>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

25$ BetUS

vde 119

vde

Użytkownik
Hi XXXXX

Help us improve your BetUS experience and we&#39;ll credit you with a $25 Free Play!* To do this, complete our short 9 question survey.

To begin, just click this link and log into your account. Click on 2009 Football Season in Review Survey to begin.

Your Account ID is: XXXXXX
If you require assistance retrieving your password, please contact us:

Phone: 1.888.51.BETUS (23887)
Live Chat: Click to Open Chat
Email: [email protected]

You have until 11:59PM EST February 14, 2010 to complete this survey. On February 15 by 6:00PM EST, all qualifying accounts will be credited.

Link do pytań :
http://www.betus.com/mybetus/my-surveys.aspx

P 187

promil80

Użytkownik
dostałem, 10000 pkt i trzeba to wymienic na kartę 25 $ free play, tylko za chiny niewiem jak tam obstawic to free play, gadałem z LC ale dalej niewiem :/.
jak ktos wie niech da cynka

P 187

promil80

Użytkownik
ja to wiem dawno wymieniałem tylko chodzi mi oto na jakie zakłady i co tam trzeba ponaciskac przy składaniu zakładu, bo nijak niemoę obstawic

C 174

cezi77

Użytkownik
Tylko singiel i to nie kazdy. Jak wybierzesz np Real w meczu z Lyonem to zaznaczasz skrzynke fp obok meczu, klikasz straight i wpisujesz stawke 25$ ????

Do góry Bottom