>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

25. kolejka Eredivisie / zaległe w Jupiler Pro League (28.02-03.03.2013)

Status
Zamknięty.
dr_kin_bin 33

dr_kin_bin

Użytkownik
✅Spotkanie: Cercle Brugge - Club Brugge
Typ: Club Brugge
Kurs: 1,53
Bukmacher: Tobet

Spotkanie derbowe , okupującym od ładnych paru tygodni ostatnią pozycję Cercle oraz zajmującym aktualnie 6 miejsce w ligowej tabeli Club Brugge. Oczywiście jest to spotkanie derbowe, jak to bywa w sąsiedzkich pojedynkach, nastawienie i determinacja wzrasta, zainteresowanie kibiców, mediów itd. Patrząc na wyniki pomiędzy tymi drużynami, ostatni mecz, który odbył się pod koniec listopada zeszłego roku zakończył się minimalnym zwycięstwem Cercle (0-1). Natomiast wracając jeszcze wcześniej do września 2012 roku Club Brugge odprawił z kwitkiem drużynę Cercle trafiając 4 razy do ich siatki (4-0). Pozostając przy statystykach w spotkaniach pomiędzy tymi klubami, aż 9 razy zwycięsko wychodzili gracze Club Brugge, a tylko 3 razy musieli uznać wyższość Cercle. Dzisiaj goście po ostatnich dwóch remisach z zespołami z górnej części tabeli na pewno będą chcieli podtrzymać passę i pomijając, że jest to spotkanie derbowe wychodzą na boisko walcząc o 3pkt z zespołem na pewno o klasę niższą. Jeżeli goście utrzymają passę i formę z czym wydaję mi się nie będzie problemu to pewnie pokonają swoich dzisiejszych rywali rewanżując się za ostatnią derbową porażkę.

pirelli 739

pirelli

Forum VIP

Cercle Brugge w lutym rozegrało w JPL 5 spotkań i wszystkie 5 przegrało. Cercle jest już skazane na ostatnie miejsce i kto wie czy będą w stanie się utrzymać nawet w tych meczach ostatniej szansy (mam na myśli Play offy o utrzymanie). Club Brugge z kolei walczy o zgoła inne cele. Obecnie 6 lokata i zażarta walka o utrzymanie w gronie zespołów walczących o majstra w PO. Tak czy inaczej jednak dzisiaj to jest mecz derbowy i mimo, że Cercle raczej tutaj skazane jest na porażkę, to może być tak na prawdę bardzo różnie.
Cercle dzisiaj zagra bez takich graczy jak: Cornelis (O 21/0), D&#39;Haene (O 21/0), Coppens (Br 7/0). Tak więc linia obrony będzie jednak sporo osłabiona. Zresztą defensywa Cercle w lidze od początku sezonu spisuję się fatalnie, bo stracone aż 56 gole to ok 2 gole tracone na mecz.

Kadra Cercle Brugge: Verbist, Braafhart, Portier, Mertens, Evens, Wils, Mestdagh, Boi, Dickoh, Carvalho, Vidarsson, Smolders, Janssens, Van Eenoo, Van Roose, Uchebo, Bakenga, Naudts, Rudy.
Forma Club Brugge jest całkiem niezła utrzymanie minimum 6 lokaty powinno być dla nich formalnością. Jednak dzisiaj jak już wspominałem to jest mecz derbowy i takie właśnie mecze rządzą się swoimi prawami. Club Brugge na pewno będzie chciał powalczyć w PO o jak najwyższe cele. W składzie mają lidera strzelców JPL Bacce (19 goli) oraz takich graczy jak Tchite, Lestienne czy nowo pozyskany znany dobrze Islandczyk Guðjohnsen.
W drużynie gości nie zagrają dzisiaj bez Jesper Jorgensena (P 15/0), Bart Buysse (P 13/0), czy kontuzjowanegoThomasa Meuniera (O 10/4).
Kadra Club Brugge: Kujovic, Jorgacevic, Høgli, Hoefkens, Stenman, Donk, Larsen, De Bock, Duarte, Blondel, Vazquez, Odjidja, Tchite, Refaelov, Lestienne, Trickovski, Gudjohnsen, Bacca.

Podsumowując Club Brugge powinni sobie dzisiaj poradzić w tym meczu derbowym. Cercle miało i ma fatalny sezon i wszystko wskazuję, że to mogą być ostatnie takie derby w tym roku.
Club Brugge @1.533 Marathonbet ✅[0:3]

Otrzymane punkty reputacji: +2
ajax 2K

ajax

Forum VIP
NAC - Heerenveen

NAC w tym roku radzi sobie świetnie. Od czasów nowego trenera (jest od listopada), drużyna zrobiła bardzo duży progres, przede wszystkim w defensywie. NAC rozegrało w tym roku 6 spotkań a bilans bramkowy to 11-3, najmniej straconych bramek z wszystkich drużyn. NAC potrafi obecnie strzelić bramkę i kontrolować mecz, nie oddając głupich goli rywalom jak to było w rundzie jesiennej.
Heerenveen zagra w końcu w kompletnej defensywie. Ostatnie spotkania non stop pauzował ktoś za kartki lub były drobne kontuzje. Jak nie Zomer, to Kum jak nie Kum to Gouweleeuw. Ofensywa oczywiście silna, lecz z poukładaną defensywą NAC nie będzie łatwo. Na pewno będą okazje strzeleckie, lecz mam niejeden obraz Heerenveen, które kreuje masę okazji a brakuje precyzji - tego się spodziewam w tym spotkaniu, dlatego zagram tutaj undery. Nie gram ich często w Eredivisie, ale w tym spotkaniu pasują mi idealnie.
NAC - Heerenveen under 3,5 @ 1.44 ✅
NAC - Heerenveen under 2,5 @ 2.20 ⛔
NAC - Heerenveen under 1,5 HT @ 1.55 ✅
Edit: Szczerze mówiąc to już kasowałem under 2,5... ale to co NAC w końcówce zrobiło to parodia.

Vitesse - ADO

Tutaj nie będę się rozpisywał - jedynie wkleję to:

Ostatnie 5 spotkań - BTS. Nie zdziwi mnie w tym spotkaniu jakaś niespodzianka i wygrana Utrecht, ewentualnie remis. Vitesse jest oczywiście faworytem, lecz nie ma co tutaj typować zwycięzcy - BTS wygląda tutaj najciekawiej.

Vitesse - Utrecht BTS @ 1.60 ⛔

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Vitesse - Utrecht

Chciałbym dodać tutaj jeszcze jeden bet, ponieważ jestem coraz bardziej przekonany, że Vitesse dziś wygra. Smutne okoliczności, ponieważ dziś w nocy zmarł były trener Vitesse - Theo Bos. Czemu to ma jakikolwiek wpływ na to spotkanie? Ponieważ Vitesse ma piłkarzy oraz kibiców, którzy potrafią walczyć o coś - a dzisiejsza wygrana będzie właśnie dla Theo, który zmarł w młodym wieku bo 47 lat. Kibice Vitesse potrafią bardzo dobrze dopingować swoją drużynę, co pokazali z Ajaksem kilka tygodni temu. Przegrywali 0-2 a mimo tego w 20 minut wyciągnęli 3-2, kibice odegrali tam bardzo ważną rolę, bo dali wiarę swoim dopingiem.
A wiadomo jak to jest w takich sytuacjach. Piłkarze dodatkowo się spinają a jak Vitesse narzuci grę, to Utrecht będzie mógł liczyć jedynie na kontrę. Trzymam się zdania, że będzie BTS, ale również pogram win Vitesse. Over zapowiada się również dobrą obcją.
Vitesse - Utrecht 1 @ 1.80 ✅
Vitesse - Utrecht over 2,5 @ 1.62 ⛔
Bramkę powinien też strzelić oczywiście Bony, ale @ 1.50 na strzelca to lekka przesada.

Otrzymane punkty reputacji: +11
B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Vitesse - Utrecht
Ja akurat o wygranej Vitesse absolutnie nie jestem przekonany i myślę że doping kibiców Vitesse nie będzie miał tu jakiegoś niesamowitego znaczenia. Utrecht już nie na takich arenach wygrywało. Gospodarze grają dość otwartą piłkę co zaowocowało tym że w ostatnich 12 ich spotkaniach aż 11 - krotnie padał over 2,5. Moim zdaniem nie będzie tu nawet niespodzianki gdy goście zdobędą 3 pkt. Liczę na bardzo otwarte spotkanie, dużo spięć podbramkowych i kilka bramek...Z jednej strony Mulenga i społka a z drugiej strony Bony i spółka...Oby było to atrakcyjne widowisko.
over 2,50 kurs 1,60
over 3,50 kurs 2,40 Totomix

rijo 407

rijo

Użytkownik
vs

TYP: 1 ✅✅
KURS: 1.75
BUKMACHER:
OPIS:
Faworytami dla mnie są jednak gospodarze. Trzeba faktycznie zaznaczyć, że na GelreDome zawsze jest fantastyczna atmosfera. Skoro Vitesse umiało u siebie zremisować z PSV czy wygrać z Ajaxem, to z Utrechtem nie powinno mieć większych problemów. Liczę szczególnie na znakomitego Wilfrieda Bony&#39;ego, który w tym sezonie trafił do siatki rywala już 22 razy!

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Zwolle - Willem II
Zwolle bardzo dobrze radzi sobie na wyjazdach lecz u siebie, gdzie nie wypada się tylko bronić prawie w każdym meczu tracą jakąś bramkę. Sęk w tym że dziś podejmują najgorszą drużynę ligi - Willem II. Willem II ostatnie dwa mecze miało nie najagorsze. Minimalna przegrana z Nijmegen a do tego remis z Twente. Końcówkę goście dzisiejszego spotkania mają bardzo ale to bardzo trudną. Na rozkładzie mają wtedy Vitesse Ajax i Alkmaar. To spotkanie to moim zdaniem jedna z ich ostatnich szans aby powalczyć jeszcze o ligowy byt. Warto też zaznaczyć że obie ekipy świetnie się znają. Rok temu grali w tej samej klasie rozgrywkowej czyli w II lidze. Nie wiem czy uda się gościom zdobyć punkty w tym meczu, mam jednak nadzieję że będą gryźli trawę i zdobędą choć jedną bramkę.
BTS kurs 1,70 STS
Twente - Ajax
Pod wieloma względami jest to bardzo ciekawe spotkanie. Jestem ciekaw co dziś zagrają gospodarze. Jak zaczną wreszcie angażować się w grę to moja teoria o tym że część graczy grała przeciwko trenerowi może się okazać słuszna. Dziś McLarena już nie ma a do tego Ajax jest również w kryzysie. Czy Twente to wykorzysta? Nie wiem...ale mam nadzieję że obie ekipy dadzą z siebie wszystko w ten dzisiejszy sobotni wieczór. W meczach na szczycie w Holandii zwykle padają przynajmniej trzy gole lub i więcej i to dzisiejsze spotkanie z pewnością jest spotkaniem na szczycie.
Na papierze Ajax lepszy...a jak będzie zobaczymy. Mimo tego że Twente w przeciągu całego sezonu ma najlepszą obronę zdecydowałem się tu na over 2,50
over 2,50 kurs 1,75 STS
Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot; dzięki &quot;

ajax 2K

ajax

Forum VIP
NEC - Feyenoord
Feyenoord w ostatniej kolejce ładne zwycięstwo przeciwko PSV, ale czym to tak naprawdę się przyczyniło? Moim zdaniem błędem trenera PSV. Po pierwszej połowie PSV prowadzi 1-0, ładna gra, Feye nie miał nic do powiedzenia. W przerwie trener ściąga napastnika (który był groźny w tym spotkaniu, miał asystę) i wpuszcza pomocnika by według niego &#39;mieć większą kontrolę w środku pola&#39;. Zemściło się, ponieważ PSV przestało atakować a co lepsze, Clasie miał wolną rękę dzięki czemu ataki Feye były groźniejsze.
Feyenoord jest jutro faworytem, ok rozumiem oczywiście, ale hola hola... Feyenoord u siebie a Feyenoord na wyjeździe to spora różnica.
Zwróćcie uwagę na wyniki Feyenoordu w poniższym zdjęciu:

Najdłuższa seria wygrywającego Feye to 4 spotkania pod rząd, lecz z kim: z Rodą i Willem II u siebie, z AZ na wyjeździe które wtedy było w dużym dołku oraz z RKC u siebie. Feyenoord gra dużo w kratkę jak pokazuje początek sezonu; 3 punkty, strata, 3 punkty strata itp...
Spodziewam się jutro straty punktów, ponieważ NEC nie dość, że jest w gazie, to w dodatku NEC żyje takimi spotkaniami. Tam będzie niezła walka i zapewne duża ilość błędów. Pogram tutaj z podpórką za grosze na NEC, ale główne bety to BTS i over 2,5. Feyenoord sporo traci na wyjeździe 21 bramek w 12 spotkaniach to najwięcej z TOP7.
NEC 54% overów 2,5 w tym sezonie, Feyenoord 71% ! Spodziewam się minimum 1 bramki NEC, Feyenoord z Pelle na czele też pewnie strzeli.
Moje propozycje na jutrzejsze spotkanie:
NEC - Feyenoord BTS @ 1.62 ⛔
NEC - Feyenoord over 2,5 @ 1.70 ✅
NEC - Feyenoord 1X @ 1.84 (spokojnie bez szaleństw tutaj) ⛔
Edit: 1X mogę przeżyć, ale ten BTS...

Otrzymane punkty reputacji: +1
ajax 2K

ajax

Forum VIP
RKC - AZ
Czas na zwycięstwo AZ. Ostatnie spotkanie pucharowe z Ajaksem pokazało, że jak rywal popełnia błędy to AZ potrafi go ukarać. Myślę, że ostatni pojedynek podbudował trochę zawodników AZ. Faworytem jest dla mnie ekipa Verbeeka, która ma kim postraszyć (Altidore, Maher, Beerens czy Overtoom) a do defensywy wraca pewny punkt drużyny - Viergever.
RKC walczy z poważnym kryzysem. Ofensywa nie funkcjonuje, w 6 ostatnich ligowych spotkaniach 1 bramka... Jeżeli chodzi o defensywę to tak średnio, dużo nie tracą, ale od czasu do czasu Erwin Koeman łapie się za głowę patrząc co jego linia obrony wyprawia.
AZ ma dość poukładaną obronę, ponieważ drużyna z Alkmaar nie traci dużo bramek, kiedy nie dostają czerwonej kartki. Jest to zmora AZ ostatnich kolejek. Dwa czy trzy razy pod rząd czerwona kartka ustawiła spotkanie, co gorsze, jeżeli chodzi o słuszność kartek to można dyskutować. AZ jest poukładaną drużyną, grającą niezły futbol i jeżeli nie ma czynników bocznych, to jest to ciężki rywal dla każdego. W tym spotkaniu spróbuję AZ z podpórką oraz undery bramkowe + bet, że Chevalier nie strzeli bramki. Nie jest on w jakiejś wyśmienitej formie, kurs całkiem sympatyczny do dubla, a by strzelił nie wiem jaki babol w defensywie AZ musiałby się przytrafić.
RKC - AZ X2 @ 1.42 ⛔
RKC - AZ under 2,5 @ 1.85 ⛔

RKC - AZ under 1,5 HT @ 1.45 ✅
Chevalier nie strzeli bramki @ 1.50 ✅

ajax 2K

ajax

Forum VIP
I na koniec jeszcze suchar, ponieważ brak czasu na analizy. Groningen na wyjeździe jest słaby, w ostatnich kolejkach zgromadzili trochę punktów, więc dziś stawiam na Rodę, która już od jakiegoś czasu czeka na zwycięstwo, dziś jest na to duża szansa. Czysta dwójka jest jednak troszkę ryzykowna, ponieważ remis też nie będzie tutaj jakimś dziwnym wynikiem, więc podpieram DNB.
Roda JC - FC Groningen 1 DNB @ 1.68 ✅
Do tego coś obiło mi się o uszy, że spore problemy kadrowe ma dziś ADO (jakiś wirus grypy czy coś). Nie jest to jeszcze sprawdzone info, ale jak się potwierdzi to spróbuję na win Heraclesa oraz over bramkowy. Heracles dużo strzela i traci, a jeżeli ADO będzie faktycznie osłabione, to warto przyjrzeć się tym osłabieniom.

Otrzymane punkty reputacji: +3
pirelli 739

pirelli

Forum VIP

AZ po środowym zwycięstwie w Amsterdamie zapewniło sobie grę w finale pucharu Holandii (przeciwnikiem będzie PSV). Dzisiaj na wyjeździe zagrają z RKC, które w ostatnich meczach prezentowało się gorzej niż fatalnie. Kolejne wpadki mogą spowodować, iż RKC znajdzie się w strefie spadkowej. AZ ten sezon również nie zaliczy do udanego i także każdy ich gorszy mecz w Eredivisie może zbliżyć ich do strefy spadkowej. Wiem, że nie ma kompletnie podstaw ku temu by sądzić iż RKC ma tutaj większe szanse na zwycięstwo w tym meczu niż AZ. Ajax dobrze zauważył, że AZ potrafi wykorzystywać błędy rywali i przez to wyeliminowali w środę Ajax na ich terenie. Jednak RKC rozpoczyna teraz batalię o utrzymanie się w bezpiecznej strefie i akurat mecz z AZ (bezpośrednim sąsiadem z tabeli, który ma 2 pkt przewagi) jest kluczowym w tym etapie sezonie. RKC musi się otrząsnąć i w końcu zacząć zdobywać gole. AZ lubi wykorzystywać błędy rywali i na pewno postara się dzisiaj to wykorzystać. Myślę, że obie ekipy dzisiaj popełnią błędy. RKC raczej nie zadowoli się bronieniem i musi ruszyć do przodu i się odkryć. AZ ma dobrze spisującego się Altidore w ataku (16 bramek w sezonie). Należy pamiętać, iż AZ może odczuć środowy mecz z Ajaxem i to na pewno będzie na ich niekorzyść.
over 2.5 gola @1.97 Pinnacle ✅[2:1]

ajax 2K

ajax

Forum VIP
ADO - Heracles
Jest dobre info z Hagi. Prawdopodobnie ADO zagra w ten sposób:
Coutinho, Omeruo, Wormgoor, Beugelsdijk, Koppers, Leeuwin, Visser, Meijers, van Duinen, Poepon en Vicento
Danny Holla i Santi Kolk nie zagrają z powodu kontuzji stopy, Tjaronn Chery, Kevin Jansen i Dion Malone mają grypę. Czyli zabraknie aż 4 zawodników, którzy w poprzednim tygodniu grali z Ajaksem + pewny punkt drużyny Holla.
Heracles dużo strzela i dużo traci. Myślę, że z tak osłabionym ADO drużyna z Almelo może sobie poradzić a kursy ładne. Gram X2 oraz DNB na wszelki wypadek, a na live śledząc spotkanie pomyślę o czystej dwojce.

ADO - Heracles X2 @ 1.58
ADO - Heracles 2 DNB @ 2.08

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom