>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

25 Kolejka Championship

Status
Zamknięty.
O 1,3K

osiek

Użytkownik
Fulham - Sheffield Wednesday (0-1)
Typ: BTS - TAK 1,55 Fortuna ⛔

Porównując grę gości tego spotkania oraz wyniki meczów wyjazdowych do tych rozgrywanych w domu to jakby patrzeć na dwa różne zespoły.
Niestety na wyjazdach idzie im &quot;tak sobie&quot; żeby nie powiedzieć po prostu słabo. Mimo wszystko Sheffield plasuję się na siódmej pozycji w tabeli.
Gospodarze spotkania wyglądają o wiele gorzej. Zajmują dopiero osiemnaste miejsce i są jednym z trzech zespołów z największą liczbą straconych bramek.
Jeśli gra Fulham się nie poprawi niedługo zespół Stuarta Graya może walczyć o utrzymanie. Myślę że bts jest dość prawdopodobny. Opcja X2 za 1,47 równiez nie wygląda źle ;]

A 0

artkoda

Użytkownik
Fulham - Sheffield Wednesday
Typ: BTS - TAK 1,55 Fortuna

Porównując grę gości tego spotkania oraz wyniki meczów wyjazdowych do tych rozgrywanych w domu to jakby patrzeć na dwa różne zespoły.
Niestety na wyjazdach idzie im &quot;tak sobie&quot; żeby nie powiedzieć po prostu słabo. Mimo wszystko Sheffield plasuję się na siódmej pozycji w tabeli.
Gospodarze spotkania wyglądają o wiele gorzej. Zajmują dopiero osiemnaste miejsce i są jednym z trzech zespołów z największą liczbą straconych bramek.
Jeśli gra Fulham się nie poprawi niedługo zespół Stuarta Graya może walczyć o utrzymanie. Myślę że bts jest dość prawdopodobny. Opcja X2 za 1,47 równiez nie wygląda źle ;]
Od 27.12.br nowym managerem Fulham jest Slavisa Jokanovic.

O 1,3K

osiek

Użytkownik
Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Nie wiedziałem ;].
A więc swój ostatni wygrany mecz z Rotherhamem 4-1 był już pod wodzą nowego managera... w takim razie może być ciekawie, jednak swojego typu nie zmieniam.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Dzisiaj są dwa ogromnie ciężkie spotkania do wytypowania już o 16:00 na murawę wybiegną zespoły Brightonu i Wolves niestety gospodarzom nie wiedzie się ostatnio dobrze grają poniżej oczekiwań nie wygrali spotkania od pięciu spotkań i maszyna Hughtona wyraźnie się zacięła. Dlatego Ja dzisiaj złapię coś, w drugim spotkaniu QPR podejmą Tygrysy z Hull najgorsze dla Hasselbainka jest to że nadal niema do dyspozycji Austina. Z drugiej strony przyjedzie Hull nadal bez Dawsona i Brucea.
Proponuje dziś oglądać spotkania Live i typować ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Boro - Derby
Dzisiaj czeka nas spotkanie w samym czubie tabeli ligowej, Boro zajmujące pierwsze miejsce podejmie drugie Derby różnica punktów wynosi zaledwie jedno oczko, w ostatnim spotkaniu Boro odniosło zwycięstwo z Sheffieldem przedłużając swoją serię zwycięstw do trzech z rzędu, natomiast nie przegrali w lidze od siedmiu spotkań. Ich rywal Derby w ostatnim spotkaniu ligowym zaledwie zremisował z Leeds a było blisko porażki, nie przegrali w lidze od ośmiu spotkań. Obie drużyny mają fantastyczne serie.W dodatku Boro jest najlepszym zespołem w lidze pod względem straconych bramek zaledwie 12 na ich koncie natomiast zespół Derby jest jednym z największą ilością goli 37 strzelonych bramek. Derby zanotowało również najmniej porażek w lidze zaledwie dwie. Do zespołu Boro wraca Nugent natomiast nadal po za składem zostają Damia i Baptiste. Do składu Derby wraca Ince, Martin i Thorne. Coraz lepiej wygląda sytuacja Carsona który już coraz mniej odczuwa kontuzje pleców wątpliwe jest jednak by Clement ryzykował wystawieniem go dzisiaj w składzie. Wydaje mi się że warto iść w bramki w tym spotkaniu
Over 1,5 gola @@ 1.45 Otobet ✅
Over 2,5 gola @@ 2.30 Otobet ⛔
Over 3,5 gola @@ 4.30 Otobet ⛔
Inne propozycję w miarę czasu opiszę :
Reading - Bristol 1 @@ 1.90 Otobet ✅
Charlton - Nottingham 2 @@ 2.10 Otobet ⛔

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Fulham - Sheffield W

Fulham to najbardziej overowa drużyna w Championship, na 24 mecze 17 overów. Mecze z udziałem The Cottagers są przeważnie bardzo otwarte. Fulham potrafi strzelać, ale przede wszystkim dużo traci. Defensywa Fulham jest po prostu dziurawa. W ostatnim meczu wygrana 4:1 z Rotherham, wcześniej porażka z Derby 0:2 i remis z Boltonem 2:2. Sheffield jak na standardy Championship zalicza dużo overów: 14/24. W meczach z udziałem tego zespołu nie pada aż tyle bramek, co w meczach Fulham, ale i tak nie jest źle pod tym względem. Dodatkowo do zagrania tego typu skłoniła mnie forma strzelecka Sheffield w okresie świąteczno-noworocznym. Ostatnio przegrali 0:1 z Boro i jak widać over nie został pokryty, jednak Boro to raczej underowa drużyna i u siebie traci bardzo mało bramek. Wcześniejsze dwa mecze to wyniki 3:0 z Birmingham i 4:1 z Wolves, także liczę na potwierdzenie formy strzeleckiej w spotkaniu z Fulham.

Fulham - Sheffield W over 2,5 @ 1,86 Marathonbet ⛔ 0:1

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Typu nie neguję, ale wcześniejszymi wynikami Fulham bym się za mocno nie sugerował bo od końca zeszłego roku mają nowego trenera w osobie Slavisy Jokanovica, który ostatnio zasłynął wyeliminowaniem w el. Ligi Mistrzów Bazylei przez Maccabi Tel Aviv.
Ode mnie:
Burnley - Ipswich Typ: 2 @ 3.60 Bet365

Burnley niby dwukrotnie wygrało u siebie po 4:0, jednak obie wygrane miały miejsce ze słabeuszami ligi tj. Charltonem i beniaminkiem Bristol City, który na wyjazdach w ogóle sobie nie radzi. Prawda jest jednak taka, że Burnley jest ostatnio w dołku. Przyczyny takiego stanu rzeczy obok słabszej formy należy również upatrywać w licznych kontuzjach. Z powyższego względy występ takich graczy jak Marney, Boyd, Niles czy Duff jest wątpliwy, zaś Jutkiwicz i Barnes na pewno nie wystąpią. Z kolei Ipswich gra ostatnio doskonale. Wygrane 5 z ostatnich 7 meczy, przy czym porażki miały miejsce tylko z dwoma najlepszymi drużynami w lidze tj. Derby i M&#39;Boro świadczą o tym, że podopieczni Micka McCarthy&#39;ego są w dobrej jeśli nie świetnej formie. Dlatego też stawiam, że goście ponownie zagrają o pełną pulę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom