>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

25$ w tiketach

F 24

fibak90

Użytkownik
Free Poker Bankroll at PKR - $25 No Deposit Bonus
PKR $25 No Deposit Bonus details
Site: PKR PKR $25 No Deposit Bonus
Bonus: $25 No Deposit Bonus
Bonuscode: MOB25FREE

Receive $25 worth of real money tourney tickets to use to buy-in to tourneys at PKR, any winnings are yours to keep!

The $25 real money tournament tickets will be issued as 2x $10 and 1x $5.

You can then earn a 100% bonus up to $600 on your first deposit by using bonus code MOB25FREE

G 0

godel

Użytkownik
z tego co slyszalem ciezko wyrwac ten bonus bo chyba tylko dziennie 25 osob moglo czy cos takiego ...
nie wiem jak jest teraz ale soft pkr ma ponad 700 mb:d

F 24

fibak90

Użytkownik
z tego co slyszalem ciezko wyrwac ten bonus bo chyba tylko dziennie 25 osob moglo czy cos takiego ...

nie wiem jak jest teraz ale soft pkr ma ponad 700 mb:d
Dzis jeszcze 16 bonusow wolnych a soft na mniejszych detalach mniej zajmuje ale co prawda tez sporo

mareko15 0

mareko15

Użytkownik
Potwierdzam, bonus w ticketach. Dosc szybko wysylaja te tickety. PKR jest taki duzy ze wzgledu na trojwymiar, mozliwosc ogladania gracza z roznych pozycji (w tym fpp). Bardzo ciekawo sie gra, niski poziom zawodnikow :jezora: i do tego wyplacalni. Na wyplate bankowa czekalem 5 dni. POLECAM

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
dajcie jakiegos linka gdzie sprawdzic czy jeszcze sa wolne

PS: aa juz kumam to przez bankroll-moob?? tyle ze mi konto tam zablokowali i nie chcą podac przyczyny zwłaszcza ze nie bralem zadnego bonusa a konto mam ho ho

rybex 3

rybex

Użytkownik
no dobra chce zalozyc konto w tym roomie i mam jakis debilny problem, kiedy poczas rejestracji przychodzi mi wpisac hasło za kazdym razem cokolwiek bym nie wpisal wyskakuje mi to:
Password must be between 6 and 16 alphanumeric characters, contain an upper and lower case
Przeciez wiem co tu pisze ale to jest jakies chore wpisue np rybol13(zle) ryboleek(zle) 13rybol13(zle)
Naprawde nie wiem o co chodzi
Damian THX

Z 0

zabada1

Użytkownik
Zapomnialem podac bonuscode przy rejestracji ale rejstrowalem sie przez bankrollmob i podalem swoj nickname tak jak przy innych promo dodadza mi bonus czy bez kodu sie nie obejdzie albo moze da sie go jeszcze wpisac?

F 24

fibak90

Użytkownik
Zapomnialem podac bonuscode przy rejestracji ale rejstrowalem sie przez bankrollmob i podalem swoj nickname tak jak przy innych promo dodadza mi bonus czy bez kodu sie nie obejdzie albo moze da sie go jeszcze wpisac?
Raczej bez kodu nie da rady

rybex 3

rybex

Użytkownik
ok, dostalem ???? ja czekalem chyba ze dwa dni.
Panowie teraz jest taka sprawa zebyscie mi doradzili w jakim turnieju uzyc tego ticketa bo ja w tym calym PKR widze sredniawe turnieje:/

batoniq 64

batoniq

Użytkownik
hmm czyli żeby zagrać za te bonusowe bilety do turniejów, najpierw trzeba zrobić depozyt u nich tak ? ????
bo nie mogę do żadnego turnieju się zapisać z BI 5$ :|

Do góry Bottom