>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

25$ bez depozytu do MANSION poker

andreoid 2

andreoid

Użytkownik
Nowa oferta dla tych ktorzy dotychcasz nie mieli konta w MANSION poker. Gwarantujemy kase do 12h!(czasami nawet w pol godziny ???? )
warunki udzialu:
1. nie masz konta w mansion poker
2. nie korzystales dotychczas z zadnych promocji LTDpoker

co trzeba zrobic aby otrzymac bonus:
1. korzystajac z linka : http://www.mansion.com/?trackid=70945 rejestrujemy sie w pokerroomie
2. po udanej rejestracji i veryfikacji adresu email (wazne!-pamietajcie o tym) wysylamy maila na adres: [email protected] podajac:
a)imie nazwisko
b)adres zamieszkania
c)date urodzenia
d)account number ktory otrzymacie przy rejestracji a takze wybrany przez was nickname
e)account ID oraz email waszego netellera(musi byc w wersji premier lub posiadac certyfikat) albo email+numer pin z moneybookers (zakladka &quot;profil&quot;)
UWAGA: aby otrzymac pieniadze na moneybookers nalezy wyslac skan dowodu osobistego prawaj jazdy badz paszportu(w celach bezpieczenstwa)
3.krok trzeci to zdeponowanie otrzmanych od nas pieniedzy do mansiona ????
4.Oczywiscie nie musze przypominac ze oszusci ktorzy nie wpalca pieniedzy nie otrzymaja mozliwosci brania udzialu w kolejnych promocjach bez depozytu!

lucek 250

lucek

Użytkownik
gosc pobiera te dane - po czym majac je wszystkie moze robic rozne przekrety na obce nazwisko i sam kroic rozne promocje !!

NIE POLECAM

D 0

drozdaaa

Użytkownik
Nie wiem Jak to jest, al ja sie zarejestrowałem przed chwila...i wysłałem meila...czekam na kase ???? Wiecie co bylem juz pare razy w takich promocjach i faktycznie płacą ufajac ludziiom ze wpłacą uzyskaną kwotę do jakiegoś kasyna a się okazuje ze sobie wypłacaja dla Siebie ???? ???? ???? pozdro dam znac jak otrzymam

Z 0

zachargks

Użytkownik
Tak czułem że to wałek ???? wsumie od razu podejrzany był ten meila na o2.pl także proponuje za takie tematy poczęstować banem ich autora :]

andreoid 2

andreoid

Użytkownik
nie chce dostać bana ale był pokazał link forum na którym sie wypowiadało duzo osób ze juz dostało. Jak ja dostane też dam wam znać:p/

Z 0

zachargks

Użytkownik
Andreoid napisał:
. Gwarantujemy kase do 12h!(czasami nawet w pol godziny ???? )

weź już nie wkręcaj temat założyłes wczoraj minęły już 24 godz a niby do 12 BANKOWO miała być kasa :twisted: ehh... szukasz chyba frajera :]

T 11,3K

termii

Użytkownik
nie chce dostać bana ale był pokazał link forum na którym sie wypowiadało duzo osób ze juz dostało. Jak ja dostane też dam wam znać:p/
Hehe a pisalem do ciebie dzisiaj rano z zapytaniem czy dostales kase, to mowiles, ze dostales, a teraz piszesz &quot;Jak ja dostane też dam wam znać:p&quot; haha ????

Y 0

yvonne

Użytkownik
Sprostowanie. Na temat affiliate
Gwoli wyjasnienia, jesli ktos oferuje bonusy i nie jest to pracownik firmy LTD Poker - znaczy to, ze jest to osoba korzystajaca z programu affiliate - dosc popularnego w branzy roznej masci. Jest to osoba, ktora bierze udzial w marketingu sieciowym zgodnie z zasadami programu affiliate. Natomiast przyjmowanie przez taka osobe dowodow osobistych, danych osobistych, czy numeru konta bankowego zgodne z prawem w tym zakresie nie jest, bo nie na tym affiliates polega.
Wszystkie &quot;walki&quot;, o ktorych sie wiele naczytalam najprawdopodobniej sa wynikiem zlego dzialania affiliates, nie zas pracownikow LTDPoker. Prosze wiec zawsze siegac do zrodla. Pozdrawiam

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Re: Sprostowanie. Na temat affiliate
Gwoli wyjasnienia, jesli ktos oferuje bonusy i nie jest to pracownik firmy LTD Poker - znaczy to, ze jest to osoba korzystajaca z programu affiliate - dosc popularnego w branzy roznej masci. Jest to osoba, ktora bierze udzial w marketingu sieciowym zgodnie z zasadami programu affiliate. Natomiast przyjmowanie przez taka osobe dowodow osobistych, danych osobistych, czy numeru konta bankowego zgodne z prawem w tym zakresie nie jest, bo nie na tym affiliates polega.
Wszystkie &quot;walki&quot;, o ktorych sie wiele naczytalam najprawdopodobniej sa wynikiem zlego dzialania affiliates, nie zas pracownikow LTDPoker. Prosze wiec zawsze siegac do zrodla. Pozdrawiam
A wy po co zbieracie dowody ? też nie jest to zgodne z prawem. Spadaj.

C 174

cezi77

Użytkownik
???? wal jakis Moneybookers plus pin buhaha
Noo jak promocja moze byc wiarygodna skoro chca pin do konta w moneybookers ???? przeciez wystarczy email zeby hajs wplacic ???? Ehhh jak znam zycie to pewnie kilka osob dalo sie naciagnac a konsekwencje moga byc nieprzyjemne, ze strata funduszy na mb na czele. pozdro

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
???? wal jakis Moneybookers plus pin buhaha
Noo jak promocja moze byc wiarygodna skoro chca pin do konta w Moneybookers ???? przeciez wystarczy email zeby hajs wplacic ???? Ehhh jak znam zycie to pewnie kilka osob dalo sie naciagnac a konsekwencje moga byc nieprzyjemne, ze strata funduszy na mb na czele. pozdro
PIN to numer indentyfikacyjny taki sam jak w Netelerze i z samym pinem nic nie zrobisz. ????

Do góry Bottom