zuchman
Użytkownik
Barcelona - Vallecano @1.05 piękna lokata :]
Pięknie, wszystko wg planu 14x
Barcelona - Vallecano -1.5 @1.21
Barcelona - Vallecano -2.5 @1.57
Barcelona - Vallecano -3.5 @2.15
Barcelona - Vallecano -4.5 @3.20
Barcelona - Vallecano over 3.5 @1.40
Barcelona - Vallecano over 4.5 @1.83
Barcelona - Vallecano over 5.5 @2.75
Wyniki z poprzednich lat:
http://www.livesports.pl/mecz/ET10nDL7/#h2h;overall
Real dziś przegrał na wyjeździe z Bilbao. Dla Barcelony otwarta droga do przejęcia fotela. Przeciwnik idealny, który notorycznie dostaje lanie od Barcy. Piękny dzień szykuje się w Katalonii Dodatkowo w ekipie gości spore absencje:
Tono Martínez - podstawowy bramkarz - kontuzja. Zastąpi go Cristian Alvarez - szału nie robi, nawet trener Jemez w wywiadzie powiedział że nie ma zaufania do niego
Raul Baeno - pomocnik (kartki)
Zé Castro - podstawowy stoper (kartki)
Jorge Morcillo - typowy zmiennik (głównie za Ze Castro), nie wiadomo czy zagra
Mohammed Fatau
Na tą chwilę nie ma mocnego stopera w ekipie gości, bardzo duży problem będzie miał trener, kogo wystawić na dzisiejszy mecz z Barcą.
Barca zagra bez:
Sergio Busquets - kontuzja
Thomas Vermaelen
Neymar - kartki
I tutaj brak Neymara skłania mnie do zagrania jeszcze strzelca bramki (bramek) Messiego. Leo goni w klasyfikacji strzelców CeeR7. Różnica wynosi już tylko 3 bramki. Jutro będzie okazja zniwelować różnicę kto wie, może nawet do zera. Forma jaką ostatnio prezentuje oraz rywal skłania mnie do zagrania tych zdarzeń.
Messi strzeli @1.30
Messi 2 lub więcej @2.20
Messi 3 lub więcej @4.75
Dla przypomnienia liczba strzelonych bramek przez Messiego w poprzednich starciach.
Messi vs Rayo
2011/12: Barça - Rayo 4:0 (1 gol)
2011/12: Rayo - Barça 0:7 (2 gole)
2012/13: Rayo - Barça 0:5 (2 gole)
2012/13: Barça - Rayo 3:1 (2 gole)
2013/14: Rayo - Barça 0:4
2013/14: Barça - Rayo 6:0 (2 gole)
2014/15: Rayo - Barça 0:2 (1 gol)
Barca będzie zmotywowana od początku meczu aby zrzucić z siebie jak najszybciej presję + kiepska formacja obrony Rayo na dzisiejszy mecz, to wydaje mi się, że warto będzie zagrać bramkę jeszcze:
Barcelona gol przed 20:00 @1.83
albo
Wczesny gol przed 17:00 @1.83 (w całym meczu)
Pierwsze 10 minut - Gole Powyżej 0.5 @3.25
Może jakiś overek na live? Zobaczymy
Stawka adekwatna od ryzyka oczywiście
Stadion ma być zapełniony prawie pełen. Przeznaczono dodatkowe miejsca dla rodzin z dziećmi. Czyli istnie piknikowa atmosfera. Oby Rayo tego nie zepsuło :]
Pozdrawiam
*kursy z bet365, bo tak miałem pod ręką, u innych buków mogą być wyższe o 0.05-0.10
Pięknie, wszystko wg planu 14x
Barcelona - Vallecano -1.5 @1.21
Barcelona - Vallecano -2.5 @1.57
Barcelona - Vallecano -3.5 @2.15
Barcelona - Vallecano -4.5 @3.20
Barcelona - Vallecano over 3.5 @1.40
Barcelona - Vallecano over 4.5 @1.83
Barcelona - Vallecano over 5.5 @2.75
Wyniki z poprzednich lat:
http://www.livesports.pl/mecz/ET10nDL7/#h2h;overall
Real dziś przegrał na wyjeździe z Bilbao. Dla Barcelony otwarta droga do przejęcia fotela. Przeciwnik idealny, który notorycznie dostaje lanie od Barcy. Piękny dzień szykuje się w Katalonii Dodatkowo w ekipie gości spore absencje:
Tono Martínez - podstawowy bramkarz - kontuzja. Zastąpi go Cristian Alvarez - szału nie robi, nawet trener Jemez w wywiadzie powiedział że nie ma zaufania do niego
Raul Baeno - pomocnik (kartki)
Zé Castro - podstawowy stoper (kartki)
Jorge Morcillo - typowy zmiennik (głównie za Ze Castro), nie wiadomo czy zagra
Mohammed Fatau
Na tą chwilę nie ma mocnego stopera w ekipie gości, bardzo duży problem będzie miał trener, kogo wystawić na dzisiejszy mecz z Barcą.
Barca zagra bez:
Sergio Busquets - kontuzja
Thomas Vermaelen
Neymar - kartki
I tutaj brak Neymara skłania mnie do zagrania jeszcze strzelca bramki (bramek) Messiego. Leo goni w klasyfikacji strzelców CeeR7. Różnica wynosi już tylko 3 bramki. Jutro będzie okazja zniwelować różnicę kto wie, może nawet do zera. Forma jaką ostatnio prezentuje oraz rywal skłania mnie do zagrania tych zdarzeń.
Messi strzeli @1.30
Messi 2 lub więcej @2.20
Messi 3 lub więcej @4.75
Dla przypomnienia liczba strzelonych bramek przez Messiego w poprzednich starciach.
Messi vs Rayo
2011/12: Barça - Rayo 4:0 (1 gol)
2011/12: Rayo - Barça 0:7 (2 gole)
2012/13: Rayo - Barça 0:5 (2 gole)
2012/13: Barça - Rayo 3:1 (2 gole)
2013/14: Rayo - Barça 0:4
2013/14: Barça - Rayo 6:0 (2 gole)
2014/15: Rayo - Barça 0:2 (1 gol)
Barca będzie zmotywowana od początku meczu aby zrzucić z siebie jak najszybciej presję + kiepska formacja obrony Rayo na dzisiejszy mecz, to wydaje mi się, że warto będzie zagrać bramkę jeszcze:
Barcelona gol przed 20:00 @1.83
albo
Wczesny gol przed 17:00 @1.83 (w całym meczu)
Pierwsze 10 minut - Gole Powyżej 0.5 @3.25
Może jakiś overek na live? Zobaczymy
Stawka adekwatna od ryzyka oczywiście
Stadion ma być zapełniony prawie pełen. Przeznaczono dodatkowe miejsca dla rodzin z dziećmi. Czyli istnie piknikowa atmosfera. Oby Rayo tego nie zepsuło :]
Pozdrawiam
*kursy z bet365, bo tak miałem pod ręką, u innych buków mogą być wyższe o 0.05-0.10