>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

26 kolejka Serie A [25-27 luty 2017]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP

Promocja w Sportingbet: Bonus powitalny 200PLN
Wygraj wyjazd na mecz Arsenal - Man. Utd - 2 bilety VIP + 1500PLN. Tylko u nas!
Napoli-Atalanta, Sassuolo-Milan, Inter-Roma i Fiorentina-Torino oj będzie się działo. Pescara z Chievo nie mniej ciekawa po tym co zrobili w niedzielę. Mamy jeszcze pojedynek w wadze super ciężkiej jeśli chodzi o klimat w obu zespołach Genoa-Bolonia. Jedni bardziej ośmieszają się od drugich, ciekawe kto wyjdzie górą z tego impasu oby tylko nie remis.
Składy i kontuzje: Gazzetta i Tuttosport.
Zapraszamy do dyskusji :wink:

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Napoli-Atalanta, Sassuolo-Milan, Inter-Roma i Fiorentina-Torino oj będzie się działo.
Dzieje się co tydzień panie moderatorze ;) No, ale w tej kolejce faktycznie wysyp świetnych meczów przechodzi oczekiwane normy!

Mamy jeszcze pojedynek w wadze super ciężkiej jeśli chodzi o klimat w obu zespołach Genoa-Bolonia. Jedni bardziej ośmieszają się od drugich, ciekawe kto wyjdzie górą z tego impasu oby tylko nie remis.
Genoa już pogoniła Jurica i w jego miejsce przyszedł Andrea Mandorlini. Bologna jeszcze z Donadonim na ławce i w sumie z ich perspektywy trochę głupie byłoby zwalnianie Roberto. Bologna to żaden hegemon, a wyniki i tak osiągają poprawne.

Pescara z Chievo nie mniej ciekawa po tym co zrobili w niedzielę.
ZEMANITA! - Właśnie w ten sposób włoskie media wzorując się na hiszpańskim słowie &quot;manita&quot;, które oznacza 5:0 zatytułowali relację z meczu Pescara - Genoa. W sumie to super, że Zdenek wrócił na ławkę trenerską. Raz, że doda kolorytu, a dwa, że Pescara będzie potrafiła zaskakiwać, w obie strony. Związek z Oddo nie miał sensu już dłuższy czas.

Aaaa i teraz na koniec jeszcze GOLAZO kolejki poprzedniej. Rakieta ziemia - powietrze, choć bardziej jednak ziemia. ALe to co uderzył Leandro Paredes to czapki z głów po prostu!

https://www.youtube.com/watch?v=KzprFzZmYoQ

S 32

szymon89

Użytkownik
Juventus - Empoli Marko Pjaca zdobędzie gola w meczu @ 2,75 bet365

Skład według Tuttosport JUVENTUS (4-2-3-1): Buffon; Dani Alves, Bonucci, Rugani, Asamoah; Rincon, Marchisio; Pjaca, Dybala, Mandzukic; Higuain

Pjaca to dla wielu anonimowy zawodnik. Juve nie często płaci za tak młodego zawodnika 23 miliony euro. Niestety obecny sezon nie jest dla niego zbyt dobry, przede wszystkim przez kontuzję która wyeliminowała go z gry na około 100 dni, ale w meczu z Porto pokazał swój potencjał. We wcześniejszych meczach też dochodził do sytuacji, mam nadzieje że ta sytuacja pozwoli mu uwierzyć w siebie. Z kim jak nie z Empoli?

Empoli zawodzi w tym sezonie, wiadomo mają Skorupskiego, ale to za mało jak na Juventus. Pjaca zagra prawdopodobnie na prawym skrzydle, na pozycji Cuadrado. Trener Allegri bardzo wierzy w tego zawodnik więc mam nadzieje że pokaże w końcu swój potencjał.

lukas88 637,9K

lukas88

Forum VIP
25.02.2017 g. 20.45 Juventus- Empoli
-
Typ: under 3✅✅✅
Kurs: 1,92
Marathonbet
Stawka 7 j

Kurs na under 3 przy meczu Juventusu zacny, żal nie próbować. Juve po ciężkim spotkaniu w Portugalii, krótki czas na regenerację po podróży z półwyspu Iberyjskiego. Stara Dama w obecnym sezonie hegemon na boiskach serie A, ale nie ma co się dziwić, skład posiadają z aspiracjami na finał LM, a konkurencja w lidze poza Roma i Napoli marna, brakuje Interu i Milanu jak za dawnych lat, ale do rzeczy. Empoli mimo mizernej pozycji w tabeli potrafi napsuć krwi silnym rywalom, czy to Lazio czy Napoli czy Roma nie miały z zespołem Skorupskiego łatwego życia. Zespół naszego rodaka przyjeżdża na teren lidera, co zawsze dodaje kopa i motywuje. Zapewne zobaczymy w wykonaniu gości &quot;obronę Częstochowy&quot; i Juve będzie miało ciężki orzech do zgryzienia. Mimo iż w rundzie jesiennej było 3-0 tym razem nie spodziewam się aż takiego gładkiego wyniku.

Kolejny aspekt, który pcha mnie w kierunku undera i gry w stronę gości to właśnie fakt gry w tygodniu w LM i zwycięstwa 2-0 z Porto, gdzie Juve dominowało i miało mecz pod kontrolą szczególnie po czerwieni dla zawodnika gospodarzy, niech się Porto cieszy że skończyło się tylko na 0-2. Przytoczę kilka spotkań LM z ubiegłego tygodnia: PSG leje Barcelonę 4-0 a w lidze remis z ostatnią Bastią, Real czesze Napoli 3-1 by wymęczyć 2-0 z Espanyolem, Bayern demoluje Arsenal by zremisować z Hertą. Zauważam zależność że im lepszy wynik zespołu w LM, tym gorzej w kolejnej kolejce ligowej i tutaj też upatruję szansy na pierwszy ligowy remis Juventusu w tym sezonie.

Jak główny zakład biorę under 3, bo Stara Dama niezwykle rzadko miewa wyniki z większą ilością bramek. O ile dobrze policzyłem to w 2016 i 2017 roku w lidze na 24 mecze domowe w lidze, tylko 7 razy padł over 3.

Poza tym tak jak wspomniałem uderzam w kierunku handi na gości:
Empoli +2 @ 2,17 Marathon 5/10 ZWROT
Remis @ 8,99 Pinnacle 2/10⛔
Under 2,5 @ 2,56 Marathon 2/10✅
DW 0-0 @ 18,00 18Bet 0,5/10 ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +6
T 0

touree

Użytkownik
Napoli - Atalanta
Gospodarze mogą mieć problem z sensacją tego sezonu, ale ich wysoka forma powinna pozwolić na pokonanie ich niewielką różnicą bramkową. Zespół jeszcze nie dojrzał do meczów z takimi rywalami jak Real, ale na własnym podwórku są bardzo mocni i głodni zwycięstw. remis lub zwycięstwo Napoli.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

Juventus - Empoli
Typ: Juventus wygra do zera @ 1,65 Bwin
✅2:0​

Ostatnimi czasy o zespole Juve mówi się w kontekście tych kłótni. A według mnie to burza w szklance wody po prostu. Owszem Allegri jest impulsywny, ale tym wykluczeniem Bonucciego z meczu w Porto tylko zyskał w oczach innych piłkarzy i kibiców według mnie. Pokazał, że to on rządzi i ma wszystko pod kontrolą. Dzisiaj już Bonucci wraca do składu. Tak przewidują włoskie media, czyli rozdmuchana &quot;afera&quot; zakończona. Z dobrym skutkiem dla Starej Damy.
Juventus u siebie to twierdza. 29 wygranych z rzedu na J-Stadium robi ogromne wrażenie. Nic nie zapowiada, żeby passa miała się zmienić dzisiaj, w meczu z Empoli. Z całym szcaunkiem dla Skorupskiego, który wyczynia cuda w tym zespole, ale Juve to inna liga dla Empoli.

Empoli ma kłopoty ze strzelaniem goli, zaledwie 15 bramek w 25 meczach to jest dramat, nazywajmy rzeczy po imieniu. Dzisiaj w dodatku w zespole Empoli zabraknie kontuzjowanego Mchedlidze. Gruzin ostatnio akurat coś tam strzelił, ale po stronie Juventusu dziś przecież najlepsza defensywa więć nawet z Mchedlidze byłoby ciężko. Do czego zmierzam? Otóż myślę, że Juvetnus ten mecz wygra do zera. W Meczu z Palermo przy 4-0 nastapiła w 90 minucie sytuacja, po której Palermo zdobyło bramkę. Reakcja Bonucciego i Buffona była niesamowita! Niesamowita z tego względu, że obaj byli niemiłosiernie wkurzeni, a przecież przy 4-0 nie mieli prawa bo sukces był pewny. Ale to pokazuje mentalność Juve, parcie do wygranej i to w jak najlepszej formie.

Włoskie media przewidują kilka zmian w składzie po meczu z Porto. W bramce Neto, ale Brazylijczyk nie zawodzi jak gra, jest znawcą w swoim fachu więc nie ma co szukać na siłe, że to słabsza postać. W środku obrony Bonucci i Rugani. Bardzo dobry duet. Boki Dani Alves i Alex Sandro, czyli siła z przodu. Zagra tez Rincon, może to i lepiej bo Marchsio jeszcze nie jest w formie.

Juventus u siebie wygrywa wszystko, do tego 7 goli straconych u siebie. Empoli 15 strzelonych w całym sezonie. Najmniej w lidze i bez Mchedlidze, który ma tych goli 5, czyli 1/3 całego dorobku zespołu.
VS

Napoli - Atalanta
Typ: Napoli @ 1,65 b365
⛔0:2​

Neapolitańczycy są w formie. Wiadomo, że oba zespoły mają przed sobą perspektywę walki o wyższe lokaty. Napoli zmierza po grę w Lm. Atalanta chce załapać się do LE i nadal gra zachwycająco, ale jednak faworytem jest Napoli. Gospodarze mają trio Insigne + Mertens + Callejon. Atalanta to ostatnio głównie świetny Gomez. Gomez jest jeden, trio z Napoli jest więc silniejsze. Kurtić i Kessie też robią robotę, ale to już nie ten poziom raczej. Atalanta już w tym sezonie grała w Turynie i raczej tam nie pohasała, owszem gole zdobywali, ale jednak to Juve ich dobijało. Napoli u siebie też to powinno zrobić. No i jak potwierdzą się doniesienia co do składu, że zagra trójka Diawara - Zieliński - Hamsik to tylko kolejny powód by zagrać ten zakład.

Atalanta nie wygrała w Neapolu pięciu ostatnich meczów 4 porażki i 1 remis. Napoli skuteczne, nie zagra dziś Tonelli i Allan, ale to nie są problemy na dobrą sprawę.

Napoli może po tej kolejce wyprzedzić Romę. Roma gra jutro w Mediolanie z Interem. Napoli dziś wygrywa i już wywiera presję na rywalu. A według mnie wygrywa dziś Napoli jednak. Atalanta jak zagra ofensywnie, a tak lubi grać, bo lubi kreować okazje i sytuacje, to zostanie skontrowane przez rywali, a Napoli ma kim kontratakować przecież i robi to w niesmaowity sposób.

Niedziela zapowiada się jednak jeszcze bardziej ciekawie. Przede wszystkim mecz wieczorny na San Siro w Mediolanie, ale i pojedynek Sassuolo - AC Milan.
Macie już swoje przemyślenia? Zachęcam do dyskusji!​

Otrzymane punkty reputacji: +7
karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Juventus Turyn - FC Empoli
Dokładny wynik (wiele opcji)
1:0, 2:0 lub 3:0
2.10
Bwin✅✅

Stara Dama zmierza po kolejne mistrzostwo. Dziś rywal z dolnej półki, więc zwycięstwo powinno być musem. Nie sądzę, żeby chcieli wygrać jakoś wysoko... Mają za sobą mecz z FC Porto, a 28 lutego czeka ich spotkanie z zawsze groźnym Napoli w ramach Pucharu Włoch.

Massimiliano Allegri powołał 22 zawodników na jutrzejsze spotkanie z Empoli. W kadrze brakuje tylko Samiego Khediry, który dostał od trenera wolne.

1 Buffon
3 Chiellini
4 Benatia
5 Pjanic
7 Cuadrado
8 Marchisio
9 Higuain
12 Alex Sandro
15 Barzagli
17 Mandzukic
18 Lemina
19 Bonucci
20 Pjaca
21 Dybala
22 Asamoah
23 Dani Alves
24 Rugani
25 Neto
26 Lichtsteiner
27 Sturaro
28 Rincon
32 Audero
Jest to spotkanie najlepszej defensywy w lidze z najgorszą ofensywą. Empoli zdobyło raptem 15 goli na 25 spotkań, jest to fatalny rezultat.

Przewidywane składy

Juventus (4-2-3-1): Neto; Dani Alves, Rugani, Bonucci, Asamoah; Marchisio, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Pjaca, Mandzukic.

Empoli (4-3-1-2): Skorupski; Laurini, Bellusci, Costa, Pasqual; Krunic, Dioussè, Croce; El Kaddouri; Maccarone, Pucciarelli
Trzeba zgarnąć jak najmniejszym nakładem sił 3 punkty, nie tracąc przy tym żadnej bramki i taka będzie pewnie taktyka.

Otrzymane punkty reputacji: +17
B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Juventus - Empoli
Widzę że niektorzy z uporem próbują ogrywać Juventus. Pytanie tylko czy to ma sens skoro passa trwa już tak długo. Poza tym grają świetnie i czuć chemię pomiędzy zawodnikami. Rozumieją się bez słów, że nie wspomnę już o sumie umiejetności poszczególnych zawodników. Czy podmęczeni czy też nie powinni sobie poradzic z przecietnym Empoli. Nie chcę tu juz powtarzać tego co napisał Robson United czy Karciarz...

Juventus - 1 kurs 1,50 STS
wynik 2:0 FT

Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot;dzięki &quot;

Otrzymane punkty reputacji: +19
D 30

dadycool

Użytkownik
Na dziś pewniakiem wydaje się Lazio które jest w formie. Wręcz przeciwnie Udinese które ostatnio cieniuje. Ale co im się dziwić. Spadek nie grozi puchary tym bardziej typowa drużyna środka tabeli. Lazio natomiast walczy o nawet LM po wczorajszej porażce Napoli maja 7pkt straty do nich po ewentualnym wygranym dzisiaj meczu mieliby 4 także nie tak dużo. Do tego jak mówię są w formie. Porażka kilka kolejek temu z Chievo to była wpadka przy pracy oglądałem ten mecz Lazio miało ogromną przewagę w sytuacjach brakowało wykończenia a Chievo wyszło z jedną kontra i gol. Bywa. Ale od tamtej pory tylko zwycięstwa i remis z Milanem gdzie też mieli prawie 3 razy więcej sytuacji bramkowych. Do tego mają patent na Udinese. Pięć ostatnich meczy pięć zwycięstw.
Tutaj nie ma prawa być niespodzianki i 3 pkt zostaną w Rzymie. Kurs 1,44 w całorocznym może nie powala ale do dubla idealny.

Genoa - Bolognia
typ 1
kurs 2,00
bet365.
W tym pojedynku zdecydowanie stawiam na zwycięstwo gospodarzy.Genoa aktualnie zajmuje 16 miejsce w tabeli z 25 punktami zdobytymi.W ostatnim swoim pojedynku niespodziewanie przegrali bardzo wysoko na wyjeżdzie z Pescarą i teraz napewno bedą chcieli zmazać tą plame.Na swoim boisku prezntują się całkiem przyzwoicie i mają bilans 4-5-3.Bolognia ich przeciwnik jest teraz bezpośrednio przed swoim rywalem i ma 2 punkty więcej zdobyte.W ostatniej kolejce przegrała minmalnie na swoim stadionie z Interem 0-1.W dzisiejszym spotkaniu z powodu kontuzji niezagrają u gospodarzy :Gentiletti,Perin i Velasco_Ostatnie spotkanie rozegrane pomiędzy tymi drużynami w Bologni zakończyło się zwycięstwem Geoy 1-0.

maciek1990gw 47

maciek1990gw

Użytkownik
Warto zwrocic jak graja ze soba Crotone- Cagliari. Zdecydowanie 3za3. Pozycja Crotone w tabeli zdecydowanie przemawia za 1.Cagliari w miare stabilna pozycja i bezpieczne miejsce nad strefa spadkowa. Historia spotkan pomiedzy druzynami takze. Cagliari slabe na wyjedzie . Pierwszy mecz w rundzie jesiennej 2-1 .
Dla mnie tutaj czysta 1 . Ewentualnie 1/+2,5 .
Tak na szybko napisane z telefonu.

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Inter - Roma
Ja chcialbym zauważyć, że obecny sezon jest bodajże najlepszym sezonie w przeciagu ostatnich kilku lat. Przez ostatnie sezony czasami aż zęby bolaly patrząć na ich grę. Od poczatku sezonu trzymają dośc równy dobry poziom. Zaliczyli dwie wpadki: przegraną z Calgiari u siebie i przegrania w delegacji z Chievo. Reszta wyników to albo wygrane albo remisy z dobrymi ekipami. Na własnych smieciach są w stanie grać jak równy z równym nawet z Juventusem. Pierwszy mecz tych ekip wygrała Roma po samobóju Icardiego. Byl to dobry i zaciety mecz. Inter jest skoncentrowany na lidze bo w pucharach nie gra...Własne śmieci hm...Idę tu w kierunku gospodarzy...choć trzeba otwarcie powiedzieć, że jest to trudny do typowania mecz...

Inter DNB kurs 1,80 STSi
wynik 1:3 FT

Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot;dzięki &quot;

Otrzymane punkty reputacji: +4
20maciek03 87,1K

20maciek03

Użytkownik
Już za chwilę hit kolejki Serie A pomiędzy Interem a AS Romą. Biorąc pod uwagę ostatnie &quot;poważniejsze&quot; spotkania skłaniam się w stronę delikatnej niespodzianki i wygranej gości.Patrząc na nazwiska w Interze można się spodziewać czegoś więcej niż 5/6 miejsca w tabeli. W ostatnim spotkaniu gospodarze dość mocno się męczyli z Bologną, co plusuje kierunek mojego myślenia, gdzie z kolei AS Roma łatwo i z porywem ograła Torino czy Villareal (na wyjeździe wbijając 4 bramki jednej z najsczelniejszych formacji def w La Liga). Na ostatnie spotkanie gości raczej bym nie patrzył. Skład mocno rezerwowy z Tottim na czele, który wychodzi już raczej na końcówki.. Historią też ciężko się kierować. Choć na uwagę zasługuje praktycznie zawsze pokrywany BTS.

Mój główny typ: AS Roma 2.70
Dla tych co grubiej grają: BTS 1.55

Otrzymane punkty reputacji: +13
20maciek03 87,1K

20maciek03

Użytkownik
To znowu ja... Dzisiaj zauważyłem, że dużo osób idzie w czystą jedyneczkę na Flore argumentując to chęcią odkupienia win za kompromitującą porażkę. Frustracja jest bez wątpienia, ale czy sama w sobie działa na zespoły mobilizująco czy raczej dezorganizująco? To już pytanie stricte podchodzące pod filozofię i psychologie sportu ????
Gospodarze prawdopodobnie wyjdą bardzo podobnym składem do meczu z Borussią, jedyna zmiana jaka przychodzi mi na myśl to ta, że od początku powinien zagrać Ilicic, który coś tam powinien do gry wnieść. Jednak jak wiadomo Florentina w tym sezonie cudów na kiju nie tworzy. Niby swoje gra, ale spodziewano się więcej..
Po drugiej stronie Torino, które od jakiegoś czasu nie może wygrać na wyjeździe (może to ten czas??). Jednak swego czasu goście imponowali swoją grą w formacji ofensywnej. Łatwość strzelecka, dynamiczne mecze. To coś co się może podobać.
Do statystyk nie chcę się odnosić, nie one grają. Zwłaszcza, że ostatnie mecze w mojej ocenie nie były jakieś udane w wykonaniu gospodarzy.
Cały ten myk i te moje męczenie buły odnosi się do tego, że po prostu mam wrażenie, że dla Florentiny nie będzie to jakieś łatwe spotkanie. Można się spodziewać kilku bramek, ale gdzieś tam na końcu tunelu dopatruję się przy końcowym gwizdku niespodzianki. Jest poniedziałek, uboga oferta meczowa, wszyscy idą w czystą jedynkę, a ja jednak pójdę w drugą stronę i:
-na pewno zachęcam do:
BTS 1.57
Over 3 azjan 1.94

Zakład bez remisu: Torino 3.05
Remis lub goście 1.97
Torino 4.10
Unibet
Szkoda troszkę karnego :/

Otrzymane punkty reputacji: +47
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom