>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

24 kolejka Premier League 31.01.2006r

Status
Zamknięty.
al_capone 29K

al_capone

Gangster
Arsenal Londyn-West Ham 1 1.4 Profesjonal

&quot;Kanonierzy&quot; w ostatnim czasie przechodzą załamanie formy. Raz wygrywa raz przegrywa. Z Arsenalem jest tak, że u siebie ostatnie mecze wygrywa, a na wyjazdach przegrywa. W poprzednim meczu przegrali na wyjeździe 1-0 z Boltonem. W ostatnich 6 latach między tymi zespołami na Highbury, The Gunners wszystkie wygrali. Wielką niespodzianką będą, jeżeli w pojedynu z Młotami padnie inny wynik. West Ham ostatnie 4 mecze pod rząd wygrał, ale dobra passa na tym się zakończy. Arsenal u siebie ma bilans 9-1-1, a WHU na wyjazdach: 4-4-4.

Liverpool-Birmingam 1 1.3 profesjonal

Liverpool gra tak samo dobrze u siebie jak Arsenal. Bilans na własnym terenie:9-1-1. W ostatnim czasie bardzo dobrze grają. Czerwone Diabły przerwały serię 12 spotkań bez porażki. Ale po tej przegranej The Reds dalej wygrywają. W niedziele pokonali 2-1 Portsmouth. Tym razem wynik końcowy powinien być na korzyść gospodarzy. Grają dobrze i chcąc nawiązać walke o wicemistrzostwo nie mogą tracić punktów. Jutro nie będą mieli wymagającego rywala, ponieważ na Anfield Road przyjeźdza 18 drużyna Premiership, Birmingham. W ostatnim meczu zremisowali w pucharze 1-1 z Reading. Na wyjazdach się słabiutko, bilans 2-2-7 i nie wróże im sukcesu w jutrzejszym meczu.

Aston Villa-Chelsea Londyn 2 lub under 1.6 profesjonal

The Blues jadą do Birmingam w walce o 3 punkty. Faworytem spotkania na Villa Park będą goście, którzy już nie przegrali od dłuższego czasu. W poprzednim meczu zremisowali 1-1 na wyjeździe z Evertonem. Ogólnie mają bilans meczów na obcym terenie taki: 9-1-1. Ale gdy obserwowałem ostatnie mecze między tymi drużynami troche się zmartwiłem.. W ostatnich 8 meczach na stadionie Villa Park tylko raz The Blues zdobyli 3 punkty. Było to w maju 2000 roku. Ale The Villans u siebie grają bardzo słabo, bilans 3-3-5. Bardziej do obstawienia bym się skłonił na under, gdyż często między tymi drużynami pada under, Chelsea na wyjazdach również gra bardzo underowo.

impulsive 0

impulsive

Użytkownik

&quot;Kanonierzy&quot; w ostatnim czasie przechodzą załamanie formy. Raz wygrywa raz przegrywa. Z Arsenalem jest tak, że u siebie ostatnie mecze wygrywa, a na wyjazdach przegrywa. W poprzednim meczu przegrali na wyjeździe 1-0 z Boltonem. W ostatnich 6 latach między tymi zespołami na Highbury, The Gunners wszystkie wygrali. Wielką niespodzianką będą, jeżeli w pojedynu z Młotami padnie inny wynik. West Ham ostatnie 4 mecze pod rząd wygrał, ale dobra passa na tym się zakończy. Arsenal u siebie ma bilans 9-1-1, a WHU na wyjazdach: 4-4-4.

Arsenal musi wygrac bez dwoch zdan jezeli jeszcz mysli o jakiejkolwiek formie reprezentowania Wysp na arenie europejskiej.

Liverpool gra tak samo dobrze u siebie jak Arsenal. Bilans na własnym terenie:9-1-1. W ostatnim czasie bardzo dobrze grają. Czerwone Diabły przerwały serię 12 spotkań bez porażki. Ale po tej przegranej The Reds dalej wygrywają. W niedziele pokonali 2-1 Portsmouth. Tym razem wynik końcowy powinien być na korzyść gospodarzy. Grają dobrze i chcąc nawiązać walke o wicemistrzostwo nie mogą tracić punktów. Jutro nie będą mieli wymagającego rywala, ponieważ na Anfield Road przyjeźdza 18 drużyna Premiership, Birmingham. W ostatnim meczu zremisowali w pucharze 1-1 z Reading. Na wyjazdach się słabiutko, bilans 2-2-7 i nie wróże im sukcesu w jutrzejszym meczu.

The Reds wygraja co prawda moze nie tak przekonyujaco ale zwyciestwo jest zwyciestwem

The Blues jadą do Birmingam w walce o 3 punkty. Faworytem spotkania na Villa Park będą goście, którzy już nie przegrali od dłuższego czasu. W poprzednim meczu zremisowali 1-1 na wyjeździe z Evertonem. Ogólnie mają bilans meczów na obcym terenie taki: 9-1-1. Ale gdy obserwowałem ostatnie mecze między tymi drużynami troche się zmartwiłem.. W ostatnich 8 meczach na stadionie Villa Park tylko raz The Blues zdobyli 3 punkty. Było to w maju 2000 roku. Ale The Villans u siebie grają bardzo słabo, bilans 3-3-5. Bardziej do obstawienia bym się skłonił na under, gdyż często między tymi drużynami pada under, Chelsea na wyjazdach również gra bardzo underowo.

Chelsea jest juz coraz blizej mistrzostwa i ten mecz bedzie kolejnym krokiem do niego.

gusto 695

gusto

Forum VIP

To są tzw. pewniaki, po prostu muszą wejść, prawdopodobnie tak zagram :mrgreen:

damian77 34

damian77

Forum VIP
Manchester City - Newcastle United 1 @ 2.00 BAH
ManCity zagra z Newcastle w srodowym meczu Premiership. ManCity wygrali ostatnie 3 spotkania u siebie. Na lawce rezerwowych usiadzie nabytek z Heerenven Samaras. Stuart Pearce najprawdopodobniej wystapi w pierwsze 11. Newcastle bedzie chciala wygrac i wyjsc z zagrozenia spadkowego.
Ale jednak bez Owena, Carra i Lee Bowyera bedzie bardzo trudno pokonac ManCity. Ale Luque i Emre wracaja do pierwszej 11 zespolu Newcastle. Ja zagram tutaj jednak na zwyciestwo gospodarzy, poniewaz sa w lepszej dyspozycji i formie.

seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
Wypada mi jedynie zgodzić się z przedmówcami. :wink: Spróbuję jednak dodać coś od siebie:

Manchester City - Newcastle 1X ✅

Manchester większych problemów z pokonaniem Newcastle mieć nie powinien, jednak boję się trochę, że wreszcie przyjdzie mały kryzys i potknięcie na własnym stadionie, dlatego zagram 1X. Ostatni wyjazdowy (pucharowy) mecz Newcastle, choć wygrany, to jednak nie zachwycił i myślę, że specjalnej poprawy w grze Newcastle nie ma się co spodziewać.

Portsmouth - Bolton X2 ✅

Bolton ostatnio pogrywa sobie w lidze całkiem nieźle i z każdym, nawet najmocniejszym zespołem jest w stanie wywalczyć choćby punkt. Trochę gorzej Boltonowi wiedzie się na wyjazdach, jednak w tym meczu problemów mieć nie powinien, gdyż Portsmouth to ligowy słabeusz. Solidna obrona Wanderers powinna sobie poradzić z atakami gospodarzy, jednak obawiam się o zdobycz bramkową Boltonu, który na wyjazdach strzela bardzo mało goli. Dlatego postanowiłem zagrać X2.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Blackburn - ManUTD X2 $ 1,20 Profesjonał

Analiza: Manchester jest ostatnio w sredniej formie, a na wyjazdach sa nieprzewidywalni. Blackburn w pierwszym meczu Carling Cup zremisowal u siebie z ManUTD 1-1. Dlatego dalem typ z podporka.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom