Dyscyplina:
Piłka nożna
Spotkanie: FC Koln vs Bayern Monachium
Typ: Bayern/nie (wygra/BTS)
Kurs: 2,30
Godzina: 15.30
Bukmacher: betano
Analiza.
Witam, na początek wytłumaczę jakby ktoś nie wiedział co typuję, typuję, że Bayern wygra mecz i obydwie ekipy nie strzelą bramki- inaczej, Bayern wygra do 0 (taka opcja jest w bet365). Czytałem analizy powyżej i się zgadzam z tym co pisali wyżej, aczkolwiek do zdobycia bramki pewniak dla mnie Tomek Muller. wracając do mojego typu to Bayern powinien się uporać dzisiaj z Koln, BVB depcze im po piętach i to jest czynnik, który sprawia, że nie mogą dzisiaj odpuścić, tym bardziej, że rywal to środek tabeli i bez spiny- przegrana z Bayernem jest wliczona w sezon, bo to inny poziom, więc z nimi przegrać to nie wstyd. Nie znaczy to wcale, że Koln się podda bez walki i na pewno będą próbować coś ugrać, tzn skupią się by nie stracić i może jak mainz będą próbować kontrować, na pewno nie wyjdą wysoko jak Juventus, bo to inna bajka. Bayern będzie spokojnie grał bez jakichś szalonych ataków, będą grać swój trochę nudnawy futbol, który został przypięty podopiecznym Guardioli, jednak jest to skuteczne, taka gra pozwala na wykorzystanie błędu ustawienia rywali i prostopadłą piłką można zagrać do napastnika, a że napastników Bayern ma to wiemy. Koln w ostatnich 5 spotkaniach tracili bramki (3 porażki, 2 zwycięstwa), co prawda w tych samych meczach tylko raz nie zdobyli bramki, ale to omówię później)
Teraz druga część typu, czyli czyste konto bawarczyków- Bayern traci bramki i to jest bolączką Pepa, tym bardziej, że nie może skorzystać z wszystkich obrońców, ale wydaje mi się, że dzisiaj Neuer zachowa czyste konto, Pep na pewno zwraca uwagę, że za łatwo rywale zdobywają bramkę (akcja na 0-2 w meczu z Juve pokazało, że bawarczycy słabo radzą sobie z kontrami- ta akcja powinna zostać przerwana faulem już w środkowej części, a były ku temu okazje) dzisiaj już wnioski powinny zostać wyciągnięte i jak nawet dojdzie do takiej kontry to nie powinno skończyć się to strzałem, a poza tym Koln cofnie się głębiej niż wspomniane przeze mnie Juve. Nie mają takich zawodników jak Stara Dama. Ogólnie jeżeli Bayern nie odpuści tego meczu, a raczej nie zrobią tego, gdyż Borussia tuż- tuż to powinni wygrać zachowując czyste konto.
POWODZENIA I POZDRAWIAM.
P.S. Analiza pisana na
Typy dnia i te zwroty o przedmówcach i analizach powyżej dotyczą właśnie analiz pisanych w
typach dnia