>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

25. kolejka Serie A [14.02.2025 - 17.02.2025]

ibis 1,6M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2025-02-10 o 08.28.04.png
Zrzut ekranu 2025-02-10 o 08.28.13.png

Nie masz konta w Superbet, nic straconego - załóż je wchodząc na superbet.pl lub klikając w baner i odbierz bonus1000x200-min.jpg

Otrzymane punkty reputacji: +517
R 1,5M

rr62dga

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna - Serie A
Godzina: 12:30
Spotkanie: Fiorentina - Como
Typ: superprzewaga: Fiorentina
Kurs: 2,00
Bukmacher: Superbet
Analiza:
W kończącym 24 kolejkę poniedziałkowym meczu w Mediolanie Fiorentina przegrała z Interem 1:2 ale w kilku sytuacjach mogła strzelić wyrównującą bramkę. Tym samym zakończyła serię trzech wygranych w lidze a w pokonanym polu był wtedy Inter, Lazio i Genua. Fiorentina wprawdzie spadła na szóste miejsce ale do czwartego miejsca ma tylko trzy punkty straty a z grafika ma teraz trzy spotkania z drużynami z dolnej połówki tabeli. Pierwszą z nich jest niedzielny przeciwnik- Como, który przegrał trzy ostatnie spotkania w Serie A z Juventusem, Bologną i Atalantą i znalazł się w pobliżu strefy spadkowej. Dla Fiorentiny ideałem byłoby zdobycie w tych trzech najbliższych meczach dziewięciu punktów i przypuszczam, że im się to uda. Solidne kursy na wygraną gospodarzy we Florencji.

Ostatnia edycja:
magnum89 59,3K

magnum89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaSerie A
Godzinna: 20:45
Spotkanie: Bologna - Torino
Typ: SuperBets : Bologna powyżej 2,5 celnych strzałów, strzeli powyżej 0,5 gola i wykona powyżej 3,5 rzutów rożnych
Kurs: 1,70
Analiza:

Bologna walczy o puchary i musi wygrywać takie spotkania na własnym stadionie. Jest to obok Juventusu najczęściej remisujący zespół i lepiej grający na Renato Dall'Ara gdzie stara się narzucić swój ofensywny styl gry. Dzisiaj ich przeciwnikiem jest Torino, czyli bardzo niewygodny rywal. Na zwycięstwo gospodarzy jest ciut wyższy kurs, ale tak jak pisałem Torino to niewygodny rywal i remis w tym spotkaniu wcale mnie nie zdziwi. Poza Orsolinim i Odgaardem wszyscy zdrowi, więc sytuacja kadrowa jest dobra przed meczem. Mam nadzieje, że praktycznie wypełniony stadionie poniesie gospodarzy i ruszą na rywala, a przy tym będą mieli odrobine szczęścia i wygrają to spotkanie :)

Jak to wygląda statystycznie w ostatnich 10 spotkaniach Bologny ?

W ostatnich 8 na 10 spotkań Bologna oddała minimum 2,5 celnych strzałów.
W ostatnich 9 na 10 spotkań Bologna strzeliła minimum jedną bramkę.
W ostatnich 8 na 10 spotkań Bologna wykonała minimum cztery rzuty rożne.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2735
arass1 460,5K

arass1

Użytkownik
Juventus - Inter
16 lutego 2025 godz. 20:45

Nie będę w tym spotkaniu typował zwycięzcy, ale bliżej mi do wskazania Interu, ponieważ Juventus ze względu na duża stratę punktową do lidera ma już małe szanse na włączenie się do walki o mistrzostwo Włoch, a poza tym za kilka dni rozegra rewanżowy mecz z PSV w walce o awans do kolejnej fazy Ligi Mistrzów. Moim zdaniem turyńczycy mogą bardziej nastawiać się na mecz w Eindhoven.
Natomiast w niedzielnym spotkaniu skupię się na rzutach rożnych. W ostatnim szalonym pojedynku między tymi drużynami zakończonym remisem 4-4 piłka była wprowadzana do gry z narożnika boiska aż 18 razy. We wcześniejszym meczu rozegranym rok temu zawodnicy obu ekip wykonali 10 kornerów.
Potencjał na rzuty rożne widzę również w usposobieniu skrzydłowych/wahadłowych. Po stronie Starej Damy w ostatnich tygodniach bardzo dobrze na prawej stronie poczyna sobie bardzo szybki i błyskotliwy Timothy Weah. Na przeciwnej flance wystąpi zapewne Kenan Yıldız. Myślę, że oskrzydlające akcje tych zawodników powinny dać kilka rogów. W drużynie Interu także występują świetni wahadłowi w osobach Dumfriesa i Dimarco, którzy dają drużynie dużo pożytku w akcjach ofensywnych, które z kolei przekładają się na kornery.
Podsumowując - sądzę, że w szlagierowym meczu zwanym Derby d'Italia zobaczymy sporo stałych fragmentów wykonywanych z narożnika boiska.

liczba rzutów rożnych - powyżej 8,5 @ 1.60 fuksiarz

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3050
magnum89 59,3K

magnum89

Użytkownik
Wczorajszy typ był już wygrany po pierwszej połowie, co mnie bardzo cieszy :) Dzisiaj jedziemy z takim typem:

Godzinna: 20:45
Spotkanie: Lazio - Napoli
Typ: SuperBets : Powyżej 5,5 celnych strzałów i powyżej 1,5 gola w meczu
Kurs: 1,65
Analiza:

Dzisiaj przed zawodnikami Lazio stoi duża szansa na zwycięstwo z Napoli. Zespół z Neapolu przystąpi do tego spotkania bez Davida Neresa, co jest ogromnym osłabieniem tego zespołu. To nie wszystko jeżeli chodzi o kłopoty kadrowe ponieważ nie wystąpi również Olivera i Spinazzola, co na pewno wywołuje ból głowy u Conte. Wszystkie znaki na niebie wskazują na wygraną lub remis Lazio, ale no właśnie to jest Lazio i z tego powodu na nich nie gram....Potencjał ofensywny jest spory i uważam, że padną minimum dwie bramki w tym spotkaniu i zobaczymy szybki mecz z dużą ilością sytuacji podbramkowych i w ogólnym rozrachunku powodzenie tego typu.

Jak to wygląda statystycznie w ostatnich 10 spotkaniach obu ekip ?

Lazio Rzym:
W ostatnich 9 na 10 spotkań Lazio padały minimum dwie bramki
W ostatnich 10 na 10 spotkań Lazio oddawano minimum sześć strzałów celnych na bramkę

Napoli:
W ostatnich 8 na 10 spotkań Napoli padały minimum dwie bramki
W ostatnich 5 na 10 spotkań Napoli oddawano minimum sześć strzałów celnych na bramkę

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3640
R 1,7M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina Piłka nożna Włochy Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: AC Milan - Verona
Typ: Verona powyżej 6,5 strzałów na styk
Kurs 1,58
Post w dziale:
Analiza:

Rzadko gram piłkę i rozgrywki z Top 5 lig europejskich, ale dziś skusiła mnie propozycja z Włoch i over sytuscji bramkowych/strzałów Verony w meczu z Milanem. Patrząc na statystyki i poprzednie występy przyjezdnych linia jest akceptowalna. A teraz szczegóły i sytuacje Verony w poprzednich meczach ligowych: 18 z Alalantą, 12 z Monzą, 21 z Veroną, 16 z Lazio, 6 z Napoli, 13 z Udinese, 8 z Bologną, 10 z Milanem, 17 z Parmą, 12 z Empoli. Dla równowagi poniżej liczbe sytuacji tworzonych przez rywali Milanu w meczach ligowych Empoli 8, Inter 16, Parma 12, Juventus 15, Como 12, Cagliari 6, Roma 12, Verona 10, i Monza 5. Jak widać jest to jak najbardziej w zasięgu Verony.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3110
magnum89 59,3K

magnum89

Użytkownik
Piątkowy i sobotni typ z niezłym kursem do dubelka wszedł bez problemu, ale dzisiaj próbujemy czegoś mocniejszego...

Godzinna: 12:30
Spotkanie: Fiorentina - Como Tak jak przypuszczałem ciepło było z kartkami, ale weszło :)
Typ: SuperBets : Poniżej 10,5 celnych strzałów w meczu, Poniżej 4,5 gola w meczu, Poniżej 5,5 kartek w meczu, Poniżej 11,5 rzutów rożnych
Kurs: 2,60
Analiza:

Fiorentina jest nieznacznym faworytem w tym spotkaniu, ale brak Moise Keana który jest zawieszony za żółte kartki i strzelił w tym sezonie ligowym 15 goli, będzie ogromnym osłabieniem Violi. Ale to według mnie nie jest czynnik decydujący o powodzeniu typu, a godzina rozgrywania tego spotkania. Fiorentina w tym sezonie grała dwa spotkania o tej godzinie i były to spotkania po prostu nudne.Mam nadzieje, że dzisiaj trend się nie odwróci...Como w ostatnich pięciu spotkaniach zdobyło zaledwie trzy oczka, ale miało na rozkładzie Juventus, Bologne, Atalante, Udinese czy Milan. Jestem przekonany, że dzisiaj powalczą i są w stanie wyrwać punkty gospodarzom przy odrobinie szczęścia. Należy dodać, że ekipa gości przyjeżdża na stadio artemio franchi praktycznie w najmocniejszym składzie nie licząc braku paru zawodników mniej znaczących.

Jak to wygląda statystycznie w ostatnich 10 spotkaniach obu ekip ?

W ostatnich 0 na 10 spotkań obu zespołów zostało oddanych powyżej 10,5 celnych strzałów
W ostatnim 1 na 10 spotkań padło powyżej 4,5 gola w meczu
W ostatnich 5 na 10 spotkań zostało pokazanych poniżej 5,5 kartek
W ostatnich 2 na 10 spotkań wykonano powyżej 11,5 rzutów rożnych

Mam nadzieje, że nie będzie dzisiaj ostrego grania, bo o te kartki się najbardziej boję...W każdym razie nie szalejemy ze stawką panowie :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3172
Psychosocial 1,4M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
"Alban56":

Fiorentina v Como 1X+over 1,5 1,77
/ piłka Włochy 12.20 / 0:2 BOX
Stawka 6/10

https://www.betexplorer.com/football/italy/serie-a/fiorentina-como/K6KM1WsH/
FIORENTINA (4-3-2-1): De Gea; Dodò, Comuzzo, Ranieri, Gosens; Fagioli, Mandragora, Folorunsho; Beltran, Gudmundsson; Zaniolo.
COMO (4-2-3-1): Butez; Smolcic, Goldaniga, Dossena, Valle; Perrone, Da Cunha; Diao, Nico Paz, Strefezza; Cutrone.

Mimo że Fiora bez Kean / najlepszy napastnik / powinna przynajmniej zremisować.
Uważałbym na ich zw. bo bardzo niepewne . Chodzą słuchy że drużynę w tygodniu
opanowała jakaś infekcja żołądkowa i trenowali indywidualnie.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1329
Psychosocial 1,4M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
"Alban56":

Juventus v Inter X2+ obie strzelą 2,25
/ piłka Włochy 20.45 / 1:0 BOX
Stawka 5/10

https://www.betexplorer.com/football/italy/serie-a/juventus-inter/WIHfs2d2/
JUVENTUS (4-2-3-1): Di Gregorio; Weah, Gatti, Renato Veiga, Savona; Locatelli, Koopmeiners; Nico González, McKennie, Mbangula; Kolo Muani.
INTER(3-5-2): Sommer; Pavard, de Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Çalhanoğlu, Mkhitaryan, Dimarco; Lautaro, Thuram.

Mecz pełen napięcia . Inter miał cały tydzień na przygotowanie do meczu .
Juve grał w LM . Co by nie mówić Inter powinien nawet wygrać . Jest silniejszy
fizycznie i psychiczne na takie mecze.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1329
Pablito91 1,6M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Juve powyżej 12.5 fauli @1.85

Najlepszy mecz z niedzielnych spotkań w Serie A. Zagrają Juventus z Interem. Chyba każdy chciałby powtórkę z ostatniego spotkania gdzie padł wynik 4:4. Ależ to był mecz. W takim meczu na pewno nie będzie odpuszczania mimo, że Juventus jest po meczu z PSV i za 3 dni czeka ich rewanż. Jednak Juve w lidze nie może pozwolić sobie na odpuszczanie gdyż rywale im odjeżdżają. A Stara Dama na pewno mierzy wysoko i top4 jest ich celem minimum. Idę w tym meczu w ich faule, gdyż popełniają ich na prawdę sporo. Skoro z PSV, Como i Empoli potrafią robić 14/15 przewinien to w takim meczu jak dzisiaj, gdzie powinna być walka to 13 również powinni zrobić. W pamiętnym ostatnim meczu mieli aż 16 przewinien. Dużo będzie zależało od Marianiego na ile im pozwoli. Powodzenia.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3567
versa 669,3K

versa

Typer
Juventus - Inter
Betbuilder: Inter wygra, Poniżej 9.5 różnych, Kolo Muani strzeli gola
Fortuna @17.00

Juz za chwilkę startuje ciekawy mecz we włoskiej lidze, nie mam niestety zbyt dużo czasu na analizę, ale postaram się wykorzystać jak najlepiej te parę minutek.
Myślę, że Inter na chwilę obecną jest jakościowo lepszą drużyną od Juventusu, który tak czy inaczej musi nieco odpuścić ten mecz ze względu na rewanżowe starcie w Lidze Mistrzów za parę dni z PSV, więc wydaje mi się, że Inter dziś wygra.
Francuz Kolo Muani dobrze wszedł w swoją rolę napastnika w nowym zespole, wystąpił w czterej spotkaniach łącznie strzelając 5 bramek - jest dobrze.
Ostatnie dwa bezpośrednie starcia między tymi drużynami obfitowały w rzuty rożne, lecz wcześniej niekoniecznie tak bywało, myślę że w dzisiejszym spotkaniu również zobaczymy maksymalnie 9 rożnych, a skupimy się bardziej na bramkach.

magnum89 59,3K

magnum89

Użytkownik
W tej kolejce 100% skuteczność i jedziemy dalej z typem do dubelka :)

Godzina: 20:45
Spotkanie: Genoa - Venezia
Typ: SuperBets : Genoa powyżej 2,5 celnych strzałów, strzeli powyżej 0,5 gola, wykona powyżej 3,5 rzutów rożnych
Kurs: 1,55
Analiza:

Na czternaście spotkań do końca sezonu Genoa ma przewagę siedmiu punktów do strefy spadkowej i zgromadziła 27 punktów, a jej dzisiejszy rywal ma ich 16 i brakuje mu pięć oczek do bezpiecznej strefy. Venezia gra z nożem na gardle, ale Genoa jeżeli chce mieć spokojny koniec sezonu, to bez wątpienia musi wygrywać takie spotkania. W ekipie gości na pewno będzie zauważalny brak Stankovica, który w tym sezonie spisywał się rewelacyjnie. Z całym szacunkiem, ale Radu to nie ten sam poziom. W ekipie ze Stadio Luigi Ferraris nie wystąpi natomiast Badelj i Thorsby. Atut własnego stadionu i poziom rywala skłania mnie do zagrania takiej kombinacji.

Statystyki Genoi w 10 ostatnich spotkaniach:
W ostatnich 6 na 10 spotkań Genoa oddała minimum 2,5 celnych strzałów
W ostatnich 7 na 10 spotkań Genoa strzeliła minimum jedną bramkę
W ostatnich 7 na 10 spotkań Genoa wykonała minimum cztery rzuty rożne

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1347
M 192,3K

michaelson

Typer Miesiaca
20:45 Genoa - Venezia

W pierwszym meczu tych drużyn Venezia wygrała u siebie 2:0. Genoa wygrała dwa ostatnie domowe spotkania bez straty gola (Parma 1:0, Monza 2:0). Sytuacja w tabeli dla gospodarzy jest w miarę komfortowa, bowiem zajmują oni dwunaste miejsce z dorobkiem 27 punktów. Venezia to jedyna drużyna w Serie A, która jeszcze w tym sezonie nie wygrała meczu na wyjeździe. Goście bardzo potrzebują punktów, ponieważ są w tabeli na przedostatnim miejscu z zaledwie 16 punktami. Do bezpiecznego miejsca tracą pięć punktów. Faworytem dzisiejszego spotkania są bez wątpienia gospodarze, ale ja nie przekreślałbym szans gości na zdobycie tutaj chociaż punktu. Venezia potrafiła zremisować na boiskach Juventusu czy Fiorentiny, a także z Parmą i Monzą. Wkraczają oni w fazę sezonu w której każdy mecz jest o być albo nie być. Dlatego szukam tutaj przełamania gości w meczach wyjazdowych. Nie wykluczam ich zwycięstwa, ale typuję nieco bezpieczniej i uważam, że Venezia nie przegra tego spotkania. Nie sądzę, że Genoa jest tak ukształtowaną i poukładaną drużyną żeby trzeci raz z rzędu wygrała u siebie.

Typ: Venezia nie przegra
forBET: 1,93

Do góry Bottom