>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

25. kolejka Eredivisie/28. kolejka Jupiler League 26-28.02.2010r.

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kursy od Expekt.com

W Eredivisie rywalizacja o mistrzostwo jest bardzo interesująca i stoi na wysokim poziomie. Każda wpadka Wielkiej Trójki może spowodować utratę szansy. W tej rundzie faworytami są oczywiście wszystkie trzy ekipy w swoich meczach. PSV powinien ograć bez problemu RKC, Ajax również nie powinien mieć problemów z ograniem Utrechtu. Twente Enschede to dla mnie jedyna drużyna, która może mieć kłopoty z NECiem. Widać już zmęczenie po zawodnikach. Zbyt wysoki poziom narzucił im trener, ale może podołają dalej :?:
W Belgii ciekawie wygląda mecz Roeselare z Anderlechtem. Goście już są pewni 1ego miejsca w tabeli przed PO i mogą w pewnym sensie odpuścić ten mecz. Roeselare porzebuje koniecznie punktów. To samo tyczy się Sportingu Lokeren, który zagra u siebie z Westerlo. Poza tym jednym z najciekawiej zapowiadających się spotkań jest mecz Germinalu z Gentem. Zobaczymy kto tutaj wygra ;)
Zapraszam do wspólnej analizy i dyskusji :!:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Typ Nicolante:
WILLEM - VENLO Willem dnb 91 sbobet 7/10
Oglondauem troche match Twente-Willem,druga polowa Willem milei duzo okasje dla remisowac,teraz jest bardzo potrzebene 3 puntki,Venlo na wejzde nie lubie jak grac.

lancev 984

lancev

Użytkownik
⚽ Charleroi – Zulte-Waregem
Typ: 2DNB @1.72 bet365
Szalony kurs jak dla mnie. Drużyna gospodarzy przechodzi wielki kryzys – nie zdobyli punktu od sześciu meczy. Nie grali ze zbyt wymagającymi rywalami, nie tylko na wyjazdach. Wszystko wskazuje na fatalną zniżkę formy. Waregem musi to wykorzystać, by zbliżyć się do ścisłej czołówki. Teraz są na szóstym miejscu, ale czują na swoich plecach oddech Standardu. Teraz nie mogą się pomylić, bo oznaczałoby to wypadnięcie ze strefy Play offów. Szczęście im sprzyja i trafili na aktualnie niezbyt wymagającego rywala. Jakby gospodarze mieli nagle zaskoczyć warto stawiać na DNB, bo kurs i tak na prawdę dobry.
⚽ Ajax – Utrecht
Typ: 1 (-1) @1.66 bet365
Ajax w tym sezonie u siebie niepokonany. Bilans 11-1-0, średnia strzelonych bramek na mecz równa 3.5, a straconych 0.25 mówią same za siebie. Murowany faworyt. Utrecht na wyjazdach ostatnio zanotował porażki z Heerenveen 2:0 (to samo Heerenveen zebrało 5:1 w Amsterdamie) i PSV 2:1. Remisy z Vitesse (to samo Vitesse zebrało 4:0 w Amsterdamie) i Groningen też dobrze nie wróżą przed wyjazdem na mecz z Ajaxem. Myślę, że szykuje się kolejne strzelanie, a swoją klasę znów będzie miała okazję zaprezentować ofensywa gospodarzy.
⚽Twente – NEC
Typ: 1 (-1 AH) @1.62
Taka sama sytuacja co w Ajaxie jeśli chodzi o bilans i mecze u siebie. Tym razem przeciwnik jest bardziej wymagający, bo złapał niezłą formę. Wystarczy jednak popatrzeć na jego ostatnie mecze wyjazdowe, gdzie grał z Ajaxem i PSV i w obydwu przegrał 3:0, aby przekonać się o sile NEC względem czołówki. Ostatnie skromne zwycięstwo Twente nad Willem II przekonuje mnie do handicapu azjatyckiego, a nie trzydrogowego (kurs 2.20).

K 23

kajzer

Użytkownik
Roeselare – Anderlecht

Typ:2
Kurs:1.35

Kurs w tym meczu może nie jest oszałamiający ale wydaje się być bardzo pewny więc, myślę, że warto postawić. Pojedynek pomiędzy Roeselare a Anderlechtem powinien być bardzo jednostronny ponieważ spotyka się drużyna zajmująca 15 miejsce z dorobkiem 17 punktów z Anderlechtem, zespołem, który jest aktualnym liderem rozgrywek i pewnie zmierza po mistrzowski tytuł jak narazie goście uzbierali aż 57 punktów. Jeśli popatrzymy na bilans obu drużyn to gospodarze wygrali zaledwie 2 mecze z ostatnich 11 spotkań zaś gospodarze odnieśli 9 zwycięstw również w 11 meczach. Drużynie Roeselare nie pomorze nawet publiczność, która może nie być zbyt liczna ponieważ po tak słabych występach zostali z nimi tylko najwierniejsi fani ale chyba i oni zdają sobie sprawę z tego, że ich drużyna nie jest w stanie wygrać z tak dobrym zespołem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom