>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

26. kolejka Serie A [ 03.03 - 04.03 ]

Status
Zamknięty.
qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Kursy za Betsson :
W nowy miesiąc wchodzimy z 26. kolejką Serie A.W sobotę zagrają dwie drużyny, które przewodzą w tabeli - Milan wybierze się na Sycylię i postara się ograć drużynę Palermo, a Juventus w Turynie podejmie Chievo Veronę.Ponadto najciekawszym spotkaniem są derby Rzymu [ trochę dziwi, że o 15:00 w niedzielę ] i lekkim faworytem wydaje się być Biancocelesti bo mimo zawirowania z trenerem Reją i prezesem Lotito potrafili zwyciężyć Fiorentinę w niedzielny wieczór.Większe zmartwienie ma Enrique bo przegrali kolejny mecz, kolejny na wyjeździe i kolejny wysoko.Ponadto uzbierali dwie czerwone kartki [ pod tym względem przewodzą w lidze ] i nie zagrają w derbach na pewno - Osvaldo i Casetti, nie będzie też Gago i kto wie czy Totti będzie gotowy do gry bo dziś na treningu doznał lekkiej urazu.W szeregach Lazio na pewno zabraknie Lulica i Zauriego.
Mamy również kilka innych, ciekawych spotkań - czy Fiorentina w końcu się przełamie i wygra, a może Cesena pod wodzą nowego trenera pierwszy raz wygra ? Lecce, rewelacja tej rundy odniesie kolejne zwycięstwo, czy Genoa straci znów kilka bramek, a może parmeński duet Giovinco - Floccari napsuje krwi ekipie Mazzariego i ogra Napoli ?
Zapraszam do analiz, dyskusji i komentarzy !​

R 4K

rrthc

Użytkownik
witam
Witam
No to zaczynamy kolejny weekend z typowaniem Serie A.
Na poczatek typ w zasadzie oczywisty patrzac na uklad par i tabele.
A mianowice Fiorentina podejmowac bedzie druzyne outsidera ligi-Cesene
Gospodarze niedzielnego spotkania po ograniu u siebie jednego z kandydatow do mistrzostwa-Udinese(3-2),wpadli w jakas straszna nie moc i kolejne ich 3 pojedynki konczyly sie porazkami,a do tego nie strzelili w tych meczach ani jednej bramki,tracac 6.Wspomniane porazki znaczaco obsunely Fiorentine w tabeli i maja juz tylko 4 pkt nad strefa spadkowa.
W niedziele o 15 miejscowa druzyna zmierzy sie z jednym z najpowazniejszych kandydatow do spadku.Goscie na wyjazdach przegrywaja praktycznie wszystko,notujac 2 zw 1r i 10p,natomiast Fiorentina u siebie dosyc solidnie 6zw 3r 3p.
Sadze ze faworyt tego spotkania jest tylko jeden.Gospodarze po serii kiepskich wystepow potrzebuja takiego meczu na przelamanie zlej passy.Trzeba przeciez wszystkim poprawic humory:kibicom dzialacza,sponsorom i mysle ze pilkarze stana na wysokosci zadania i wygraja niedzielne zawody.
Kurs dosyc niski,w okolicach 1,55-1,60(zalezy gdzie),ale jeden z pewniejszych weekendowych propozycji...
pozdro....

golditalia 27

golditalia

Użytkownik
Powiem dwa słowa na temat następnej kolejki we Włoszech. Milan poszkodowany tym co się stało w ostatniej kolejce, zagra z Palermo który na własnym boisku gra świetną piłkę a na wyjazdach gra naprawdę kaszankę. Według mnie Milan zmobilizuję się i wygra to spotkanie. Do składu wraca także Ibrahimovic. Kurs na Milan niezły, warty zagrania. Drugim sobotnim meczem jest Juventus-Chievo i według mnie to jest nobet. Nie gram kurs ok. 1.30 w Serie A. W tym meczu stawiałbym że obydwie drużyny strzelą a kurs jest ok. 2,00. Chievo zawsze jest niewygodnym rywalem dla Juventusu. W niedzielę ciekawe spotkania. Parma zagra na własnym boisku z Napoli i nie widzę kolejnego wyjazdowego zwycięstwa Napoli. Stawiałbym tutaj remis. Parma na własnym boisku gra dobrą piłkę. Novara musi zacząć wygrywać ale Bologna przegrała ostatnie spotkanie u siebie i ten klub powoli widzi dno w tabeli. Według mnie Novara nie przegra następnego meczu. Tak jak w Parma-Napoli, w tym meczu stawiałbym na remis. Fiorentina powinna nie mieć problemów z gwiazdeczkami z Ceseny którzy już są praktycznie w Serie B. Derby Rzymu w tym roku to tylko do oglądania ale pokusiłbym się o jakiś under. Napewno za grubo zagram zwycięstwo Sieny która musi wygrać żeby odskoczyć od strefy spadkowej. W Cagliari dużo kontuzjowanych zawodników. Siena powinna wygrać. Warto także stawiać na Inter po takim kursie. Nie mogą przegrać kolejnego meczu. Catania już swoje zrobiła w tym sezonie.
Palermo-Milan 2
Fiorentina-Cesena 1
Siena-Cagliari 1

Inter-Catania 1

AKO 10 do pogrania za grubo. Polecam!

tommy_vercetti 15

tommy_vercetti

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna; Włochy: Serie A
Spotkanie: US Palermo - AC Milan
Typ: 1X
Kurs: 2,12
Bukmacher: Unibet
Analiza:
W sobotę na stadionie Renzo Barbera piłkarze Palermo będą podejmować obecnego lidera serie A- AC Milan. Mimo że bukmacherzy upatrują faworyta w zespole przyjezdnych to ja jednak zagram przeciwko nim mimo że Milan drużyna której gorąco kibicuje. Milan wizyt na Sycylii nie wspomina zbyt dobrze. Rossoneri nie potrafią tam wygrać już od 6 lat. W tym sezonie Palermo również spisuje się doskonale na własnym stadionie. Z 12 rozegranych dotychczas spotkań przegrali tylko 2 a 10 razy odprawiali rywali z kwitkiem. W tych 12 spotkaniach strzelili rywalom aż 31 bramek. Takim wynikiem w meczach u siebie nie może pochwalić się żadna inna drużyna. Także i w najbliższym meczu Rosanero nie będą ułatwiać zadania Milanowi w drodze po Scudetto. Czerwono- czarni do Palermo przyjadą po kontrowersyjnym pojedynku z Juventusem. Spora liczba zawodników dopiero co wróciła z meczów reprezentacji narodowych. Być może nie grali na 100% swoich możliwości ale jednak podróż i konieczność rozegrania spotkań mogła pozbawić ich nieco świeżości. Ponadto Allegri nadal zmaga się z kontuzjami wielu swoich podopiecznych. Do składu wraca Zltan Ibrahimovic, który ostatnio prezentuje dobrą formę ale w tle tylu absencji może się to okazać zbyt mało na takiego rywala jak Palermo. Jutro z powodów zdrowotnych w zespole gości nie wystąpią: Pato, Maxi Lopez, Boateng, Merkel, Strasser, Seedorf, Aquiliani, Cassano, Gattuso, Nesta. Dodatkowo zawieszony jest też Mexes więc luka w obronie jest spora, a to może być woda na młyn dla takich zawodników jak Miccoli czy Budan. Gospodarze zagrają bez Balzarettiego, Silvestra, Hernandeza i Bacinovica ale nawet i bez nich będą w stanie pokusić się o zwycięstwo nawet z tak klasowym przeciwnikiem jak Milan. Palermo musi też zrehabilitować się po ostatniej wpadce w meczu ze Sieną. A nic tak nie ucieszy kibiców Rosanero jak wyrwanie punktów mistrzowi Włoch. Okazja do tego jest idealna.

Dla odważnych czysta jedynka po 4,85 w Unibecie

empe92 438

empe92

Użytkownik
Palermo – Milan
Na Sycylii czeka nas bardzo ciekawy pojedynek pomiędzy Palermo a Milanem. Według bukmacherów faworytem są mistrzowie Włoch, ale z pewnością nie będzie to dla nich łatwe spotkanie. Palermo to drużyna własnego boiska. 10 zwycięstw i 2 porażki to 2gi najlepszy bilans w całej Serie A. Jedyne ekipy, które ograły Palermo na ich terenie to Cesena oraz Napoli. Tym razem na Sycylię zawita Milan, dla którego każde punkty są na wagę złota, bo walczą z Juve o mistrzostwo. Juve podejmuje Chievo i tu niespodzianki raczej nie będzie, a co za tym idzie motywacja podopiecznych Allegrego powinna być wysoka. Charakterystyką gry Palermo u siebie jest duża ilość goli – zarówno strzelonych jak i straconych. W sumie 12 spotkań i 46 bramek (bilans 31:15). To pokazuje, że i tym razem możemy spodziewać się otwartego spotkania i kilku goli. To tego w Milanie zabraknie 2 środkowych obrońców – Nesty i Mexesa. Ostatnie 5 gier Palermo (zarówno u siebie jak i na wyjeździe) to aż 25 bramek – średnio 5 na mecz. Milan w dobrej dyspozycji. 1:1 z Juventusem należy uznać za dobry wynik w kontekście braku Ibrahimovicia i Boatenga. Tym razem Szwed pojawi się na boisku, co jest niewątpliwie wzmocnieniem linii ofensywnej Milanu. Spodziewam, że otwartego pojedynku z dużą ilością bramek.
BTS @ 1.61 bet365 ⛔
Over 2.5 @ 1.75 Bwin ✅
Over 3.5 @ 2.90 Betsson ✅

S 408

swergoc

Użytkownik
Udinese - Atalanta
Z analizą tego meczu miałem poczekać do rozstrzygnięcia spotkania Juve-Chievo, jednak postanowiłem pograć to i przy okazji podać typ już teraz. Kursy na zwycięstwo Udine już poszybowały w dół, a boję się, że będą spadać dalej. Ale do rzeczy:
O 15.00 jutro dojdzie do spotkania pomiędzy drużynami Udinese i Atalanty. W poprzedniej kolejce grałem na wyjazdowe zwycięstwo Udine i się nie zawiodłem. Tym razem gram na ich domowe zwycięstwo i o wynik jestem spokojny.
Przede wszystkim gospodarze na stratę punktów nie mogą sobie pozwolić, jeżeli chcą się jeszcze liczyć w walce o mistrzostwo. Zespół myślący o Scudetto nie może sobie pozwolić na gubienie punktów na własnym stadionie z taką drużyną jak Atalanta. Tutaj też trzeba dodać, że Udine jest najlepiej grającą drużyną na własnym stadionie w całej lidze. I to pomimo dwóch ostatnich &#39;wpadek&#39;. Wziąłem to w cudzysłów ponieważ porażkę z Milanem ciężko uznać za wpadkę. Ale remis z Cagliari już tak. Drużyna na pewno nie pozwoli sobie na ponowną stratę punktów z ligowym średniakiem.
Dwa słowa może o gościach: Atalanta przez długi czas była rewelacją rozgrywek. Jednak w pewnym momencie złapali zadyszkę i seria 4 porażek z rzędu (po drodze co prawda wygrali z Ceseną) wywindowała ich trochę w dół. W tej chwili są na 11 miejscu jednak w środku tabeli jest bardzo ciasno. Napiszę dwa słowa o wyjazdowej dyspozycji drużyny z Bergamo. Ich bilans to 3-5-4 ale chciałbym tutaj przeanalizować wyniki z drużynami z którymi się mierzyli. Ich wyjazdowe zwycięstwa to mecze z Ceseną (20 miejsce w tabeli), Parmą (14) i Lecce (18). Więc na wyjazdach ogrywać potrafią tylko ogórków. Jeżeli chodzi o porażki to na tarczy wyjeżdżali dwukrotnie z Rzymu, Palermo oraz Bolonii. Ogólnie nikomu z czołówki punktów nie zabrali grając na wyjeździe.
Jeżeli chodzi o osłabienia to braki większe po stronie Atalanty. Szczególnie braki są w obronie, więc dla odważnych polecam jakiś handicap bramkowy.
Typ: 1 ⛔
Kurs: 1,73
0-0 takiej nieskuteczności to ja mówiąc szczerze dawno nie widziałem.. strzały: 15-1 w tym celne 7-0. Demolka przez cały mecz i nic nie potrafili strzelić..
Bologna - Novara
Postanowiłem podać jeszcze jeden typ na dziś. Wydaje mi się, że Bologna nie powinna mieć problemów z pokonaniem przedostatniej ekipy Serie A, Novary.
Gospodarze ostatnio w niezłej dyspozycji. W ostatnich 5 meczach ulegli tylko raz, przegrywając z Udine w poprzedniej serii gier. Ich pozycja w tabeli w mojej ocenie jest zbyt niska w porównaniu do kadry i możliwości jakimi dysponują. A żeby miejsce poprawić trzeba wygrywać. A już na pewno należy wygrywać u siebie z outsiderami ligi.
Novara jest w mojej ocenie najsłabszą ekipą w całej stawce. Mój pogląd odzwierciedla tabela, w której dzisiejsi goście wyprzedzają jedynie Cesenę o 1 punkt. W dodatku Novara jest obok Palermo i Sieny najsłabiej spisującą się drużyną w Serie A na wyjazdach. Ich bilans 1-2-9 jest fatalny. Zwycięstwo odniesione nad Interem, tyle że wtedy każdy z Interem wygrywał. A w dodatku Bologna potrafiła ograć Inter 3-0.
Wydaje mi się, że znajdująca się ostatnio w dobrej dyspozycji Bologna pokona Novarę. Osłabień większych brak. W obu zespołach niewielkie braki w obronie, które jednak na grę czy wynik wpływu mieć nie powinny.
Typ: 1 ✅
Kurs: 1,75

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Fiorentina - Cesena
1.45 -- 3.95 -- 7.80 w expekt

Fiorentina od 3 spotkań bez zdobytego punktu. Dziś mają okazję przełamać tą feralną passę i zdobyć 3 punkty na własnym terenie. &quot;Viola&quot; znajduje się 4 punkty nad strefą spadkową i takie spotkania jak z ostatnią Ceseną muszą wygrywać. W przeciwnym razie u utrzymanie będzie bardzo ciężko.
Bilans gości na wyjazdach jest słaby 2-1-10, od 6 kolejek bez zwycięstwa.
Bilans między drużynami to 8-3-0. Cesena nigdy nie wygrała na boisku Fiorentiny.

Absencje:

Fiorentina: Behrami, Kharja, Kroldrup, Olivera

Cesena: Von Bergen, Lauro, Guana

Prognozowane składy:

Fiorentina: Boruc - Gamberini, Natali, Nastasić, Cassani, Montolivo, Salifu, Lazzari, Pasqual, Amauri, Jovetić

Cesena: Antonioli - Comotto, Moras, Rodriguez, Ceccarelli, Colucci, Parolo, Santana, Pudil, Iaquinta, Malonga

Kurs na gospodarzy w Expekt to 1.45

P 907

pawel-1

Użytkownik
Giampaolo Pazzini(Inter Milan) Will not score @ 1.52 Tobet ✅

Przyznam, że ostatnio Inter widziałem w potyczce z OM w Lidze Mistrzów, a dawniej w Serie A z Romą. Reszta ich wyników mówi jednak sama za siebie. W tej drużynie nie ma kompletnie pomysłu na grę w ofensywie. Wystarczy powiedzieć, że w starciu z OM ich najlepszą okazją do zdobycia bramki była akcja kiedy po dośrodkowaniu ze stałego fragmentu gry, po jakimś rykoszecie odchylony Stankovic lekko uderzył prosto w Mandandę. Interowi będzie ciężko się odbudować. Kibice coraz mocnej zdenerwowani, posada Ranieriego chwieje się jak psu jaja na wietrze, nie ma lidera/piłkarza w formie który pociągnąłby zespół i ogólnie niesprzyjające wiatry można wyliczać w nieskończoność. Catania na wyjeździe ma słaby bilans jednak ostatnio wygrali na Artemio Franchi. Do tego zapewne grają z przeświadczeniem, że Inter może ograć każdy. Zrobiła to Novara, dlaczego ma nie zrobić Catania? Przechodząc do samego Pazziniego to jest w podobnej dyspozycji co cały zespół. Z gola w Serie A cieszył się ostatnio 22.01.12 z Lazio. Od tego czasu rozegrał w tych rozgrywkach 6 meczów i nic. W internecie przewijają się 2 opcje zestawienia ataku: 4-4-2 z Pazzinim i Milito w ataku lub 4-2-3-1 z Pazzinim jako cofniętym napastnikiem za Milito. Wobec tego raczej powinien wystąpić w podstawowej jedenastce. Piłek też pewnie nie będzie miał kto podawać bo Stankovic, Zanetti, Palombo, Obi, Forlan czy Cambiasso są tragiczni(takich opinii wiele znalazłem w internecie), a Snejder najprawdopodobniej zacznie na ławce rezerwowych.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Diego Forlán(Inter Milan) Will not score @ 1.42 Tobet ⛔

Giampaolo Pazzini(Inter Milan) Will not score @ 1.52 Tobet

Przyznam, że ostatnio Inter widziałem w potyczce z OM w Lidze Mistrzów, a dawniej w Serie A z Romą. Reszta ich wyników mówi jednak sama za siebie. W tej drużynie nie ma kompletnie pomysłu na grę w ofensywie. Wystarczy powiedzieć, że w starciu z OM ich najlepszą okazją do zdobycia bramki była akcja kiedy po dośrodkowaniu ze stałego fragmentu gry, po jakimś rykoszecie odchylony Stankovic lekko uderzył prosto w Mandandę. Interowi będzie ciężko się odbudować. Kibice coraz mocnej zdenerwowani, posada Ranieriego chwieje się jak psu jaja na wietrze, nie ma lidera/piłkarza w formie który pociągnąłby zespół i ogólnie niesprzyjające wiatry można wyliczać w nieskończoność. Catania na wyjeździe ma słaby bilans jednak ostatnio wygrali na Artemio Franchi. Do tego zapewne grają z przeświadczeniem, że Inter może ograć każdy. Zrobiła to Novara, dlaczego ma nie zrobić Catania? Przechodząc do samego Pazziniego to jest w podobnej dyspozycji co cały zespół. Z gola w Serie A cieszył się ostatnio 22.01.12 z Lazio. Od tego czasu rozegrał w tych rozgrywkach 6 meczów i nic. W internecie przewijają się 2 opcje zestawienia ataku: 4-4-2 z Pazzinim i Milito w ataku lub 4-2-3-1 z Pazzinim jako cofniętym napastnikiem za Milito. Wobec tego raczej powinien wystąpić w podstawowej jedenastce. Piłek też pewnie nie będzie miał kto podawać bo Stankovic, Zanetti, Palombo, Obi, Forlan czy Cambiasso są tragiczni(takich opinii wiele znalazłem w internecie), a Snejder najprawdopodobniej zacznie na ławce rezerwowych.
Wszystko podtrzymuję i dogrywam przeciwko Forlanowi. Są już znane składy. Urugwajczyk który jest kompletnie bez formy(już raz kiedyś grałem, że nie strzeli w meczu z Bologną) został dzisiaj wystawiony... na lewym skrzydle, więc o gola będzie mu trudniej niż z pozycji napastnika. Obi, Poli, Sneijder i Zarate na ławie więc rotacja w ofensywie będzie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom