Też jakoś nic to nie daje...może się go w cashierze wpisuje ????
click play now then click register in this new window that open and you will see promotion code fieldumnie przy rejestracji nie ma miejsca na kod ...
Rychło w czas sie opamiętałeś, ale dzięki za promo.click play now then click register in this new window that open and you will see promotion code field
if you click directly register from the main page can`t write promotion code
jak zrobiłeś że działa, bo nie wiem co dokładnie mam zrobić ?kod działa 25euro na koncie, a jak z obrotem ??
zarejestrowałem się i nie było żadnego okienka do wpisania koduklikasz w play now wyskakuje okienko i wtedy tam wybierasz rejestracje i wpisujesz ten kod, gram w video pokera i jak na razie 20 ugrałem na +
możesz mieć problem w wypłatą, bo po mojej rozmowie doszedłem do wniosku że mogą się skapnąć że ten kod nie był legalny, przynajmniej mnie pytali i nie chcieli mi dać 25euro ... ale za to dali mi legalne 10ojro ... zobaczymy pewnie wtopie standardowo, ale od razu wam mówię o tym kodzie, że problemy mogą być, chodź jeżeli go wklepaliście przy rejestracji to może nie będzie :-DJeśli nie mieliście gdzie wpisać kodu, wbijać teraz na Livechat i dodadzą manualnie. Ja już mam 25 Euro. Dzięki za promo.