>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

27. kolejka Eredivisie / 30. kolejka Jupiler Pro League (13-15.03.2015)

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
27. kolejka Eredivisie / 30. kolejka Jupiler Pro League
13-15. marca 2015

Kursy (BetCity):

Aktualna tabela Eredivisie:

Aktualna tabela Jupiler Pro League:

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz

_black_horse_ 6,7K

_black_horse_

Użytkownik
Anderlecht-Gent x2 2.00 bet365✅
Ostatni raz Gent wygralo z Fiolkami 18.11.06,na boisku gospodarzy wygrali tylko raz, w dwumeczu w Pucharze Belgii bylo 5-0 dla Anderlechtu +w lidze 2-0 co daje 7-0 dla Fiolkow ,wiec ja sie teraz pytam skad ten kurs 1.83 na gospodarzy.Moim zdaniem jest tu jakis haczyk.Anderlecht jest drugi, a Gent trzecie jesli goscie wygraja zrownaja sie z Anderlechtem.Nie wiem czym sie sugeruje buk ale wydaje mi sie ze sytuacja w tabeli...
Gent to dobra druzyna i mysle ze beda chcieli cos udowodnic w niedzielne popoludnie.

Co zrobilo Cercle?:grin:

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Cercle Brugge - Mechelen
Potrzebuję informacji!!!
Gospodarze potrzebują punktów, żeby nie spaść z ligi. Mają 1 punkt straty do Waasland.
W meczach między nimi wygrywali gospodarze 1:0 więc mecze bezpośrednie są na remis. Co w tym przypadku liczy się dalej? Czy remis w tym meczu utrzyma gości?

duda 380

duda

Użytkownik
Co do Twojego pytania, to pewności nie mam, ale podejrzewam że w kolejności decyduje stosunek bramek, a tu Waasland wypada zdecydowanie lepiej.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Cercle Brugge - Mechelen

Potrzebuję informacji!!!

Gospodarze potrzebują punktów, żeby nie spaść z ligi. Mają 1 punkt straty do Waasland.
W meczach między nimi wygrywali gospodarze 1:0 więc mecze bezpośrednie są na remis. Co w tym przypadku liczy się dalej? Czy remis w tym meczu utrzyma gości?
Mecze już trwają, także nie wiem czy mój wpis będzie miał jeszcze znaczenie.

W każdym bądź razie: http://en.wikipedia.org/wiki/2014%E2%80%9315_Belgian_Pro_League#League_table

Pod tabelą jest napisane:

Rules for classification: 1) points; 2) number of matches won; if teams are still tied a play-off is organised.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom