>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

25 złotych bez depozytu do bet365.

Status
Zamknięty.
S 11

support75

Użytkownik
Piłka nożna ze wszystkich, głównych lig w Europie dostraczy wiele możliwości zakładów na żywo w ten weekend. Abyś mógł bawić się jeszcze lepiej, chcielibyśmy zaproponować Ci darmowy bonus PLN 25. Nie ma żadnych gwiazdek ani wymagananych depozytów; po prostu wejdź do sekcji &#39;Użytkownicy&#39;, z górnego menu rozwijanego wybierz &#39;Kod oferty w zakładach sportowych&#39; i wprowadź kod oferty kończący się literami L.D.G wysłany do Ciebie za pomocą e-maila. Jeśli chcesz, abyśmy ponownie wysłali do Ciebie mail zawierający Kod oferty, kliknij na powyższe menu rozwijane i wybierz Oferty. Pamiętaj, że będziesz musiał obrócić swoim bonusem trzy razy, aby wypłacić środki.

Adres e-mail, który jest zarejestrowany na Twoim koncie, to ..... Jeśli chcesz zaktualizować swój adres e-mail kliknij tutaj.

Jeżeli masz dalsze pytania dotyczące tej lub jakiejkolwiek innej sprawy, prosimy o kontakt. Nasz zespół jest dostępny w godzinach od 10:00 do 23:00 poprzez Czat na żywo, e-mail, Prosze dzwonic na darmowy numer +800 12 365 365 lub ewentualnie na numer +44 1782 684632 i z przyjemnością udzieli Ci wszelkiej pomocy.

Pozdrawiamy,
chyba zgubili jedno zero przy tej promocji, ale dobre i to ????
zobaczcie czy wy tez nie dostaliscie.
powodzenia.

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
chyba zgubili jedno zero przy tej promocji, ale dobre i to ????
zobaczcie czy wy tez nie dostaliscie.
powodzenia.
25 PLN za nic to malo? Hehe, ludzie czesto rzucaja sie na 1 EURO w jakims buku, wiec 25 PLN przy tym to sporo kasy... ????
Ja tez dostalem ????
Pozdro

suchy176 19

suchy176

Użytkownik
Heh a ja nie dostałem maila i w ofercie na zakłady nie mam takiej ofert może tylko dla wybranych...
Eh rozmawiałem właśnie na Live Czacie i koleś powiedział coś takiego:
Maciej J: Jest to oferta, ktora nasz Dzial Marketingu wyslal do czesci Klientow. Bet365 regularnie oferuje bonusy lojalnosciowe dla aktywnych graczy.

S 11

support75

Użytkownik
25 PLN za nic to malo? Hehe, ludzie czesto rzucaja sie na 1 EURO w jakims buku, wiec 25 PLN przy tym to sporo kasy... ????
Ja tez dostalem ????
Pozdro
oczywiscie, ze nie malo. ale to co mi zaproponowali w porownaniu do tego jakie dokonuje u nich wplaty to bardzo malo :jezora:

bodi 70

bodi

Użytkownik
Oczywiscie ze nie masz szans. ja otrzymalem od nich ofertę podwojenia depozytu 500 zl w ciągu miesiąca już drugi raz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom