>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

25. Kolejka Bundesligi 08-10.03.2013

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
25. Kolejka Bundesligi

Bundesliga podąża w dobry kierunku, Dortmund już zameldował się w ćwierćfinale Ligi Mistrzów, prawdopodobnie w przyszłym tygodniu dołączą zespoły Schalke i Bayernu. Lecz na krajowym podwórku rywalizacja niemniej ciekawe, oczywiście zacznę od największego derbowego spotkania w Niemczech, mecze te są różnie nazywane: Derby Zagłębia Ruhry, Derby Westfalii, jednak najczęściej i tak z formalnego punktu widzenia mecz ten nazywa się Revierderby. Chodzi o mecz Borussii Dortmund z Schalke 04, którym ekscytują się całe piłkarskie Niemcy. Jak pewnie wielu pamięta mecz rundy jesiennej zakończył się wyjazdowym zwycięstwem Schalke, teraz BVB która ma ustawioną sytuację w LM, może spokojnie skupić się na rewanżu, który dla nich jest kwestią priorytetowa. Dla Schalke zaś mecz ten wplątał się w kalendarz i uczynił najbliższe dni nerwowymi, bo przed Królewsko-niebieskimi bardzo ważny mecz z Galatasaray trzy dni później, nie jest tajemnicą, że trener Keller może nie podołać. Skupiłem się na hicie, warto nadmienić coś o innych spotkaniach. W piątek tradycyjnie zaczynamy, mecz Augsburga z Nürnbergą większego zainteresowania raczej nie wzbudza, w sobotę zapewne Bawarczycy dopiszą sobie kolejne trzy punkty, interesujące są spotkania Mianz z Bayerem, gdzie gospodarze któryś kolejny raz będą próbować przerwać passę spotkań bez zwycięstwa, ale Bayer im pewnie tego nie ułatwi, i to zespół B04 jest faworytem, choć dokładnie takim na jakiego wskazują kursy. Z punktu widzenia regularnego widza BL ciekawe jest co się wydarzy we Freiburgu. Na pewno po części dowiemy się kto jest bliżej spadku bo Fürth zagra Hoffenheim i kto traci punkty ten zapewne spada, a remis wyrzuci z Bundesligi oba zespoły. Krótko już o niedzieli Eitracht słabszy ale nadal w czubie, jeśli przegra to LM się oddali, a na 100% ciężej będzie o nią walczyć, bo już niektóre zespoły doskoczyły, teraz to już się będą równać punktami z Frankfurtem. Stuttgart prawdopodobnie postawi na LE, kosztem krajowej ligi, dla HSV doskonała okazja by po epizodzie słabszej gry wrócić na właściwe tory.

Zapraszam do dyskusji.

nakladka 221

nakladka

Użytkownik
a prop Stuttgartu to chciałem od siebie przypomniec, ze 3 dni temu rozlosowanio pary półfinałowe Pucharu Niemiec: Stuttgart - Freiburg i Bayern- Wolfsburg i tak jezeli z pary Bayern Wfl awansuje Bayern to zwyciezcia pojedynku Stuttgart _ Freiburg z automatu zagra w nastepnym roku w LE. Jesli bedzie to Freiburg i zajmie w lidze miejsce 1-6 to w takiej sytuacji dodatkowo w LE zagra 7 druzyna sezonu ligowego. Natomiast jesli w finale z Bayernem zagra Stuttgart, a w lidze nie zanosi sie,zeby byli w miejscach 1-6 to oni zagaraja w nastepnej LE a 7 po sezonie ligowym nie.
&lt;table cellpadding=&quot;2&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt; &lt;td&gt;
&lt;/td&gt; &lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

W tej kolejce trudno znaleźć jakąś perełkę która pewnie siądzie, układ par niezbyt zachęca do grania na siłę. Bayern z handi mi nie pasuje, bo kurs niski czy to na -1, czy to na -1,5, a i może nie pokryją, zagrają na trzy punkty, ale bez fajerwerków jak poprzednio. No nic trzeba zagrać BVB z remisem, owszem to tylko 1,3 jednak można próbować z Legią do pary. Zagrał bym może zwycięstwo Borussii - muszę się zastanowić, chociaż z drugiej strony Schalke w ostatnim spotkaniu zagrało fajną piłkę i wcale się to nie było tak, że Wolfsburg się tylko przyglądał. Czyli niezłe Schalke ograło &quot;w miarę&quot; Wilki. Aczkolwiek i co kluczowe w moim sądzie Dortmund nie przegra dwóch spotkań z Schalke w sezonie, nie takie BVB, które jest w formie, pokazali w LM, i też trzeba pamiętać przegrali z Bayernem, a przegrywać i z FCB i S04 nie wypada. Więc bet na absolutny hit tej kolejki mam, będzie się ciekawiej oglądało. Wałdoch, albo Hajto kiedyś mówił, że nawet mecze juniorów S04 i BVB są meczem podwyższonego ryzyka, więc jak zwykle zapowiada się ciekawa rywalizacja, nie tylko na boisku.
FC Schalke 04 - Borussia Dortmund Typ:X2 Kurs:1,3 bet365

P 907

pawel-1

Użytkownik
Borussia Moenchengladbach - Werder
Borussia Moenchengladbach powyżej 1.5 @ 2.05 Tobet ⛔

Werder tydzień temu przegrał u siebie z Augsburgiem i to w zasadzie wszystko co trzeba o nich powiedzieć. Już wtedy typowałem, że coś stracą, a to co zobaczyłem zmusza do pójścia za ciosem. Od 3 spotkań nie zdobyli punktu i nie ma tu przypadku - defensywa gra fatalnie. Pozytywem z pewnością jest powrót Gebre Selassie, co spowoduje, że nie będziemy musieli patrzeć się na Schmitza. Jednak nic za darmo. Wraca Czech, wypada Grek. Pauze za kartki musi odbyć Papastathopulos(a nadal niedostępny jest Prodl). Jest to jedyny defensor, o którym można powiedzieć coś dobrego za mecz z Augsburgiem. Bardzo słabo spisał się wtedy Lukimya(który już dłuższy czas jest bez formy). Jutro na środku defensywy może być ogromna dziura. Partnerem wspomnianego &quot;Niemca&quot; ma być Pavlovic, który w tym sezonie zagrał bolesne 45 minut z Bayernem i nic poza tym. Prawa strona defensywy należeć będzie do Ignjovskiego, który dostosowuje się poziomem do kolegów. Między słupkami oczywiście Mielitz. Nijaki bramkarz. Borussia w poprzedniej kolejce wybroniła jednobramkowe prowadzenie we Frankfurcie. Trochę to poprawi morale w ekipie Favre. Oni ostatnio nie strzelali wielu bramek, ale cofając się w terminarzu to stwierdzam, że nie mieli ani z kim, ani gdzie. Jutro okazja będzie, bo Werder chętnie zagra otwarty mecz. Borussia będzie u siebie, więc bronić nie będą. Najważniejszą informacją jeśli chodzi o gospodarzy jest powrót Arango(przewidywany już tydzień temu). Wenezuelczyk jest nieoceniony przy stałych fragmentach gry i strzałach z dystansu. Śle piłki na milimetry. Żadnych osłabień nie ma więc zobaczymy wszystko co najlepsze: Herrmann(który mocno popracował na gola dającego zwycięstwo z Eintrachtem), de Jong(w końcu coś strzelił...) i Younes(moim zdaniem bardzo dobre wejście do zespołu). W wygraną gospodarzy się nie pakuję, bo jeśli Werder podkręci celowniki to możemy być świadkami ostrej strzelaniny. Moim zdaniem overy wszelkiej maści wskazane.

nakladka 221

nakladka

Użytkownik
Typy na 25 kolejkę:

1) Schalke 04 – Borussia Dortmund
W rundzie jesiennej Jurgen Klopp tak zamieszał składem, ze nic dobrego nie mogło z tego wyjść i drużyna niebieskich wygrała 2:1. Jednak wtedy trenerem był Hubb Stevens, trener który potrafił wykorzystać złe ustawienie druzyny Bvb. Obecny trener Jens Keller jest wyłącznie trenerem tymczasowym, co często podkreśla Horst Heldt( obecnie kandydatem nr na to stanowisko jest Armin Veh). Keller nie jest wybitnym szkoleniowcem i w pojedynku z Kloppem jestem przekonany, ze przegra. Dzisiejszy mecz Galatasaray pokazał, ze przyszły przeciwnik 04 w LM nastawił się na pojedynek wtorkowy. Schalke tez się na tym skupi, mimo iż Revierderby to mecz sezonu dla kibiców obu drużyn. Poza tym słaba forma snajpera Huntelaara. Może Bastos nowy nabytek strzelił 3 bramki, jednak nie można niezauwazyc ze w meczu gdzie 2 strzelił przez jego odpuszczenie krycia Schalke 2 bramki straciło. Duzym brakiem będzie absencja Jonsa oraz Papadopulosa.
Dortmund natomiast uskrzydlony awansem do kolejnej fazy LM, będzie chciał się zrewanżować za porażkę z poprzedniej rundy. Brak Bendera oraz prawdopodobnie Kehla sprawi, ze w wyjściowej jedenastce wystąpi Nuri Sahin. Do skałdu wraca Hummels.
Wygrana 1:4 z Wfl mnie nie przekonuje, Schalke z Kellerem będzie miało ciężko o LM i być może o wywalczenia miejsca w „pierwszej szóstce”. Dla mnie pewniak kolejki po atrakcyjnym kursie
Typy na spotkanie:
Borussia wygra (2.0 Fortuna)
Borussia over 1,5 swoich (1,77 Fortuna)

edit:no to sie grubo przeliczyłem, schalke powinno wygrac z 4-1 no i nie doceniłem trenera Kellera ????
2) Hannover 96 - Eintracht Frankfurt
Na razie słabsza forma Frankfurtu na wiosne do czego dochodzi kuszenie trenera Armina Veh przez Schalke, któremu kończy się kontrakt nie rokuje dobrze. Do tego Rode i Jung są kuszeni przez „wieksze” kluby z Bundesligi, a lider Puzyny Alex Maier zacioł się i od paru kolejek nie gra tego, do czego przyzwyczaił na początku sezonu. Braki u gosci to wspomniany Rode. Hannover natomiast to druzyna swojego boiska. Po przegranej z mistrzem Niemiec licze na ich dobra gre u siebie. Martwią jednak braki w osobach Husztiego oraz Diufa. Według mnie najpewniejsze jest tutaj zagranie na ilość goli i trochę spokojniej na wygrana gospodarzy ze względu na 4 nie wygrane mecze z rzedu Eintrachtu i rozgrywanie meczu w Hannoverze.
Typy na spotkanie:
Hannover wygra (2.25 Fortuna)
Over 2,5 (1.63 Fortuna)

Poza tym:

4) SpVgg Greuther Fürth - 1899 Hoffenheim
Djurdjic strzeli (?) – ryzykowny za drobno

5) Gladbach – Werder Brema
Gladabch strzeli (1.22 Fortuna)

6) Mainz – Leverkusen
1x (1,46 Fortuna)
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; LatentStyleCount=&quot;156&quot;&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if !mso]&gt;&lt;object classid=&quot;clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D&quot; id=ieooui&gt;&lt;/object&gt; &lt;style&gt; st1\:*{behavior:url(#ieooui) } &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; LatentStyleCount=&quot;156&quot;&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

Otrzymane punkty reputacji: +2
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Bayern Munchen vs. Dusseldorf
Bayern Munchen -2 kurs: 1,48 buk: ComeOn ⛔ (edit po meczu: no i niemiecki czołg spowolnił)
Schalke vs. Dortmund
Dortmund 0 kurs: 1,50 buk: ComeOn ⛔ (edit po meczu: chyba jednak te wcześniejsze spotkania dały się we znaki obu drużynom, bo grali na pół gwizdka, szczególnie Borussia)
AKU: 2,23
Taki akumulatorek sobie wymyśliłem. Rzeczywiście kursy na Bayern żałosne, ale tak naprawdę Arsenal mają z głowy, mogą się więc popisywać przed własną publicznością i te &quot;standardowe&quot; 2 bramki strzelić, a liczę na więcej. Z kolei Borussia po wygranej z Shaktarem może świętować, a ponieważ w lidze przegrała ostatnio z Schalke myślę, że powalczy, wolę jednak zabezpieczyć się opcją DNB. Dodatkowo nie ma narazie nic ważnego przed nimi więc, nie wiem jakim zagrają składem, ale myślę, że to nie będą rezerwy. Tak więc bety na dwie najsilniejsze drużyny w bundeslidze. Zobaczymy.

hakan 256

hakan

Użytkownik
Mainz vs Bayer
o Mainz od 23 kolejki:
&quot;Nie będę pisał dłuższego tekstu, pojadę konkretem. Drużyna Mainz w czubie tabeli była jakoś niedawno, ale ostatnio grają słabiej, tracą głupio punkty,&quot; - Darius

&quot;Ale noe o tym...Mimo wszystko Mainz zaprezentowało się poniżej oczekiwań. Zresztą jak na &quot;inaugurację&quot; gdzie nie popisali się w meczu z Freibourgiem i ten mecz pokazał, że okres zimowy nie posłużył Mainz. Jedynym pozytywem była wygrana z Furth, reszta kiepsko czy przeciętnie, więc tak znaczne faworyzowanie Mainz nie wchodzi w grę&quot; - Hakan

&quot;i chyba w tej kwestii nic się nie zmieniło. tylko remis z grającym w 10 Wolfsburgiem, a następnie w tygodniu frajersko odpadli z Pucharu Niemiec. Fortuna przegrała u siebie tylko 3 spotkania na 12, więc przy tak grającemu Mainz ich wygrana nie kusi.&quot; - Hakan
Niemoc chłopaków trwa. Na dodatek ze składu wypadła trójka podstawowych obrońców Diaz, Zabavnik, Kirchhoff. Przy ogromnej sile rażenia jaką dysponuje Bayer to może mieć znamienne skutki

Bayer 2.50

draginhio 36

draginhio

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Niemcy, Bundesliga
Spotkanie: Schalke 04 - Borussia Dortmund
Typ: HT/FT 2/2
Kurs: 3.40
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Na dziś zagram 2 na Borussie Dortmund i miałem w planach zagrać ten typ w konkursie. Ale, że typ jest już zajęty, chciałem Wam zaproponować zwycięstwo Borussii z prowadzeniem do przerwy. Zacznę od tego, że według mnie Borussia wygra to spotkanie. Ten kto śledzi Bundesligę wie, że Revierderby to święto w Niemczech, duma i honor dla dwóch zwaśnionych ekip. W pierwszym meczu w Dortmundzie, Schalke ograło BVB 1-2. Klopp przycudował z ustawieniem, chłopcy byli już myślami na meczu z Realem Madyt w LM, a Schalke miało mega formę w tamtym okresie. Teraz role się odwracają. BVB jest żądna rewanżu i zrobi wszystko, by zadośćuczynić kibicom to upokorzenie na SIP w meczu na Veltins. Mobilizacja jest ogromna. Skład BVB wygląda okazale, mimo iż niepewni występu są Kehl i Bender. Wiele wskazuje na to, że Kehl zagra, a nawet jeśli nie, to Gundogan z Sahinem wystarczą na średnie w środku pola Schalke. Do składu wraca też Hummels. Schalke bez K. Papadopoulosa, Afellaya, J. Jonesa(kartki), Klingenburga, Marici. Szczególnie brak Greka to duże osłabienie S04 w linii obronnej, w która jak w masło powinni wchodzić Reus, Gotze i Lewandowski. W ataku prócz Draxlera, S04 ma całkowicie zagubionego Huntelaara, który wciąż ma problemy ze zdobywaniem bramek, a dziś o to będzie trudno, bo Borussia ma dobrą obronę. Schalke jest bez formy. Wygrana z Wolfsburgiem na wyjeździe w ostatniej kolejce nie jest w moim mniemaniu miarodajna. Wilki grają chimerycznie, próżno u nich szukać dobrych rezultatów, a i tak stworzyli sobie kilka bardzo dobrych sytuacji bramkowych. Skuteczność u nich jest jednak fatalna i to od początku rundy wiosennej BL.
Borussia jedzie do Gelsenkirchen z załadowanymi do pełna zwycięską mentalnością akumulatorami po awansie w dobrym stylu do ćwiercfinału LM. Schalke czeka we wtorek ciężki mecz z Galatą. Na pewno w głowach piłkarzy Niebieskich tlą się myśli o tym spotkaniu.
Schalke w ostatnich latach na Veltins przegrało z BVB 1-3 i 1-2 i wydaje mi się, że i tym razem nie będzie inaczej. Po prostu na dzień dzisiejszy są dużo słabsi.
Na minus też trener S04. Jak ktoś tu już zauważył Keller bardziej pozoruje trenera na ławce niż nim jest. Schalke na pewno po sezonie zakupi jakiegoś szkoleniowca, teraz muszą się męczyć z Jensem, który przy braku doświadczenia statystyki jako szkoleniowiec ma mizerne.
A teraz argument co do typu. Zakładam jw zinterpretowałem, że BVB ten mecz wygra ( w moim odczuciu dość gładko ). BVB we wszystkich wygranych meczach w tej rundzie i niemal we wszystkich meczach w ogóle w sezonie w BL prowadzi także do przerwy. Borussia ma zdecydowanie lepsze 1. połowy, kiedy stosuje bardzo wysoki i skuteczny pressing. Wola zwycięstwa i forma ofensywna BVB przy dziurawej obronie Schalke 04 powinna powinna pokryć mój typ. Powodzenia.

raiders 164

raiders

Użytkownik
Mainz - Bayer Leverkusen
W tym spotkaniu pogram nieco na przełamanie serii obu zespołów (mainz 4 remisy z rz ędu! ,Bayer 4 ost mecze do DWDW)
Nie ma co się oszukiwać Bayer bez dwóch zdan jest mocniejszą ekipą od Mainz w koncu to numer 3 na chwilę obecną w lidze ,a myślę ze po tej kolejce mogę byc numerem 2 .
Mainz dosć szczęśliwie w ostatnich meczach a w dodatku rywali mieli .. mizernych (augsburg ,wolfsburg, Schalke(pod formą) ,Duseldorff ) dzisiaj prawdziwy test dla gospodarzy i zdziwię się jak ugrają jakieś punkty .
Z Leverkusen znowu problem jest taki ze nie wykorzystują stwarzanych okazji ... a potrafią tłamsić rywali i gdyby wykorzystywali 50% stwarzanych sytuacji konczyli by mecze z 4-5 strzelonymi bramkami .
Leverkusen @2.35 /ComOn ⛔ 1-0
brawa dla sędziego za karnego z kapelusza ,myślałem ze takie cyrki tylko w naszej amatorskiej ekstraklasie

Schalke - Dortmund

Szykuje się wielki mecz ... masówa na BV B no ale po co ?
BVB zagrało świetny mecz w LM trochę sił ich to kosztowało w koncu prowadzili przez 75&#39; spotkanie pod swoje dyktando cel osiągnięty awans jest .
W lidze też s ą bezpiecznie ... niże j jak 3 poz ycja nie spadną LM w przyszłym se zonie raczej mają zapewnioną . W Obecnym sezonie postawili all in na LM co jak wid ać się opłaca i jeszc ze w n iej powalczą .
Schalke wraca do gry po bardzo słabym okresie coś się ruszyło w dru żynie i dobrze .W najbliższych dniach ma ją 2 bardzo cię żkie spotkania liga BVB .. LM Galatasaray
I uważam ze powinni się skoncentrować na lidze krajowej i walczyć o 4 pozycje dającą elimi nacje do LM .. . co im zagwarantuje puchary w przyszłym roku .
Doskonale wiem ze to derby mają swoje prawa ... pewnie spina bedzie z obu stron więc wybrałem opcję która powinna być formalnością
BTS @1.55 /ComOn ✅ 2-1

Bayern Munich - Dusseldorf
Kursy śmieszne na ten bayer n każdy dopisuje im 3 pts do tabelki i kolejne 5 bramek ....a nie zdziwie się jak Dusseldorf pos tawi się i narobi zamieszania bo charakterek mają .
Ale zamiast typować tu jakies HC -2 na gospodarzy po kursie 1.05
Wolę zabawić się w ilość karteczek ????
U gospodarzy zagrają pewnie zmiennicy którzy bedą chcieli się pokazać ,goście z ambicjami powalczą o niespodziankę ,ale technicznie odstają od gospodarzy liczę ze nie raz będą się ratować faulem .
Sedzią meczu jest Tobias Stieler ... ten pan ma średnią 3 :zoltakartka: na mecz .... linia w meczu 3,5 @2.05
Ilość Kartek o3,[email protected] /bet365 ⛔ 3 :zoltakartka:kartki w meczu szkoda​

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
SC Freiburg – VfL Wolfsburg
Połowa lub koniec spotkania
Typ: SC Freiburg @ 1.48 bwin
(Suma kartek)
Typ: Poniżej 4.0 @ 1.85 bet365

Freiburg to jedna z rewelacji tego sezonu Bundesligi, której świetna gra zaowocowała wysokim 5. miejscem w tabeli z 36 punktami po 24 kolejkach. Niespodziewanie tracą tylko 2 punkty do miejsca zapewniającego kwalifikacje do LM, ale wydaje się, że ich uwaga będzie się głównie skupiać na utrzymaniu obecnej pozycji, bo za nimi jest 5 zespołów z najwyżej 3 punktami straty. Ich aktualna forma nieco faluje, po dwóch zwycięstwach z rzędu przyszły 2 remisy, co z pewnością jest nieco rozczarowujące, ale z drugiej strony nie można wygrywać wszystkich meczy z trudnymi rywalami. W obecnej sytuacji fryburczycy powinni koncentrować się inkasowaniu punktów w takich domowych meczach jak dzisiejszy.
Okazja ku temu wydaje się dobra, bo Wolfsburg rozgrywa kolejny rozczarowujący sezon. Po wielu zawirowaniach kadrowych goście zajmują dopiero 15. Miejsce w tabeli i bardziej muszą oglądać się za siebie niż myśleć o awansie do górnej połowy tabeli. Wprawdzie mają 6 punktów przewagi nad strefa spadkową, więc nie ma bezpośredniego zagrożenia, ale każdy punkt jest w ich sytuacji na wagę złota. Tylko jedno zwycięstwo w ostatnich 5 meczach to zdecydowanie za mało jak na zespół, po którym spodziewano się wiele w tym sezonie.
Freiburg może imponować na własnym stadionie. W tym sezonie przegrali tylko z Bayernem, Borussią i Werderem, w 4 ostatnich meczach są niepokonani nie tracąc w żadnym z nich nawet gola. Moim zdaniem gospodarze powinni poradzić sobie z do bólu niestabilnym Wolfsburgiem, który przyjeżd ż a po laniu na własnym stadionie (1-4) jakie sprawiło im Schalke. Bezpośrednie pojedynki w ostatni ch dwóch sezonach również na korzyść Freiburga (3 wygrane z 4 ostatnich meczów, w tym oba domowe), więc typ wydaje się dość prawdopodobny, zwłaszcza, że to podwójna szansa. Dodatkowo nigdy nie były to bardzo kartkowe mecze, niemieccy sędziowie również nie epatują kartonikami, sytuacja w tabeli obu ekip w miarę bezpieczna, stąd mój typ na underową liczbę kartek w tym meczu.
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignCellWithSp/&gt; &lt;w ???? ontBreakConstrainedForcedTables/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignInTxbx/&gt; &lt;w:Word11KerningPairs/&gt; &lt;w:CachedColBalance/&gt; &lt;w:UseFELayout/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;w ???? oNotOptimizeForBrowser/&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

kolti 103

kolti

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Niemcy, godzina 15:30
Spotkanie: Schalke 04 - Borussia Dortmund
Typ: wygrana gości jednym golem
Kurs: 3.75
Bukmacher: Betsson
Analiza:

Dziś o godzinie 15:30 derby Zagłębia Ruhry, faworytem w tej konfrontacji są goście mimo tego, że grają oni na wyjeździe. Schalke na dodatek już we wtorek ma bardzo ważny mecz w Lidze Mistrzów z Galatasaray. Borussia Dortmund jak wiemy, awansowała do kolejnej rundy bardzo pewnie remisują w Doniecku 2:2, oraz wygrywając u siebie z Szachtarem 3:0. Dortmund w tym sezonie jest lepszy od Schalke 04, mówi o tym tabela, obecny mistrz Niemiec zajmuje w niej drugie miejsce, a Schalke 04 to obecnie 6 ekipa Bundesligi. Borussia Dortmund w tym sezonie przegrała 4 spotkania w lidze, ich dzisiejszy rywal dwa razy więcej. Borussia Dortmund ma dużo więcej strzelonych bramek od Schalke 04 w lidze, i mniej straconych. Obie drużyny ostatnio w niezłej formie, ostatnie 3 mecze to 2 zwycięstwa, oraz 1 remis. Na wyjeździe w tym sezonie Dortmund przegrał tylko jeden mecz, Schalke z kolei u siebie aż 4. Według mnie faworytem jest Borussia Dortmund, bowiem świadczy o tym już sama tabela, na dodatek Schalke naprawdę nie może grać na 100 procent, bowiem wiemy jak ważna jest wtorkowa konfrontacja z Turkami we wtorek, po trzecie Borussia Dortmund ma dużo lepszy skład od gospodarzy, jest nieprzewidywalny Lewandowski, który potrafi rozegrać świetny mecz. Jest to runda rewanżowa, w Dortmundzie Schalke niespodziewanie wygrało 2:1, więc żółci będą chcieli się zrewanżować. Dortmund jest w dobrej formie, ale Schalke do ogórków nie należy, więc myślę że jeśli goście wygrają to maksymalnie jedną bramką. Najpewniejszym typem w tym spotkaniu jest X2, ale kurs jest marny w okolicach 1.30, myślę że warto zaryzykować i postawić na wygraną gości jednym golem, rozważyć należy również trafienia Lewandowskiego, lub Błaszczykowskiego.

pirelli 739

pirelli

Forum VIP

Mecz na Trolli Arena za tzw. &quot;6 punktów&quot;. Obie ekipy zamykają ligową tabelę i obie nie wygrały spotkania o 4 kolejek. Obie też walczą chociaż o 16 lokatę, która zmusi ich do walki w PO o pozostanie w lidze. Porażka jednej ze stron na prawdę skomplikuję sytuację tego klubu, który już będzie miał sporą stratę do bezpiecznej strefy. Uważam, że dzisiaj zapowiada się bardzo emocjonujący mecz walki o każdy cm boiska. Mega ważne spotkanie dla obu zespołów. W poprzedniej rundzie padł remis 3:3. Hoffenheim to najgorsza obecnie obrona w lidze (aż 49 goli straconych) i ostatnie 4 mecze zakończone porażkami nie wróża dzisiaj lepszego wyniku. Greuther Fürth to z kolei najsłabszy atak w lidze (tylko 14 strzelonych goli) niestety nie wróży dobrze - nawet w potyczce z najgorszą defensywą w lidze. Jednak dzisiejszy mecz nie koniecznie musi być odzwierciedleniem poprzednich spotkania. Spotykają się dwie najgorsze ekipy w Bundeslidze, które popełniała sporo błędów i ich forma nie jest najwyższa. Ważne będzie, która z tych ekip popełni dzisiaj mniej błędów i wykorzysta swoje atuty. Obie ekipy nie mają nic do stracenia i na 10 kolejek przed zakończeniem sezonu czas wziąć się do odrabiania strat. W zespole gospodarzy zabraknie dzisiaj kontuzjowanych Priba (P 20/2), Stiebera (P 15/3), Hesla (Br 10/0) oraz kilku graczy, którzy w tym sezonie nie byli wiodącymi postaciami w zespole.
Jeśli chodzi o gości to nie zagrają dzisiaj: Wiese (Br 10/0), Grifo (P 12/0), Rudy (P 16/0), Salihovic (P 12/3), Vukcevic (P 5/1), Derdiyok (N 19/1). Wątpliwy jest występ dwójki obrońców: Fabiana Johnsona (O 23/3) i Davida Abrahama (O 5/0).
Dosyć zaskakujący jest brak w kadrze gości Węgierskiego napastnika Derdiyoka, który w tym sezonie na prawdę fatalnie się spisuję. Jego miejsce zajmie Schipplock. Dodatkowo wracają do składu Polański (P 5/0) oraz Beck (O 21/0).
Myślę, że obu ekipom dzisiaj będzie zależało bardzo na zwycięstwie, nie sadzę aby remis tutaj komuś był na rękę. Otwarta gra z obu stron może spowodować również gole z obu stron. Na takie spotkanie też liczę i wbrew statystykom na kilka bramek w meczu.

over 2.5 gola
@2.26 Marathonbet
BTS @1.833 Marathonbet

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Leverkusen @2.35 /ComOn
E nie, Bayer ostatnio ma gorsze dni, ze Stuttgartem to tak sobie zagrali. Widzę &quot;w kartach&quot; ???? , że się dziś bardzo będą męczyć. Skoro Stuttgart ich męczył, a Vfb gra beznadziejnie, tym bardziej Mainz chociaż oczywiście to drużyna z innej półki, z drugiej strony są lepsi od Vfb. Myślę, że mogą bardzo utrudnić zdobycie kompletu punktów Bayerowi. Jeśli już to DNB.

1. FSV Mainz 05 - Bayer Leverkusen (Draw no bet) Typ:2 Kurs:1,77
Tobet

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Hannover - Eintracht - 1
2,23Betsafe
Tym razem pogram niemiecką bundesligę. Do grania na Hannover skłania mnie głównie dobra gra na własnym terenie.
W ostatnich 5 meczach domowych to komplet zwycięstw i to z takim zespołami jak m.in: Hamburger SV, VfL Wolfsburg oraz Bayer Leverkusen.
Orły z Frankfurtu przeżywają kryzys i ich forma w obecnym czasie jest bardzo kiepska. Dwa remisy to max co ugrali w ostatnich 4 meczach. Na komplet punktów czekają od 5 lutego i zapowiada się, że dalej zła passa zostanie podtrzymana.
Eintracht na wyjazdach nie spisuje się dobrze, mogę pochwalić się bilansem 4-2-6. Hannover to trudny teren, ostatni raz go zdobyli w 2001 roku, a w międzyczasie na 7 spotkań tylko dwukrotnie zremisować.
To mnie przekonuje do zagrania na gospodarzy po fajnym kursie 2.23 w Betsafe.
Hardcorowy Kokosu poleca i pompuje MEGA BONUS: 100% do 200PLN do końca marca! - zobacz koniecznie Hardkorowe Koksowanie - Tu nie ma lipy! Tylko u nas Hardcorowy Koksu podaje swoje typy! Graj i wygrywaj z Robertem!

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Hannover mocno osłabiony przed tym spotkaniem. Przestrzegam przed napalaniem się na ich wygraną...
Kontuzje leczą:
  • Steven Cherundolo,
  • Leon Andreasen,
  • Szabolcs Huszti (najlepszy strzelec zespołu 14 bramek),
  • Lars Stind
  • Mame Diouf (druga strzelba zespołu 13 bramek).

Rehabilitację po przebytych operacjach przechodzą:
  • Mario Eggimann
  • Felipe,
  • Franca (walczy z gruźlicą)

Tak donoszą źródła internetowe. Mamy więc w ataku naszego &quot;super snajpera&quot; - Sobiecha... i z konieczności Abdellaoue.. Natomiast Eintracht jedzie niemal full składem na ten mecz. Zapowiadają ostrą walkę, a zwycięstwo da im awans na 4 pozycję. Hannover teoretycznie o nic już nie walczy w tym sezonie. Jeśli grać na gospodarzy to tylko i wyłącznie z DNB! A najlepiej... odpuścić ;)

rijo 407

rijo

Użytkownik
Stuttgart vs Hamburger

TYP: Pierwszy gol: HSV
KURS: 2.12
BUKMACHER:
OPIS:
Dziś o 17.30 polskiego czasu na Mercedes-Benz Arena wybiegną drużyny Stuttgartu i HSV. Faworytami wydają się być gospodarze - dopiero 14. drużyna Bundesligi. To jednak goście prezentują się ostatnio lepiej. Wystarczy wkleić statystykę ich ostatnich pięciu meczów(i ich pozycję po tych pięciu spotkaniach):

Stuttgart w ostatnich pięciu meczach tracił więc średnio dwa gole na mecz!
HSV tak naprawdę jeszcze walczy o europejskie puchary(liga jest megawyrównana w środku tabeli, przez co kocham tą ligę!) i strata punktów może być srogo bolesna. Nie mogą sobie pozwolić, by gospodarze bez problemów przedostawali się do ich ich karnego! Muszą przycisnąć od początku spotkania, strzelić tego jednego gola i potem bronić własnej bramki. Tak to widzę...

K 246

krysti24

Użytkownik
Hannover teoretycznie o nic już nie walczy w tym sezonie.
Powoli .. Jak to Hannover o nic nie walczy ? Drużyna H96 traci zaledwie 4 pkt do 6 miejsca, które daje przepustkę do gry w LE i to wszystko mając jedno spotkanie mniej, więc przy dzisiejszej wygranej byłaby to już tylko strata 1 pkt. Ba powiem więcej jakby dzisiaj Hannover wygrał to spotkanie to zbliży się na 3 pkt do 4 miejsca, który daje prawo gry w eliminacjach do LM (a wiadomo jaki zastrzyk finansowy daje uczestnictwo w tych rozgrywkach).
Sam odpuszczam to spotkanie ze względu na liczne absencje w drużynie z Dolnej Saksonii, jednak nie wypisujmy takich głupot, że Hannover już o nic nie gra w tym sezonie, bo tak na prawdę jakby wzięli się do roboty to jeszcze wszystko jest możliwe.
Kolejna sprawa, o której nie wspomniałeś a jest istotna to to, że w drużynie Eintrachtu pauzuje dzisiaj Sebastian Rode, a wiemy ile ten zawodnik znaczy dla środka pola Frankfurtu.
Sam mecz jak już napisałem odpuszczam, ale chciałem pokazać go w trochę innym świetle, żeby był bardziej obiektywny pogląd na to spotkanie ;-)

catalona 704

catalona

Użytkownik
Ciekawe spotkanie zapowiada się dziś na Signal-Iduna Park w Dortmundzie, gdzie wicelider tabeli podejmuje u siebie ekipę z Freiburga. W drużynie zawodników z Zagłębia Ruhry panuje dobra atmosfera. O ile porażka z Schalke nie przekonuje do huraoptymizmu to gładkie 3:0 z Schakhtarem i awans do ćwierćfinału LM jest zdecydowanie dobrym prognostykiem na przyszłość. Historia ostatnich spotkań obu ekip pokazuje zdecydowaną różnicę w grze Dortmundczyków z druzyną Freiburga. Z ostatnich pięciu spotkań, wszystkie skończyły sie trzema punktami dla BvB w tym cztery więcej niż jedną bramką. Spodziewam się dziś przynajmniej dwóch bramek, z czego liczę na trafienie Lewandowskiego, który dziś stoi przed szansą pobicia rekordu Borussi. W ostatnich siedmiu spotkaniach trafiał do bramki rywali przynajmniej raz. Jeśli dziś na Signal- Iduna Park trafi to zostanie samodzielnym liderem klasyfikacji w kolejnych spotkaniach z bramką w 104-letniej historii klubu ( Jak dotąd najlepszy wynik to siedem meczów ze strzelonym golem i należy on do legendy Borussii, Friedhelma Konietzki. Dokonał on tego w sezonie 1964/1965 ). Koledzy z drużyny na pewno będą chcieli pomóc w strzeleniu bramki &#39;Lewemu&#39;. Aby zatrzeć złe wrażenie z meczu z Schalke, Dortmundczycy na pewno zagrają na maksimum swoich mozliwości. O rekordzie Borussi można przeczytać tu:
http://sport.wp.pl/kat,1746,title,Lewandowski-pobije-rekord-Borussii,wid,15419537,wiadomosc.html?ticaid=1103d5

Wyjściowa jedenastka Borussi: Weidenfeller - Piszczek (Großkreutz), Subotic, Santana, Schmelzer - Gündogan, Bender (Sahin) - Blaszczykowski, Götze, Reus - Lewandowski
Wyjściowa jedenastka Freiburga: Baumann - Mujdza, Ginter, Diagne, Sorg - Schmid, Schuster, Flum, Caligiuri - Rosenthal, Kruse (Guedé)

sędzia meczu - Michael Weiner; asystenci: Norbert Grudzinski i Christoph Bornhorst; sędzia techniczny: Guido Kleve

Z wartych zagrania:
BvB (-1)@ 2.00
Lewandowski strzeli @ 1.75
over 3,5 @ 2.15

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom