>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

26. kolejka 1. Bundesligi (03-05.04.2009r.)

Status
Zamknięty.
akarin 0

akarin

Forum VIP
Pierwszy raz w tym sezonie widze taką sytuację, że po kursach przeciwnik Bayernu jest faworytem.
Jeśli chodzi o tą kolejke to warto spojrzeć na mecz HSV - TSG Hoffenheim. Goście przystąpią do tego meczu praktycznie bez polowy obrony. Ibertsberger, Jaissle, Luis Gustavo (defensywny pomocnik), Salihovic nie zagrają na pewno. Nie wiem jeszcze jak to bedzie w przypadku Obasiego, Demby Ba. W każdym bądź razie Hoffenheim ma spore problemy z a pewnością gracze HSV mają w pamięci pierwsze spotkanie przegrane 0:3. Tak więc wobec sporym problemów kadrowych w drużynie gości szanse HSV mocno wzrastają.
W piątek za to mamy pierwszy ciekawy mecz. W Gelsenkirchen panuje haos organizacyjny. Bo to co sie tam działo przez ostatni tydzień to parodia klubu. Toennies nie może znaleźć managera, który zastąpiłby zwolnionego Mullera. Do tego poleciał Rutten. Jego zastępca, czyli Büskens, należał do kadry Ruttena, wiec zarząd nie chce go widzieć jako trenera tymczasowego. Tak wiec nie wygląda to najlepiej. A Arminia gra swoje i na własnym boisku jest w stanie sprawic niespodziankę. Do tego Wichniarek coś ostatnio nie strzelał bramek, wiec jest to dobry moment na przełamanie.
Jeśli chodzi o inne spotkania to over Bremy oraz X2 na BVB :wink:

vdv 66

vdv

Użytkownik
Racja, w Gelsenkirchien totalny chaos. Ale myślę, że nie przełoży się to zbytnio na grę, chociaż nie wiadomo... Postawiłbym raczej na na X2. W sobotę jak i w niedzielę będzie bardzo ciekawie. Bochum - Stuttgart myślę, że Stuttgart nie będzie miało większych problemów, chociaż grają na wyjeździe. HSV - Hoffenheim myślę, że Rothosen spokojnie ograją przeciętne wiosną Hoffenheim. Werder - H96 kurs na Hannover jest bardzo wysoki i nie wiem, czy nie obstawię właśnie tego meczu, H96 nie jest słabe, Werder jest średniakiem więc możliwe, że klub Krzynówka wygra.

L 0

leszczu.

Użytkownik
Mecz między HSV, a Hoffenheim to jakaś niespodzianka od bukmacherów. Jakbym miał zgadywać, jaki wystawią kurs, zastanawiałbym się między 1.5 a 1.6. A tutaj u niektórych można spotkać nawet 1.9. Według mnie ten mecz jest bardzo pewny. Zresztą, sam od kilku kolejek stawiam przeciwko Hoffenheim (często z podpórkami, ale kursy były zadowalające) i wychodziłem na tym naprawdę bardzo dobrze.

W sobotę jeszcze spojrzę na osłabienia Hannoveru i Werderu, tam możliwy jest handicap Werderu (~1.95).

F 0

flipek

Użytkownik
Bielefeld - Schalke
Typ: 2✅ 0-2
Kurs: 2,10
Bukmacher: Expekt
Analiza: Znamy dobrze sytuację gości, gdzie do dymisji podał się ich szkoleniowiec, Schalke to jedne z większych rozczarowań w Bundeslidze zespół, który miał walczyć o mistrzostwo Niemiec lub o LM zajmuje obecnie dopiero 8 pozycję. Schalke gra słabo na wyjazdach, lecz musi zacząć wygrywać by zagrać w kolejnym sezonie, chociaż w Uefa. Jeżeli nie wygrają z zespołem, który strzela mało bramek, traci sporo, jest osłabiony brakiem trzech podstawowych graczy takich jak Jonasa Kampera, Radima Kucery i Leonidasa Kampantaisa to, kiedy? Stawiam na Schalke i liczę, że zaczną grać swój najlepszy football i rozpoczną marsz w górę tabeli.

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Spotkanie: Hamburger SV - TSG 1899 Hoffenheim (Połowa/Koniec spotkania) ✅
Typ: 1/1
Kurs: 2.90
Bukmacher: bet-at-home

Analiza: Jutro o 15.30 na HSH-Nordbank-Arena w Hamburgu rozpocznie się spotkanie 26. kolejki niemieckiej 1. Bundesligi, w którym miejscowy Hamburger SV podejmować będzie beniaminka z Hoffenheim.
TSG to już nie ta sama drużyna, jaką była jeszcze jesienią. Każdy to zauważył. Nie ulega wątpliwościom, że w dużej mierze jest to spowodowane licznymi kontuzjami graczy pierwszego składu, a jak wiadomo, Ralf Rangnick od samego początku przygody Wieśniaków z 1. Bundesligą nie miał komfortu pracy z szerokim składem, w którym znalazłoby się miejsce dla równorzędnych zmienników. Ciężko o takich, kiedy urazy, na chwilę obecną, wykluczyły takich graczy jak: Vedad Ibisević, Chinedu Obasi, Demba Ba, Sejad Salihović, Andreas Ibertsberger, czy Matthias Jaissle. W dodatku Boubacar Sanogo nawet w najmniejszym stopniu nie spełnia pokładanych w nim nadziei, co może boleć jeszcze bardziej, kiedy weźmie się pod uwagę fakt, iż jest on obecnie praktycznie jedynym napastnikiem w talii Rangnicka.
W środowym spotkaniu Chorwacji z Andorą poza składem drużyny Slavena Bilicia znaleźli się dwaj napastnicy HSV - Ivica Olić i Mladen Petrić. Ten pierwszy zmagał się z gorączką i najprawdopodobniej na mecz z TSG będzie już gotów. Z kolei Petrić nabawił się drobnego urazu i w sobotnie popołudnie na boisku raczej go nie zobaczymy. Z drugiej strony cieszyć może dobra forma reprezentantów Niemiec - Marcella Jansena (bramka przed tygodniem w meczu z Liechtensteinem) i Piotra Trochowskiego, bez których ciężko jest teraz wyobrazić sobie skład drużyny Martina Jola.
Typuję pewne zwycięstwo gospodarzy, którzy już w pierwszej połowie udowodnią, że są drużyna zdecydowanie lepszą.
Mój typ: 2:0 (1:0).

Belfast Boy, według moich najświeższych informacji (dzisiaj rano) Obasi, Ba, Salihovic znajdują się w kadrze na to spotkanie...
Racja. Trafiłem na jakieś kompletnie nieaktualne info.
Na szczęście, nawet wzmocnione powrotem paru rekonwalescentów TSG nie dało rady Hamburgerowi.

akarin 0

akarin

Forum VIP
Belfast Boy, według moich najświerzszych informacji (dzisiaj rano) Obasi, Ba, Salihovic znajduja sie w kadrze na to spotkanie. Tak wiec ich występ nie jest wykloczony a nawet spodziewam sie tych dwóch pierwszych w podstawie, bo Sejad nie jest w pełni sił i nie da rady zagrać od razu od początku.

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
Wolfsburg – Bayern Monachium ✅
Typ: over 2,5
Kurs: 1,65 bet365

Czeka nas prawdziwy hit bieżącej kolejki w Niemczech. Oba zespoły mają tyle samo punktów, tyle samo strzelonych i straconych bramek i oba tracą tylko punkt do liderującej Herthy Berlin. W tym sezonie w pierwszym spotkaniu tych ekip na Alianz Arena wygrali gospodarze 4:2. Dziś typuję over, gdyż po obu stronach znajdują się maszynki do zdobywania goli. W Vfl Grafite ostatnio strzela gola za golem w lidze dzięki czemu z 18 trafieniami jest liderem strzelców Bundesligi. Jego partner, Edin Dzeko również jest w kapitalnej formie co udowodnił w dwumeczu z Belgią, gdzie zdobył łącznie 3 gole. Jeśli chodzi o Bayern, to do składu powraca Luca Toni, a as Bawarczyków – Ribery w dwumeczu z Litwą trafiał do siatki dwa razy i dwa razy dał trzy punkty Francuzom. Spodziewam się dziś pięknego spektaklu i tylu goli, ile padło w Monachium w rundzie jesiennej.

arti1700 0

arti1700

Użytkownik
Eintracht Frankfurt - Energie Cottbus ✅ ✅✅ 2 - 1
Dla mnie najpewniejszy mecz z Bundesligi na sobotę. Eintracht Frankfurt to drużyna która na swoim boisku z takim rywalem jak Cottbus jest w stanie pokryć zakład z handicapem. Po ostatnich trzech remisach z dobrymi i nieobliczalnymi drużynami (Bayer Leverkusen, Hoffenheim) moim zdaniem wyjdzie na boisko po pewne zwycięstwo. Drużyna z frankfurtu posiada według mnie najleprzych kibiców w Bundeslidze którzy potrafią wspierać swoją drużyne na własnym boisku. W drużynie gospodarzy trener nie bedzie mógł skorzystać z nastepujących zawodników: Christoph Preuss, Aleksandar Vasoski, Leonard Kweuke i Jan Zimmermann . U przyjezdnych nie zagrają d a Silva, Kurth i Kukiełka.
Dużyny wyjdą najprawdopodobnie takimi składami:
Eintracht Frankfurt: Nikolov - P. Ochs, Russ, Bellaid, Köhler - Chris, M. Fink - Steinhöfer, A. Meier, Korkmaz - Fenin

Energie Cottbus:Tremmel - Pavicevic, Cagdas, Cvitanovic, Ziebig - T. Rost - S. Angelov, Skela, Iliev - Jula, Rangelov
Za przyjezdnymi przemawia dla mnie tylko fakt, że jest u nich mniej kontuzji. Jednak jest to drużyna która bedzie musiała walczyć do samego końca o utrzymanie.
typ: 1 kurs: 1.85 ✅✅✅
typ: handicap (0:1) 1 kurs 3.25⛔⛔⛔
dokładny wynik 3 - 1⛔
słupek w ostatnich minutach i handicap by wszedł :razz:

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Wolfsburg-Bayern
typ: 1 kurs: 2,60
✅✅✅
Jak wilczki pierwsze strzela gola to powinni to spokojnie wygrac. Z głownych bbraków w druzynie gosci to brak Demichelisa i Klosego. Magath na pewno wyciagnal wnioski po przegranym meczu gry wygrywali 2;0 na jesien.

HSV-TSG
typ; 1 kurs: 1.80 ✅✅✅

Hoffe spuscilo z tonu, wolałbym zeby dzis sie nie przełamali. Jensen, Petric i Demel powinni zagrac juz w dzisiejszym meczu. Natomiast Demba Ba, Salihovic i Obasi niewiadomo w druzynie gosci. HSV 1pkt straty do lidera, ciagle maja szanse na mistrza a po ostatnich spotkaniach ich nadzieje nie sa bezpodstawne.

Bochum - VfB
typ: 1 kurs: 2,90
⛔
Bochum u siebie zawsze grozne w VfB lekki szpital i po takim kursie warto zaryzykowac gdy gospodarze potrzebuja tego zwyciestwa by odbic sie od strefy spadkowej.

wojas 11

wojas

Użytkownik
popieram typ Miko, Wolfsburg ma szokujący bilans over 2.5 u siebie, aż 83% meczy na Volkswagen Arena zakończyło się minimum 3 bramkami. Do składu Bayernu powraca Toni. Dodatkowo dzisiaj wystąpi Breno. Trochę to eksperymentalne, jak na siłę ofensywną, którą dysponuje VFL. Mam nadzieję, że oba zespoły będą grały ofensywnie, co zaowocuje bramkowym wynikiem. „To dobrze, że Toni już wyzdrowiał. Jego powrót dodatkowo nas pchnie” – powiedział trener Bawarczyków. Jednak w obronie pojawił się problem i w jutrzejszym meczu wystąpi Breno. „Z wszelkich sił chcemy dążyć w kierunku mistrzostwa, teraz już nie będzie łatwych spotkań, będzie ostra walka do ostatniego gwizdka” – zakończył Klinsmann.
Typ: over 2.5 1.65 ✅
Przewidywane składy obu drużyn:
WfL Wolfsburg: Benaglio - Pekarik, Simunek, Barzagli, M. Schäfer - Josué - Riether, Gentner - Misimovic - Grafite, Dzeko
FC Bayern: Rensing - Lell, Lucio, Breno, Lahm - Schweinsteiger, van Bommel, Zé Roberto, Ribery - Toni, Podolski

xael 83

xael

Użytkownik
Werder Bremen - Hannover 96 1 @ 1.40 tobet ✅

Drużynie Jacka Krzynówka przyjdzie dziś rozegrac bardzo trudny mecz z Werderem Brema. Zdecydowanie jest to dla Bremeńczyków nieudany sezon. Celowali conajmniej w top 5 , a teraz zajmują 10 pozycje i mają aż 13 pkt straty do tej piątki. Na wyjazdach grają przeciętnie , natomiast u siebie już jest o wiele lepiej. Dziwnie się stało, że Werder bardzo dobrze sobie radzący y pucharze UEFA(wyeliminowanie Ac Milanu , St.Etienne) ma w bundeslidze wiecej przegranych niż wygranych. Kadre mają przecież bardzo dobra. H.Almeida, Pizzaro , Diego... klasa światowa. Jednak Werder przegrywał głupie mecze z samą końcowką tabeli min. E.Cottbus , Karlsruher , Arminia... . Od tego dwumeczu meczu grają w lidze zdecydowanie lepiej. Fakt zdarzają się wpadki ale wygrana ze Stuttgartem , remis Z hoffenheim , Bayernem to jednak nie jest nic. Dodatkowo grają u siebie a przeciwnik nie jest na tyle mocny żebym im godnie stawic czoła. Hannover może i u siebie jest bardzo groźny bo stracił u siebie punkty tylko raz , natomiast na wyjazdach to jest całkiem inna drużyna. na 12 meczy wyjazdowych razem zdobyli 2 pkty , remisując 2 mecze i reszte przegrywając. Dzisiejsi goscie w meczach wyjazdowych traca najwięcej bramek z calej Bundesligi. Rzadna ekipa nie straciła jeszcze na wyjazadch 30 bramek a hannover stracił ich już az 34. Daje im to srednia prawie 3 bramek straconych na mecz. Dzisiaj jest to dla mnie najpewniejszy mecz i będę baardzo zdziwiony jak nie wejdzie

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Karlsruher SC - Borussia Mönchengladbach
typ: under 2,5 ✅✅
kurs: 2,00
KSC bez gola w ostatnich 6 meczach, tak jak przypuszczac było mozna pod koniec sezonu opadli z sił. Borussia osłabiona mocno w ofensywie bez Marina i Frienda i na wyjazdach dosyc mizernie ich gra wyglada wiec pewnie beda starali sie nie stracic gola.
Mozna zagrac ze w Koloni obie druzyny strzela gola a w Bramie Werder wygra z handi. ⛔✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom