>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

27. kolejka Eredivisie/ 30. kolejka Jupiler Pro League (15.03-17.03.2013)

Status
Zamknięty.
ajax 2K

ajax

Forum VIP
Pomysły już jako takie są, ale na razie o absencjach. Co w ten weekend zagram pojawi się pewnie dziś późniejszym wieczorem lub jutro do południa, ponieważ dzisiejsze spotkanie: PEC - Roda to dla mnie no bet. Mowa o jakiś nowych kontuzjach/chorobach lub zawieszeniach, a nie o tych co już od tygodni czy miesięcy nie grają.
NEC - Heerenveen
- Pod znakiem zapytania stoi występ zawodnika NEC: Breuer
- Heerenveen optymalny skład
PSV - RKC
- PSV ciągle bez Lensa, który jest zawieszony.
- RKC raczej w takim samym składzie co tydzień temu
VVV - Heracles
- VVV bez osłabień
- Heracles za to bardzo duże problemy kadrowe w tym spotkaniu, nie zagrają: Bruns, Duarte, Schenkeveld i Vejinovic (3 zawodników, którzy grali w poprzednim tygodniu)
ADO - Vitesse
- W ADO zawieszeni są Malone i Beugelsdijk
- W Vitesse nie zagra Van der Heijden
NAC - Willem II
- W NAC nie zagra Hadouir
- Willem II raczej optymalny skład
AZ - Ajax
- Obie drużyny bez zawieszeń i żadnych nowych kontuzji też nie ma

Feyenoord - Utrecht

- Pod znakiem zapytania stoi występ Immersa z Feyenoordu.
- Utrecht bez większych problemów kadrowych

Groningen - Twente

- W Groningen nie zagra Lindgren
- W Twente nie zagra Brama, ale do kadry wraca za to Douglas

ajax 2K

ajax

Forum VIP
NEC - Heerenveen (1:3) ✅✅✅
Jeżeli tutaj nie będzie overa i BTS - to ja nie wiem. Wszystkie znaki na niebie na to wskazują. NEC ostatnie dwa spotkania bez strzelonej bramki. Były to spotkanie z Feye i Heraclesem. NEC potrafi sobie wykreować okazje strzeleckie, to nie jest tak, że nic nie atakują, ale brakuje ostatnio troszkę wykończenia - jutro musi być przełamanie.
Heerenveen praktycznie zawsze coś strzela, a obrona troszkę kulawa bo i sporo traci. W ostatnim spotkaniu bramki nie strzelił Finnbogasson, dlatego myślę, że jutro strzeli. Ten zawodnik nie miał jeszcze w tym sezonie długiej passy bez bramki.
Ostatnie 3 spotkania tych drużyn w Nijmegen:
2-4 / 2-2 i 4-1. Moim skromnym faworytem jest Heerenveen, ale tutaj może wydarzyć się wszystko, zależy od tego 1 kluczowego momentu. We wcześniejszym spotkaniu w tym sezonie NEC wygrało w Heerenveen 2-0, ale od tego momentu Fryzowie są silniejsi.
Dodajmy, że Heerenveen na wyjeździe jest po Rodzie drużyną, która najwięcej bramek straciła: 27.
NEC - Heerenveen BTS @ 1.48 ✅
NEC - Heerenveen over 2,5 @ 1.55 ✅

NEC - Heerenveen over 3,5 @ 2.40 ✅
Finnbogasson strzeli @ czekam na kurs, powyżej 2.00 pobieram.
✅
ADO - Vitesse (0:4) ✅✅✅

Tutaj ciekawy bety mi też chodzą po głowie, przede wszystkim dzięki dwóm poważnym osłabieniom po stronie ADO. Beugelsdijk i Malone czyli środkowy obrońca + defensywny pomocnik nie zagrają. Po lewej stronie obrony mamy Koppersa. Młody talent wypożyczony z Ajaksu, ale to jeszcze nie jego czas. Jego przeciwnikiem będzie Ibbara, najszybszy zawodnik Vitesse (jeden z najszybszych w lidze). Na ataku, lub nummero 10 Bony - również bardzo szybki. Ogólnie kiepsko widzę jutro obronę ADO, trzeba tylko mieć nadzieję, że Vitesse będzie w formie strzeleckiej.
A myślę, że będzie. Vitesse jest numerem 4 i traci tylko trzy punkty do lidera z Amsterdamu. ADO 5 spotkań pod rząd bez porażki, ale ja ich fanem nie jestem, ponieważ jest to futbol oparty przede wszystkim na gryzieniu trawy i bardzo fizyczny.
Vitesse lubi, ba uwielbia grę z kontry. Ma do tego bardzo szybkich i groźnych zawodników. Jest to zbyt ważne spotkanie by tracić punkty, dlatego będę tutaj stawiał na Vitesse, ewentualnie z jakąś podpórką. Czas by ktoś dał ADO lekcję futbolu, a Vitesse potrafi to zrobić.

ADO - Vitesse 2 @ 2.02 ✅
ADO - Vitesse 2 DNB @ 1.46
✅
Jeżeli kurs na bramkę Bony&#39;ego będzie ok 1.80 to łapię, ale nie spodziewam się tego. Pewnie wystawią jakieś śmieszne 1.50 czy coś w ten deseń.
Edit: Złapałem jego bramkę po 1.65

Otrzymane punkty reputacji: +10
B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
NEC - HEERENVEEN
Mówiąc o drużynie gości zawsze staje mi przed oczami ich dotychczasowy bilans gier na wyjeździe. Niezwykle szczęśliwe zwycięstwa nad Bredą oraz Waalwijkiem to ich jedyne sukcesy na wyjazdach. Zgadzam się że u siebie są w stanie spiąć się na każdą drużynę w lidze ale wyjazdy to już inna historia. Po dwóch meczach bez bramki ( jak wspomniał AJAX ) powinni się dziś przełamać. Atut własnego boiska + słaba obrona ekipy Herenveen powinny sprawić że 3 pkt zostaną dziś w NIJMEGEN. Liczę tu na trochę lepszą postawę ataku NEC niż np w meczu z Feyenoordem.
NEC Nijmegen kurs 2,20 2/10 TOTOMIX
wynik 1:3

PSV - Waalwijk
Bardzo słaba forma ostatnimi czasy Waalwijku. Nie dość że nie zdobywają punktów to nawet trudno jest im ostatnio strzelić bramkę. W czterech ostatnich wyjazdach udało im się tylko raz umieścić piłkę w siatce. Chevalier bez formy tak samo jak i cała drużyna . Goście z ostatnich 10 spotkań tylko 1 zwycięstwo ! PSV ma swoje problemy ale myślę że akurat tu powinni pokryć handicap.
PSV - 1,5 kurs 1,55 2/10 Totomix
wynik 2:0

Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot; dzięki &quot;

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Den Haag - Vitesse
Ja podtrzymuje o ekipie Ado wszystko to co napisałem tydzień i dwa tygodnie temu. Grają z olbrzymim zaangażowaniem i mają w swych szeregach 2- 3 utalentowanych zawodników a reszta to tak jak wspomniał AJAX, zwykli wyrobnicy Vitesse tydzień temu wygrało w w sposób bardzo szczęśliwy z pogrążonym w kryzysie Twente. Wcale nie przewiduję tu łatwej przeprawy dla graczy z Arnhem
BTS kurs 1,55 1/10 TOTOMIX
ADO DNB kurs 2,35 1/10 wynik 0:4

ajax 2K

ajax

Forum VIP
NEC - Heerenveen co prawda ładnie siadło, ale po pierwszej połowie przyznam, że byłem lekko poirytowany. Tyle sytuacji strzeleckich w pierwszych 45 min + ewidentna ręka i karny, którego sędzia nie widział. Zresztą... zobaczcie sami:
http://eredivisie.nl/video/122109-samenvatting-nec-sc-heerenveen.html
Skupmy się jednak na niedzieli. Od razu zaznaczam, że nie gram Ajaksu. Moim zdaniem będzie przyjemne zwycięstwo, ale obejrzę to spotkanie bez obstawiania.
Groningen - Twente (0:3) ✅
Twente 6 spotkań bez zwycięstwa, 3 porażki pod rząd...jutro jest idealny rywal na przełamanie passy. Tydzień temu Twente już grało niezłe spotkanie. Zabrakło szczęścia przy wykończeniach, ale powoli to zaczyna jakoś wyglądać. Grają coraz lepiej, czas więc i na rezultaty. W Twente nie zagra Brama, który jest zawieszony. Do gry wraca za to Douglas.
Groningen zagra bez Lindgrena. Ogólnie u siebie 4-5-4 czyli całkiem spoko, ale ich gra i cała siła ofensywna itp to dla mnie takie chaotyczne wszystko. W pierwszym spotkaniu było 4-1 dla Twente, rywal więc wygodny. Nie szalałbym tutaj z pieniędzmi, jest to bet na przełamanie, kieruje się po prostu coraz lepszym futbolem jaki gra Twente; teraz czas na wyniki.
- Groningen - Twente 2 @ 2.10 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Alkmaar – Ajax

Abstrahując od tego że ostatnie dwa spotkania Ajax wygrał bez straty bramki ważniejsze jest to jak Ajax grał. Utrzymywali się bardzo ale to bardzo długo w posiadaniu piłki męcząc przeciwników olbrzymią liczbą podań. Zmuszali tym samym przeciwników do biegania non stop. Dokładnie tak samo grali pod koniec zeszłego sezonu, kiedy wygrali ostatnich czternaście spotkań w lidze. Prześledziłem końcówkę Ajaxu w tym sezonie i to może być dość ważne spotkanie. Na wyjazdach mają później PSV Bredę i Nijmegen.. Reszta spotkań jest u siebie. Alkmaar w pucharze ograło 3:0 Ajax i chyba był to ich najlepszy mecz w tym roku. Wątpię aby to powtórzyli jeszcze raz. Mimo tego że z pewnością gospodarze zepną się na to spotkanie to Ajax powinien zainkasować 3 pkt. Jeżeli obrona odpowiednio zajmie się Altidorem wszystko powinno potoczyć się po myśli gości

Ajax kurs 1,85 STS
wynik 2:3

Feyenoord – Utrecht

O zeszłotygodniowym meczu Roda – Feyenoord wspominał w którymś z postów AJAX. Sprawiedliwym wynikiem w tym spotkaniu byłby remis. Utrecht trochę męczył się z Waalwijk, grając trochę nerwowo ale ostatecznie wygrało 1:0 i zainkasował 3 pkt. Jutro nie przewiduję spacerku dla gospodarzy. Utrecht na wyjeździe przegrał w tym sezonie raptem cztery razy w tym między innymi z potentatami: czyli Vitesse oraz PSV. Nie przewiduję jutro łatwego zwycięstwa gospodarzy. Mulenga i spółka potrafią kreować groźne sytuacje a z drugiej strony Pelle który już niejednokrotnie ratował gospodarzy.

BTS kurs 1,60 STS
wynik 2:1

Groningen – Twente

Obejrzałem bardzo uważnie jeszcze raz skrót meczu Twente – Vitesse. Twente zasłużyło przynajmniej na jedną bramkę. O nietrafieni Janssena do pustej bramki nie chce mi się nawet pisać… To co jednak dostrzegłem to postęp w grze. Nie pamiętam żeby tak gryźli trawę gracze z Enschede jak właśnie robili to w tym wspinanym spotkaniu.. Vitesse miało 2 może 3 sytuacje i wykorzystali jedną. Twente miało ok. pięciu w tym raz gracze z Arnhem wybijali piłkę z linii. Twente nie było gorsze w tym spotkaniu Jutro mecz z Groningen a po nim mecze u siebie z Bredą i Rodą. Jeżeli nie z Groningen to z kim? Gospodarze jutrzejszego spotkania nie są wirtuozami futbolu i z pewnością lepsi technicznie od graczy Twente nie są.
Maaskant nie zyskał poparcia włodarzy klubu i będzie prowadził Groningen tylko do końca sezonu. Douglas wraca do składu gości…

Twente 2,15 STS
wynik 0:3

p.s
Ajax gratuluję świetnych sobotnich typów ! Zapewne oglądasz mecze Vitesse, powiedz mi jak to możliwe że oni nie stracili nawet bramki w ostatnich dwóch spotkaniach? Ten fakt można chyba rozpatrywać tylko i wyłącznie w kategoriach cudu...Inną sprawą jest to że Piet Velthuizen ( bramkarz drużyny z Arnhem ) gra świetnie. Osobiście muszę się uderzyć w piersi, nie doceniłem tej drużyny. Warto zauważyć jak bardzo piłkarsko się poprawili się li inni gracze tej drużyny: Havenaar, Aanholt czy Ibarra...Spójrz na ich przeciwników w ostatnich siedmiu spotkaniach. Czy tylko mnie się wydaje że mają najłatwiejszą końcówkę sezonu?

Otrzymane punkty reputacji: +5
ajax 2K

ajax

Forum VIP
NEC - Heerenveen co prawda ładnie siadło, ale po pierwszej połowie przyznam, że byłem lekko poirytowany. Tyle sytuacji strzeleckich w pierwszych 45 min + ewidentna ręka i karny, którego sędzia nie widział. Zresztą... zobaczcie sami:
http://eredivisie.nl/video/122109-samenvatting-nec-sc-heerenveen.html
Skupmy się jednak na niedzieli. Od razu zaznaczam, że nie gram Ajaksu. Moim zdaniem będzie przyjemne zwycięstwo, ale obejrzę to spotkanie bez obstawiania.
Groningen - Twente
Twente 6 spotkań bez zwycięstwa, 3 porażki pod rząd...jutro jest idealny rywal na przełamanie passy. Tydzień temu Twente już grało niezłe spotkanie. Zabrakło szczęścia przy wykończeniach, ale powoli to zaczyna jakoś wyglądać. Grają coraz lepiej, czas więc i na rezultaty. W Twente nie zagra Brama, który jest zawieszony. Do gry wraca za to Douglas.
Groningen zagra bez Lindgrena. Ogólnie u siebie 4-5-4 czyli całkiem spoko, ale ich gra i cała siła ofensywna itp to dla mnie takie chaotyczne wszystko. W pierwszym spotkaniu było 4-1 dla Twente, rywal więc wygodny. Nie szalałbym tutaj z pieniędzmi, jest to bet na przełamanie, kieruje się po prostu coraz lepszym futbolem jaki gra Twente; teraz czas na wyniki.
- Groningen - Twente 2 @ 2.10

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Ajax gratuluję świetnych sobotnich typów ! Zapewne oglądasz mecze Vitesse, powiedz mi jak to możliwe że oni nie stracili nawet bramki w ostatnich dwóch spotkaniach? Ten fakt można chyba rozpatrywać tylko i wyłącznie w kategoriach cudu...Inną sprawą jest to że Piet Velthuizen ( bramkarz drużyny z Arnhem ) gra świetnie. Osobiście muszę się uderzyć w piersi, nie doceniłem tej drużyny. Warto zauważyć jak bardzo piłkarsko się poprawili się li inni gracze tej drużyny: Havenaar, Aanholt czy Ibarra...Spójrz na ich przeciwników w ostatnich siedmiu spotkaniach. Czy tylko mnie się wydaje że mają najłatwiejszą końcówkę sezonu?
Dzięki. Wczorajszego spotkania nie oglądałem, bo śledziłem tenis. Tylko w przerwach zerkałem, więc ciężko mi coś powiedzieć. Velthuizen jest bardzo dobrym bramkarzem, często ratuje ich. Vitesse jeszcze któregoś razu powinie się noga, nie wydaję mi się by był to poważny rywal do walki o tytuł. Wczorajsze ADO trzeba było po prostu rozwalić i to właśnie Vitesse zrobiło. Vitesse ma swojego lidera, którym jest oczywiście Bony. Mowa o zawodniku, który potrafi zrobić różnicę w spotkaniu. Osobiście uważam jednak, że Ajax czy PSV...a może nawet Feyenoord będą wyżej w tabeli na końcu sezonu niż Vitesse, ale trzeba przyznać, że ładnie sobie ostatnie pogrywają ;)

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Groningen - FC Twente
Typ: FC Twente @ 2.05
Bwin
Goście ostatni mecz wygrali 21 grudnia ubiegłego roku. Mamy połowę marca a oni jak mają dobry mecz to zanotują remis i nie ma znaczenia czy grają u siebie czy na wyjeździe i z kim. Przeważnie są to porażki i jak tak dalej pójdzie to zespół, który był liderem po rundzie jesiennej wyleci poza 10 miejsce w tabeli. Nie wiem czy zespół dziś wyjdzie z letargu ale gram na nich na przełamanie bo w końcu muszą kogoś pokonać. Chyba ???? O historii spotkań nie ma co wspominać bo biorąc aktualną dyspozycję Twente takie porównania odchodzą do lamusa. Jedyne co mi się podoba w moim typie to z kolejki na kolejkę wzrastające kursy na Twente, którzy mam nadzieję że dziś przypomną sobie, że kiedyś w czasach dinozaurów potrafili wygrywać ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom