>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

26 kolejka I ligi 23.04.2014

Status
Zamknięty.
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Arka DNB - Górnik Łęczna 1,85 marathonbet
Oni się nie znają na 1 lidze i pomylili spread, bo dnb będzie miało 1,6 wartość.
Widziałem Arkę kilka razy w ostatnim czasie, zespół gości też.
Arka niema już meczów w PP, u siebie ostatnio ma dobre wyniki.
Goście na wyjazdach też mają dobrą serię, ale zagrali bardzo słaby mecz u siebie z Bełchatowem.

Otrzymane punkty reputacji: +3
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Arka - Górnik @ 1 @ 2,20 Williamhill ✅ 2:1
Popieram typ szefa. Dla Arki mecz z Górnikiem i sobotni z Bełchatowem to spotkania o być albo nie być w Ekstrklasie.
Górnik nie gra porywająco i dziw bierze,że dopiero Bełchatów znalazł na nich sposób. Widać ile zawodnicy z Łęcznej tracą gdy nie ma Zwolińskiego. Teraz dochodzą urazy Tadrowskiego a za kartki pauzuje Lukas Bielak. Ciągle w pełni sił nie jest Bonin, którego rozłożyła jakiś czas temu grypa żołądkowa i w meczu z Bełchatowem wypadł słabo.
Tak jak pisałem dla Arki liczy się wygrana. Tutaj w Gdyni nikt nie dopuszcza możliwości nawet remisu. Tomasik już wrócił do trenignów więc z Górnikiem powinien zagrac.

Otrzymane punkty reputacji: +1
matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
GKS Bełchatów - Stomil Olsztyn 1 @1.53 Bet365
Nie będę tu oryginalny ale ten typ uważam za najpoważniejszy w tej kolejce. Najpoważniejsi, a właściwie jedyni rywale GKS w walce o awans grają w tej kolejce między sobą - i jeśli Arka straci punkty u siebie z Łęczną (choć koledzy wyżej typują inaczej) - Bełchatów ma szansę odskoczyć Gdynianom nawet na 8 punktów. Moim zdaniem pewna &quot;jedyna&quot;.

Q 47

qba_

Użytkownik
Mecz: Dolcan Ząbki - GKS Katowice
Typ: 1 @2,1 WilliamHill ⛔ 0-0

Gospodarze na swoim stadionie są najgroźniejszą drużyną w lidze - 12 meczów i bilans 9-2-1. W ostatnich 5 meczach granych u siebie Dolcan zdobył 13 pkt - wygrane z Sandecją, Wisłą, Stomilem i Olimpią oraz remis z Chojniczanką.
Goście na wyjazdach radzą sobie bardzo słabo, w 12 meczach granych poza katowickim stadionem zdobyli zaledwie 9 pkt - bilans 2-3-7. W 5 ostatnich wyjazdach katowiczanie zdobyli 3 pkt wygrywając z będącym w strefie spadkowej Rybnikiem.
Dziwi mnie tak wysoki kurs na gospodarzy. Biorąc pod uwagę jak Dolcan radzi sobie na stadionie w Ząbkach i jakie wyniki mają katowiczanie na wyjazdach, zwycięstwo gospodarzy jest wysoce prawdopodobne. Po takim kursie moim zdaniem warto zagrać.

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Calisia Kalisz - Bytovia Bytów 2 @ 2.20 Expekt
Jak dla mnie dobry typ, Bytovia walczy o awans do I ligi i taki mecz jak ten musi po prostu wygrać. Ostatnio dobry występ z Gryfem - wygrana 3:1. A Jarota to jedna z najsłabszych drużyn w tej lidze, która ma dopiero 27 pkt. Ostatni mecz między tymi drużynami 6:0 dla Bytovii, myślę że dzisiaj nie wygrają aż tak wysoko, ale na pewno wywiozą 3 pkt.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom