R
4,1K
robson1416
Forum VIP
ZAPRASZAMY DO SKORZYSTANIA Z PROMOCJI W Winmasters!
Winmasters - bonus 100% do 200zł!
ZAPRASZAM DO DYSKUSJI
Ja atakuję Niecieczę. Na wiosnę jeszcze nie wygrali. Mieli pechowe mecze - z Wisłą Płock czy z Ruchem (zmarnowany karny), ale z drugiej strony i fartowny z Lechią
Śląsk to zbieranina piłkarzy, którym w większości kończą się kontrakty. Urbana nie lubię jako trenera. Moim zdaniem jest jednym z najbardziej przereklamowanych w całej lidze.
Za kartkę pauzuje Madej, więc cienko to będzie wyglądać.
Śląsk w ostatnich 3 spotkaniach stracił 10 bramek. Ich gra obronna na ten moment to dramat. Nawet wierni kibice już nie wytrzymują patrząc na grę Śląska.
Michniewicz zmobilizuje odpowiednio swoich piłkarzy. Jest zbyt dobrym specjalistą, by stracić punkty po raz kolejny.
Termalika - Śląsk
Termalika wygra 2,10 Bet365
Termalika -1 AH 3,30 Bet365
Termalica: 2 bramki zdobyte u siebie, na 5 ostatnich meczy ekstraklasy. Żadnego overu 2.5 w 5 ostatnich spotkaniach ogółem. Znając naszą ligę i bukmacherkę, pewnie bramki wpadną. Tym bardziej, że kursy są ustawione odwrotnie niż logika i analiza wskazuje.over 2.5 wisi w powietrzu niczym Smog w Malopolsce.
Powiem więcej; po ostatnim meczu Śląska stwierdziłem, że ta ekipa to główny pretendent do spadku. Jeżeli Śląsk zacznie zdobywać jakieś punkty, to będzie to dzieło szczęśliwego przypadku. O ile nasza liga jest słaba, to podczas gry wrocławian ze słabiutkim Piastem przypomniały mi się mecze Polskiej okręgówki, które czasem chodzę sobie pooglądać.Ja atakuję Niecieczę. Na wiosnę jeszcze nie wygrali. Mieli pechowe mecze - z Wisłą Płock czy z Ruchem (zmarnowany karny), ale z drugiej strony i fartowny z Lechią.
Śląsk to zbieranina piłkarzy, którym w większości kończą się kontrakty. Urbana nie lubię jako trenera. Moim zdaniem jest jednym z najbardziej przereklamowanych w całej lidze.
Śląsk w ostatnich 3 spotkaniach stracił 10 bramek. Ich gra obronna na ten moment to dramat. Nawet wierni kibice już nie wytrzymują patrząc na grę Śląska.
Michniewicz zmobilizuje odpowiednio swoich piłkarzy. Jest zbyt dobrym specjalistą, by stracić punkty po raz kolejny.
Termalika - Śląsk
Nieciecze to dzisiaj zaatakuje ale... Śląsk!Ja atakuję Niecieczę.
Nieciecza gra tak, jakie ma możliwości i jakiego ma trenera. Michniewicz bardzo często docenia poszczególne drużyny za grę obronną. Pamiętam jak po którymś meczu Bayernu z Rostowem był zachwycony tym, jak w pierwszych minutach poruszają się piłkarze w formacji obronnej.A ja powiem jeszcze więcej. Nieciecza to najbardziej *****ana drużyna w ekstraklasie. Zgodzę się z tym co mówili w C+ a mianowicie , że ta drużyna niszczy piękno futbolu. Jasne, zagrać z kontry to Oni potrafią, i tylko wtedy jest im na rękę kiedy przeciwnik atakuje ale kiedy przychodzi pograć atakiem pozycyjny to jest nagle yyy.. a o co chodzi ?! Kto tam ma kreować grę ?! Babiarz ?! Przecież ten chłopak nigdy nie posiadał i nie będzie posiadać zdolności gry na kierownicy. I nie zapominajmy, że Śląsk lepiej gra na wyjazdach aniżeli u siebie. Grajcie, grajcie a ja poczekam na wyższy kurs. I walę z miejsca X2.
Ja atakuję Niecieczę. Na wiosnę jeszcze nie wygrali. Mieli pechowe mecze - z Wisłą Płock czy z Ruchem (zmarnowany karny), ale z drugiej strony i fartowny z Lechią.
Termalika - Śląsk