraz to kiedy? A jeśli w niedzielę będą się z nimi męczyć i nie będzie widać zmiany w stosunku do poprzednich, przegranych meczy to będzie oznaczało, że coś w tej drużynie pękło i w kolejnych spotkaniach będzie równie ciężko, już nie wspominam o awansie...
Tak więc póki co:

Górnik over 2,5 @3,6
Górnik -2 @5
Górnik -1 @2,55
Górnik strzeli w obu połowach @2,75

piotrex007 158,1K

piotrex007

Użytkownik
Tak więc póki co:

Górnik over 2,5 @3,6
Górnik -2 @5
Górnik -1 @2,55
Górnik strzeli w obu połowach @2,75

Nie grałem dziś na Górnik, ale po przeczytaniu analizy byłem bardzo ciekaw, czy właśnie rozniosą oni ROW tak jak przewidywałeś i tak jak wszystko na to wskazywało. Grając ponad 30 minut w przewadze jednego zawodnika nie potrafili oni nawet utrzymać remisu 1:1, a co tu dopiero o wygranej nawet z handicapem marzyć. Dla mnie ten mecz to jasny znak, że nie chcą awansu do ekstraklasy, bo taka seria pod koniec sezonu się zdarzyła dziwnym trafem, podobnie jak w ostatnich latach Termalica też &quot;spanikowała&quot; i się kończyło jak pamiętamy.

lukasz.wgw 288

lukasz.wgw

Użytkownik
Nie grałem dziś na Górnik, ale po przeczytaniu analizy byłem bardzo ciekaw, czy właśnie rozniosą oni ROW tak jak przewidywałeś i tak jak wszystko na to wskazywało. Grając ponad 30 minut w przewadze jednego zawodnika nie potrafili oni nawet utrzymać remisu 1:1, a co tu dopiero o wygranej nawet z handicapem marzyć. Dla mnie ten mecz to jasny znak, że nie chcą awansu do ekstraklasy, bo taka seria pod koniec sezonu się zdarzyła dziwnym trafem, podobnie jak w ostatnich latach Termalica też &quot;spanikowała&quot; i się kończyło jak pamiętamy.
Daj spokój, tak wkurzony po meczu to ja dawno nie byłem. Czego jak czego ale żeby wdupić z ROWem to tego się nie spodziewałem, serio. Żeby oni jeszcze grali jakiś kosmiczny futbol a tu nie, wg mnie najsłabsza drużyna jaka do tej pory była w Łęcznej. Tym bardziej I połowa w ogóle na to nie wskazywała. Górnik niby ciągle w ataku był ale brakowało wykończenia i ostatniego podania. No ale co się dziwić jak w napadzie gra taka mameja jaką jest Woźniak (z chęcią wymieniłbym go na tego Idrisse z Energetyka). Chłop się kompletnie nie nadaje - przegrywa prawie wszystkie pojedynki, wykończenie też słabe. Nie dziwne, że go w Lubinie puścili. Nie wiem czy to jest kwestia odpuszczania (fakt, że wygląda to dość jednoznacznie) czy coś w tej drużynie pękło. Bo jakby coś miało być na rzeczy to by po piłkarzach było widać olewkę a po meczu autentycznie byli załamani (wątpię żeby udawali). Zobaczymy, była krótka pogadanka z piłkarzami, przyszedł nawet sam prezes więc zobaczymy co to w kolejnych meczach będzie.

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
A widzieliście mecz? Przecież sam Wóźniak powinien dla Górnika zdobyć minimum 3 bramki. Łęczna miażdżyła wręcz ROW, a mimo to na koncie 0pkt po tym spotkaniu.
http://ekstraklasa.net/1liga/skrot-meczu-gornik-leczna-energetyk-row-rybnik-1-2-wideo,artykul.html?material_id=535d56e686875d681dc99288
Dlatego też pisanie o odpuszczaniu przez Górnik walki o awans jest trochę nie na miejscu. Każdego kiedyś kryzys musiał dopaść, teraz dopadł piłkarzy z Łęcznej. Jak dla mnie przyczyną jest też brak bramkostrzelnego napastnika. Dotychczas funkcję klasycznej &quot;9&quot; pełnił Zwoliński, ale kontuzja spowodowała, że takiego zawodnika obecnie Górnikowi brakuje.

Otrzymane punkty reputacji: +4
lukasz.wgw 288

lukasz.wgw

Użytkownik
A widzieliście mecz? Przecież sam Wóźniak powinien dla Górnika zdobyć minimum 3 bramki. Łęczna miażdżyła wręcz ROW, a mimo to na koncie 0pkt po tym spotkaniu.
http://ekstraklasa.net/1liga/skrot-meczu-gornik-leczna-energetyk-row-rybnik-1-2-wideo,artykul.html?material_id=535d56e686875d681dc99288
Dlatego też pisanie o odpuszczaniu przez Górnik walki o awans jest trochę nie na miejscu. Każdego kiedyś kryzys musiał dopaść, teraz dopadł piłkarzy z Łęcznej. Jak dla mnie przyczyną jest też brak bramkostrzelnego napastnika. Dotychczas funkcję klasycznej &quot;9&quot; pełnił Zwoliński, ale kontuzja spowodowała, że takiego zawodnika obecnie Górnikowi brakuje.
Leszek Bartnicki ‏@lbartnicki 16 godz. Dzwonił do mnie właśnie Velo Nikitović. Jeśli tak brzmi kapitan drużyny, która zdaniem wielu odpuszcza awans, to ja się nie znam na ludziach
Aż kliknę + bo takie postu się w sumie nie spodziewałem. Fajnie, że są jeszcze osoby, które potrafią trzeźwo spojrzeć na całą sytuację.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom