>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

26 kolejka Ligue1 [12-14 luty 2016]

Status
Zamknięty.
embojam 165

embojam

Użytkownik
Nic bardziej mylnego niż myśleć, że Lille będzie pożarte na Parc des Princes przez paszczę PSG ;). Wszak Paryżanie zostawią wszystkie siły i całą artylerię na wtorkową batalię Champions League. Zatem ostatni mecz, w którym będą chcieli się sprawdzić i zweryfikować swoją formę jest dzisiejszy pucharowy mecz z równie prestiżowym rywalem co Lille czyli Lyon, powołani są wszyscy podstawowi gracze.
Ja proponuję pobierać wszystkie możliwe handi jak najwcześniej. I na dzień dzisiejszy bezpiecznie gdyby jednak pojawiłyby się jakieś komplikacje.
Lille +1,5 @1,87 óni
Lille +1 @2,70 óni

Otrzymane punkty reputacji: +12
patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Rennes - Angers
Over 2.5 gola
2.50
Unibet

Na piątek wybrałem ciekawie zapowiadające się spotkanie inaugurujące 26 kolejkę w Lique 1. O godzinie 20:30 rozpocznie się mecz pomiędzy drużyną Rennes i Angers. Ekipa gospodarzy plasuje się na 9 miejscu (strata tylko 3 pkt do 3 pozycji), a goście są po 25 kolejkach 5 drużyną w lidze. Typuję w tym spotkaniu na over 2.5 gola. Najważniejszy argument to ostatnie wyniki ekipy przyjezdnych. Zespół Angers w swoich ostatnich 5 meczach zanotowało wyniki 0:3, 2:1, 3:0, 5:1 i 2:1. Notują obecnie serię 5 meczy z rzędu gdzie wpadały minimum 3 gole. W piątkowym meczu moim zdaniem są spore szanse na podtrzymanie tej serii. Jeśli chodzi o wyniki H2H między tymi dwoma francuskimi klubami to ostatnie mecze pomiędzy Rennes, a Angers kończyły się wynikami 0:2, 1:1 i 3:2. Jak widać w każdym z tych 3 spotkań wpadały minimum 2 gole. Moim zdaniem ekipa Rennes na swoim terenie będzie chciało zdobyć komplet punktów i zagrają ofensywnie. Mój typ to 3:1 dla gospodarzy i over 2.5 gola.

lukas88 617,4K

lukas88

Forum VIP
13.02.2016 g. 16.00 PSG- Lille
Typ: 2(+1,5)
Kurs: 1,78
Marathonbet
Stawka 6j

Ja z uporem maniaka brnę w stronę przerwania passy PSG, jednak zabezpieczam tyłek handicapem.
PSG od 17 spotkań bez straty punktu, od 22 bez porażki, 9 kolejnych domowych zwycięstw.
Lille na wyjazdach potrafi solidnie bronić i czuję że mogę postawić mocny opór Paryżanom, smierdzi mi 0-0; 1-1, ale to tylko moje przeczucia.
Lille na 12 wwyjazdowych spotkań bians 1-8-3 i bramki 7-10 czyli mega underowo.

Zgodnie z czujem gram tak:
2 DNB @8 Bet VIctor Stawka 1
Remis @ 5,00 Marathon Stawka 2
DW 0-0 @ 13,00 Tempobet Stawka 0,5
Under 2,5 @2,15 Marathonbet 5j

Otrzymane punkty reputacji: +11
taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Przeglądając ofertę na jutrzejsze, a w zasadzie już na dzisiejsze mecze zauważyłem ciekawą rzecz. W STSie kurs na remis w meczu St. Etienne z Monaco wynosi 2.85, a w Fortunie 3.10. Ktoś wie skąd taka duża rozbieżność kursów na ten sam typ w tym spotkaniu?

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Przeglądając ofertę na jutrzejsze, a w zasadzie już na dzisiejsze mecze zauważyłem ciekawą rzecz. W STSie kurs na remis w meczu St. Etienne z Monaco wynosi 2.85, a w Fortunie 3.10. Ktoś wie skąd taka duża rozbieżność kursów na ten sam typ w tym spotkaniu?
Według mnie ta rozbieżność jest w granicach wahania kursów.
Wczoraj spora sensacja w Paryżu...PSG nie strzela u siebie gola ? Szok !
Dzisiaj ciekawe mecze do oglądania. Lyon powinien wygrać z Caen, które nie zachwyca w ostatnim czasie.
Ja dziś zagram bramkę Zielonych w ako z golem Nice. St. Etienne przegrało ostatni mecz na własnym boisku z PSG, gdzie nie strzelili gola. Potem wygrali na wyjeździe 3 mecze pod rząd. To bardzo ofensywna ekipa, która łatwo stwarza sobie sytuacje bramkowe. Według mnie ciężko uwierzyć, aby nie byli w stanie strzelić gola na własnym boisku w dwóch meczach pod rząd...z Monaco gola strzelali w 9 na 11 meczach na własnym boisku.St. Etienne z pewnością powinno dziś wygrać, aby zmniejszyć dystans do 2 w tabeli Monaco, które ma 6 pkt przewagi. Wiadomo, że gra w LM to cel zielonych.
Nice przegrała swój ostatni mecz z Monaco nie strzelając gola. Według mnie dzisiejsi gospodarze to ekipa, której należy się bardzo mocno przyglądać w najbliższym czasie. W zespole pojawiła się niezła kasa i jestem pewny, że celem jest gra w LM. Tak naprawdę Ligue 1 stanie się w tej chwili moim zdaniem bardzo interesująca. 2 miejsca są do zgarnięcia jeśli chodzi o LM. Szanse realne na to mają Nice, St.Etienne, Monaco, Lyon,...Marsylia ?
. W Angers ani Caen nie wierzę i pisałem to w postach na początku sezonu.
Każdy taki mecz jak ten Nice z Marsylią gdzie walczą bezpośrednio ekipy, które mogą być na tym 2 i 3 miejscu w tabeli powinien przynieść maksimum emocji.
Ja uważam, że Nice na własnym boisku strzeli gola. U siebie grają bardzo dobrze. Są nowi inwestorzy. Jest w miarę prestiżowy przeciwnik-sąsiad. Jest batalia o lazurowe wybrzeże ;)
Jestem dość zaskoczony jak wysoki kurs wychodzi z tych goli dzisiejszych gospodarzy.
St. Etienne over 0,5 gola +++
Nice over 0,5 gola +++

AKO @ 1,85 STS +++

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom