>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

26 Kolejka Ligue1 [17-19.02.2017]

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP

Kursy zapożyczone z Betexplorera

W piątek 26 kolejkę Ligue 1 rozpocznie Kamil Glik którego Monaco uda się do Bastii by umocnić się na pozycji lidera. Marsylia która w ostatniej kolejce zawiodła swoich fanów podejmie Rennes ostatnim spotkaniem tej kolejki będzie mecz pomiędzy PSG a Tolousea
Zapraszam do pisania analiz oraz komentarzy :!:​

Otrzymane punkty reputacji: +17
dexter7 86

dexter7

Użytkownik
Super kursy w ten wekeend
St Ettiene to pierwsze co mi sie rzucilo w oczy 3.15 na ekipe &quot;zielonych&quot; wyglada zachecaja tylko pytanie ile sil zostawiaj w Manchesterze w czwartek?
Drugim meczem jest Monaco ale no tego to pozwolcie nie bede wyjasnial
Zastanawiam sie nad pojscie GRUBO w tego debla to prosze o ewentualne
porady bo liga francuska to nie moja liga :p

M 27

milt

Użytkownik
Jestem ciekawy jak w tej kolejce poradzi sobie Marsylia, ostatnio są nieprzewidywalni, naprzemiennie przegrywają i wygrywają. W meczu z Nantes to co grali w obronie to był kryminał.
Przy pierwszej bramce piłka odbijała się kilkakrotnie od obrońców którzy nie potrafili jej wybić poza pole karne. Druga bramka dla Nantes: Stępiński dostaje piłkę w polu karnym, a przy nim trzech piłkarzy OM i żaden z nich nie może mu jej odebrać i strzela na 2:0.
Rennes grało u siebie z Nice i mimo, że prowadzili 2:0 już po pierwszej połowie to nie potrafili utrzymać tego wyniku i ostatecznie zremisowali. W ogóle ostatnio nie potrafią z nikim wygrać. Mają serie 5 remisów, czy w tym meczu też zremisują? Rzadko zdarza się by jakaś drużyna miała w lidze serie 6 remisów pod rząd.
Marsylia pomimo huśtawki formy, rzadko traci punkty na własnym boisku. Po obejrzeniu ich meczu z Nantes i tego co wyrabiali w obronie to zaskoczony jestem, że jak dotąd na 12 rozegranych meczy u siebie tylko w trzech tracili bramki! 8 zwycięstw na własnym boisku, w tym sześciokrotnie do 0

Bastia - Monaco
typ 2
kurs 1,50
bet 365
Pozostało 13 kolejek do końca rozgrywek i Monaco prowadzi w tabeli z 3 punktami przewagi nad zespołem który ograł samą Barcelone w lidze Mistrzów.Napewno togoście są zdecydowanym faworytem tego pojedynku i bardzo liczą na przełamanie hegemoni PSG i zdobycie tytułu mistrzowskiego.Ale żeby to zrealizować to takie pojedynki jak z Bastia muszą wygrywać.Gospodarze natomiast spisują się fatalnie i zajmują przedostatnie miejsce z 22 punktami zdobytymi.Na swoim boisku spisują się przeciętnie z bilansem 3-6-3.Napewnoo punkty im są bardzo potrzebne w walce o utrzymanie,ale obawiam się że bedą mieli niewiele do powiedzenia w pojedynku z drużyną Kamila Glika.

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 1
Godzina: 20:45
Spotkanie: SC Bastia - AS Monaco
Typ: 2
Kurs: 1,45
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Nie ma co dużo pisać Monaco jest w takiej formie, że tutaj jest zdecydowanym faworytem a do tego ostatnio ten rywal im szczególnie leży, co można zobaczyć w bezpośrednich pojedynkach obu zespołów. Jakby tego było mało zespół z Korsyki dzisiaj również bardzo poważnie osłabiony.
Absencje w Basti:
obrońca Squillaci (10 występów w tym sezonie), pomocnicy drugi najlepszy strzelec w zespole Maximin (22 występy w tym sezonie, 3 gole na koncie), Cahuzac (20 występów w tym sezonie) i Acheampong (3 występy w tym sezonie) i napastnik najlepszy strzelec w zespole Crivelli (17 występów w tym sezonie, 7 goli na koncie)
Absencje w Monaco:
obrońca Raggi (9 występów w tym sezonie), pomocnik Boschilia (11 wystepów w tym sezonie, 6 goli na koncie) i Carrillo (16 występów w tym sezonie, 7 goli na koncie)
Kadrowo to każdy wie kto tutaj jest mocniejszy a Bastia bez swoich dwóch najlepszych strzelców nawet w teori nie ma dziś kim postraszyć.
⛔ 1-1

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
SC Bastia - AS Monaco

Taka sama sytuacja jak w meczu Juventusu dziś. Monaco walcząc o mistrzostwo nie może sobie pozwolić na potknięcie z tak słabym rywalem jak Bastia. Oglądam dość dużo Ligue 1 i w ostatnich meczach byłem przekonany że najgorzej grającym zespołem w ostatnich kolejkach jest Montpellier, ale zobaczyłem grę defensywną Bastii i zmieniłem zdanie. AS Monaco zapewne będzie mieć pełną kontrolę nad tym spotkaniem od samego początku, dlatego wydaje mi się że od początku zespół z Księstwa będzie chciał przycisnąć i strzelić jak najszybciej pierwszą a potem drugą bramkę, aby jak najszybciej rozstrzygnąć losy tego spotkania i potem kontrolować przebieg spotkania tracąc jak najmniej sił przed meczem w Champions League.

Typy:
HT/FT 2/2 @ 2,20 (Bet365) [7,5/10j]
Monaco over 1,5 gola @ 1,72 (Fortuna) [9/10]
BTS - NIE @ 2,00 (Bet365) [6/10]​

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
Lorient - Nice obie strzelą
@1.85
Unibet

Typ rzuca się od razu w oczy, bo powinniśmy oglądać otwarte spotkanie. Lorient jest na ostatnim miejscu i musi u siebie walczyć o trzy punkty. Nicea ma na tyle bezpieczną przewagę nad czwartym Lyonem (13 punktów), że również nie ma czego bronić i powalczy o trzy punkty, aby wykorzystać potknięcie Monaco i utrzymać dystans do PSG. Z tego co widzę składy to drużyny bez strat w ofensywie, a warto dodać, że Lorient jest drugą najbardziej overową drużyną w lidze po Monaco. Obie powinny tutaj zdobyć po bramce.

januask 48

januask

Użytkownik
Lorient - Nice obie strzelą
@1.85
Unibet

...Z tego co widzę składy to drużyny bez strat w ofensywie...
To coś chyba słabo widzisz. Nicea straciła w ostatnim meczu swojego najlepszego strzelca A.Plea(25/11), który wypadł im na parę tygodni.
Typu nie neguję, ale trochę rzetelności zawsze w cenie.

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
Jest Balottelli więc żadna strata ;) a tak serio to sorry, rzeczywiście nie sprawdziłem wnikliwie

M 27

milt

Użytkownik
Parę zdań o meczu Metz-Nantes. Gospodarze tego spotkania notują zaskakującą serię 3 zwycięstw na własnym boisku, wygrane kolejno z Montpellier, Marsylia, Dijon. W rundzie wiosennej zdobyli dotychczas 10 punktów: 3 zwycięstwa,1 remis, 2 porażki
Nantes na wyjazdach niepokonani od trzech spotkań: zwycięstwa z Angers i Toulouse, remis Rennes. W rundzie wiosennej zdobyli 10 punktów: 3 zwycięstwa, 1 remis, 2 porażki
Mój typ na to spotkanie to remis. Obie ekipy świetne ostatnio wyniki: Metz u siebie, Nantes na wyjazdach. Gospodarze dzisiaj spotykają się z drużyną która dobrze radzi sobie w meczach wyjazdowych, w których zdobyli 14 punktów. Kiedy spojrzy się na away table zajmują szóstą pozycję.
Seria jaką wykręcili piłkarze Metz dzisiaj powinna się skończyć, to jednak drużyna z dołu tabeli. Wygrali ostatnie trzy mecze, ale grali z drużynami typowo domowymi, które na wyjazdach czują się zacznie gorzej. Z Nantes jest zupełnie inna sytuacja punktują niemal po równo: 15 pkt. w domu, 14 pkt. wyjazdy
Ostatni mecz Nantes to zwycięstwo nad Marsylią 3:2 myślę, że pójdą za ciosem i dzisiaj ostro powalczą na Stade Saint-Symphorien. Przyjeżdżają najmocniejszym składem, nie ma żadnych absencji w drużynie gości.
Metz natomiast zagra bez: obrońcy Bisevac (11/0), pomocników Lejeune (10/0), Selimovic (0/0), Thill (8/0)
Gospodarze są solidną ekipą na własnym boisku dlatego sądzę, że Nantes nie wygra tego spotkania tylko zremisuje.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
PSG - Tuluza @ BTS 2,25 stys
Myślę, że to zdecydowanie zbyt wysoki kurs.
PSG jest w gazie, wygrywa mecz za meczem, ale Tuluza w tym sezonie wygląda naprawdę nieźle. Dziś u gospodarzy nie wystąpi Angel, który tak naprawdę głównie przyczynił się do ostatniego 4:0.
Myślę, że po tak spektakularnym meczu jak ten z Barceloną dziś PSG nie będzie wcale miało takiego łatwego spotkania i spokojnie stać Tuluzę na gola w Paryżu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom