No dobra wtorek fatalny, sroda juz znacznie lepsza (ŁKS 1x).
Gornik - Cracovia.
Gornik sredniak, do konca sezomu bedzie walczyl o unikniecie barazy. Cracovia 3 porazkiz rzedu, Piast, Legia i derby z Wisla. Teraz jada do wyraznie slabszego Zabrza i bez problemu jeden punkt powinni ugrac.
Cracovia x2 1.49
fortuna
Arka - Wisla Plock
Arka jak dla mnie spadnie wspolnie z Korona. Dno i metr mulu.
Dla Plocka, ktory jest w naprawde slabej formie ale to ciagle lepsza druzyna niz Arka. Ostatania chwila dla Wisly, jesli chca zalapac sie na osme miejsce. Jesli mysla o top8 musza tutaj zapunktowac.
Wisla Plock x2 1.59
fortuna
Zaglebie - Lechia
Krotka pilka, Lechia juz z Kielcami wygrala na duzym farcie dzisiaj porazka z Legia bez zadneog gadania a teraz jada do leoszej druzyny niz Korona czyli do Lubina.
Lubin zgodnie z tym co pisalem w poprzednim temacie stracil punkty w Lodzi i jest w bardzo podobnej sytuacji jak Wisla Plock.
Zaglebie 1x 1.40
fortuna
Jagiellonia - Slask
Jagiellonia idetynko jak Plock i Zaglebie, jesli chce grac w top8 to u siebie ze Slaskiem musi zapunktowac. Ja w Jagiellonie w osemce srednio wierze, uwazam, ze sa lepsze druzyny niz Jaga. Slask top8 juz pewne.
Jagiellonia 1x 1.35
fortuna
Rakow - Pogon
Rakow ostatnio w sztosie, punktuja no i bez zaskoczenia po tym co rpezentuja, ze sa w 8. Teraz graka w Belchatowie z beznadziejna na wiosne Pogonia. Pogon z odejsciem Buksy stracila duzo i jak dla mnie wyglada slabo fizycznie. Niby nobet bo moze byc wszystko ale ja pojde bardzo delikatnie w strone Pogoni, bo mimo wszystko jakosc w druzynie jest po ich stronie.
Pogon x2 1.53
fortuna
Wisla Krakow - Lech no bet
Legia - Piast no bet
Korona - ŁKS
Mecz o zycie dka obu druzyn. Ja ide w strone gosci, dla mnie lodzianie maja leosza druzyne i przede wszystmim sa w lepszej formie.
Z tej calej trojki dla mnie to LKS gra najlepiej w pilke.
ŁKS x2 1.75
fortuna
Podsumowujac:
Cracovia x2 1.49
fortuna
Wisla Plock x2 1.59
fortuna
Zaglebie 1x 1.40
fortuna
Jagiellonia 1x 1.35
fortuna
Pogon x2 1.53